Φανέλα ΠΑΟΚ
- PAOKfanAthens
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Την φανελα παντως θα την ηθελα λιτη και απλη..
Απο την στιγμη που υπαρχει ο Δικεφαλος στο μερος της καρδιας, ο αλλος Δικεφαλος στην μασχαλη σαν λεκες μου φαινεται....

Απο την στιγμη που υπαρχει ο Δικεφαλος στο μερος της καρδιας, ο αλλος Δικεφαλος στην μασχαλη σαν λεκες μου φαινεται....
Ολοι ξερουν το εμβλημα του Π.Α.Ο.Κ δεν χρειαζεται σαν κατι ομαδουλες να το βαζουμε και με τεραστιο σημα...
Πάλι πρωτοτυπήσαμε στη μαλακία.Τι δουλειά έχει ο δικέφαλος τόσο πλάγια και...πεσμένος? Γιατί δεν την κάναν όπως όλοι με το σήμα μέσα στον ώμο να ''αχνοφαίνεται'' γκρι? Κρίμα,χάλασαν μια ωραία λευκή φανέλα.
Δηλ στην μαυρη φανελα ο Δικεφαλος θα ειναι ασπρος ή δεν θα φαινεται καθολου.?
Θα θελα να ηξερα ποιος μκλας σκεφτηκε αυτη την φανελα ,σε ποιον αρεσε δηλ.?
Αλλαξτε την...
Θα θελα να ηξερα ποιος μκλας σκεφτηκε αυτη την φανελα ,σε ποιον αρεσε δηλ.?
Αλλαξτε την...
- PaOkArAsIrAkLiO
Και εκει που νομιζεις οτι η πουμα δεν μπορει να πεσει πιο χαμηλα βγαζει κατι τετοιεσ φανελες σαν τη λευκη του φιλικου και σε αποστομονει..
....οι τυποι που τισ σχεδιασαν κερδιζουν ματζουνι διαρκειας για το δημιουργημα τους.
Αν ανοιξεις λεξικό στη λέξη κιτς νομίζω ότι έχει φωτογραφία με την φανέλα της πούμα σε μεγεθος Α4...j.t.r έγραψε:Και εκει που νομιζεις οτι η πουμα δεν μπορει να πεσει πιο χαμηλα βγαζει κατι τετοιεσ φανελες σαν τη λευκη του φιλικου και σε αποστομονει..![]()
....οι τυποι που τισ σχεδιασαν κερδιζουν ματζουνι διαρκειας για το δημιουργημα τους.
Χαλια η σημερινη φανελα του φιλικου...Αυτοι της πουμα δεν μπορουν να μπουν στο σαιτ μας να παρουν καμια ιδεα....

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Εγώ πιστεύω πως η ΠΑΕ έχει κλείσει ήδη συμφωνία με άλλη εταιρία απο το 2011, οπότε η puma πολυ απλά μας έχει γραμμένους στα αρκίντια της. Η μαύρη μας εμφάνιση πάντως εμένα μου αρέσει.