Razvan Lucescu III
Re: Razvan Lucescu III
Μέχρι αύριο δηλαδή δε θα έχουμε ενημέρωση για τις γαμάτες μεταγραφές του άρη και της αεκ λάρνακας που μας βάζουν τα γυαλιά?
6.52 το πρωί, έτρεξες να πάρεις θέση πρώτος-πρώτος, μη σου πάρει τη δόξα κανένας special one; Διαγωνισμό στις... χαριτωμενιές κάνετε;gpap έγραψε:Προβλέπω πως φέτος θα είναι η καλυτερη χρονιά του Λούτσε στην ομάδα.
Χωρίς στοχους πρωταθλητισμού, χωρίς πίεση, χωρίς άγχος της νίκης, και με έτοιμες δικαιολογίες πως δεν του ανανέωσαν τον Μπίσε, το Καντουρή και το Ολιβέιρα, πιστεύω φέτος θα είναι πιο χαλαρός και αγωνιστικά κ στις δηλώσεις του.
Αν δε, δεν δεχθεί κ πιέσεις να χρησιμοποιεί πιτσιρικάδες, λουκούμι να την περάσει.
Keep walking Razvan
Gpap, κρύψου, ο Πασχαλάκης είναι ακόμα στον γαύρο και σε ψάχνει!
- abc_o_ karpouzas
Μπαρκαρούτσος έγραψε:gpap έγραψε:Προβλέπω πως φέτος θα είναι η καλυτερη χρονιά του Λούτσε στην ομάδα.
Χωρίς στοχους πρωταθλητισμού, χωρίς πίεση, χωρίς άγχος της νίκης, και με έτοιμες δικαιολογίες πως δεν του ανανέωσαν τον Μπίσε, το Καντουρή και το Ολιβέιρα, πιστεύω φέτος θα είναι πιο χαλαρός και αγωνιστικά κ στις δηλώσεις του.
Αν δε, δεν δεχθεί κ πιέσεις να χρησιμοποιεί πιτσιρικάδες, λουκούμι να την περάσει.
Keep walking Razvan
Εντάξει, ξέρασες χολή σήμερα;
Δηλαδή ξύπνησες πριν τη δουλειά και αποφάσισες να πετάξεις την ειρωνεία σου ΞΑΝΑ εδώ μέσα; Σε τι εξυπηρετεί;
Άντε τα λέμε αύριο.
Καπετάνιε.....
Αν γράψω ότι έγραψα πέρσι στον...προεδρο..στην αρχή της χρονιάς θα με ρίξεις κάνα μήνα μπαν;
Το ανούσιο post της ημεραςgpap έγραψε:Προβλέπω πως φέτος θα είναι η καλυτερη χρονιά του Λούτσε στην ομάδα.
Keep walking Razvan
μην το λες, καποτε καναμε ωραια ψωνια απο αυτουςTolaros έγραψε:Μέχρι αύριο δηλαδή δε θα έχουμε ενημέρωση για τις γαμάτες μεταγραφές του άρη και της αεκ λάρνακας που μας βάζουν τα γυαλιά?
- constadine
Τον Λουτσέσκου φέτος στις φώτο και βίντεο που ανεβάζουν οι σελίδες από την προετοιμασία , τον βλέπω πιο άνετο και πιο χαλαρό.
Χωρίς να έχω καταλάβει που οφείλεται αυτό.
- kataramenos5
- figurehead4
Σιγά μην πήρε τον τρελογιατρό για τους παίχτες. Για να του γράφει τα ζάναξ που λέει και ο katconstadine έγραψε:Τον Λουτσέσκου φέτος στις φώτο και βίντεο που ανεβάζουν οι σελίδες από την προετοιμασία , τον βλέπω πιο άνετο και πιο χαλαρό.
- NikLiverpool
Δεν είναι καθόλου μα καθόλου κακό να είναι πιο χαλαρός.
Η πίεση πολλές φορές σε οδηγεί στο να πάρεις βιαστικές και λάθος αποφάσεις.
Μακάρι να είναι έτσι, να έχει πιο καθαρό μυαλό και να ρισκάρει γιατί όχι σε θέσεις, σχήματα κτλπ.
Η πίεση πολλές φορές σε οδηγεί στο να πάρεις βιαστικές και λάθος αποφάσεις.
Μακάρι να είναι έτσι, να έχει πιο καθαρό μυαλό και να ρισκάρει γιατί όχι σε θέσεις, σχήματα κτλπ.
«Είναι ένα πρώτο φιλικό, είχαμε ποδοσφαιριστές με μεγάλη αποχή πέρσι όπως οι Τσιγγάρας, Μουργκ, Μιχαηλίδης, ο Νάρεϊ είχε ένα πρόβλημα, δοκιμάζουμε και κάποιους άλλους παίκτες, Λυπάμαι γιατί ίσως μπορούσαμε να κερδίσουμε και κάτω υπό αυτές τις συνθήκες», ανέφερε αρχικά ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου» μετά το ισόπαλο ματς ενάντια στους συμπατριώτες του για να προσθέσει:
«Δεν είναι απλά αργά, είναι πάρα πολύ αργά. Δυστυχώς καταφέραμε να είμαστε έτοιμοι έχοντας το μεγαλύτερο μέρος του συνόλου όπως θα το θέλαμε για να μπορούμε να προπονούμαστε έχοντας μπροστά μας τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Από εκεί και πέρα έχουμε τις επιστροφές από τις εθνικές ομάδες, του Ζίβκοβιτς του Κουλιεράκη, του Κωνσταντέλια, του Κοτάρσκι σε λίγες ημέρες. Κάποιοι παίκτες οι οποίοι θα μας δώσουν κάποια πράγματα παραπάνω. Παρόλα αυτά γνωρίζουμε ότι βρισκόμαστε σε καθεστώς πίεσης γιατί όπως είπα και πριν έχουμε αργήσει. Δεν υπάρχει συγκεκριμένο deadline για το πότε θα έρθουν παίκτες. Θα προσπαθήσω να δώσω την ισορροπία και τα μηνύματα αυτοπεποίθησης στην ομάδα».
Ακολούθως, σε σχετική ερώτηση για το ζήτημα της ενίσχυσης στην «ασπρόμαυρη» γραμμή κρούσης ανέφερε: «Δεν έχω πολλές πληροφορίες σχετικά, προσπαθούμε πάρα πολύ. Έχουμε δει αρκετούς ποδοσφαιριστές που για τον έναν ή τον άλλο λόγο δεν μπόρεσαν να έρθουν. Είτε λόγω της τιμής τους, είτε γιατί δεν ήθελαν οι ίδιοι να έρθουν. Κοιτάζουμε ακόμη ποδοσφαιριστές, ήμουν άτυχος λόγω του Euro K19, ήταν καλή ευκαιρία για τον Τζίμα να βρεθεί μαζί μας».
Kλείνοντας, για το θέμα της αποχώρησης Ίνγκασον, ο 54χρονος κόουτς των Θεσσαλονικέων ξεκαθάρισε:
«Όταν ένας ποδοσφαιριστής θέλει να αποχωρήσει, είναι δύσκολο να τον κρατήσεις. Με πήρε τηλέφωνο 10 ημέρες πριν ζητώντας μου να τον βοηθήσω να πουληθεί. Μου εξήγησε τους λόγους που ήθελε να γίνει η μετεγγραφή, ένα μεγάλο συμβόλαιο και μία ομάδα κοντά στη χώρα του. Θεωρούσε ότι έδωσε τα πάντα στον ΠΑΟΚ, είναι αληθές αυτό, μας βοήθησε πάρα πολυ΄. Δεν μπορούμε να πούμε πάρα πολλά. Είμαι χαρούμενος που ήρθε ο Εκόνγκ και θα ξεκινήσει αύριο δουλειά».
«Δεν είναι απλά αργά, είναι πάρα πολύ αργά. Δυστυχώς καταφέραμε να είμαστε έτοιμοι έχοντας το μεγαλύτερο μέρος του συνόλου όπως θα το θέλαμε για να μπορούμε να προπονούμαστε έχοντας μπροστά μας τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Από εκεί και πέρα έχουμε τις επιστροφές από τις εθνικές ομάδες, του Ζίβκοβιτς του Κουλιεράκη, του Κωνσταντέλια, του Κοτάρσκι σε λίγες ημέρες. Κάποιοι παίκτες οι οποίοι θα μας δώσουν κάποια πράγματα παραπάνω. Παρόλα αυτά γνωρίζουμε ότι βρισκόμαστε σε καθεστώς πίεσης γιατί όπως είπα και πριν έχουμε αργήσει. Δεν υπάρχει συγκεκριμένο deadline για το πότε θα έρθουν παίκτες. Θα προσπαθήσω να δώσω την ισορροπία και τα μηνύματα αυτοπεποίθησης στην ομάδα».
Ακολούθως, σε σχετική ερώτηση για το ζήτημα της ενίσχυσης στην «ασπρόμαυρη» γραμμή κρούσης ανέφερε: «Δεν έχω πολλές πληροφορίες σχετικά, προσπαθούμε πάρα πολύ. Έχουμε δει αρκετούς ποδοσφαιριστές που για τον έναν ή τον άλλο λόγο δεν μπόρεσαν να έρθουν. Είτε λόγω της τιμής τους, είτε γιατί δεν ήθελαν οι ίδιοι να έρθουν. Κοιτάζουμε ακόμη ποδοσφαιριστές, ήμουν άτυχος λόγω του Euro K19, ήταν καλή ευκαιρία για τον Τζίμα να βρεθεί μαζί μας».
Kλείνοντας, για το θέμα της αποχώρησης Ίνγκασον, ο 54χρονος κόουτς των Θεσσαλονικέων ξεκαθάρισε:
«Όταν ένας ποδοσφαιριστής θέλει να αποχωρήσει, είναι δύσκολο να τον κρατήσεις. Με πήρε τηλέφωνο 10 ημέρες πριν ζητώντας μου να τον βοηθήσω να πουληθεί. Μου εξήγησε τους λόγους που ήθελε να γίνει η μετεγγραφή, ένα μεγάλο συμβόλαιο και μία ομάδα κοντά στη χώρα του. Θεωρούσε ότι έδωσε τα πάντα στον ΠΑΟΚ, είναι αληθές αυτό, μας βοήθησε πάρα πολυ΄. Δεν μπορούμε να πούμε πάρα πολλά. Είμαι χαρούμενος που ήρθε ο Εκόνγκ και θα ξεκινήσει αύριο δουλειά».
Razvan Lucescu III
Απαραδεκτος που δεν ζηταει παικτες και εμμονικος με τους μικρους που δεν υπολογιζει τον Τζιμα
ΥΓ: αν και ο Λουτσε λεει οτι ειναι αργα την κατσαμε
ΥΓ: αν και ο Λουτσε λεει οτι ειναι αργα την κατσαμε
-
Μπαρκαρούτσος
Δεν έχει άδικο. Όλοι λέμε ότι είναι αργά, γιατί είναι άλλο να έρθει ο Χ βασικός 1 μήνα πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα και άλλο 10 μέρες.
Όμως, από το "είναι αργά" του Lucescu μέχρι το "ήρθε το τέλος του κόσμου" που ακούμε από οπαδούς, υπάρχει απόσταση.
Όμως, από το "είναι αργά" του Lucescu μέχρι το "ήρθε το τέλος του κόσμου" που ακούμε από οπαδούς, υπάρχει απόσταση.
Δεν είπε ότι είναι αργά.
Είπε ότι είναι πάρα πολύ αργά.
Ζήτω που καήκαμε αν δηλώνει αυτά ο προπονητής.
Είπε ότι είναι πάρα πολύ αργά.
Ζήτω που καήκαμε αν δηλώνει αυτά ο προπονητής.
-
papwolf
Ο προπονητής με τις δηλώσεις του προειδοποιεί για αυτά που φοβάται ότι έπονται...?
Ή μήπως απλά προσπαθεί να βγάλει την ουρά του απέξω...?
Ή μήπως απλά προσπαθεί να βγάλει την ουρά του απέξω...?