Όταν καθαρίσει το μυαλό μου και αρχίσω να το αντιμετωπίζω με χιούμορ ή με πάσης φύσεως ξεσπάσματα (γυμναστήριο, γραφή στίχων), ίσως μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες...
Υ.Γ.: Καλά που υπάρχει και η Έκθεση...
Αδερφέ θεωρητική είπαμε ότι είσαι, έτσι;PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:18.650!! ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΕΡΧΟΜΑΙ!!!!!![]()
Έλα ρε συμφοιτητή!!gika έγραψε:18.700 για 5ο πεδίο
17.984 για 2ο και 4ο πεδίο
Πρώτη επιλογή, μάλλον, ΗΜΜΥ Θεσ/νίκη που την πιάνω άμα πέσει 349 μόρια, ενώ οι προβλέψεις κάνουν λόγω για πτώση από 300 έως 500 μόρια.
ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Γ.Π. 17.6
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ Γ.Π. 20.0
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤ. 14.2
ΦΥΣΙΚΗ Κ. 17.4
ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Κ. 19.3 (πως γκενεν αυτό;;περίμενα καθαρό 20 )
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Κ. 19.9 (είχα ένα λάθος που έπιανε ένα μόριο. ο ένας επιτηρητής το είδε, ο άλλος όχι, ή απλά με λυπήθηκε και μου έβαλε 100/100 κι έτσι βγήκε αυτό.)
ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ 18.9 (κι εδώ περίμενα καθαρό 20. Οι ασκήσεις ήταν ολόσωστες, οπότε μόνο από τη θεωρία αν έχασα. γαμώτο)
Δεύτερη επιλογή πιθανότατα Πληροφορική ΑΠΘ, αν και σκέφτομαι και την Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής στο Μακεδονία, που και τις 2 τις πιάνω στο χαλαρό.
Το μαθηματικό το απέκλισα από τις επιλογές μου.![]()
Σ' όποια κι από τις τρεις και να μπώ είμαι υπέρευχαριστημένος οπότε ΥΕΑΑΑΑΑΑΗ!!!!!!!!!![]()
![]()
elpaoki έγραψε:εγω υπολογιζα γυρω στο 15.500 και τελικα εγραψα 16.653...εγραψα εκθεση 16.5 ενω ολη την χρονια στο φροντιστηριο τετοιο βαθμο δεν ειχα γραψει...καλα λογοτεχνια ο πρωτος βαθμολογητης με τον δευτερο ειχαν ακριβως τον ιδιο βαθμο..πως γινετε αυτο....
χαχαχα...πιστευω οτι ειναι πολυ απιθανο και ειδικα σε τετοια μαθηματα..ενταξει λατινικα ειναι λογικο αλλα λογοτεχνια και εκθεση???RoMaN έγραψε:elpaoki έγραψε:εγω υπολογιζα γυρω στο 15.500 και τελικα εγραψα 16.653...εγραψα εκθεση 16.5 ενω ολη την χρονια στο φροντιστηριο τετοιο βαθμο δεν ειχα γραψει...καλα λογοτεχνια ο πρωτος βαθμολογητης με τον δευτερο ειχαν ακριβως τον ιδιο βαθμο..πως γινετε αυτο....
Έκθεση με είχαν ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ 78/100!
U mad?
Έκθεση με είχαν και οι δύο 88!!!!elpaoki έγραψε: χαχαχα...πιστευω οτι ειναι πολυ απιθανο και ειδικα σε τετοια μαθηματα..ενταξει λατινικα ειναι λογικο αλλα λογοτεχνια και εκθεση???