9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Re: 9. Δημήτριος Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

dj_timo έγραψε: συνεχιζω φιλικα και προσπερναω τους χαρακτηρισμους σου. Πληροφοριακα μονο... δεν ειμαι μανατζερ

Ετσι οπως παιζουμε εσενα σε ικανοποιει? Βλεπεις προσανατολισμο? Τακτικη? Πως να βαλει γκολ ο Μουσλι και ο Σαλπι? Τους ειδες ποσες φορες να σκυλιαζουν στη ΔΙΚΗ ΜΑΣ περιοχη για να βοηθησουν στην αμυνα?? Τον Βιερινια τον ειδες καποιες στιγμες χαμενο στον αξονα να κανει οτι ναναι??? Ειδες τον φρεσκο Ελ Ζαρ κανα 2 φορες να κουτουλαει με τον Βιερινια?
Οκ τοτε ας ζητησουμε απο ολη την ομαδα να μειωσει τις αποδοχες της στο μισο... και αν παρει κανα τιτλο να ζητησει διπλασιασμο? :roll:
νταξει δεν εισαι μανατζερ αλλα εισαι προπονητης :lol: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
τεσπα να φυγει κι ο προπονητης :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

D.A.A.T. έγραψε:κατηγορια ιβιτσ,χαλκια,παπαζογλου και κουτσιανικουλη...Ακουνε ενα καρο κραξιμο χωρις να υπαρχει ουσιαστικος λογος
Ελα ρε συ DAAT που δεν υπαρχει ουσιαστικος λογος! Το κοντο, ο προδοτη δε μας προδωσε για τα λεφτα και εγινε π... γιος παναθηναικος? Το δεκανικι του γουμενου τωρα? Τα ξεχασες ναουμ? Εστειλα sms και μου το φαγανε οι αληται. Εγω λεω να ριξει το συμβολαιο του στο 1/8 αν ειναι ΠΑΟΚτσης!
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

εγω προσωπικα εχω πει 1000 φορες οτι δεν το ηθελα τον σαλπι στην ομαδα λογω παρελθοντος...αλλα γυρισε με επιλογη διοικησης...αγωνιστικα δεν υπαρχει καποιος που ανφισβητει την αξια του..οποτε ΟΛΟΙ καλο θα ειναι να τον κρινουν για αυτα που κανει και οχι για το παρελθον..αν εγω π.χ. που ημουν αντιθετος στο να ερθει εκραζα τωρα που ξεκαθαρα δεν εχει ευθυνη για οτι γινεται θα ημουν 100% εμπαθης..αυτο το κανουν πολλοι οχι μονο για αυτον αλλα και για αλλους
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Olorin έγραψε:
D.A.A.T. έγραψε:κατηγορια ιβιτσ,χαλκια,παπαζογλου και κουτσιανικουλη...Ακουνε ενα καρο κραξιμο χωρις να υπαρχει ουσιαστικος λογος
Ελα ρε συ DAAT που δεν υπαρχει ουσιαστικος λογος! Το κοντο, ο προδοτη δε μας προδωσε για τα λεφτα και εγινε π... γιος παναθηναικος? Το δεκανικι του γουμενου τωρα? Τα ξεχασες ναουμ? Εστειλα sms και μου το φαγανε οι αληται. Εγω λεω να ριξει το συμβολαιο του στο 1/8 αν ειναι ΠΑΟΚτσης!

:lol: :lol: On fire εισαι σημερα!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

emeissaspsirizoume4 έγραψε:
dj_timo έγραψε: συνεχιζω φιλικα και προσπερναω τους χαρακτηρισμους σου. Πληροφοριακα μονο... δεν ειμαι μανατζερ

Ετσι οπως παιζουμε εσενα σε ικανοποιει? Βλεπεις προσανατολισμο? Τακτικη? Πως να βαλει γκολ ο Μουσλι και ο Σαλπι? Τους ειδες ποσες φορες να σκυλιαζουν στη ΔΙΚΗ ΜΑΣ περιοχη για να βοηθησουν στην αμυνα?? Τον Βιερινια τον ειδες καποιες στιγμες χαμενο στον αξονα να κανει οτι ναναι??? Ειδες τον φρεσκο Ελ Ζαρ κανα 2 φορες να κουτουλαει με τον Βιερινια?
Οκ τοτε ας ζητησουμε απο ολη την ομαδα να μειωσει τις αποδοχες της στο μισο... και αν παρει κανα τιτλο να ζητησει διπλασιασμο? :roll:
νταξει δεν εισαι μανατζερ αλλα εισαι προπονητης :lol: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
τεσπα να φυγει κι ο προπονητης :mrgreen:

:lol: :lol: εε καλα εισαι ρε, εδω ανεκαθεν ειχαμε 20000 προπονητες εγω τι? να μη συμμετεχω στα σεμιναρια??? :lol: :lol:
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Σαλπι γυρνα αθηνα...

ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΛΙΤΑ...

υγ κραξτε με αδερφια μου κραξτε με
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ουτε κατα διανοια. Σαλπι εδω ειναι το σπιτι σου.

Υ.Γ.Δε σε κραζει κανεις, γνωμη σου ειναι σε ενα φορουμ
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

φαντάσου να βαλει τωρα το γκολ......αιντε να πανηγυρίσει μετα :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Στηρίζω Σάλπι.
Άβαταρ μέλους
cowboy46

Δημοσίευση από cowboy46 »

Κι εγώ

Αργά ή γρήγορα θα επανέλθει
Άβαταρ μέλους
No4h

Δημοσίευση από No4h »

Επειδη η ζωη ειναι "ρουφιανα"(για να μην πω τπτ αλλο) να δειτε που ο Σαλπι θα το βαλει στο βαζελο το γκολ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα σκοράρει πιο μπροστά, κόντρα στη Λετονια, ή το Ισραήλ. Θα είναι ίσως λίγο κουρασμένος, το Σάββατο στο ΟΑΚΑ, γι' αυτό ίσως να ξεκινήσει ο Παύλος με Βιερι και El Zahr και αλλαγή τον Σαλπι.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

θα σπασω για πρωτη φορα τη σιωπη μου στο συγκεκριμενο τοπικ....ρε συ ψηλε αφου το βλεπεις σερνεσαι μονος σου λες ειμαι κουρασμενος θελω λιγες ανασες κλπ γιατι στο διαολο με πηγαινεις στην εθνικη σα λαλακας???κατσε μιλα με τον σαντος πες αυτο και εκεινο εχω 1-2 ευκαιριες να ξεκουραστω να φρεσκαριστω να ξελαμπικαρω να δωσω και κατι στην ομαδα να πουμε και μεινε απεξω μια φορα...βοηθα την ομαδα γαμω το στανιο μου 800000 ειναι αυτα και εσυ το καταλαβαινεις τι με πας και τραβιεσαι παλι....τα ιδια ισχυουν και για τον ζλαταν καπου διαβασα νομιζω οτι κληθηκε τελευταια στιγμη...πες οχι ρε πουστη μου τωρα επανηλθες απο τραυματισμο τι θες να σε χασουμε παλι???κατσε εκμεταλλευσου το κενο και δουλεψε να εισαι 100% με το βαζελο...σκεφτειτε και λιγο την ομαδα λεφτα δινουμε γαμωτο μη μας διαολιζετε σεβαστειτε το ψωμι σας... :redcard: :redcard: :redcard: :redcard:

υγ τι εγινε στο μπλογκ βλεπω δε γραφεις τωρα??? :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

touchdown o sera4!!!!
;)
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

No4h έγραψε:Επειδη η ζωη ειναι "ρουφιανα"(για να μην πω τπτ αλλο) να δειτε που ο Σαλπι θα το βαλει στο βαζελο το γκολ.
το καλο στην ολη φαση ειναι οτι πριν απο ΚΑΘΕ ματς βγαίνουν πολοι και λενε ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ
μεχρι που κάποια στιγμή ολο και καποιο θα βαλει και θα πανηγυρίζουν και θα λενε "σας το'λεγα ... "

:opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”