8.Soualiho Meïté
- Montrealiotis
Re: 8.Soualiho Meïté
Απλα δε συμμεριζομαστε ολοι την ιδια αισιοδοξια για την εκβασηgiapas έγραψε:Θεωρώ ότι θέλουμε τον παίκτη και θα γίνει σοβαρή προσπαθεια να αποκτηθεί.
Τώρα σε deals εκατομμυρίων , δε νομίζω ότι πάει κάποιος στη Μπενφίκα και λέει τόσα δίνω πόσα θες. Ιδίως από τη στιγμή που δεν έχει τελείώσει το πρωτάθλημα.
Παζάρια θα γίνουν και πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου.
Το αντιθετο
Αφενος λογω της προϊστοριας των δανεικων του ΠΑΟΚ, αφετερου της ρητρας κ του συμβολαιου του παικτη
κ τελος των δημοσιευματων π λενε οτι ο παικτης επιστρεφει στην Μπενφικα
Με ορίζοντα τη νέα χρονιά, το πρόβλημα δεν είναι ο Μειτέ και τα δημοσιεύματα. Απλά είναι το έναυσμα ανησυχίας για άλλο ένα προβληματικό καλοκαίρι στο στήσιμο του ρόστερ.
Όταν βλέπεις οτι η ομάδα φέτος έφτασε πολύ κοντά στους στόχους της κυρίως λόγω κάποιων σταθερών (όπως πχ Μειτέ, Κοτάρσκι, Ντέλιας, Κούλιε, Μπάμπα κλπ), τότε η λογική λέει οτι αυτόν τον κορμό τον κρατάς, τον διασφαλίζεις. Φυσικά αν έρθουν τεράστιες προτάσεις για νεαρούς, τότε δεν έχεις και πολλές επιλογές. Ο κόσμος φοβάται οτι δεν υπάρχουν και φέτος σοβαρές προεργασίες για να μείνουν οι σταθερές στην ομάδα.
Οι ΑΡΔ κοιτάνε να πουλήσουν και ακολουθούν τακτικές Ράπ. Ο επίσημος ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι που τελείωσαν οι μεταγραφές με την υπόθεση Μαξίμ, έχει πέσει σε μεταγραφικό λήθαργο, και μιλάω για τον σχεδιασμό. Φυσικά οι καλοπροαίρετοι πιστεύουν οτι ίσως κάτι κινείται με άκρα μυστικότητα και οτι μόλις περάσουν τα κρίσιμα μάτς (για να μήν ενοχλείται και ο Λουτσέσκου και οι παίκτες!!!) θα δούμε τον σχεδιασμό του νέου ΠΑΟΚ και τις ῾τεράστιες᾽ αλλαγές.
Πιστεύω η αγανάκτηση του κόσμου οφείλεται στα παραπάνω και η ιστορία με τον Μειτέ είναι το deja vu.
Όταν βλέπεις οτι η ομάδα φέτος έφτασε πολύ κοντά στους στόχους της κυρίως λόγω κάποιων σταθερών (όπως πχ Μειτέ, Κοτάρσκι, Ντέλιας, Κούλιε, Μπάμπα κλπ), τότε η λογική λέει οτι αυτόν τον κορμό τον κρατάς, τον διασφαλίζεις. Φυσικά αν έρθουν τεράστιες προτάσεις για νεαρούς, τότε δεν έχεις και πολλές επιλογές. Ο κόσμος φοβάται οτι δεν υπάρχουν και φέτος σοβαρές προεργασίες για να μείνουν οι σταθερές στην ομάδα.
Οι ΑΡΔ κοιτάνε να πουλήσουν και ακολουθούν τακτικές Ράπ. Ο επίσημος ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι που τελείωσαν οι μεταγραφές με την υπόθεση Μαξίμ, έχει πέσει σε μεταγραφικό λήθαργο, και μιλάω για τον σχεδιασμό. Φυσικά οι καλοπροαίρετοι πιστεύουν οτι ίσως κάτι κινείται με άκρα μυστικότητα και οτι μόλις περάσουν τα κρίσιμα μάτς (για να μήν ενοχλείται και ο Λουτσέσκου και οι παίκτες!!!) θα δούμε τον σχεδιασμό του νέου ΠΑΟΚ και τις ῾τεράστιες᾽ αλλαγές.
Πιστεύω η αγανάκτηση του κόσμου οφείλεται στα παραπάνω και η ιστορία με τον Μειτέ είναι το deja vu.
Η Μπενφίκα που είναι παράδειγμα πλυντ...Σέλλινγκ κλαμπ,γνωρίζει ποια είναι η δίκαιη τιμή για τον Μεϊτε και για να τον πουλήσει θα βάλει καπέλο στην τιμή για να βγάλει κέρδος.Οπότε εμείς που ψάχνουμε να τον πάρουμε στην δίκαιη τιμή θα μας φαίνεται πάντα ακριβός.
Με την αυταρκεια και τα παζάρια,δεν μπηκε κανείς στα ποδοσφαιρικά σαλόνια(ch l).
Με την αυταρκεια και τα παζάρια,δεν μπηκε κανείς στα ποδοσφαιρικά σαλόνια(ch l).
Και με τον Νταντας ήξεραν τη "δίκαιη τιμή" και τους έμεινε στο ράφι.
Τελικά με την Μπενφίκα δεν τα βρίσκουμε ή με τον παίκτη ?
Τελικά με την Μπενφίκα δεν τα βρίσκουμε ή με τον παίκτη ?
Δεν ήταν ερώτηση , αλλά απάντηση στο αποπάνω σχόλιο.renegade έγραψε:Γιατί μπορείastral έγραψε:Γιατί ο Γιώργος πήγε στο Ντουμπάι
Κοίτα δεν είμαι τρελά αισιόδοξος γιατί έχουμε ιστορικό δυσκοιλιοτητας σε μεταγραφικές κινήσεις.Special 4 έγραψε:Απλα δε συμμεριζομαστε ολοι την ιδια αισιοδοξια για την εκβασηgiapas έγραψε:Θεωρώ ότι θέλουμε τον παίκτη και θα γίνει σοβαρή προσπαθεια να αποκτηθεί.
Τώρα σε deals εκατομμυρίων , δε νομίζω ότι πάει κάποιος στη Μπενφίκα και λέει τόσα δίνω πόσα θες. Ιδίως από τη στιγμή που δεν έχει τελείώσει το πρωτάθλημα.
Παζάρια θα γίνουν και πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου.
Το αντιθετο
Αφενος λογω της προϊστοριας των δανεικων του ΠΑΟΚ, αφετερου της ρητρας κ του συμβολαιου του παικτη
κ τελος των δημοσιευματων π λενε οτι ο παικτης επιστρεφει στην Μπενφικα
Όμως , δε μπορώ να στηρίξω την απαισιοδοξία μου στο ότι αρχές Μαιου δε πήγε ο ΠΑΟΚ να δώσει όλο το χρήμα στη Μπενφίκα και στον παίκτη. Σίγουρα θα διαπραγματευτούμε.
Διαπραγμάτευση δε σημαίνει ότι θα συμφωνήσει ,αλλά δε σημαίνει και το αντίθετο.
Θα περιμένω να δω.
Απο καποιο χρονικο σημειο και μετα βεβαια χανεις το χρονικο πλεονεκτημα που σου δινει η ρητρα και διαπραγματευση η Μπενφικα μπορει να κανει με οποιον γουσταρει. Και με εσενα και με οποιονδηποτε αλλο επιθυμει τον παικτη
Εκτος πια και αν τα εχεις βρει με τον παικτη και τον εχεις με το μερος σου
Εκτος πια και αν τα εχεις βρει με τον παικτη και τον εχεις με το μερος σου
Το οτι σε γενικες γραμμες ειμαστε δυσκοιλιοι στις μεταγραφες ειναι γνωστο,μου αρεσει που δεν πηραμε μεσοεπιθετικο γιατι δεν μας εβαζαν ρητρα το Γεναρη,στη περιπτωση ομως του Μειτε και οχι μονο, πολλα θα εξαρτηθουν απο την καταληξη της χρονιας.Αυτη τη στιγμη παιζουν ολα τα σεναρια απο πρωταθλητες μεχρι και εκτος Ευρωπης,οποτε δεν εχει ιδιαιτερο νοημα να κανουμε προβλεψεις για μεταγραφικες υποθεσεις.
Nunes η γνώμη μου είναι , καταλαβαίνω πολύ διαφορετική από των υπολοίπων, ότι 4 χαρτιά αγορά και 1.5 το χρόνο μισθό θα έδιναν ελάχιστες ομάδες στον παίκτη.
Για παράδειγμα πολλοι φίλοι μέσα εδώ λένε ότι κάποιος του ΠΟΚ θα τρέξει για το παίκτη , εμένα η άποψή μου είναι πως είναι εξαιρετικά απίθανό οι ποκιτες με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στο ρόστερ τους και προπονητές να ενδιαφερόταν.
Παράξενο, αλλά αυτό πιστεύω.
Επειδή όμως το πιστεύω δεν αγχώνομαι για τη μεταγραφή , αν τώρα κοστίζει 4 κ 1.5 το χρόνο , όσο περνάει ο καιρός αυτό θα πέφτει και θα προσεγγίζει τη fair τιμή.
Για παράδειγμα πολλοι φίλοι μέσα εδώ λένε ότι κάποιος του ΠΟΚ θα τρέξει για το παίκτη , εμένα η άποψή μου είναι πως είναι εξαιρετικά απίθανό οι ποκιτες με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στο ρόστερ τους και προπονητές να ενδιαφερόταν.
Επειδή όμως το πιστεύω δεν αγχώνομαι για τη μεταγραφή , αν τώρα κοστίζει 4 κ 1.5 το χρόνο , όσο περνάει ο καιρός αυτό θα πέφτει και θα προσεγγίζει τη fair τιμή.
- ΑποστόληςΑ
Όπως τα λέει ο Josh. Αυτή τη στιγμή, δεν γνωρίζουμε τα πιθανά έσοδά μας για την επόμενη σεζόν, οπότε δεν μπορούμε να δεσμευτούμε σε υπέρογκα συμβόλαια. Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα θα ξέρουμε στο περίπου.
Από και και μετά εξαρτάται από την παρουσία ενός ΑΔ που ξέει από μπάλα και μπορεί να κοστολογήσει τι έσοδα θα επιφέρει η επένdυση Meite. Μπορεί βέβαια στα ίδια λεφτά να υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις, δηλαδή νεώτεροι και περισσότερο ταχυδυναμικοί παίκτες που να ταιριάζουν στο στυλ της ομάδας που θέλει να κτίσει ο προπονητής.
Όλα ξεκινούν λοιπόν από το budget για την επόμενη σεζόν και από τι είδους ομάδα θα κτίσουμε στις επόμενες χρονιές.
Το πρώτο αυτή τη στιγμή δεν το γνωρίζουμε, αλλά θα το μάθουμε σύντομα. Για το δεύτερο δεν ξέρω αν θα το μάθουμε ποτέ.
Από και και μετά εξαρτάται από την παρουσία ενός ΑΔ που ξέει από μπάλα και μπορεί να κοστολογήσει τι έσοδα θα επιφέρει η επένdυση Meite. Μπορεί βέβαια στα ίδια λεφτά να υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις, δηλαδή νεώτεροι και περισσότερο ταχυδυναμικοί παίκτες που να ταιριάζουν στο στυλ της ομάδας που θέλει να κτίσει ο προπονητής.
Όλα ξεκινούν λοιπόν από το budget για την επόμενη σεζόν και από τι είδους ομάδα θα κτίσουμε στις επόμενες χρονιές.
Το πρώτο αυτή τη στιγμή δεν το γνωρίζουμε, αλλά θα το μάθουμε σύντομα. Για το δεύτερο δεν ξέρω αν θα το μάθουμε ποτέ.
- TylerDurden
Είναι λίγο αφελής, για να το πω ευγενικά, η πεποίθηση πως μπορεί ο ΠΑΟΚ να εμπλακεί σε διαπραγμάτευση με τη Μπενφίκα και να χρησιμοποιεί δημοσιεύματα προκειμένου να πιέσει τη Μπενφίκα για να μειώσει τις απαιτήσεις της.
Εάν αυτό ισχύει και το κάνουν οι αρδ αυτοβούλως θεωρώντας πως εξυπηρετούν το σκοπό της ομάδας, πάει κι έρχεται, δεν τους έχω και για μεγάλα μυαλά.
Εάν αυτό είναι τακτική της ΠΑΕ όμως, γάμησε τα.
Εάν αυτό ισχύει και το κάνουν οι αρδ αυτοβούλως θεωρώντας πως εξυπηρετούν το σκοπό της ομάδας, πάει κι έρχεται, δεν τους έχω και για μεγάλα μυαλά.
Εάν αυτό είναι τακτική της ΠΑΕ όμως, γάμησε τα.
-
elvetos giatros
+1926giapas έγραψε:Nunes η γνώμη μου είναι , καταλαβαίνω πολύ διαφορετική από των υπολοίπων, ότι 4 χαρτιά αγορά και 1.5 το χρόνο μισθό θα έδιναν ελάχιστες ομάδες στον παίκτη.
-
Μπαρκαρούτσος
Leonardo10 έγραψε:Δεν ξέρω αν έχετε καταλάβει ότι αναδημοσιεύουν ρεπορτάζ της πορτογαλιας, δεν ειναι δικό τους ρεπορτάζ, δνε το έγραψαν αυτοί.Και αυτοί στην Πορτογαλία με βάση ότι δεν ενεργοποιήσαμε την ρήτρα το έγραψαν και όχι για τίποτα αλλο. Επομένως γιατί το έχετε σίγουρο ότι δεν θα μείνει;

Αυτός που πληρώνει είναι ο Ιβαν αυτοί που διαχειρίζονται αυτά που πληρώνει ο μεγάλος Ιβαν είναι το πρόβλημα!