Έστω μία.... Βάσω......Athens έγραψε:ενας καταπλητικος τερματοφυλακας, δωστε του οτι ζητησει
42. Dominik Kotarski
Re: 42. Dominik Kotarski
Παγκόσμιας κλάσης γκολκίπερ, μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα στο κόσμο και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κανέναν, μακράν ο καλύτερος που έχει περασει από την ομάδα
Περσι στο δευτερο μισο του πρωταθληματος σαν να ειχε "κατσει" και φοβωμουνα οτι ειχε πιασει ταβανι. Σαν κατι να ελλειπε ακομα και στο βλεμα του.
Πολυ ευχαριστο οτι αλλο Κοταρσκι σχεδον βλεπω στα πρωτα ματς. Σαν να ανδρωθηκε, σε καλη φορμα και ηγετης στο γηπεδο. Επεστρεψε ο Κοταρσκι που θεωρουμε οτι θα φυγει με πολλα λεφτα.
Πολυ ευχαριστο οτι αλλο Κοταρσκι σχεδον βλεπω στα πρωτα ματς. Σαν να ανδρωθηκε, σε καλη φορμα και ηγετης στο γηπεδο. Επεστρεψε ο Κοταρσκι που θεωρουμε οτι θα φυγει με πολλα λεφτα.
Η αλήθεια είναι όταν τραυματίστηκε ο τερ στεγκεν στη Μπαρτσελόνα ένα σφίξιμο το νιωσα, μην κινηθούν για Κοταρσκι
Αλλά νομίζω μόνο ελεύθερους μπορούν να πάρουν για αυτό πήραν τον Σεζνι
Αλλά νομίζω μόνο ελεύθερους μπορούν να πάρουν για αυτό πήραν τον Σεζνι
Ο Κοταρσκι μπορει ανετα να γινει κατι σαν τον Ομπλακ. Εγω αν ημουν Ιντερ η Μπαγερν θα τον επαιρνα χωρις δευτερη σκεψη
-
Πολύ μεστή εμφάνιση και τα 3 γκολ παθητικό τον αδικούν.
Μπορεί να εξελιχθεί σε κορυφαίο αρκεί να μη σταματήσει να δουλεύει
Μπορεί να εξελιχθεί σε κορυφαίο αρκεί να μη σταματήσει να δουλεύει
Ο Κροάτης είναι εξαιρετικος και σίγουρα αυτός που φταίει λιγοτερο αλλά σήμερα ένα μερίδιο ευθύνης στο γκολ το έχει. Δεν καταλαβαίνω γιατί περιμενε με τα χέρια κατεβασμένα κάτω.
- BlackMagicPAOK
Τον αιφνιδίασε ο επιθετικός.
Δεν πρόλαβε να αντιδράσει.
Έπαιξε... σαν αμυντικός, με τον ώμο. Δεν πρόλαβε να σηκώσει τα χέρια του!
Κρίμα γιατί είναι σε τρομερή φόρμα στα τελευταία ματς.
Δεν πρόλαβε να αντιδράσει.
Έπαιξε... σαν αμυντικός, με τον ώμο. Δεν πρόλαβε να σηκώσει τα χέρια του!
Κρίμα γιατί είναι σε τρομερή φόρμα στα τελευταία ματς.
Δεν γίνεται να βγάλει κι αυτό με τα χέρια από τόσο κοντά, δεν προλαβαίνει. Οι τρεις που τον κοιτάνε έχουν ευθύνη, με τη μεγαλύτερη στον Μιχαηλίδη που δεν βάζει το πόδι για κόντρα.
- figurehead4
Ήμουν σίγουρος ότι θα την κάνεις μετά το σερί τέλειων παιχνιδιών και δυστυχώς την έκανες ρε Ντομ. Δεν πειράζει. Μην φας γκολ στα επόμενα 2 ματς τουλαχιστον
- ΑποστόληςΑ
Δεν σήκωσε ώμο, το χέρι του πήγε να σηκώσει, αλλά δεν πρόλαβε. Όλοι πίστευαν ότι από εκεί ο Garcia θα έκανε σέντρα, αλλά εκείνος έπιασε μύτο και η μπάλα έφυγε με ταχύτητα οβίδας. Αν δε θέλει η μπάλα όλα γίνονται.