Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Κυκλοφορουν ωραιες περιπτωσεις ελευθερων παικτων παντως κ πιστευω στις προετοιμασιες των ομαδων θα μεινουν κ αλλοι ελευθεροι ποδοσφαιριστες.Μερικα παικτακια που μου εχουν γυαλισει (με τα κυρια θετικα/αρνητικα τους),Bennasser (τρομερη ποιοτητα,φανταζομαι με ορεξη για μπαλα/με μεγαλη αποχη αφου την περσινη περιοδο ουτε καν επαιξε).Ivanisenya (πολυ δυναμικος χαφ,σκυλος,με φουλ σεζον/εκτος Σοβιετ δεν εχει παιξει,ισως εχει θεμα προσαρμογης).Rοmulo Otero (πουλεναρα,αληταρας με την μπαλα/δεν εχει παιξει ποτε Ευρωπη,μου φαινεται ατιθασος για προπονητη οπως ο Λουτσε).Και τον παντελως αγνωστο Cephas Malele για αναπληρωματικο φορ (Γρηγορος,δυνατος,βγαζει τα πνευμονια σε αντιπαλους αμυντικους/γυρολογος μεχρι τωρα με μπαμ μονο την περσινη περιοδο).Καθε ποδοσφαιριστης εχει τα θετικα κ αρνητικα του,το θεμα ειναι ο Λουτσε τι θελει να παιξει,τι εργαλεια πιστευει πως χρειαζεται κ να κανουμε μια ομαδα value for money που να αξιζει για 6 κ μεσω του συνολου κ της δουλειας να παιζει για 8+
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

Έτυχε να είμαι στο Μακεδονία Παλας σήμερα γύρω στις 11:30 και είδα τον Λουκας Τειλορ μαζί με έναν ψηλό ο οποίος φαινόταν ξένος και το σκαρί του θα ταίριαζε σε τερματοφύλακα. Βέβαια μπορεί απλά να ήταν κανας φίλος του ή συνεργάτης του, απλά είπα να το αναφέρω.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Πολλά χταπόδια τρώτε στην Ιαπωνία.

Ο Μαλέλε πάντως ίσως μας κάνει.
Χρειαζόμαστε έναν Εσίτι στην επίθεση.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

Jeremy4 έγραψε:Έτυχε να είμαι στο Μακεδονία Παλας σήμερα γύρω στις 11:30 και είδα τον Λουκας Τειλορ μαζί με έναν ψηλό ο οποίος φαινόταν ξένος και το σκαρί του θα ταίριαζε σε τερματοφύλακα. Βέβαια μπορεί απλά να ήταν κανας φίλος του ή συνεργάτης του, απλά είπα να το αναφέρω.
τον Boyko τον ξέρεις φατσικώς ? έφερνε καθόλου ?
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Μονο τηγανητες καραβιδες καταραμενε.
Αν τον Εσιτι τον παιρναμε ελευθερο κ ειχε ενα συμβολαιο στα 200-300 χιλιαρικα,ποσοι θα τον θελαμε στο ροστερ εστω κ σαν μπακ απ για ειδικες αποστολες;Τωρα ορθως δεν τον θελουμε γιατι μας βγηκε ο κουκος αηδονι.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Εντωμεταξυ τωρα που ειπατε για τερματοφυλακες. Παρατηρησα στα βιντεο της προπονησης οτι ηταν 3 τερματοφυλακες. Ο Πασχαλακης ομως ειναι με αδεια ακομα γιατι αργησε να φυγει (εθνικη ομαδα). Ειδε κανενας ποιος ηταν ο εξτρα;
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

Shivaspace έγραψε:
Jeremy4 έγραψε:Έτυχε να είμαι στο Μακεδονία Παλας σήμερα γύρω στις 11:30 και είδα τον Λουκας Τειλορ μαζί με έναν ψηλό ο οποίος φαινόταν ξένος και το σκαρί του θα ταίριαζε σε τερματοφύλακα. Βέβαια μπορεί απλά να ήταν κανας φίλος του ή συνεργάτης του, απλά είπα να το αναφέρω.
τον Boyko τον ξέρεις φατσικώς ? έφερνε καθόλου ?
Έκανα ένα google search για να θυμηθώ τον Boyko. Στα χρώματα ταιριαζανε, αλλά φορούσε κ μασκα όποτε δε μπορώ να πω κ πολλά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

black_star_ninja έγραψε:Εντωμεταξυ τωρα που ειπατε για τερματοφυλακες. Παρατηρησα στα βιντεο της προπονησης οτι ηταν 3 τερματοφυλακες. Ο Πασχαλακης ομως ειναι με αδεια ακομα γιατι αργησε να φυγει (εθνικη ομαδα). Ειδε κανενας ποιος ηταν ο εξτρα;
Λογικά Μπαλωμένος, Ταλιχμανίδης και Ζιφκο.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Shivaspace έγραψε:δεν ψάχνουμε καλύτερα για κανέναν πρώην red bull..έχει κανείς μήπως κανέναν πρόχειρο ?
https://www.transfermarkt.com/dimitri-o ... ler/212718 Δεν ξέρω γιατί ξέπεσε έτσι αυτός....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Παρ 02 Ιούλ 2021, 13:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ισμαήλ Σίλβα έχει γράψει κανένας?

Θεωρώ 99% ότι αυτός είναι ο χαφ.

Βάζω τάλιρο.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

boogeyman77 έγραψε:
Shivaspace έγραψε:δεν ψάχνουμε καλύτερα για κανέναν πρώην red bull..έχει κανείς μήπως κανέναν πρόχειρο ?
https://www.transfermarkt.com/dimitri-o ... ler/212718 Δεν ξέρω γιατί ξεπέσει έτσι αυτός....

Μαλλον ειναι ηλιθιος,ηλιθιος,δεν μπορει να θρηνησει,ειναι ηλιθιος
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

2 Ιουλιου και φορ και χαφ δεν εχεις ακομα (2/3 παικτες που ζητησε ο προπονητης)
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

βγηκε βρωμα για Γαλλο χαφ
ετσι προχειρα,συμφωνα με τα κυβικα που ψαχνουμε
και τα χαρακτηριστικα που θελει ο Λουτσεσκου,βρηκα εναν που μας κανει

Abdoulaye Toure

πρωτο ιεδω το διαβασατε στο paokmania
Άβαταρ μέλους
vdragic

Δημοσίευση από vdragic »

"Ο Ολιβέιρα έχει πάρει παράταση για να απαντήσει,αγνώστου διάρκειας,λογικά μικρή" τάδε εφη Τσορμπατζογλου
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

Kabamaru11 έγραψε:
boogeyman77 έγραψε:
https://www.transfermarkt.com/dimitri-o ... ler/212718 Δεν ξέρω γιατί ξεπέσει έτσι αυτός....

Μαλλον ειναι ηλιθιος,ηλιθιος,δεν μπορει να θρηνησει,ειναι ηλιθιος
παλιότερα πρέπει να χε γίνει κουβέντα γι αυτόν, αλλά θυμάμαι και οτι είχε κάτι περίεργες "κατηγορίες" για το πώς φέρθηκε σε γκόμενές του κτλ.

η αναζήτηση πάντως, πολύ σωστή..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Παρ 02 Ιούλ 2021, 13:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”