Razvan Lucescu IV

VfB v2

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από VfB v2 »

Amsterdamer_87 έγραψε:
Patron έγραψε:Ακούστηκε ότι έλαβε χώρα εθιμοτυπική επίσκεψη στην προπόνηση.
Αληθεύει;
Ναι.περιπου 60 ατομα..
Και απο που το γνωρίζουμε αυτό;

Θέλω απλά να σιγουρευτώ ότι δεν το γνωρίζουμε απο το ίδιο άτομο που λέει για 8 δορυφόρους που έχει ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Το οποίο άτομο σήμερα ανέφερε ότι υπάρχουν και καθυστέρησεις στις πληρωμές των παιχτών. Ατομο που είναι δηλωμένος αρειανός και έχει κεντρικό ρόλο σε καφενιακή εκπομπή στο youtube. Ο νοών νοείτω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Τρί 12 Μαρ 2024, 20:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

George Best έγραψε:
paokarakis έγραψε: Συμφωνώ μέχρι τελείας και θα ήθελα να κάνω μια γενική ερώτηση στο φόρουμ, ΑΝ αποχαιρετησουμε και από την Ευρώπη αυτόματα γινόμαστε φαβορί για το πρωταθλημα; Αφού τα ματς πλέον είναι μόνο 9 και το πρόβλημα ήταν το 1 ακόμα (τελικός κυπέλλου) και τα 2 ακόμα (Ευρώπη αν περάσουμε και βλέπουμε) αν δεν πάρει το πρωτάθλημα θα δηλώσει παραίτηση?
Καπου εδω να σε ενημερωσω οτι η ομαδα αυτη τη στιγμη εχει 2 σεντερ μπακ ολα κι ολα, ενα δεξι μπακ που ειχε να παιξει 2 χρονια και ηθρε να παιξει κατευθειαν βασικος. Ενα αριστερο εξτρεμ 36 χρονων να παιζει 3 ματς την εβδομαδα και δεν εχει φορ.

Επισης προς ενημερωση σου ο Λουτσεσκου τον Ιανουαριο ζητησε 3 παιχτες και του εφεραν μονο τον Οττο.

Εχει ζητησει εδω και καιρο την παραμονη Μειτε Κετζιορα και ακομα δεν εχει κλεισει το θεμα.

Μια αλλη ερωτηση προς το φορουμ θα ηταν η εξης.
Θεωρειται οτι αν φυγει ο Ραζβαν, θα εκλειψουν ολες αυτες οι παθογενειες στην ομαδα?
Δε θα τρεχουμε παραμονες προκριματικων να παρουμε φορ?
Θ δουλευει μια χαρα το τμημα σκαουτινγκ και θα φερνει λαβρακια?
Ο Σαματα θα παρει το χρυσο παπουτσι?

Εγω ρε παιδια θυμαμαι οτι αυτη η ομαδα εν μεσω κοβιντ ειχε ξεχασει να ανανεωσει τα δελτια στα πλει οφ.
Θυμαμαι να διωχνουμε τον Βιειρινια και να τον ξαναπαιρνουμε μετα απο 1 εβδομαδα.
Θυμαμαι να παιρνουμε φορ καθε χρονια 2 μερες πριν τον 1ο αγωνα, ωστε να ειναι ετοιμος στον επαναληπτικο.

Μηπως εφταιγε παλι ο Λουτσεσκου απο την Ασια?

Περυσι ακουγαμε για το βυσμα Κετζιορα απο τον πατερα του ->Φετος : ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΕΤΖΙΟΡΑ
Πριν 2 χρονια ακουγαμε για το βυσμα Ρουμανο Μιτριτσα -> Παντα για αλλαγη τον ειχε.

Ημαρτοοοον ρεεε που ελεγε και ο Γεωργιου.

Η πρωτη παραγραφος εξηγει ακριβως γιατι δεν εχουμε ροστερ για πρωταθλημα...
Η δευτερη και τριτη οτι δεν το διορθωσαμε...και δεν καναμε κατι για το μελλον...

Η τεταρτη που ειναι ερωτηση προς το φορουμ...σ αυτο θα σου παραθεσω μια κουβεντα που ειπε ο φιλος Ιασονας στην προηγουμενη σελιδα και περασε αερας...αλλα για μενα μεγαλη κουβεντα και προβληματισμος...

''Ενώ θεωρούσα πως ο Λουτσέσκου είναι ο ιδανικός προπονητής για την ομάδα έχω αρχίσει να αναθεωρώ κυρίως επειδή στο πρόσωπό του περιορίζεται σε μεγάλο βαθμό η κριτική (δίκαιη και άδικη) και κάπως μαγικά χάνονται οι ευθύνες τόσο της διοίκησης όσο και των ίδιων των παικτών.''
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

dragon έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε:
dragon έγραψε:Οι εμφανίσεις με αρη κ ντιναμο κακιστες κ η μεγαλύτερη ευθύνη είναι του προπονητη ξεκάθαρα. Μπορείτε να μου απαντήσετε ειδικά όσοι στήνεται στον τοίχο το προπονητη όχι απλά για τις εμφανίσεις αλλά για το αν πάρουμε τίτλο ή όχι κ για το σύνολο της χρονιάς , πόσους βαθμούς έπρεπε να έχει ο ΠΑΟΚ με 50 - 50 διαιτησία κ πόσο οι ανταγωνιστές? Εγώ θα πω ότι έπρεπε να είχαμε τουλάχιστον + 6 από αυτούς που έχουμε. Πείτε μου τώρα ποια θα ήταν η σωστή βαθμολογική συγκομιδή κ ποια η διαφορά με τους άλλους να δούμε τελικά τα πήγε καλά η ομάδα μέχρι σήμερα?
Το ερώτημα το έθεσα κ προ διημέρου αλλά δεν πήρα απάντηση. Ειλικρινά πόσους βαθμούς έπρεπε να έχουμε?
Φιλε εγω θα σου πω +9 !!!
Το θεμα ειναι οτι ακομα κι αυτους δεν ειμαστε πλεον σιγουροι οτι θα μπορουσαμε να τους κρατησουμε στα πλει οφ..
Εγω τον Ραζβαν δεν τον στηνω στον τοιχο για το αν παρουμε τον τιτλο..
Ειμαι νευριασμενος μαζι του γιατι μου δημιουργησε ελπιδες,μ'αναγκασε δυο φορες να τον συγχαρω και να τον χειροκροτησω και μετα στο καπακι οχι απλα με κρυωσε,αλλα με παγωσε με την μετεπειτα αποτομη προσγειωση και την καθετη πτωση της ομαδας..
Τον "στηνω ομως στον τοιχο" γιατι ειναι αγκυλωμενος,προβλεψιμος,υπερμετρα εγωιστης και στασιμος κι απ'οτι βλεπω τον εχει ξεπερασει το ποδοσφαιρο και το χειροτερο απ'ολα δεν μου εμπνεει καμμια εμπιστοσυνη για το μελλον..
Οσο ειναι στην ομαδα θα τον στηριζω αλλα θα του τα χωνω και ασχημα οταν με γλενταει ο Μαντζιος και ο καθε πικραμενος..
Καταλαβαίνεις ότι με το +9 που εσύ λες θα είχαμε άλλη ψυχολογία , άνεση κ διαχείριση όπως το -7 ή -9 για τους άλλους θα σήμαινε επίσης διαφορετικά πράγματα. Αν τώρα στο + 9 με ωραίο σε μεγάλο διάστημα ποδόσφαιρο έχανε με βλακώδη τρόπο κάποια παιχνίδι δεν θα με πείραζε κ πολύ. Αν πάλι δεν είχε κ λάθη θα ήταν στην μπαρτσελονα που λέει ο λόγος. Αυτό που λέω είναι ότι πρέπει να σκεφτόμαστε όλα τα δεδομένα
Ακαδημαικα δεκτον για τους βαθμους..
Για τον λογο που ειμαι ομως χαλασμενος μαζι του και τον "στηνω στον τοιχο" θεωρεις οτι εχω αδικο η εχω
και καποιο δικιο κι εγω απ την πλευρα μου ??
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

VfB v2 έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε:
Αληθεύει;
Ναι.περιπου 60 ατομα..
Και απο που το γνωρίζουμε αυτό;

Θέλω απλά να σιγουρευτώ ότι δεν το γνωρίζουμε απο το ίδιο άτομο που λέει για 8 δορυφόρους που έχει ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Το οποίο άτομο σήμερα ανέφερε ότι υπάρχουν και καθυστέρησεις στις πληρωμές των παιχτών. Ατομο που είναι δηλωμένος αρειανός και έχει κεντρικό ρόλο σε καφενιακή εκπομπή στο youtube. Ο νοών νοείτω.
Το εχουν πει στα ραδιοφωνα σημερα και Λεοντιαδης και ο Ραγκατσης..
Απο τον συνδεσμο της 4 ηταν,αλλα δεν εγινε και τιποτα το εξωφρενικο..
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Όσο φταίει ο Λουτσέσκου που δε προσαρμόζει τα "θέλω" του στα "μπορώ" του ρόστερ του και τον τρόπο που αγωνίζονται οι αντίπαλοι του, άλλο τόσο φταίει η διοίκηση που δεν ενίσχυσε περαιτέρω την ομάδα.
Αλλά αν δεν ταίριαζαν αυτοί οι δύο (διοίκηση - προπονητής) δε θα "συμπεθέριαζαν" για +3 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

alexgarcia6 έγραψε:
JohnDag έγραψε:
alexgarcia6 έγραψε: Εαν εσυ με ολα αυτα τα δεδομενα απαιτεις πρωταθλημα ειναι δικο σου προβλημα. Εσυ αν θελεις, βγες πες Λουτεσκου φυγε γιατι δεν μαρεσει η μπαλα που παιζεις η γιατι δεν θεωρω οτι εισαι ικανος προπονητης. Ειναι δικαιωμα σου. Οπως εγω πανω στα νευρα προχθες ειπα "λουσε φυγε γιατι δεν ανεχομαι να χανω απτον αρη"

Μην παρουσιαζεις ομως μια αλλη πραγματικοτητα Κουρασε ο Λουτσεσκου να το λεει ναι, και εγω βαρεθηκα να το ακουω, αλλα δεν ειναι λαθος το οτι εχουμε κανει overperform. Ξαναλεω εαν ειχαμε αλλους στοχους και δεν τους πετυχαιναμε δεν θα ανανεωναν τον προπονητη μεσουσης της σεζον
Alex, ρε φίλε με όλο τον σεβασμό είσαι εκτός κλίματος.

Εσένα η κάψα σου είναι ο Λουτσεσκου.

Εμένα η κάψα μου είναι ο ΠΑΟΚ.

Εντάξει, είναι ο κορυφαίος προπονητής του πλανήτη, του γαλαξία, του σύμπαντος όλου.

Δεν κάνει ποτέ λάθη, είναι ένα βήμα κάτω (ή μήπως πάνω) από τον θεό τον ίδιο.

Είμαστε εντάξει τώρα;

Υ.Γ. Οι «φανατικοί» είτε της μιας πλευράς είτε της άλλης, κουράζετε. Λέτε τα μεταξύ σας και αφήστε εμας τους υπόλοιπους στην ησυχία μας. Πλιζ.
Σωπα ρε φιλε. Αρχισαν οι γκελες και εχεις πιασει οτι νημα υπαρχει στο φορουμ να μας πεις καταβαθος οτι για ολα φταιει ο προπονητης. Και ειμαι εγω εκτος κλιματος;

Λυπαμαι αλλα δεν θα αφησω ετσι να γραφονται απειρες ανακριβειες τις οποιες σημειωσα και αφησες ασχολιαστες

Αυτο για την καψα στο επιστρεφω. Αλλος ειναι εδω μεσα 24/7 τωρα που εχει στραβωσει και γραφει αποκλειστικα για ΕΝΑ ζητημα.

Εαν η καψα σου ειναι ο ΠΑΟΚ να απευθυνθεις σε αυτους που θετουν στοχους στην ομαδα. Αλλα αυτοι πριν απο λιγοτερο απο ενα μηνα ανανεωσαν τον Λουτσεσκου οσο και αν κανεις εσυ πως δεν ισχυει και ειναι ψευδαισθηση

Κανε μας τη χαρη που θα μας πεις και φανατικους. Αν εχεις προβλημα να σου απαντανε τοτε πολυ απλα μη γραφεις επαναλαμβανομενες μαλακιες
Ρε, έφαγες την τάπα στο τοπικ του αγώνα και έχεις το θράσος και το συνεχίζεις;

Ναι εκεί που πήγες να με εκθέσεις για τα αγωνιστικά λεπτά του ανταγωνισμού και ανέβασες μόνο της αεκ που έχει παίξει λιγότερα παιχνίδια και είχε καμιά σαρανταρια θλάσεις φέτος.

Λες και τους άλλους δυο τους έχουμε καμια 20αρια βαθμούς πίσω και δεν είναι ανταγωνισμός.

Αλλά μόλις ανέβασα τα νούμερα άρχισες τα «να δεν είναι έτσι, και έγινε αυτό και έγινε εκείνο» και μετά έβαλες την ουρά στα σκέλια και εξαφανίστηκες.

Γελάει ο κόσμος με την πάρτη σου.

Τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία, με πονηρούς και εξυπνάκηδες εγώ δεν μιλάω.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

alexgarcia6 έγραψε:Εντωμεταξυ σε αυτα που απαντησα ΟΥΔΕΠΟΤΕ παινευσα τον λουτσεσκου η του εδωσα καποιο αλαθητο.

Σε διορθωσα στα περι ροστερ και στοχευσης και οργανωσης του συλλογου

Και μου απαντας «χαχα γεια σου ρε αλεξ θεος ο λουτσεσκου ε;»

Εχεις μεγαλο προβλημα
Εγώ έχω το πρόβλημα και όχι εσυ που κυνηγάς κάθε ποστ μου από πίσω για να πεις τις μπαρούφες σου. Εντάξει, με έπεισες.

Είδαμε και την διόρθωση για τα αγωνιστικά λεπτά που πηγες για μαλλί και βγήκες κουρεμένος.

Έλα, πολύ ασχολήθηκα με την πάρτη σου.

Ignore και πάμε παρακάτω.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

psykoman έγραψε:
George Best έγραψε:
paokarakis έγραψε: Συμφωνώ μέχρι τελείας και θα ήθελα να κάνω μια γενική ερώτηση στο φόρουμ, ΑΝ αποχαιρετησουμε και από την Ευρώπη αυτόματα γινόμαστε φαβορί για το πρωταθλημα; Αφού τα ματς πλέον είναι μόνο 9 και το πρόβλημα ήταν το 1 ακόμα (τελικός κυπέλλου) και τα 2 ακόμα (Ευρώπη αν περάσουμε και βλέπουμε) αν δεν πάρει το πρωτάθλημα θα δηλώσει παραίτηση?
Καπου εδω να σε ενημερωσω οτι η ομαδα αυτη τη στιγμη εχει 2 σεντερ μπακ ολα κι ολα, ενα δεξι μπακ που ειχε να παιξει 2 χρονια και ηθρε να παιξει κατευθειαν βασικος. Ενα αριστερο εξτρεμ 36 χρονων να παιζει 3 ματς την εβδομαδα και δεν εχει φορ.

Επισης προς ενημερωση σου ο Λουτσεσκου τον Ιανουαριο ζητησε 3 παιχτες και του εφεραν μονο τον Οττο.

Εχει ζητησει εδω και καιρο την παραμονη Μειτε Κετζιορα και ακομα δεν εχει κλεισει το θεμα.

Μια αλλη ερωτηση προς το φορουμ θα ηταν η εξης.
Θεωρειται οτι αν φυγει ο Ραζβαν, θα εκλειψουν ολες αυτες οι παθογενειες στην ομαδα?
Δε θα τρεχουμε παραμονες προκριματικων να παρουμε φορ?
Θ δουλευει μια χαρα το τμημα σκαουτινγκ και θα φερνει λαβρακια?
Ο Σαματα θα παρει το χρυσο παπουτσι?

Εγω ρε παιδια θυμαμαι οτι αυτη η ομαδα εν μεσω κοβιντ ειχε ξεχασει να ανανεωσει τα δελτια στα πλει οφ.
Θυμαμαι να διωχνουμε τον Βιειρινια και να τον ξαναπαιρνουμε μετα απο 1 εβδομαδα.
Θυμαμαι να παιρνουμε φορ καθε χρονια 2 μερες πριν τον 1ο αγωνα, ωστε να ειναι ετοιμος στον επαναληπτικο.

Μηπως εφταιγε παλι ο Λουτσεσκου απο την Ασια?

Περυσι ακουγαμε για το βυσμα Κετζιορα απο τον πατερα του ->Φετος : ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΕΤΖΙΟΡΑ
Πριν 2 χρονια ακουγαμε για το βυσμα Ρουμανο Μιτριτσα -> Παντα για αλλαγη τον ειχε.

Ημαρτοοοον ρεεε που ελεγε και ο Γεωργιου.

Η πρωτη παραγραφος εξηγει ακριβως γιατι δεν εχουμε ροστερ για πρωταθλημα...
Η δευτερη και τριτη οτι δεν το διορθωσαμε...και δεν καναμε κατι για το μελλον...

Η τεταρτη που ειναι ερωτηση προς το φορουμ...σ αυτο θα σου παραθεσω μια κουβεντα που ειπε ο φιλος Ιασονας στην προηγουμενη σελιδα και περασε αερας...αλλα για μενα μεγαλη κουβεντα και προβληματισμος...

''Ενώ θεωρούσα πως ο Λουτσέσκου είναι ο ιδανικός προπονητής για την ομάδα έχω αρχίσει να αναθεωρώ κυρίως επειδή στο πρόσωπό του περιορίζεται σε μεγάλο βαθμό η κριτική (δίκαιη και άδικη) και κάπως μαγικά χάνονται οι ευθύνες τόσο της διοίκησης όσο και των ίδιων των παικτών.''
Γι'αυτό κυρίως τον λόγο τον κρατούν οι διοικούντες στη θέση του και τον πληρώνουν όσο τον πληρώνουν, παρά για τις επαγγελματικές του ικανότητες.
Γνώμη μου.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Ολλανδε ίσως λιγο υπερβολικό. Αλλά δεν αναφέρομαι σε εσένα. Όπως έγραψα αναφέρομαι σε όσους δεν βλέπουν τι έχει καταφέρει η ομάδα κ πως με δίκαιο πρωτάθλημα τώρα ίσως κάναμε πιο χαλαρή κουβέντα. Είμαι σχεδόν σίγουρος πως με την ορθή βαθμολογία θα βλέπαμε αλλα παιχνίδια. Βέβαια αυτό είναι κάτι που δυστυχώς είναι παράγοντας στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε βαθμό που το ξεχνάμε αλλά δε θα έπρεπε
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Για το πρωτάθλημα μπορεί να έχεις και δικιο. Για την Ευρώπη; Είναι δυνατόν να μιλάει ο προπονητής για τέτοιο ματς, το οποίο δίνει πρόκριση στους 8, ως το τελευταίο παιχνίδι πριν ξεκουραστούμε;
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

JohnDag έγραψε:
alexgarcia6 έγραψε:Εντωμεταξυ σε αυτα που απαντησα ΟΥΔΕΠΟΤΕ παινευσα τον λουτσεσκου η του εδωσα καποιο αλαθητο.

Εχεις μεγαλο προβλημα
Εγώ έχω το πρόβλημα και όχι εσυ που κυνηγάς κάθε ποστ μου από πίσω για να πεις τις μπαρούφες σου. Εντάξει, με έπεισες.

Είδαμε και την διόρθωση για τα αγωνιστικά λεπτά που πηγες για μαλλί και βγήκες κουρεμένος.

Πες μας και ποιες ειναι οι ανακριβειες. Φυσικα δεν μπορεις. Μπορω απλα βεβαια να πω το δικο σου επιχειρημα «πιστεψε με». Φαινεται να δουλευει

Για τα λεπτα απαντησα επακριβως και εκανα αναρτηση με τα πληρη στατιστικα των 4 ομαδων. Οπου και φαινεται οτι οι παικτες μας εχουν τον υψηλοτερο μεσο ορο και συνολικα και η 20αδα και η 16αδα. Σελιδα 385 στη συζητηση για το ροστερ
Εσυ ειπες «ναι αλλα ο ροντινει». Γεια σου ρε νοστραδαμε. Ουτως η αλλως ειναι τοσο παραλογο η ομαδα με τα περισσοτερα ματς και τους λιγοτερους παικτες να εχει τα περισσοτερα λεπτα.

Εσυ εχεις το προβλημα φυσικα που ξαναλεω μπηκες ξανα πριν 2 εβδομαδες να μας πρηξεις σε καθε τοπικ κυριολεκτικα οτι ολα τα κακα πηγαζουν απτον ραζβαν

Οσο γραφεις μαλακιες θα σου απανταω με δεδομενα. Σταρχιδια μου το ignore σου το θεμα μου ειναι να εχουν απαντησεις οι παπαριες που δεν σταματας να ανεβαζεις

εσυ τι νομιζες, σου απανταω για να σε πεισω; Στα @@ μου σε γραφω
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Αυτο εχει και αλλη αναγνωση προς τους παικτες του....''Ξερω οτι ειστε ολοι στα ορια σας...παμε να τα δωσουμε ολα πριν την διακοπη και οτι γινει...''
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Montrealiotis έγραψε:Για το πρωτάθλημα μπορεί να έχεις και δικιο. Για την Ευρώπη; Είναι δυνατόν να μιλάει ο προπονητής για τέτοιο ματς, το οποίο δίνει πρόκριση στους 8, ως το τελευταίο παιχνίδι πριν ξεκουραστούμε;
Ας το σχολιάσουμε αυτό μετά τον αγώνα πως επηρέασε. Πριν από αυτό το παιχνίδι στην ευρώπη τα έχουμε πάει φέτος μμμ ίσως κ υπερβατικα
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Αληθεύει;
Όχι μόνο στην προπόνηση, αλλά σύμφωνα με συνοπαδο και στο βραδινό τραπέζι μετά την προπόνηση που έγινε με πρωτοβουλία του αρχηγού .

Μακάρι θα πω εγω, σε πολιτισμένα πλαίσια βέβαια, γιατί τώρα τελευταία γεμίσαμε παίκτες που παίζουν αδιάφοροι.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από JohnDag »

alexgarcia6 έγραψε:
JohnDag έγραψε:

Εχεις μεγαλο προβλημα

Πες μας και ποιες ειναι οι ανακριβειες. Φυσικα δεν μπορεις. Μπορω απλα βεβαια να πω το δικο σου επιχειρημα «πιστεψε με». Φαινεται να δουλευει

Για τα λεπτα απαντησα επακριβως και εκανα αναρτηση με τα πληρη στατιστικα των 4 ομαδων. Οπου και φαινεται οτι οι παικτες μας εχουν τον υψηλοτερο μεσο ορο και συνολικα και η 20αδα και η 16αδα. Σελιδα 385 στη συζητηση για το ροστερ
Εσυ ειπες «ναι αλλα ο ροντινει». Γεια σου ρε νοστραδαμε. Ουτως η αλλως ειναι τοσο παραλογο η ομαδα με τα περισσοτερα ματς και τους λιγοτερους παικτες να εχει τα περισσοτερα λεπτα.

Εσυ εχεις το προβλημα φυσικα που ξαναλεω μπηκες ξανα πριν 2 εβδομαδες να μας πρηξεις σε καθε τοπικ κυριολεκτικα οτι ολα τα κακα πηγαζουν απτον ραζβαν

Οσο γραφεις μαλακιες θα σου απανταω με δεδομενα. Σταρχιδια μου το ignore σου το θεμα μου ειναι να εχουν απαντησεις οι παπαριες που δεν σταματας να ανεβαζεις

εσυ τι νομιζες, σου απανταω για να σε πεισω; Στα @@ μου σε γραφω
Δείχνεις απλά το επίπεδο σου με τον τρόπο που απαντάς, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.

Οταν κάποιος ξερει ότι έχει «χασει» στο debate καταφεύγει σε βρισιές σαν κλασικός ψευτόμαγκας πίσω από ένα πληκτρολόγιο.

Προφανώς και δεν θα πέσω στο επίπεδο σου, αδυνατώ να φτάσω τόσο χαμηλα.

Ας ασχοληθούν οι mods με την κατάντια σου κι ας κάνουν ότι θεωρούν σωστό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Τρί 12 Μαρ 2024, 21:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”