Αριστοτέλης Μυστακίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από Equalizer »

Jim_Chatz έγραψε: Σάβ 07 Φεβ 2026, 18:36

Την οποία ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ, μέχρι τελη Νοεμβρίου την αποκαλουσατε κοροϊδευτικά ως ΜΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ.

Τώρα ξανάγινε ΜΑΝΑ
These users thanked the author Equalizer for the post (total 3):
navigator11, Guitarman, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
katafraktos

Δημοσίευση από katafraktos »

Patron έγραψε: Σάβ 07 Φεβ 2026, 20:10
katafraktos έγραψε: Σάβ 07 Φεβ 2026, 18:23 Κάποιος πρέπει να είναι εγκάθετος ή τέρμα αφελής για να λέει ακόμα υπομονή και καθίστε να δούμε κτλπ. Ο άνθρωπος κάνει ΚΑΚΟ στον ΠΑΟΚ ανοιχτά πλέον. Αφήνει απλήρωτο παίκτη της ομάδας βόλλευ, που κυνηγάει τίτλους και στέλνει εξώδικα στην ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ και ζητάει να βγει το cube, αντί να το αντικαταστήσει ο ίδιος.
Όσοι περιμένετε να δείτε και τα επόμενα επεισόδιο δεν χρειάζεται να περιμένετε ρωτήστε κάναν βάζελο να σας πει για τα τελευταία 14 χρόνια διοικητής καταστροφής που τον έκαναν 4η από 2η δύναμη στην Ελλάδα.
Δώσε τις μετοχές που πήρες με ψιλά και φύγε.
Δεν το κάναμε εμείς (ο Ιβάν δηλαδή) τέταρτο; Μόλις φύγει ο Μίστερ Σκάι αυτό ήταν;
Δεν χρειάζεται να ισχύει μόνο το ένα, προφανώς παίζουν ρόλο και τα δύο
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Καποια πραγματα ειναι σοβαρα και αρκετοι τα παιρνουν σαν αστειο η ενα θεματακι αντιπαραθεσης...
Και μιλω για το cube...
ΑΝ ισχυει οτι υπαρχει θεμα κσι δεν ειναι πυροτεχνημα... το οποιο εξωδικο εχει κοινοποιηθει κιολας στις αρμοδιες υπηρεσιες και το υπουργειο τοτε ειναι ακομη πιο σοβαρο απ οτι νομιζουμε...

Σ ενα σοβαρο κρατος:
Απο ποτε το ξερεις ΚΑΕ; και δεν εχεις ενημερωσει;;; και το κανεις θεμα τωρα;;;; Ελα εδω ΔΣ της ΚΑΕ...''ΜΕΣΑ'' στην μπουζου...

Εχει ευθυνες το ΔΣ του ΑΣ σαν ιδιοκτητης του γηπεδου;;;; ''ΜΕΣΑ''

Εχει ευθυνες η προηγουμενη διοικηση της ΚΑΕ;;;; ''ΜΕΣΑ''

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ..
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ...
ΣΤΕΡΕΨΑΝ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Δηλαδή δε θα έπρεπε να πουν "κάναμε μελέτη και τελικά δεν είναι οκ το cube θα το βγάλουμε", από τα εξώδικα και την εσωστρέφεια?

Είναι..

Άρα γιατί όλο αυτό? Ευνόητη η απάντηση.

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν, κυρίως στο αγωνιστικό οργανωτικό κομμάτι, να άρχιζε να έκλεινε η ψαλίδα με τους κάτω.. λέω εγώ τώρα.. σαν να ήτανε Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΕ.. για παράδειγμα.. (για τα χρεη δεν προκειται.. παει αυτο ξεκαθαρίστηκε).
Παρόλαυτα αυτά προσανατολίζονται στον εσωτερικό πόλεμο.

Δηλαδή γίνεται κάποιοι να μην το βλέπετε? Τόσο εγωισμός ρε παιδί μου..
These users thanked the author Parolos for the post:
astral
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Παιδιά ήρεμα με τα εμείς και τα εσείς. Ο καθένας αντιλαμβανόταν αλλιώς το καλό τού ΠΑΟΚ και το μέλλον δεν τον ξέρει κανείς.

Το σάιτ δεν έριξε μπαν σε κανένα για τη θέση του. Όποιος έφαγε ήταν για την συμπεριφορά του ανεξάρτητα θέσης.

Πριν γράψετε κάτι σε αυτό το εύφλεκτο θέμα, σκεφτείτε αυτό που θα πείτε αν έχει κάποιο θετικό σκοπό ή κριτική στους πραγματικούς φταίχτες. Αλλιώς «σας τα έλεγα εγώ» ή «ο τάδε χρήστης δεν συμφωνούσε μαζί μου πριν 3 μήνες» δεν προσφέρουν τίποτε.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Equalizer έγραψε: Σάβ 07 Φεβ 2026, 20:14

Την οποία ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ, μέχρι τελη Νοεμβρίου την αποκαλουσατε κοροϊδευτικά ως ΜΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ.

Τώρα ξανάγινε ΜΑΝΑ
Ψιλοδάκρυσα ρε μλκ :lol:
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Τώρα ξανάγινε ΜΑΝΑ
Μπορείς να ειρωνευεσαι όσο θες, καρφί δεν μου καίγεται ειλικρινά
Black_Knight

Δημοσίευση από Black_Knight »

Εγώ πάντως θα περιμένω και απάντηση από τον Θανάση Χατζόπουλο, αν και κάτι μου λέει πως όποια και εάν είναι αυτή, η υπόθεση θα πάει στα δικαστήρια.

Σε κάθε περίπτωση εάν θεωρούν οτι τίθεται θέμα ασφάλειας, οφείλουν να το απομακρύνουν χτες και όχι να περιμένουν να πληρωθούν πρώτα απο άλλους. Αυτονόητα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

Ολα αυτα τα εξωφρενικά ταιριαζουν ευκολα σε δυο πράγματα ή οτι ο Μυστακίδης θέλει να την κάνει απο το μπάσκετ ή οτι ο Μυστακίδης θελει να την κάνει απο το Παλατάκι. Μπορεί να ταιριάζουν και με άλλα και απλα να γίνονται με τροπο που ξενίζει στα ΠΑΟΚ ολντ σκουλ ηθη μας (sic).
Το μόνο σίγουρο πάντως ειναι οτι ο κ.Μυστακίδης αυτούς του ΑΣ φρόντισε και τους εμαθε πολύ καλά μηνες προτού ακομα μπει στην ΚΑΕ.
DikefalosG4

Δημοσίευση από DikefalosG4 »

Λοιπόν αφού πέρασαν δύο χρόνια+ από την 4η θέση του 2023 και τις κραυγές που γράφονταν και εδώ ότι ο ΠΑΟΚ έβγαινε 4ος και χωρίς τον Ιβάν και ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο καράβι για να διοικείται από τον εξαφανισμένο Ιβάν, έγραφα κατεβατά στο τόπικ του Ιβάν (και πολλοί άλλοι συμφορουμίτες) στηρίζουμε Ιβάναρο, ο Ιβάν άλλαξε επίπεδο τον ΠΑΟΚ και δεν ξεχνάμε τί έχει κάνει για τον ΠΑΟΚ ο Ιβάν.

Ε τώρα είναι η ώρα για να στηρίξω με ψυχραιμία τον Τέλη.
Για ΕΝΑΝ λόγο:

Όποιος δίνει χρήματα από την τσέπη του και δεν το παίζει διαχειριστής με τα λεφτά του κόσμου θα είμαι μαζί του!
Είτε λέγεται Χατζόπουλος, είτε Τσαλόπουλος, είτε Μυστακίδης.

Στο ίδιο γήπεδο πέρσι μας καθάρισαν με το έτσι θέλω για να σωθεί το μεγαθήριο Κολοσσός.
Φέτος κάναν επίδειξη δύναμης και μας βάλαν τους ίδιους διαιτητές
και πήραν τα ... μας!
george188

Δημοσίευση από george188 »

Παιδια πως ακριβως να την κανει απο την καε? την αγορασε. και αν ηθελε να την "κανει" γιατι πληρωσε χατζόπουλο και γιατι πηρε παικτες. Θέμα κοντρας ειναι, ηλιθιας κοντρας
These users thanked the author george188 for the post (total 2):
Dimitrisou, kataramenos5
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Parolos έγραψε: Σάβ 07 Φεβ 2026, 20:26 Δηλαδή δε θα έπρεπε να πουν "κάναμε μελέτη και τελικά δεν είναι οκ το cube θα το βγάλουμε", από τα εξώδικα και την εσωστρέφεια?

Είναι..

Άρα γιατί όλο αυτό? Ευνόητη η απάντηση.

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν, κυρίως στο αγωνιστικό οργανωτικό κομμάτι, να άρχιζε να έκλεινε η ψαλίδα με τους κάτω.. λέω εγώ τώρα.. σαν να ήτανε Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΕ.. για παράδειγμα.. (για τα χρεη δεν προκειται.. παει αυτο ξεκαθαρίστηκε).
Παρόλαυτα αυτά προσανατολίζονται στον εσωτερικό πόλεμο.

Δηλαδή γίνεται κάποιοι να μην το βλέπετε? Τόσο εγωισμός ρε παιδί μου..

Το θεμα του cube ειναι πολυ αστειο. Κυβος του Ρουμπικ. Cubegate. Με το που μπηκαν λεφτα στην μεση, εβγαλε σπαθια και ειναι ετοιμος να παρει κεφαλια! Εδω που τα λεμε, μου εκανε εντυπωση πως το εξωδικο που λενε πως σταλθηκε μιλαει για την ασφαλεια του κοσμου κι οχι των παικτων. Ο κυβος πανω απο τα κεφαλια τους ειναι.
These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
Dimitrisou
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Jim_Chatz έγραψε: Σάβ 07 Φεβ 2026, 20:36

Τώρα ξανάγινε ΜΑΝΑ

Γιατί σε οτιδήποτε άλλο λέγεται σε νοιάζει τίποτα; Ούτως ή άλλως ότι σε βολεύει λες αδιαφορώντας για βασικά και αυταποδεικτα πράγματα

Σε ένα φορουμ μπαίνουμε για να συνδιαλλαγουμε, όχι να ανακοινώσουμε ότι μας κατέβει αδιαφορώντας για οτιδήποτε
pavlos06

Δημοσίευση από pavlos06 »

Η όλη ιστορία ελπίζω να γίνει μάθημα σε αυτούς που το καλοκαίρι μείωναν μέλη της οικογένειας μας (γιατι μετά απο τόσα χρόνια είναι πλέον )και μιλούσαν για μπατίριδες, αποεπένδυση, ομάδα δανεικών και ζαχαρωναν τα ξενα εκατομμύρια.

Ο τέλης μπορει να καταλαβει τα επικοινωνιακα και όχι μονο λαθη που γίνονται και να οδηγήσει το καράβι εκεί που πρέπει.

Δεν χρειάζεται όμως για να ανεβάσετε κάποιον που ακομα δεν έχει προσφέρει κατι , να μειώνετε κάποιον που αποδεδειγμένα έχει ευεργετήσει το σύλλογο (όχι μονο το ποδοσφαιρο). Ευτυχια ειναι να έχεις δ/ουχο στο μπασκετ. Αυτό που ζουμε τόσους μήνες ειναι η ευτυχια για την οποία μιλούσατε ?
These users thanked the author pavlos06 for the post:
sandrel
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Equalizer έγραψε: Σάβ 07 Φεβ 2026, 21:02
Jim_Chatz έγραψε: Σάβ 07 Φεβ 2026, 20:36

Γιατί σε οτιδήποτε άλλο λέγεται σε νοιάζει τίποτα; Ούτως ή άλλως ότι σε βολεύει λες αδιαφορώντας για βασικά και αυταποδεικτα πράγματα

Σε ένα φορουμ μπαίνουμε για να συνδιαλλαγουμε, όχι να ανακοινώσουμε ότι μας κατέβει αδιαφορώντας για οτιδήποτε
Έχεις απόλυτο δίκιο , δεν με νοιάζει τίποτα.

Όπως λες, σε ένα φόρουμ μπαίνουμε για να συνδιαλέγουμε.

Μάλλον δεν λειτουργεί με όσους έχουν διαφορετική αποψη. Αντι για συνδιάλεξη, περνάμε σε ειρωνίες και ταμπέλες, λες και ξέρουμε τον συνομιλητή μας και από χθες
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”