Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από Sera4 »

οποιος ειναι αποδεδειγμενα γουρλης εδω μεσα ας ανοιξει το τοπικ του αγωνα με τη βαλερεγκα.... 8-) 8-)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

moican4 έγραψε:γκικα αυτα περι φιλοσοφιας
δικης μου κ.τ.λ καλυτερα
να τα ξανασκεφτεις να μην
βγαζεις δικα σου συμπερασματα..
απο το μυαλο σου.
Το μεταφέρω εδώ για να συνεχίσουμε εδώ -όπως πρέπει- την -όποια- συζήτηση μας.

Δεν μιλάω γενικά για την φιλοσοφία σου. Δεν σε ξέρω και προσπαθώ -όσο είναι δυνατόν- να μην σε κρίνω (ακόμα και αν διαφωνώ με αυτά που λες) για να μην μπαίνουμε εκ νέου σε κόντρες.

Μίλησα καθαρά για το συγκεκριμένο σου ποστ.

Επειδή διαφωνείς (και είμαι μαζί σου σ' αυτό, και γω διαφωνώ) με αυτούς που αποκαλούν λαμόγια τον Ζαγοράκη κτλ, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους απαγόρεψουμε να το λένε.

Οι κανόνες του σάιτ είναι ξεκάθαροι.

Είτε αναφέρεις την πηγή της είδησης σου είτε ξεκαθαρίζεις ότι όλο αυτό είναι μία υπόθεση που έκανες εσύ.

Οτιδήποτε άλλο, ούτως ή άλλως απαγορεύεται από τους κανόνες.

Αυτό είπα. Μην έχεις συνέχεια διάθεση για κόντρες.

Φιλικά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Επίσης, όπως έγραψα και γω (κι ο ABALAEA αν δεν κάνω λάθος) στο φόρουμ χρειάζονται κι άλλοι μοντ.. Ούτε φταίνε οι 2-3 που είναι τώρα για όλη την κατάσταση που υπάρχει, ούτε φταίνε τα μέλη που λογικό είναι και να ξεφύγουν από την κουβέντα ενίοτε αλλά και να ανεβάζουν τους τόνους που και που. ΠΑΟΚ είμαστε και αυτά -δυστυχώς ή ευτυχώς- συμβαίνουν παντού.

Η αντμιν τιμ πρέπει να το κοιτάξει το θέμα και σύντομα αν είναι δυνατόν!

Είτε πρόκειται για παλιούς μοντ που θα επαναδραστηριοποιηθούν, είτε για παλιά μέλη που μπορούν να προσφέρουν, είτε για άτομα που ξημεροβραδιάζονται ούτως ή άλλως στο σάιτ, είτε για άτομα εκτός σάιτ που γνωρίζουν οι αντμίνς ή οι μοντς, είτε οτιδήποτε άλλο.
Κάτι πρέπει να γίνει πάντως.

Και πραγματικά αν είναι δυνατόν καλό είναι να μην μπουν 2-3 μοντ, αλλά παραπάνω. Έτσι θα υπάρχει μικρότερο φόρτο εργασίας για όλους.

Και κάτι τελευταίο που θέλω να ζητήσω είναι η τροποποίηση κάποιων κανόνων, ή η δημιουργία καινούργιων, που να ξεκαθαρίζουν το πότε και ποιες τιμωρίες θα επιβάλονται.
Όπως όλοι βλέπεται τα πράγματα είναι πολύ υποκειμενικά και αυτό κάνεις τους πάντες άλλοτε να νιώθουν αδικημένοι και άλλοτε ευνοημένοι.
Πρέπει κάποιες αποφάσεις να παίρνονται πιο αντικειμενικά.
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Οι κανόνες είναι γραμμένοι αδελφέ μου..
Η συμπεριφορά του καθενός είναι και θέμα ανατροφής. Aν δεν έχουν μάθει κάποιοι να σέβονται κάποια πράγματα... εμείς δεν μπορούμε να τους διδάξουμε κανόνες απλής συμπεριφοράς.
ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΦΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΤΟ PAOKMANIA.
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

Sera4 έγραψε:οποιος ειναι αποδεδειγμενα γουρλης εδω μεσα ας ανοιξει το τοπικ του αγωνα με τη βαλερεγκα.... 8-) 8-)

δεν έχω ανοιξει ποτε κανένα τόπικ.
να το προσπαθήσω;
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

επειδη διαβαζω διαφορες αποψεις, υπαρχει κανεις που πιστευει οτι εχει τεραστια σημασια τι γραφουν εδω ενα κατο ανωνυμοι?Και μιλαω για ολους.

Ο καθενας ειτε κραζει,ειτε γλυφει,ειτε εχει πληροφοριες,ειτε πουλαει παπαδες λιγη σημασια εχει.Σημασια εχει το γηπεδο.

Πανω σε ολα αυτα να πω και εγω πως ο καθενας μπορει να φιλτραρει το τι διαβαζει.Επειδη προσωπικα εχω γραψει πολλα ,σε καποια δικαιωθηκα ,σε καποια ξεφτιλιστικα(με αποκορυφωμα το τελευταιο) δεν νομιζω πως ενοχλω κανεναν.Θα ενοχλησω αν δεν αφησω τον αλλον να πει οτι γουσταρει.

Τελικως στο θεμα των επενδυτων ,απο ΠΑΟΚτση που αγαπαει την ομαδα και παει στο γηπεδο απαιτω να ειναι αντιδραστικος ,να μην δεχεται επενδυτες (ακομα και αν μιλαμε για τον Μπιλ Γκειτς) και να κανει δουλεια του εκαστωτε επενδυτη να κερδισει τον αγνο,αντιδραστικο ΠΑΟΚτση.Γιατι ο αντιδραστικος ΠΑΟΚτσης εκανε τον ΠΑΟΚ αυτο που αγαπαμε.

Απο εκει και περα και εγω θεωρω πως υπαρχει ενα βαθυτερο προβλημα στον ΠΑΟΚ,και ειναι δυσκολο να προχωρησουμε οπως ειμαστε τωρα αλλα αυτο ειναι μια αερολογια γιατι οταν τελειωσω αυτες τις λεξεις δεν βαζω πουθενα ονομα και επιθετο.Οποτε δεν χρειαζεται να εκνευριζομαι ,επειδη οι αλλοι δν με πιστευουν.

Ειμαι ενας απο τους 14χιλιαδες που πηραν διαρκειας.Καπου εκει τελειωνει καθε χρονο η ενασχοληση με τον ΠΑΟΚ.Εδω μπαινω για να τρωει καμια σφαλιαρα το μυαλουδακι μου και να διαβαζω αντιθετες αποψεις γιατι αλλιως θα ημουν μπουφος.

ΥΣΤ:Ποιος νορμαλ ανθρωπος θελει αν γινει ΑΡΔ???

ΥΣΤ2:κλειδωθηκε ενα θεμα και κατι εγινε..

Η Λυση (ον τοπικ ) για το φορουμ ειναι να μην περνει κανεις τοσο στα σοβαρα ενα φορουμ.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Federacion έγραψε:
Sera4 έγραψε:οποιος ειναι αποδεδειγμενα γουρλης εδω μεσα ας ανοιξει το τοπικ του αγωνα με τη βαλερεγκα.... 8-) 8-)

δεν έχω ανοιξει ποτε κανένα τόπικ.
να το προσπαθήσω;
δικο σου το ματσακι 8-)
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Ποιον ωφελεί το μπανάρισμα όσων έχουν άποψη, πένα και επιχειρήματα; (π.χ. teratios2)

Αντί να σκουπίσετε τη σάρα, τη μάρα και το κακό συναπάντημα,
παραδείγματα άπειρα,
-που μπαινοβγαίνουν εδώ μέσα όποτε τους καυλώσει
βάζουν φωτιά με πορδολογίες και φεύγουν χασκογελώντας-
προτιμάτε να στοχοποιείτε, με ανεξήγητο ζήλο, ανθρώπους αποδεδειγμένα ανήσυχους
επιλεκτικά επικαλούμενοι αστείες, δικολαβίστικες παπαριές τού τύπου "κανόνες του forum".

M'αυτά και με αυτά,
τίποτα δεν φαίνεται να έχει αλλάξει
και παραδόξως τίποτα δεν φαίνεται να είναι όπως παλιά
στο δημοφιλεστερο ασπρόμαυρο φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

λαικ, ποκ και +++
:D 3 σε 1
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

+004
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

δεν ηταν δικια μας αποφαση πρακτορινε δυστυχως... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
sunnyblack

Δημοσίευση από sunnyblack »

Παρ'όλα αυτά όμως mods ή μη δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε για την κατακόρυφη πτώση του όποιου επιπέδου και τον ερχομό της νέας εποχής με την ασύδοτη σύγκριση τσουτσουνιών... :pano:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

τα ατομα ειναι ατομα δεν μπορει κανεις να κατευθυνει αποψεις...οποτε και το επιπεδο του φορουμ ειναι υποκειμενικο για τον καθενα...

το θεμα ειναι να δινεις την ελευθερια στον καθενα να γραφει την αποψη του -παντα μεσα στα πλαισια των κανονισμων- και οχι να κατευθυνεις αποψεις ζητωντας απο τον κοσμο να γραφει πανω στην κατευθυνση που θελεις... ;)

αυτα απο μενα... 8-) 8-)
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Συμφωνω με τον Πρακτορινο και αυτους που ακολουθησαν.

Kαι γιατι μπαναριστηκε ο Τερατιος στην τελικη? Το επιμαχο τοπικ κλειδωθηκε για να ηρεμησουν τα πνευματα απο οτι καταλαβα. Οχι για να πεσει μπαν.

Προτεινω να τον ξεμπαναρετε, γιατι η μονη επιλογη που εχει τωρα ειναι να μπει ως Τερατιος3 και αυτο δεν θα ηταν καλο για την αισθητικη του φορουμ.
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

μπαναρίστηκε ο τεράτιος τελικά...
ασχημο μου φαίνεται αυτό, καθώς κατα τη γνώμη μου, διατηρούσε μια ζωντάνια στη συζήτηση.

μην ξεχνάμε οτι είναι απλα μια συζήτηση, ενα φόρουμ τίποτε περισσότερο κ τίποτε λιγότερο.
ποση "ζημιά" μπορεί να κάνει;
ασε που ο τεράτιος ήταν κερδος κ όχι ζημιά για το φόρουμ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”