ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Έχουμε και στους οκτώ του κυπελλούχων..
- These users thanked the author Χωρικός for the post (total 2):
- leomatos88, breakdown88
-
leomatos88
Απωθημένο εφάμιλλο του Τσάμπιονς Λιγκ το έχω φίλε. Να προχωρήσει μια φορά η ομάδα στο Γιουρόπα. Είσαι η δεύτερη ομάδα σε συμμετοχές στη διοργάνωση (29, πρώτος ο Άγιαξ με 30) και δεν έχεις φτάσει μια φορά έστω στους 16. Είναι στα όρια του στατιστικού λάθους τόσοι αποκλεισμοί. Εκείνο το ματς πχ στη Μόσχα ακόμα δεν έχω καταλάβει πώς δεν περάσαμε... Ίσως σπάσει η κατάρα, ποιος ξέρει, τώρα που μας έχουν όλοι ξεγραμμένους λόγω των τραυματισμών και της κούρασης!breakdown88 έγραψε: Τρί 17 Φεβ 2026, 20:16Μπράβο που το αναφέρεις αδερφέ, το έβλεπα κι εγώ αυτό το στατιστικό πέρσι πριν την FCSB. Μπορεί να το ξεχνάμε, αλλά πρόκριση με Θέλτα θα μας πάει όσο μακριά όσο δεν έχουμε πάει ΠΌΤΕ στην Ευρώπη. Για μένα οι 16 του Γιουρόπα είναι μεγαλύτερη επιτυχία από τους 8 του Κόνφερενς, οπότε αν περάσουμε θα μιλάμε για την πιο επιτυχημένη ευρωπαϊκή πορεία εβερ.leomatos88 έγραψε: Τρί 17 Φεβ 2026, 13:12 Εν όψει του μεθαυριανού τεράστιου ματς με τη Θέλτα, δυο στατιστικά στοιχεία, ένα δυσοίωνο κι ένα ευοίωνο.
Ξεκινάω με το δυσοίωνο: είναι η 13η φορά που θα προσπαθήσει ο ΠΑΟΚ να προκριθεί στους 16 του Ουέφα / Γιουρόπα. Τις προηγούμενες 12 δεν ήταν με το μέρος μας η πρόκριση. Ας ελπίσουμε η 13η να είναι και φαρμακερή, επιτέλους, για τον αντίπαλο.
Και εγώ αυτό πιστεύω, ότι θα είναι η πιο μεγάλη επιτυχία σου στην Ευρώπη.
Χαχα ποιες είναι οι πηγές σου Χωρικέ;Χωρικός έγραψε: Τρί 17 Φεβ 2026, 20:10 Φίλε Άκη, βάζω ο,τι στοίχημα θες πως ο Γιακουμάκης την Πέμπτη δεν θα παίξει ούτε δευτερόλεπτο, όχι 60 λεπτά που λες! Παίξτο κι εσύ, είναι άχαστο![]()
Ότι θα μπει στο 60' έγραψα καθώς έχει μεν το 90λεπτό με την ΑΕΚ αλλά έπαιξε 50' με το βάζελο στην Τούμπα.
Ειδωμεν
-
breakdown88
Σωστός, το είχα ξεχάσει. Δύσκολο να συγκρίνεις διοργανώσεις με τόσο μεγάλη χρονική απόκλιση, αλλά χοντρικά οι 16 του Γιουρόπα όπως είναι πλέον θα είναι πάνω κάτω εφάμιλλη πορεία με εκείνη.