László Bölöni

Άβαταρ μέλους
gika

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από gika »

Βασικά κακό είναι το να υπερβάλουμε είτε προς την θεοποίηση είτε προς την σαρδελοποίηση. Είναι νωρίς για οποιοδήποτε από τα δύο..
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Δημοσίευση από george aspromayros »

shark4 έγραψε:
george aspromayros έγραψε:λλά και η θεοποιηση ειδικα απο τοσο νωρις ..

Πολυ σωστο . Συμφωνω . Αλλα και η αποκαθηλωση απο τοσο νωρις , δεν ειναι εξισου κακο ?

Αποκαθηλωση του Μπολονι σε αυτο το forum?? :o αυτο που το ειδες? απο ενα επιθετο που εγραψε καποιος?
υπερβολη......................
ενω θεοποιηση ...ειδα παντου...εδω εκει και παραπερα! κ καλα κανουν κ στηριζουν/με αφου εχει τα προσοντα,τις περγαμηνες ,το μυαλο.....αλλα μεχρι εκει.........
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Φτάνει ΒΡΕ φτάνει!!!
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Το " αποκαθηλωση " αν το θες ειναι σχημα λογου . Σε αντιδιαστολη με την " θεοποιηση "...

Και δεν προκυπτει απο ενα επιθετο του τυπου " τραγικος " ... Αλλα οταν διαβαζω

-αμπαλος ο τσιριλο , λιγος ο κρεσιτς και με εμμονες του Λαζλο, εμμονες με φωτακη , με Μπαλαφα, με βιερινια που πλεον σερνεται, σωστα αυτα που λεει ο Ιβιτς ... Εσυ τι συμπερασμα βγαζεις ?
Εγω τους βαζω και παιζουν 'η ο προπονητης ???
Οταν εχεις μομφη για τους 6 απο τους 11 παικτες , για ποιον χτυπαει η καμπανα ????

Απλως δεν το γραφουμε στο τοπικ του προπονητη ....

Και απο την στιγμη που εχει τις περγαμηνες και ειναι καταξιωμενος κλπ , οφειλουμε ( εγω προσωπικα , το εκανα και με τον πορτογαλο στα ασχημα του ) να τον στηριζουμε ... Απλη λογικη ειναι ...
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Το Bölöni - και τα ματια μας. Είναι ευτύχημα να δουλεύει τέτοιος άνθρωπος στην ομάδα μας. Είμαστε ακόμη στην αρχή. Ήδη σε ελάχιστο χρόνο έχει περάσει πολλά πράγματα όχι μονο στην ομάδα αλλα και στο φίλαθλο κόσμο του ΠΑΟΚ. Και όλα με αυτά με ελάχιστες απώλειες μέχρι τώρα.

Εξάλλου ακόμη δεν έχουν εξαντληθεί όλα τα περιθώρια του roster. Στο παιχνίδι με γαύρο όλος ο πάγκος μας (εκτος Χαλκιά) ήταν προσθήκες: Lazar, Ρομπέρ, Spadacio, Leonardo, Γεωργιάδης.

Ας μην ξεχνάμε ότι υπάρxει και ένας μακρυπροθεσμος στόχος: η ανανέωση του αγωνiστικου προσώπου της ομάδας με την ανάδειξη περισσοτερων, κυρίως, ελλήνων παικτών καθώς και με ένα πιο επιθετικό στιλ. Κάποιο είδους γκρίνιας για την ήττα με γαύρο φανερώνει για μένα κόλλημα σε αντακλαστικά του παρελθόντος. Αλήθεια - ποιος άλλος δρόμος έχει απομείνει στον ΠΑΟΚ; Τα εκ αντιπερiσπασμου στο ΠΟΚ όνειρα για κάποιον μεγιστάνα που θα αγοράσει τον σύλλογο και θα μας κάνει μεταγραφές αεροδρομίου;

Ο Bölöni είναι ο τελευταίος αναγκαίος κρίκος που έλειπε τα τελευταία χρονια - αφού όλα τα αλλα υπάρχουν: διοίκηση βγαλμένη από τα σπλάχνα μας, στήριξη του κόσμου και ένα roster με κάποιους (λίγους ακόμα) πολύ ποιοτικούς παίκτες και άλλους που υπόσχονται πολλά. Στην πορεία αυτή και λάθη θα γίνουν και η κούραση θα βγαίνει - αυτά είναι μες στο παιχνίδι. Βεβαια ο ΠΑΟΚ εν μέσω της ανάγκης για ανανέωση πρέπει οπωσδήποτε ταυτόχρονα και να χτυπήσει υψηλή θέση στην βαθμολογία. Πολλά περιθώρια για απόκλιση δεν υπάρχουν. Αλλα ο Bölöni σε ότι αφορά αυτό είναι ρεαλιστής και αποκλείω να πουλήσει τρελες μετατρέποντας την ομάδα σε πειραματόζωο.

Οποτε για μένα η χρονια αυτή εκεί θα κριθεί:

1. βαθμολογία
2. ανάδειξη και καθιέρωση νέων
παικτών
3. πιο επιθετική μπάλα

Γυρίζουμε πλέον σελίδα - νομίζω κάποιοι δε το έχουν καταλάβει επαρκώς. Σαφώς και είναι ένα πείραμα - αλλα λόγω οικονομικών και αγωνιστικών δεδoμενων γεννημένο μέσα από την απόλυτη ανάγκη!
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

ο μπολονι για να κριθει επρεπε να ειχαν γινει και οι καταλληλες μεταγραφες που ζητησε ......μεχρι τοτε τα λεμε
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

shark4 έγραψε:Λοιπον δασκαλε Λαζλο , συνοψιζοντας τα οσα εχω διαβασει εδω σε λιγοτερο απο 24 ωρες απο το χθεσινο παιχνιδι , και μιας και δεν γνωριζεις την ελληνικη , εχω να σου μεταφερω τα εξης :

- Εχεις "εμμονες " με τον Κρεσιτς και καλο ειναι να τις κοψεις . Αλλωστε απο την βαλλιστικη εξεταση και αναλυση που καναμε φταιει 100%. Και οχι μονο τωρα αλλα συνεχεια.
- Αρχιζεις να εχεις "εμμονες " και με τον Μπαλαφα ... Προσεξε το...
- Ο βιερινια επειδη για πρωτη φορα μετα απο τοσο καιρο ειναι ντεφορμε και ολα τα αντιπαλα αμυντικα συστηματα προσαρμοζονται επανω του , να τον βαλεις παγκο ...
- Θα μαθεις να βαζεις νωριτερα τον Ιβιτς.
- Ο φωτακης καλο ειναι να βγει στην φαση που ειναι ... :?: :roll:
- Για προσεξε λιγο και κοιτα να βαλεις μεσα τον Ρομπερ , και ισως και τον Λαζαρ...
- Εχεις αρχισει και εισαι εκνευριστικα " αργος " στις αλλαγες , σε σημειο που θυμιζεις Ντουσκο απο τα παλια... Προσεξε το και αυτο ...
Γενικως μεχρι το 0-1 μπορει να ησουν καλος μετα το 2-1 εγινες τραγικος ... Για προσεξε τα ολα αυτα που σου μεταφερω γιατι αμα λαχει ξεκιναμε την κριτικη και αμα δεν κερδαμε ναουμε μπορει να ακουσεις το " go village καρπουζα" στα ρουμανικα ... :mrgreen:

Τελος παντων αν εχεις καποιες αποριες , επικοινωνησε με τον ομοσπονδιακο τεχνικο της Εθνικης Ελλαδας ... Και σε αυτον τα ιδια γινοντουσαν ... ;) 8-)

+1.
Πέσ' του επίσης να αρχίσει να βάζει μέσα και τον Σάκη. Αρκετά οι εμμονές του με τον Στέφανο!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ενας προπονητής κρίνεται βάσει της πορείας και της δουλειάς του..
Ούτε βάση του τι θα ήθελε, ούτε βάζει του τι λεει!

Αυτό είναι το υλικό του, με αυτό το υλικό δημιούργησε προσδοκίες, με αυτό το υλικό ηττήθηκε από γαύρο κι Εργοτέλη και για τους επόμενους 3 μήνες με αυτό θα πορευτεί!! Οπότε είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα, παρά μόνο για ενδείξεις...
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

ΑποστόληςΑ έγραψε:+1.
Πέσ' του επίσης να αρχίσει να βάζει μέσα και τον Σάκη. Αρκετά οι εμμονές του με τον Στέφανο!

φίλε, μετά από τόσα post που σε εχω πετύχει εγώ να μιλάς για τον Παπάζογλου και άλλα τόσα που δε σε έχω πετύχει και μιλάς γι'αυτόν(φαντάζομαι πόσα είναι) έχω πειστεί και έχω βγάλει συμπέρασμα στην ''άρρωστη'' περίπτωση σου.

Είσαι ο Παπάζογλου. είμαι σίγουρος.
Τιμή σου ρε Σάκη που μπαίνεις στο paokmania και γράφεις για τον μεγάλο ΠΑΟΚ, καλά κάνεις, αλλά ρε φίλε γίνεσαι αστείος με το να προωθείς τόσο τον ευατό σου.
Είσαι ποδοσφαιρικό σύντομο ανέκδοτο.
Γελάνε μαζί σου ακόμα και άνθρωποι με κατάθλιψη.
Αν το έννοεις αυτό που λες για ''εμμονές με τον Κλάους'' του Μπόλονι τότε σου προτείνω 2-3 παγωμένα ντους και 3-4 κεφαλιές(δυνατές) σε οποιοδήποτε πρόχειρο καλοριφέρ σου βρίσκεται δίπλα σου.
Θα νιώσεις καλύτερα.
Φίλικα και ΠΑΟΚτσήδικα.
Γεια σου ρε Σάκη Παπάζογλε, καλές προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ μας.
Φιλικά! :mrgreen:

Όσο για το Μπόλονι είναι ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ και αποτελέι όαση σοβαρότητας και καλά θα κάνουμε να τον στηρίξουμε τουλάχιστον όσο τον Δον Φερνάντο. Τουλάχιστον.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Διάβασα κάπου πως με την πρώτη στραβή την πέφτουμε στο Μπολόνι. Διαφωνώ. Δεν υπάρχει στραβή. Από άποψη αποτελέσματος και μόνο, η στραβή είναι μια: Αυτή στο Παγκρήτιο. Από πότε παίζεις στην έδρα του σχεδόν σίγουρου πρωταθλητή, με τετραπλάσιο μπάτζετ, με ελλείψεις και απευθείας από το αεροδρόμιο και περιμένεις να νικήσεις κιόλας, με τέτοια βεβαιότητα, έτσι ώστε η ήττα να είναι 'στραβή'. Και μην ακούσω το γνωστό ΠΑΟΚ είσαι. Δε κερδίζονται όλοι οι αγώνες με την παλικαριά και το φιλότιμο. Θέλει πνευμόνια, 18 ισάξιους παίκτες και τύχη.

Αν τώρα κάποιος θέλει να κρίνει την εμφάνιση στο τηγάνι, αυτή ήταν πολύ κακή. Ο θρήνος ήταν διαβασμένος, οι παίκτες του πιο νέοι, πιο δυνατοί και η ήττα ήρθε αξιωματικά. Ο Μπολόνι έστησε την ομάδα, πάνω κάτω με φιλοσοφία Καζάν, αλλά δυστυχώς ο Ολυμπιακός φέτος είναι καλύτερη ομάδα από την Καζάν, κακά τα ψέμματα. Ας μη ξεχνάμε δε, πως το αποτέλεσμα στο Καζάν το κλέψαμε παρά το κερδίσαμε. Και το κλέψαμε, γιατί είχαμε πολλούς παίκτες, σε πολύ καλή μέρα. Που ήταν ο Γκαρσία, ο Λίνο, ο Εττό και ο Βιερίνια χτες; Χωρίς τη μεταβίβαση του Γκαρσία, τα τρεξίματα με τη μπάλα του Αρίας και τα ανεβάσματα του Κοντρέρας ποιος θα κάνει τη σύνδεση άμυνας με επίθεση; Ο Μπαλάφας; Και τι εργαλεία έχει αυτή τη στιγμή ο Μπολόνι για να δουλέψει απέναντι σε μια ομάδα με το ροστερ του Ολυμπιακού, πού από όσο διάβασα ενισχύθηκε και άλλο σήμερα με Μονχε & Ζαραδούκα; Ξεχνάμε πως η ομάδα αυτή έχει Μήτρογλου & Έπσταιν δανεικό ενώ έδιωξε τον Ρόμενταλ γιατί δεν της έκανε; Ας μη τρελαινόμαστε λοιπόν. Κακή η εμφάνιση μεν, το αποτέλεσμα φυσιολογικό δε. Όσο για τον Μπολόνι, ας τον αφήσουμε στην ησυχία του να δουλέψει με το υλικό που έχει. Αυτά. :pano:

Υ.Σ. Συμφωνώ πως ο Κρέσιτς είναι ντεφορμέ και ασταθής. Αλλά όποιος υποστηρίζει πως στο γκολ του Τζιμπούρ παίρνει έστω και 5% της ευθύνης του Τσιρίλο, πλανάται πλάνη οικτρά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

εγώ πάλι αδυνατώ να κατανοήσω προς τι οι δημόσιες φωνές στήριξης ενός προπονητή,που απολαμβάνει καθολικής σχεδόν αποδοχής,ως τώρα τουλάχιστον.μην τρελλένεστε κάποιοι και δίνετε την έξωθεν εντύπωση πως υπάρχει υποψία αμφισβήτησης του μπόλονι.είναι αστείο πραγματικά.δε χρειάζονται δικαιολογίες για το χθεσινό παιχνίδι.για την ήττα πάλι στην κρήτη,έστω και με 10 παίχτες,να υπήρξε προβληματισμός το δέχομαι.αν επαναληφθεί κάτι ανάλογο στο μέλλον,προηγούμενου και πάλι του ΠΑΟΚ,επανερχόμαστε στο "ζήτημα".όσο για χθές η δική μου αίσθηση είναι πως καθυστέρησε να ανακατέψει την τράπουλα.αυτό.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι σε υψηλότερο επίπεδο: «Δε συμφωνώ. Είναι μία καλή και δυνατή ομάδα αλλά δεν πιστεύω ότι είναι δύο επίπεδα πιο ψηλά. Εχω δει την ΑΕΚ, δεν έχω δει τον Παναθηναϊκό, αν είναι έτσι όπως εσείς λέτε, τότε πρέπει να το δείξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σίγουρα είναι μία καλή ελληνική ομάδα.

θεος :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Και μην ξεχνάς να θυμίζεις στους παίχτες, όταν τρώμε το γκολ να αρχίζουν να πέφτουν σαν τις μύγες, να παγώνει λίγο το παιχνίδι και να μην τρώμε 2ο γκολ μέσα σε ένα 10λεπτο.
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

DC έγραψε:
Steenage έγραψε:τραγικο κοουτσαρισμα δασκαλε χθες ... τραγικη ενδεκαδα , επιμενεις σε παικται που δεν κανουν οπως κρεσιτς και φωτακη και αλλαγες πολυ αργες και λανθασμενες ...

Γενικώς ... τραγικός προπονητής.
Εγώ λέω να τον αλλάξουμε.

ΥΓ: Έχω βαρεθεί και έχω σιχαθεί τον χαρακτηρισμό "τραγικός" ... Πρωτοτυπίστε και λίγο.

καταρχην μην τυχον με ξαναχαρακτηρισεις ...
και δευτερον ... ( αν και οι περισσοτεροι καταλαβαν οτι δεν εκραξα τον μπολονι αλλα οτι σε αυτο το ματς ηταν τραγικος και αυτος αλλα και ολη η ομαδα)

Χαλάρωστε με τους χαρακτηρισμούς..

Moican4
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Παρέταξε την καλύτερη 11αδα που μπορούσε και είχε στη διάθεσή του.
Άλλο αν τον δικαίωσαν οι επιλογές του ή όχι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”