Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Gospi έγραψε:Τωρα π μιλαμε ο Κολκας κραζει την λειτουργια της ΠΑΕ και ριχνει την ευθυνη στα στελεχη γενικα και αοριστα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε νταξει μωρέ. Μόνο 10 χρόνια του πήρε να καταλάβει ότι η παε ΠΑΟΚ δεν λειτουργεί. Προσοχή όχι δεν λειτουργεί σωστά, σε ευρωπαϊκά πρότυπα κλπ. Δεν λειτουργεί. Καθόλου. Νιεντε. Ντιπ. Πιστεύω αν δεν πει ο Σαββίδης στο τηλέφωνο αναπνευστε, μπορεί να σκάσει κανένας από έλλειψη οξυγόνου.

Ας ρωτήσει κάποιος τον κόλκα τι άλλαξε δηλαδή στην λειτουργία της παε και βγήκε τώρα να κράξει; ρητορική η ερώτηση.
Frans van Rooij

Δημοσίευση από Frans van Rooij »

Gospi έγραψε:Εδω ρε συ γραφτηκε εδω μεσα, οτι την μεταγραφη του φορ την διαπραγματευεται η Γκοντσαρεβα...
Θεε και Κυριε!

Το οικονομικο σκελος το διαπραγματευεται ΠΑΝΤΑ η Γκοντσαρεβα. Αν δεν γνωριζεις καλυτερα μην μιλας και πολυ περισσοτερο μην ειρωνευεσαι.

Πιο όμορφα ότι θέλουμε να γράψουμε
Μοντ τιμ
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

DamoN έγραψε:Και άντε μιλα απλά μην έχεις το ύφος ότι τα ξέρω όλα και σας κάνω χάρη που ασχολούμαι με εσάς τους μυρωδιαδες.
Όσον αφορά αυτό που είπε πάνω τ φιλαράκι μου ο νουνιεζ τον Κρμεντσικ μόνο κολώνα δεν τον λες. Παρα το ύψος του δεν παίζει με πλάτη κεφάλι καθόλου δεν χρησιμοποιεί και αυτό που τον χαρακτήριζε ήταν η ατομική ενέργεια και ποσό γρήγορος ήταν στο κουβαλημα με την μπάλα παρά το ύψος του .όπως και κάποια καλά τελειώματα Και με τα 2 πόδια που η μπάλα έφευγε χιλιοστά αουτ
Το κολωνα ειχε να κανει περισοτερο με την σωματοδομη.
θα τον εβλεπες δηλαδη και για 1ο; Εγω με 2ο τον Μπραντον με τιποτα!!!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ε όχι και δεν παίζει με πλατη ο Τσεχος.
Мир

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από Мир »

Gospi έγραψε:Εδω ρε συ γραφτηκε εδω μεσα, οτι την μεταγραφη του φορ την διαπραγματευεται η Γκοντσαρεβα...
Θεε και Κυριε!

Του ειπε αν με περασαεις και μου βαλεις γκολ, σου δινω τα λεφτα που ζητας, αν σε μπλοκαρω κάθεστε με το συμβολαιο του Μπραντον.

Ετσι κανουν διαπραγματευσεις στην ΠΑΕ, τι νομίζετε χθεσινοι ειναι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Τετ 31 Μάιος 2023, 14:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Για 1ο με 2ο Μπράντον θα ήθελα καλύτερα σακης Παπάζογλου Μπακαγιόκο
Ε δεν νομίζω να μας μαμησουν έτσι πάλι . Για αντιμπραντον αν είναι καλά ναι
Statistikologos

Δημοσίευση από Statistikologos »

Το μονο που δε θελω να ακουσω και να διαβασω ειναι το εξης:
Ερχεται τωρα σαν δευτερος ο Κρμεντσικ και σε βαθος χρονου θα ερθει και ο πρωτος.

Και τελη Αυγουστου διαβαζουμε οτι εν τελει δε βρεθηκε ο καταλληλος 1ος επιθετικος, για τον χ ψ λογο
και πορευομαστε με τον καραφλο Πορνοσταρ για πρωτο.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

loukas karadimos έγραψε:εγω θεωρω οτι θα παρουμε αυτον μιας και κανει τικ σε ολα

https://www.transfermarkt.com/joao-pedr ... ler/293471
Αν δεν κάνω λάθος ο Κόλκας χθες είπε πως έχει περάσει από τίμιο πρωτάθλημα (όχι πολύ τοπ). Τα υπόλοιπα κριτήρια όντως τα καλύπτει.

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Frans van Rooij έγραψε:
Θεε και Κυριε!

Το οικονομικο σκελος το διαπραγματευεται ΠΑΝΤΑ η Γκοντσαρεβα. Αν δεν γνωριζεις καλυτερα μην μιλας και πολυ περισσοτερο μην ειρωνευεσαι.

Πιο όμορφα ότι θέλουμε να γράψουμε
Μοντ τιμ
Ποιον ειρωνευτηκα?
Σου εθιξα το Μαρακι?
Χαιρω πολυ οτι το οικονομικό το διαπραγματευεται το Μαρακι. Γ αυτο πηραμε τον Ναρει με 2μηνες καθυστερηση περσι για να γλιτωσουμε 50.000 ευρω, και γ αυτο επαιξες προκριματικα τσου λου χωρις φορ αφου πουλησες τον Ακπομ 1 μερα πριν το κρισιμοτερο ματς.
Αυτο ακριβως στηλιτευω. Με τι προσοντα αποφασιζει η Γκοντσαρεβα τι μισθο αξιζει ο καθε ποδοσφαιριστης? Με τι προσοντα αποφασιζει να καθυστερησει μεταγραφες για να της βγουν τα οικονομικα?
Α και τελος, υποδειξεις και υφακι αλλου

Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

η πιο χαρακτηριστικη κινηση του Τσεχου ηταν οι κουρσες αναμεσα στα πλαγια μπακ και τα στοπερ στον χωρο και η δυνατοτητα του με αυτες τις κινησεις να φτιαχνει χωρο για τον δεκαρ και τον απεναντι πλαγιο να πατησουν περιοχη απο απειλιτικη θεση.

ας δει καποιος το παιχνιδι με τον αστερα εκει μεσα που καναμε τη φλομπα εκεινη τη χρονια και θα καταλαβει τι λεω.

για δευτερος γενικα αν ειναι και στα λεφτα μας καλως να ορισει. για πρωτο θελω αθληταρα που να τον χτυπαει η μπαλα και να μπαινει μεσα. δεν με νοιαζουν ουτε ονοματα ουτε κοτσιδες ουτε τατουαζ, ΝΟΥΜΕΡΑ.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Είχε κάνει μάγκες τον Ζιβκοβιτς τον τζολη και τον Ουαρντα με τις κινήσεις του από δεξιά. Πέρα από την πλάκα με πλάτη δεν τον θυμάμαι καθόλου για αυτό και είχε χάσει την θέση του από σβι που έπαιζε περισσότερο με πλάτη που έπαιζε λιγότερο με πλάτη από τον Ακπομ που έπαιζε λιγότερο με πλάτη από τον ολιβειρα. Όποτε δεν νομίζω να είναι το βασικό φορ του λου.
Τζοσουα έτσι τον θυμάμαι αν κάνω τόσο λάθος σορυ
Άβαταρ μέλους
Mailman_4

Δημοσίευση από Mailman_4 »

joshua έγραψε:Ε όχι και δεν παίζει με πλατη ο Τσεχος.
Εδώ γράφεται κατά κόρον ότι ο Πρίγιοβιτς το μόνο που έκανε ήταν να σκοράρει και δεν έκανε καμία άλλη δουλειά στο γήπεδο. Τι ψάχνουμε τώρα.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Μέχρι τώρα αυτά που έχουν ακουστεί για τον παίχτη είναι ότι:
-Έχει ύψος 1.80κάτι (ούτε πολύ ψηλός ούτε κοντός)
-Είναι ώριμος αλλά όχι βετεράνος (επομένως 28+ χρονών με συμμετοχές)
-Έχει περάσει από καλό αλλά όχι τοπ πρωτάθλημα (Αρα μάλλον αποκλείονται Ισπανία, Αγγλία, Ιταλία)
-Μένει ή είναι ελεύθερος
-Θα αμείβεται με 1εκ+ €

Ο μόνος που καλύπτει όλα αυτά τα στοιχεία είναι ο Boli ΑΝ θεωρήσουμε ότι το βελγικό πρωτάθλημα είναι καλό αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι θέλουμε να υπογράψουμε αυτή τη φάτσα. Επομένως μάλλον κάποιος δημοσιογράφος λέει μπαρούφες.

Αν δεν ισχύει κάποιο από τα παραπάνω θα έλεγα ότι έχει περάσει από τοπ πρωτάθλημα και διαπραγματευομαστε με Βαλένσια, αν και τα τελευταία χρόνια δεν θυμάμαι μη κοινοτικό φορ στον ΠΑΟΚ.Εικόνα

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

AntreasG4 έγραψε:
nunies4 έγραψε:Παντως αν ο ενας ειναι ο Τσεχος πιστευω οτι και στην ομαδα εχουν στο μυαλο τους αυτο που σκεφτομουν πριν καποιες εβδομαδες.
2 φορ κολωνες (με τον Τσεχο σαν 2ο στην θεση του Μπραντον και τον 1ο να ειναι φορ αξιας) και Τζιμα 3ο.
Το σεναριο 1ος Τσεχος, 2ος Μπραντον και 3ος Τζιμας θα ειναι καταστροφικο κατα την αποψη μου.
μάλλον ο τσεχος για πρωτος παει
Μην γραφετε τετοια παρακαλω, με τετοια σεναρια ουτε διακοπες θα παμε απο την θλιψη μας
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Πήγαινε όσο είναι νωρίς..

Χάχαχαχα

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”