Ισχύει.black_star_ninja έγραψε:Νομιζω επεσε μεσα και το καλοκαιρι και μας εξεπληξε!!
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
- ΑποστόληςΑ
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
O Τοσκιτσης γραφει σημερα πως μετα τον Σαστρε δεν θα αργησει και ο αμυντικος χαφ, ο οποιος ειναι ειναι κοντα στο να συμφωνησει και να ερθει με κανονικη μεταγραφη και ο δανεισμο.
Τωρα ξερετε, Τοσκιτσης...
Αλλα εδω επιασε μεταγραφη ο Πετρωτος και πετυχε ονομα (Μποτο) ο Πορκυ.
Μπαλαδοφατσα έχει πάντως ο Ισπανός,στο προφίλ μοιάζει με τον Αζαρ της Ρεάλ.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Ο Σαστρε έχει 2 γεμάτες χρονιές στην Σεγκουντα και 1 στη Α εθνικη.
Φέτος είναι παγκιτης και για αυτό τον δίνουν δανεικό.
Ελπιζω να υπαρχει και λογική ρητρα.
Σαν δανεικός και σωματοδομή δεν ακούγεται τελεια επιλογή αλλά ας περιμένουμε να κλεισει πρωτίστως και να τον δούμε στο γήπεδο.
Κρίμα που δεν έχει επινοίκιαση παικτών ανά αγώνα η λιγκα.
Με 4+1 δεξια μπακ και Covid μπορούσαμε άνετα να νοικιάζουμε δεξι μπακ ανα αγώνα σε άλλες ομάδες.
Μονοπώλιο λέμε!
Φέτος είναι παγκιτης και για αυτό τον δίνουν δανεικό.
Ελπιζω να υπαρχει και λογική ρητρα.
Σαν δανεικός και σωματοδομή δεν ακούγεται τελεια επιλογή αλλά ας περιμένουμε να κλεισει πρωτίστως και να τον δούμε στο γήπεδο.
Κρίμα που δεν έχει επινοίκιαση παικτών ανά αγώνα η λιγκα.
Με 4+1 δεξια μπακ και Covid μπορούσαμε άνετα να νοικιάζουμε δεξι μπακ ανα αγώνα σε άλλες ομάδες.
Μονοπώλιο λέμε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Δευ 10 Ιαν 2022, 12:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δε γράφει πουθενά για αμυντικό χαφ,ούτε πιστεύω ότι θα φέρουμε αμυντικό χαφ.
Επιθετικό χαφ που να μας δώσει γκολ και ασίστ θέλουμε.
Και ένα χαφ που όταν θα τρέχει δεν θα θεωρείται θαύμα/ρίσκο/έκπληξη , λέω εγω
To μονο αρνητικο ειναι οτι και παλι κινηθηκαμε για παικτη σε θεση που ηδη ειχε γινει μεταγραφη το καλοκαιρι και αν αληθευει και του χαφ και παλι θα γινει μεταγραφη σε γραμμη που ειμαστε ποσοτικα γεματοι την ιδια στιγμη που στο τελος βλεπω να μην αποκτουμε επιτελικο χαφ που τοσο εχουμε αναγκη...
Mπανε ο Τοσκιτσης γραφει για αμυντικο χαφ σημερα στο Sportime.gr.obanebane έγραψε:Δε γράφει πουθενά για αμυντικό χαφ,ούτε πιστεύω ότι θα φέρουμε αμυντικό χαφ.
Παραθετω για να μην δωσουμε κλικ.
Α! Και την καλημερα μας να δωσουμε στον Νικο, που σιγουρα ειναι εδω μαζι μας.
Όπως διαβάσατε στο Sportime, οι προτεραιότητες στην Τούμπα άλλαξαν και πρωταρχικοί μεταγραφικοί στόχοι έγιναν οι θέσεις του δεξιού μπακ και του αμυντικού χαφ. Ο ακραίος αμυντικός συμφώνησε προφορικά και θα έρθει δανεικός από τη Μαγιόρκα στη Θεσσαλονίκη ενώ ο «δικέφαλος» βρίσκεται πολύ κοντά και σε μέσο!
Οι «ασπρόμαυροι», με τον Ζοσέ Μπότο πλέον στα ηνία των μεταγραφικών κινήσεων είναι σε τελικές διαπραγματεύσεις για την απόκτηση κεντρικού χαφ.
Υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις για την αγορά (και όχι δανεισμό) ενός ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται στον άξονα, με τη συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο και οι δύο πλευρές να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.
Η μεταγραφή του χαφ γίνεται μετά από μεγάλη επιμονή του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος εδώ και πολύ καιρό ζητάει έναν ποδοσφαιριστή με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά, που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του «δικεφάλου».
Έτσι, ο ΠΑΟΚ εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα ασχολείται με τη συγκεκριμένη περίπτωση προκειμένου να ικανοποιήσει την επιθυμία του Ρουμάνου τεχνικού. Ο Μπότο ήταν ενήμερος γι’ αυτό το θέμα κι εδώ και καιρό έχει βάλει στο στόχαστρό του παίκτη, που ανήκει σε ομάδα με στόχο να τον φέρει με μεταγραφή στην Τούμπα.
Κατ’ ιδίαν, ο νέος αθλητικός διευθυντής και ο προπονητής του ΠΑΟΚ είχαν μιλήσει για την περίπτωση του χαφ και πλέον στη Μικράς Ασίας υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία ότι ο ποδοσφαιριστής θα κλείσει τις επόμενες ημέρες και θα συμβάλει άμεσα στη βελτίωση του «ασπρόμαυρου» ρόστερ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Δευ 10 Ιαν 2022, 12:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- NikLiverpool
Μια χαρά κίνηση και πολύ λογική μου φαίνεται. Παίκτης σε καλή ηλικία,από σοβαρό πρωτάθλημα/ομάδα που σίγουρα θα θέλει να δείξει πράγματα.
Ευελπιστώ σε ρεαλιστική οπτιόν αγοράς ώστε όντως αν βγεί να μπορούμε να τον κρατήσουμε και να μην έχουμε πάλι περίπτωση Μπαμπά.
Ελπίζω να έχουν ήδη ξεκινήσει διαδικασίες αποδέσμευσης/δανεισμού για Ροντρίγκο και Τέιλορ.
2 ακόμα τέτοιες κινήσεις (ένα γρήγορο χαφ και ένα στόπερ) και νομίζω κλείσαμε για τώρα.
(εκτός αν φύγει ο Πασχαλάκης).
Εγώ απο Μπότο περιμένω να δω πιο πολύ μερικές κινήσεις για την Β ομάδα. Μερικά στοιχήματα που να πάρουν παιχνιδια στα πόδια τους και το καλοκαίρι να κριθεί με ασφάλεια αν μπορούν να σταθούν στην πρώτη ομάδα.
ΥΓ. Κανέναν στο Africa Cup of Nations έχουμε στείλει ρε παιδιά??
Ευελπιστώ σε ρεαλιστική οπτιόν αγοράς ώστε όντως αν βγεί να μπορούμε να τον κρατήσουμε και να μην έχουμε πάλι περίπτωση Μπαμπά.
Ελπίζω να έχουν ήδη ξεκινήσει διαδικασίες αποδέσμευσης/δανεισμού για Ροντρίγκο και Τέιλορ.
2 ακόμα τέτοιες κινήσεις (ένα γρήγορο χαφ και ένα στόπερ) και νομίζω κλείσαμε για τώρα.
(εκτός αν φύγει ο Πασχαλάκης).
Εγώ απο Μπότο περιμένω να δω πιο πολύ μερικές κινήσεις για την Β ομάδα. Μερικά στοιχήματα που να πάρουν παιχνιδια στα πόδια τους και το καλοκαίρι να κριθεί με ασφάλεια αν μπορούν να σταθούν στην πρώτη ομάδα.
ΥΓ. Κανέναν στο Africa Cup of Nations έχουμε στείλει ρε παιδιά??
Εγω τις μεγαλες τρυπες τις εντοπιζω στα στοπερ και μεσοεπιθετικα παντως.
-
Αν δεν πάρουμε εξτρεμ θα είναι σαν να μην κάναμε μεταγραφές πάντως. ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΜΠΙΣΕ ΑΡ. ΕΞΤΡΕΜ!
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- paokovios1974
Ρε φίλε, και δεν πάει σε σένα η μομφή, ποιος αμυντικός χαφ, για 10 ρι δεν μας ζαλισσν τον έρωτα ότι είναι άμεση προτεραιότητα;DimitrisS έγραψε:O Τοσκιτσης γραφει σημερα πως μετα τον Σαστρε δεν θα αργησει και ο αμυντικος χαφ, ο οποιος ειναι ειναι κοντα στο να συμφωνησει και να ερθει με κανονικη μεταγραφη και ο δανεισμο.
Eγω με τη προσθηκη Ζαμπα ειμαι οκ στα εξτρεμ καθως θελω να δωσω και μια ευκαιρια στον Μιτριτσα.Στο 10 ειναι το μεγαλο προβλημα με παικτη που να γραφει νουμερα και να παταει περιοχη.
Παίχτης που αγωνίζεται στον άξονα, δεν προϋποθέτει αμυντικό χαφ ρε συ Δημήτρη.