Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Κουραζεις φιλε. Κανε με ignore. Εγω μολις σε εκανα. Ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε.
Ignore; 1η φορά είναι;
Κι εγώ κούραση νοιώθω μπόλικη
Κι εγώ κούραση νοιώθω μπόλικη
- PoccoPicante
Dragowski,Arao,Vilhena,Djuricic,Sporar έχω αρχίσει να πιστεύω ότι τις ο βαζελος κάνει μεταγραφές με σκάουτινγκ ρεπορτ από το manager του FIFA 18( μόνο ο Marcos Antonio με τον Taison γλύτωσαν
Οχι και οχι αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα τα βαψουμε μαυρα για κατι που δεν ελεγχουμε και προσωπικα δεν ελεγχει η ομαδα (εννοω το οτι προκριθηκε ο ρουλης). Συγγνωμη που δεν στεναχωρεθηκαμε που περασε ο ρουλης γιατι καποιοι μενουν θεσσαλονικη και θα φανε καζουρα στη δουλεια (δεν παει στον Ντουμ). Το αν μεινουμε εκτος Ευρωπης σαφως και ανησυχει, ο καθενας αγχωνεται οπως προτιμαει.alexgarcia6 έγραψε:Ρε αλανια να γραψω λιγο 2-3 σκεψεις με αυτα που διαβαζω εδω
Γραφει ο Doom για τον ενδεχομενο κινδυνο για απωλεια εξοδου της Ευρωπης.
1) Ειναι απιθανο να βγουμε 4οι; Εαν απαντατε ναι, μαλλον ζειτε σε αλλη χωρα και βλεπετε αλλο πρωταθλημα. Εμεις + ΠΟΚ ειμαστε σε αποσταση 2 νικων και ερχονται πλειοφ. Σε χρονια που δεν παιρνω ΜΙΣΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ και οι αλλοι πλην θρηνου πανε καροτσακι
2) Ειναι απιθανο να παρει ο διπλα κυπελλο; Αποδοση των μπουκ κοντα στα 4 φραγκα. ΟΧΙ
ΕΑΝ περνουσε η ΑΕΚ, η πιθανοτητα να βγουμε εκτος ευρωπης γινοταν ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝ, διοτι 5οι ειναι απιθανο να βγουμε
Κανεις δεν λεει οτι ΘΑ το παρουν, οτι ΘΑ βγουμε 4οι κλπ κλπ. Ειναι ομως ενα απ'τα πιθανα σεναρια, ειτε μας αρεσει ειτε οχι
Απορω ομως τοσα χρονια αυτη η υπεροψια με τους διπλα, ακομα δεν μαθαμε. Θα τους κανουμε, θα τους ρανουμε, ποιος οαρης τωρα και παει λεγοντας
- Kabamaru11
Εγω χαρηκα για τα σκουληκια,τωρα θα βγω με μερικα,θα με κερασουν κ σουβλακια για την σουπερ ντουπερ προκριση,win win. 
Να πω και εγω μια οπτικη που ειναι βασιμη ? Αν βγουμε 4οι φετος και δεν παρουμε ουτε Κυπελλο,μην σωσει και βγουμε ευρωπη του χρονου,γιατι θα μας αξιζει να παρουμε τα @@ μας στο χερι.bane1980 έγραψε:Και οι 2 οπτικές είναι βάσιμες και σεβαστές.
Η διαφορά τους είναι ότι η μία εστιάζει στη μέγιστο ποίηση πιθανοτήτων επιτυχίας ενώ η άλλη στην ελάχιστοποίηση της ζημιάς σε ενδεχόμενο αποτυχίας.
Απλα τα πραματα
Μπορούμε πάντως να είμαστε win-win
Βγαίνουμε 5οι στο πρωτάθλημα με 4ο το Ρουλη
Πάμε τελικό το παίρνουμε σηκώνουμε κύπελλο πάμε Ευρώπη (έτσι κι αλλιώς γιατί θα πάρουμε κ κονφερενς λίγες μέρες μετά) και τα σκουλήκια είναι όλα τάβλα
Πάμε τελικό το παίρνουμε σηκώνουμε κύπελλο πάμε Ευρώπη (έτσι κι αλλιώς γιατί θα πάρουμε κ κονφερενς λίγες μέρες μετά) και τα σκουλήκια είναι όλα τάβλα
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Μα ρε συ αιβα πουθενα και ποτε δεν ειπα να τα βαψουμε μαυρα. Ουτε μοιρολογια ουτε τιποτα. Εγω δεν στεναχωρηθηκα, ομως ενιωσα μια πωρωση και μια λυσσα με το που σκεφτηκα τον πιθανο τελικο. Εδω ομως αντιμετωπιστικε με χαχανο και ειρωνια σε ματς που εχει αποδειχθει πλεον οτι δεν μας παει οπως θελουμε. Και εχουν συμφωνησει πολλοι οτι ειναι κυριως θεμα νοοτροπιας της ομαδας (π.χ δηλωσεις Σβουρα πριν το ματς στις 07/01)aivas19 έγραψε: Οχι και οχι αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα τα βαψουμε μαυρα για κατι που δεν ελεγχουμε και προσωπικα δεν ελεγχει η ομαδα (εννοω το οτι προκριθηκε ο ρουλης). Συγγνωμη που δεν στεναχωρεθηκαμε που περασε ο ρουλης γιατι καποιοι μενουν θεσσαλονικη και θα φανε καζουρα στη δουλεια (δεν παει στον Ντουμ). Το αν μεινουμε εκτος Ευρωπης σαφως και ανησυχει, ο καθενας αγχωνεται οπως προτιμαει.
και σε συνδυασμο με
ΝΑΙ θεωρω οτι το κλιμα του ΚΟΣΜΟΥ περναει στους παικτες και στο τιμ, σε ενα βαθμο! Και ΝΑΙ το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ειναι το μεγαλυτερο φορουμ μας, οποτε ολα εχουν μια "Α" συσχετιση.icue έγραψε:Αυτο που πιστευετε οτι αμα εμεις ειμαστε υπεροπτες ή αμα πουμε οτι θα ριξουμε δεκα η ομαδα τηλεπαθητικα θα επηρεαστει και θα κατεβει χαλαρη ή καποιο συμπαντικο ον που ασχολειται με ποδοσφαιρο θα μας τιμωρησει, να το κοιταξετε.
Να τους κρεμασουμε και ενα ματοχαντρο μην μας τους ματιασουν που παιζουν καλη μπαλα.
- AlxNeapoli1
Doom, κοίτα μή μας κάνεις καμιά....μλκια πάλι και χαθείς ε;; Το νού σου! Από τις ελαχιστες φωνές που μας ενημερώνουν σωστά είσαιDoomlord4 έγραψε:Καθόλου δεν μετάνοιωσα για τον 1 χρόνο αποχήςGrigorios_PAOK έγραψε:Αφου λέμε μλκς ας πω και εγώ
Θα βγουμε 5οι ο οαρης 4ος αλλά το κυπελλο θα το πάρει ο βόλος οπότε Ευρώπη θα είναι ποκεμον και βόλος
Εμείς Ευρώπη θα βγουμε λόγω κατάκτησης conference leafue
Μια χαρά μακρυα από μαλακίες και τοξικότητες
Ας.πω κι εγώ καναδυό μαλακίες ακόμα
Θα τερματίσουμε 11οι στο πρωτάθλημα,θα νικήσουμε την Νίκη Βόλου στον Τελικό Κυπέλλου 15-14
Και ο τελικός του κονφερενς δεν θα γίνει γιατί το πρωί της 29ης μαϊου θα έρθει ο μαρμαρωμένος βασιλιάς και απαγορέψει το ποδοσφαιρο....
Λοιπόν,ας γράψω κάτι πιο εύκολα και γρήγορα από το pc
Όσο και να διαφωνείτε με κάτι μπορεί κάποιος να απαντάει χωρίς ειρωνείες και χαρακτηρισμούς
Ηττοπαθείς ο ένας,ας γράψω κι εγώ μαλακίες ο άλλος...μα τι είναι αυτά που γράφετε ο 3ος αγανακτισμένος.....
Γράψτε ένα...φίλε διαφωνω 100% και πάντε παρακάτω
Πάντα γράφω ΟΛΑ τα σενάρια που υπάρχουν
Από τα πιο πιθανά εως τα πιο ακραία
Εγραψα κι αλλα πιο πριν και βγάζετε τα μισά συμπεράσματα
Είμαστε στην Ελλάδα....στην 1η θέση αλλα ισόβαθμοι,η 3η έχει γαμηθεί να παίρνει σφυρίγματα και είναι 2 βαθμούς πίσω
Ο 4ος και κροτίδα να πέσει 40 μέτρα μακρυα από τον κάθε παίκτη του θα σηκωθεί να φύγει για να φάμε -1 και μηδενισμό....
Μόνο η αγωνιστική εικόνα είναι;
Ο καλύτερος στην Ελλάδα παίρνει αυτό που του αξίζει;
Όσο για την 2η θέση
Είναι μπελάς τελικά να γράφεις τι συμφέρει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ στην ομάδα
Όσο και να διαφωνείτε με κάτι μπορεί κάποιος να απαντάει χωρίς ειρωνείες και χαρακτηρισμούς
Ηττοπαθείς ο ένας,ας γράψω κι εγώ μαλακίες ο άλλος...μα τι είναι αυτά που γράφετε ο 3ος αγανακτισμένος.....
Γράψτε ένα...φίλε διαφωνω 100% και πάντε παρακάτω
Πάντα γράφω ΟΛΑ τα σενάρια που υπάρχουν
Από τα πιο πιθανά εως τα πιο ακραία
Εγραψα κι αλλα πιο πριν και βγάζετε τα μισά συμπεράσματα
vs40 έγραψε:Καλά σοβαρά με αυτή την ομάδα που έχουμε διαβάζω αυτά, στις τελευταίες σελίδες; Η ομάδα μας φέτος δεν πέφτει κάτω από τη 2η θέση. Εγώ μας έχω φαβορί, γιατί βλέπω να υπάρχει ομαδικότητα και μεντάλιτι νικιτή. Τώρα επέστρεψε και ο αρχηγός Αντρίγια, ένα επιπλέον μπουστ για τα ντέρμπι!
Για το βάζελο ο Μπακασέτας είναι σπουδαίο νέο γιατί σε αυτή τη θέση είχε θέμα. Είναι παίκτης αρχηγός με παραστάσεις, ψηλό σώμα για τη θέση του, έχει δύναμη και πολύ καλό δυνατό σουτ. Μαζί με τον Ιωαννίδη θα κάνουν μπροστά ένα καλό δίδυμο στον άξονα, που θα έχει μπόλικη δύναμη και κράτημα μπάλας. Εμείς όμως έχουμε πολύ κίνηση, ντρίπλα, ταχύτητα, το απρόβλεπτο με Ντέλια. Με ένα τοπ δεξί μπακ (ένας Μπάμπα εκεί), δε μας σταματά κανείς. Όχι ότι ο Σάστρε υστερεί, αλλά δεν έχει κανέναν που να στέκεται ως αλλαγή.
Είμαστε στην Ελλάδα....στην 1η θέση αλλα ισόβαθμοι,η 3η έχει γαμηθεί να παίρνει σφυρίγματα και είναι 2 βαθμούς πίσω
Ο 4ος και κροτίδα να πέσει 40 μέτρα μακρυα από τον κάθε παίκτη του θα σηκωθεί να φύγει για να φάμε -1 και μηδενισμό....
Μόνο η αγωνιστική εικόνα είναι;
Ο καλύτερος στην Ελλάδα παίρνει αυτό που του αξίζει;
Όσο για την 2η θέση
Doomlord4 έγραψε:Δεν έχω αυτή τη στιγμή χρόνο να το αναλύσω,απλά φανταστείτε
Μπορεί να είμαστε μέσα σε όλα,είναι πολύ εύκολο βεβαια να μην πάρουμε τίποτα
ΔΕΝ αποκλείεται να μην πάρουμε το κονφερενς,ούτε το πρωτάθλημα
Τελικό αεκ-ΠΑΟΚ
Με πρωταθλήτρια αεκ μπορεί να παίξουμε -ΟΤΙ και να γίνει στον τελικό- στον όμιλο του Europa League
Απ ευθείας τον Σεπτέμβρη!
Τελικός αρης-ΠΑΟΚ
Αν δεν έχουμε πάρει πρωτάθλημα,στο σενάριο που χάνουμε.......
παίζουμε κονφερενς 3 προκριματικούς
Δεν είναι τόσο εύκολο κάθε χρόνο οι 3 προκρίσεις
Ο άρης είναι αυτή η ομάδα που μας έχει στερήσει 5 βαθμούς
Και εύκολο δεν θα είναι και η τοξικότητα θα είναι στο φουλ (δεν το χρειαζόμαστε κυρίως εμείς)
Και θα ρισκάρουμε πολλά σε περίπτωση που κάτι στραβώσει
Αλλιώς μπαίνεις στο ματς που κρίνεται τρόπαιο,όταν δεν διακινδυνεύεται και η (ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ) ευρωπαϊκή σου παρουσία
Και πολλά άλλα,αλλα δεν έχω χρόνο τωρα!!
Είναι μπελάς τελικά να γράφεις τι συμφέρει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ στην ομάδα
Γράφω παραπάνω για απ ευθείας ομίλους Europa....
Είναι ένα σενάριο που δεν του δίνει κανείς σημασία,γιατί δεν το ξέρει και κανένας
Εκτός από εδω μέσα...........
...*Εκτός από καμιά 100αρια εδώ μέσα.
Υπάρχουν πάντως και πράγματα που δεν τα δίνεις σημασία,και κερδίζει αυτός που θα το κάνει
Είναι ένα σενάριο που δεν του δίνει κανείς σημασία,γιατί δεν το ξέρει και κανένας
Εκτός από εδω μέσα...........
...*Εκτός από καμιά 100αρια εδώ μέσα.
Υπάρχουν πάντως και πράγματα που δεν τα δίνεις σημασία,και κερδίζει αυτός που θα το κάνει
Και εσύ θέλεις να μου πεις πως πριν τον τελικό θα είσαι ήρεμος και ψύχραιμος;sn0ufel4 έγραψε:Μπορούμε πάντως να είμαστε win-win
Αυτό δεν είναι win-win
Xάπια πίεσης - χάπια παλμών είναι!!
-
Μπαρκαρούτσος
GEOL έγραψε:Μαρμαρωμένος - ξεμαρμαρωμένος δεν θα γλυτώσει τη μήνυση από τον 'ψηλό' λεβεντάνθρωποDoomlord4 έγραψε:Και ο τελικός του κονφερενς δεν θα γίνει γιατί το πρωί της 29ης μαϊου θα έρθει ο μαρμαρωμένος βασιλιάς και απαγορέψει το ποδοσφαιρο....
Doomlord4 έγραψε:Θα ξαναμαρμαρωθεί δηλαδής;
Απλά θα γίνει τσιμεντωμένος βασιλιάς.