Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
- Kabamaru11
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Κυκλοφορουν ωραιες περιπτωσεις ελευθερων παικτων παντως κ πιστευω στις προετοιμασιες των ομαδων θα μεινουν κ αλλοι ελευθεροι ποδοσφαιριστες.Μερικα παικτακια που μου εχουν γυαλισει (με τα κυρια θετικα/αρνητικα τους),Bennasser (τρομερη ποιοτητα,φανταζομαι με ορεξη για μπαλα/με μεγαλη αποχη αφου την περσινη περιοδο ουτε καν επαιξε).Ivanisenya (πολυ δυναμικος χαφ,σκυλος,με φουλ σεζον/εκτος Σοβιετ δεν εχει παιξει,ισως εχει θεμα προσαρμογης).Rοmulo Otero (πουλεναρα,αληταρας με την μπαλα/δεν εχει παιξει ποτε Ευρωπη,μου φαινεται ατιθασος για προπονητη οπως ο Λουτσε).Και τον παντελως αγνωστο Cephas Malele για αναπληρωματικο φορ (Γρηγορος,δυνατος,βγαζει τα πνευμονια σε αντιπαλους αμυντικους/γυρολογος μεχρι τωρα με μπαμ μονο την περσινη περιοδο).Καθε ποδοσφαιριστης εχει τα θετικα κ αρνητικα του,το θεμα ειναι ο Λουτσε τι θελει να παιξει,τι εργαλεια πιστευει πως χρειαζεται κ να κανουμε μια ομαδα value for money που να αξιζει για 6 κ μεσω του συνολου κ της δουλειας να παιζει για 8+
Έτυχε να είμαι στο Μακεδονία Παλας σήμερα γύρω στις 11:30 και είδα τον Λουκας Τειλορ μαζί με έναν ψηλό ο οποίος φαινόταν ξένος και το σκαρί του θα ταίριαζε σε τερματοφύλακα. Βέβαια μπορεί απλά να ήταν κανας φίλος του ή συνεργάτης του, απλά είπα να το αναφέρω.
Πολλά χταπόδια τρώτε στην Ιαπωνία.
Ο Μαλέλε πάντως ίσως μας κάνει.
Χρειαζόμαστε έναν Εσίτι στην επίθεση.
Ο Μαλέλε πάντως ίσως μας κάνει.
Χρειαζόμαστε έναν Εσίτι στην επίθεση.
- Shivaspace
τον Boyko τον ξέρεις φατσικώς ? έφερνε καθόλου ?Jeremy4 έγραψε:Έτυχε να είμαι στο Μακεδονία Παλας σήμερα γύρω στις 11:30 και είδα τον Λουκας Τειλορ μαζί με έναν ψηλό ο οποίος φαινόταν ξένος και το σκαρί του θα ταίριαζε σε τερματοφύλακα. Βέβαια μπορεί απλά να ήταν κανας φίλος του ή συνεργάτης του, απλά είπα να το αναφέρω.
- Kabamaru11
Μονο τηγανητες καραβιδες καταραμενε.
Αν τον Εσιτι τον παιρναμε ελευθερο κ ειχε ενα συμβολαιο στα 200-300 χιλιαρικα,ποσοι θα τον θελαμε στο ροστερ εστω κ σαν μπακ απ για ειδικες αποστολες;Τωρα ορθως δεν τον θελουμε γιατι μας βγηκε ο κουκος αηδονι.
Αν τον Εσιτι τον παιρναμε ελευθερο κ ειχε ενα συμβολαιο στα 200-300 χιλιαρικα,ποσοι θα τον θελαμε στο ροστερ εστω κ σαν μπακ απ για ειδικες αποστολες;Τωρα ορθως δεν τον θελουμε γιατι μας βγηκε ο κουκος αηδονι.
- black_star_ninja
Εντωμεταξυ τωρα που ειπατε για τερματοφυλακες. Παρατηρησα στα βιντεο της προπονησης οτι ηταν 3 τερματοφυλακες. Ο Πασχαλακης ομως ειναι με αδεια ακομα γιατι αργησε να φυγει (εθνικη ομαδα). Ειδε κανενας ποιος ηταν ο εξτρα;
Έκανα ένα google search για να θυμηθώ τον Boyko. Στα χρώματα ταιριαζανε, αλλά φορούσε κ μασκα όποτε δε μπορώ να πω κ πολλά.Shivaspace έγραψε:τον Boyko τον ξέρεις φατσικώς ? έφερνε καθόλου ?Jeremy4 έγραψε:Έτυχε να είμαι στο Μακεδονία Παλας σήμερα γύρω στις 11:30 και είδα τον Λουκας Τειλορ μαζί με έναν ψηλό ο οποίος φαινόταν ξένος και το σκαρί του θα ταίριαζε σε τερματοφύλακα. Βέβαια μπορεί απλά να ήταν κανας φίλος του ή συνεργάτης του, απλά είπα να το αναφέρω.
- ΑποστόληςΑ
Λογικά Μπαλωμένος, Ταλιχμανίδης και Ζιφκο.black_star_ninja έγραψε:Εντωμεταξυ τωρα που ειπατε για τερματοφυλακες. Παρατηρησα στα βιντεο της προπονησης οτι ηταν 3 τερματοφυλακες. Ο Πασχαλακης ομως ειναι με αδεια ακομα γιατι αργησε να φυγει (εθνικη ομαδα). Ειδε κανενας ποιος ηταν ο εξτρα;
-
- Επικοινωνία:
https://www.transfermarkt.com/dimitri-o ... ler/212718 Δεν ξέρω γιατί ξέπεσε έτσι αυτός....Shivaspace έγραψε:δεν ψάχνουμε καλύτερα για κανέναν πρώην red bull..έχει κανείς μήπως κανέναν πρόχειρο ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Παρ 02 Ιούλ 2021, 13:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ισμαήλ Σίλβα έχει γράψει κανένας?
Θεωρώ 99% ότι αυτός είναι ο χαφ.
Βάζω τάλιρο.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θεωρώ 99% ότι αυτός είναι ο χαφ.
Βάζω τάλιρο.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Kabamaru11
boogeyman77 έγραψε:https://www.transfermarkt.com/dimitri-o ... ler/212718 Δεν ξέρω γιατί ξεπέσει έτσι αυτός....Shivaspace έγραψε:δεν ψάχνουμε καλύτερα για κανέναν πρώην red bull..έχει κανείς μήπως κανέναν πρόχειρο ?
Μαλλον ειναι ηλιθιος,ηλιθιος,δεν μπορει να θρηνησει,ειναι ηλιθιος
2 Ιουλιου και φορ και χαφ δεν εχεις ακομα (2/3 παικτες που ζητησε ο προπονητης)
βγηκε βρωμα για Γαλλο χαφ
ετσι προχειρα,συμφωνα με τα κυβικα που ψαχνουμε
και τα χαρακτηριστικα που θελει ο Λουτσεσκου,βρηκα εναν που μας κανει
Abdoulaye Toure
πρωτο ιεδω το διαβασατε στο paokmania
ετσι προχειρα,συμφωνα με τα κυβικα που ψαχνουμε
και τα χαρακτηριστικα που θελει ο Λουτσεσκου,βρηκα εναν που μας κανει
Abdoulaye Toure
πρωτο ιεδω το διαβασατε στο paokmania
"Ο Ολιβέιρα έχει πάρει παράταση για να απαντήσει,αγνώστου διάρκειας,λογικά μικρή" τάδε εφη Τσορμπατζογλου
- Shivaspace
παλιότερα πρέπει να χε γίνει κουβέντα γι αυτόν, αλλά θυμάμαι και οτι είχε κάτι περίεργες "κατηγορίες" για το πώς φέρθηκε σε γκόμενές του κτλ.Kabamaru11 έγραψε:boogeyman77 έγραψε:https://www.transfermarkt.com/dimitri-o ... ler/212718 Δεν ξέρω γιατί ξεπέσει έτσι αυτός....Shivaspace έγραψε:δεν ψάχνουμε καλύτερα για κανέναν πρώην red bull..έχει κανείς μήπως κανέναν πρόχειρο ?
Μαλλον ειναι ηλιθιος,ηλιθιος,δεν μπορει να θρηνησει,ειναι ηλιθιος
η αναζήτηση πάντως, πολύ σωστή..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Παρ 02 Ιούλ 2021, 13:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.