Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2021-2022

PAOK4SWE

Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2021-2022

Δημοσίευση από PAOK4SWE »

Αναμενόμενη ήττα (για μένα τουλάχιστον) με την κακή διαχείριση της ομάδας σε αυτά τα παιχνίδια που είχαμε τελευταία.

Εγώ τα βλέπω ως εξής: όταν βάζεις παίκτρια σε συνεχόμενα παιχνίδια (που δεν δείχνει να είναι γενικός σε υψηλή φυσική κατάσταση), είναι και κουρασμένη και έχει μικροτραυματισμούς, θα είναι ποιο κουρασμένη στο επόμενο παιχνίδι και με ρίσκο για ποιο σοβαρό τραυματισμό. Και η παίκτρια στον πάγκο δεν θα είναι έτοιμοι να μπει να παίξει.

Ενώ με rotation με παίκτρια νεότερη, ναι μεν θα πέσει το επίπεδο της ομάδας σε κάποιο ματς που μπορεί να χρειαστεί να το παράδοσης. Αλλά σε βάση χρόνου θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα για το σύνολο της ομάδας: και η βασική παίκτρια θα ξεκούραστη και η ποιο νεαρή θα πάρει περισσότερο ρυθμό και θα έχει περιθώρια να εξελιχθεί.
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Miburosaito, δεν είναι σχόλιο για εσένα. Τα στατιστικά της Παπαδοπούλου που δώσανε είναι σωστά?! Οκ, εβλεπα άλλο παιχνίδι.

Συμφωνώ για τη διαχείρηση PAOK4SWE. Θα έλεγα οτι χρειάζεται και παραπάνω αθλητικό θράσος. Είμαστε light και υπάρχει έλειψη νοοτροποίας Πρωταθλητή, μας συγκινούν οι αναμνήσεις και η ατμόσφαιρα.

Αν το καλοκαίρι φύγει η υπερπολίτιμη Πολυνοπούλου για ανταγωνιστή, θα απογοητευτούν και οι ελάχιστοι που ασχολούνται.
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Δημοσίευση από miburosaito »

Descartes έγραψε:Miburosaito, δεν είναι σχόλιο για εσένα. Τα στατιστικά της Παπαδοπούλου που δώσανε είναι σωστά?! Οκ, εβλεπα άλλο παιχνίδι.
Δεν φαινεται να ειναι σωστο, εχω βαρεθει να λεω για proper match reports και στο γυναικειο...

Αν το σκεφτεις παντως 2% τελεια υποδοχη ειναι απιθανο να ειναι σωστο. 2% σημαινει 1 στις 50, αντε πες στρογγυλοποιηση 1 στις 40. Πηρε 40 υποδοχες η Παπαδοπουλου??

Να εδινε 0%, οκ θα το δεχομουν, το 2% πως βγηκε? Εκτος αν ειναι 22% υποδ. και 22% τελεια υποδοχη και εφαγαν το ενα δυαρι...
Descartes έγραψε:Συμφωνώ για τη διαχείρηση PAOK4SWE. Θα έλεγα οτι χρειάζεται και παραπάνω αθλητικό θράσος. Είμαστε light και υπάρχει έλειψη νοοτροποίας Πρωταθλητή, μας συγκινούν οι αναμνήσεις και η ατμόσφαιρα.
Μονο η Μερτεκη βγαζει αρχηγηλικι, οι ξενες θελουν αλλαγη - ειδικα η Κογιαρ. Αντε πες η Φιντον ειχε τραυματισμο στα 2 τελευταια ματς, αλλα εχει ικανοποιητικη υποδοχη, καλο σερβις και καλο μπλοκ. Αναμενουμε την Γιαε ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ...

Παντως τωρα που τελειωσε ο πρωτος γυρος, μπορουμε με ασφαλεια να πουμε

Κουμπουρα + Ποτοκαρ > Κογιαρ + Φιντον

Descartes έγραψε:Αν το καλοκαίρι φύγει η υπερπολίτιμη Πολυνοπούλου για ανταγωνιστή, θα απογοητευτούν και οι ελάχιστοι που ασχολούνται.
Θα μας κλαινε οι ρεγγες αν παει σε ανταγωνιστη :lol:
DikefalosG4

Δημοσίευση από DikefalosG4 »

Μέχρι να εγκριθεί το ποστ μου, άλλαξε σελίδα η συζήτηση χαχα. Ελπίζω να μην κουράζω τα παιδιά που πρόλαβαν και το διάβασαν ήδη.

Παιδιά δεν ξέρω αν είμαι στη μειοψηφία, αλλά πιο πολύ με ενδιέφερε και έβλεπα το βόλεϊ παρά το μπάσκετ. Νομίζω έχουμε χρυσή ευκαιρία για τίτλους φέτος, αλλά μας λείπει το κάτι παραπάνω και ας πουν τη γνώμη τους και τα παιδιά, γνώμη μου πως το κάτι παραπάνω που θα μας δώσει το πρωτάθλημα είναι η καλύτερη διαγώνιος.

Έχουμε την καλύτερη πάσα, στα άκρα η μερτέκη (παρά το μπούλινγκ που τρώει από τους βάζελους στο sdna) δείχνει ότι είναι αρχηγός και δεν φοβάται, το Φλεβάρη περιμένουμε και τη Γιάε που θα αντικαταστήσει τη φιλότιμη αλλά ασταθή Φιντόν, το κέντρο ίσως να μην είναι το καλύτερο, αλλά είναι πολύ κοντά σε αυτό και για τα λίμπερο εμπιστεύομαι τον Cuba4 που πιστεύει στη βελτίωση της Ξανθοπούλου.

Αλλά, αλλά, νομίζω ότι έχουμε τη χειρότερη διαγώνιο από το βάζελο, γάβρο, ρούλη, χάρτινη και θέτιδα που είδα τα ματς και αυτό για ομάδα κατάκτησης πρωταθλήματος φοβάμαι πως δεν καλύπτεται.
Και μια ερώτηση: Αν για λόγους οικονομικούς δεν γίνει αλλαγή, θεωρείτε πως μπορεί να υπάρξει βελτίωση με την Κυπαρίσση στη διαγώνιο;

Θα ήθελα και την γνώμη των "βολευμπικών" :D
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Willie the Pimp έγραψε:Σχετικό-άσχετο... το θηρίο, το Παοκτσάκι ο Κορεάτης έδωσε παρόν...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=IkM48VtwKVQ[/youtube]

Ειναι τρελο Παοκτσακι... :lol:

ΥΓ. Φιλε αν θες να ανεβασεις βιντεο απο γιουτιουμπ, είτε μεσα στα brackets [youtube] θα βαζεις το κομματι μετα το ισον (δηλαδη σε εσενα το IkM48VtwKVQ) είτε στα brackets [url] θα βαζεις τη διευθυνση οπως την εβαλες εδω ;)
Άβαταρ μέλους
miburosaito

DikefalosG4 έγραψε:Μέχρι να εγκριθεί το ποστ μου, άλλαξε σελίδα η συζήτηση χαχα. Ελπίζω να μην κουράζω τα παιδιά που πρόλαβαν και το διάβασαν ήδη.
Υπομονη φιλε, μεχρι τα πρωτα 100 μηνυματα ειναι, 48 to go!!

Επειδη βλεπω ειστε και καινουργια παιδια εδω στο τοπικ, θα κοιταω και προηγουμενες σελιδες απο δω και περα!

DikefalosG4 έγραψε:Παιδιά δεν ξέρω αν είμαι στη μειοψηφία, αλλά πιο πολύ με ενδιέφερε και έβλεπα το βόλεϊ παρά το μπάσκετ. Νομίζω έχουμε χρυσή ευκαιρία για τίτλους φέτος, αλλά μας λείπει το κάτι παραπάνω και ας πουν τη γνώμη τους και τα παιδιά, γνώμη μου πως το κάτι παραπάνω που θα μας δώσει το πρωτάθλημα είναι η καλύτερη διαγώνιος.

Join the volleyball minority 8-) :lol:

Φαινεται να εχουμε ενα θεμα με τη σταθεροτητα της Κογιαρ, δεν ειναι κακη διαγωνιος, αλλα ειναι ασταθης.
Και μαλιστα πιο ασταθης απο τη τελευταια φορα που την ειχα δει (οταν επαιζε Κορεα στο Hillstate)...

Παντως οι δηλωσεις Αμοιριδη, αφηνουν ανοιχτο παραθυρο ενισχυσης ή και αλλαγων τον Γεναρη, για να δουμε..
Άβαταρ μέλους
Descartes

miburosaito έγραψε:
Descartes έγραψε:Miburosaito, δεν είναι σχόλιο για εσένα. Τα στατιστικά της Παπαδοπούλου που δώσανε είναι σωστά?! Οκ, εβλεπα άλλο παιχνίδι.
Δεν φαινεται να ειναι σωστο, εχω βαρεθει να λεω για proper match reports και στο γυναικειο...

Αν το σκεφτεις παντως 2% τελεια υποδοχη ειναι απιθανο να ειναι σωστο. 2% σημαινει 1 στις 50, αντε πες στρογγυλοποιηση 1 στις 40. Πηρε 40 υποδοχες η Παπαδοπουλου??

Να εδινε 0%, οκ θα το δεχομουν, το 2% πως βγηκε? Εκτος αν ειναι 22% υποδ. και 22% τελεια υποδοχη και εφαγαν το ενα δυαρι...
Ακριβώς, στο τέλος μέτρησα κάποιες άριστες, είναι δυνατόν?!? Αυτά είναι ξεκάθαρα. Ακόμη και 22 να ήταν δεν νομίζω οτι είναι σωστό. Επίσης, νομίζω οτι και τα στατιστικά της Da Yeong είναι λάθος.
miburosaito έγραψε:
Descartes έγραψε:Αν το καλοκαίρι φύγει η υπερπολίτιμη Πολυνοπούλου για ανταγωνιστή, θα απογοητευτούν και οι ελάχιστοι που ασχολούνται.
Θα μας κλαινε οι ρεγγες αν παει σε ανταγωνιστη :lol:
Δεν το γράφω πρώτη φορά, ούτε τυχαία. Υπάρχει κίνηση.

Σχετικά με την κριτική μου για τα μεταγραφικά αν έχεις χρόνο ρίξε μια ματιά στο διαδίκτιο για την Ευστρατιάδου, πως υπέγραψε στον ΠΑΟ προπερσι, όταν ήταν σχεδόν κλεισμένη να έρθει σε εμας. Οικονομικοί οι λόγοι.
miburosaito έγραψε: Παντως τωρα που τελειωσε ο πρωτος γυρος, μπορουμε με ασφαλεια να πουμε

Κουμπουρα + Ποτοκαρ > Κογιαρ + Φιντον
Αναμφίβολα. Και εντάξει, η Kubura, όπως έγραψε νομίζω ο V-olakiotis, ήθελε να κάνει οικογένεια. Η Potokar?

Τρείς σεζόν στη Volleyleague και κάθε σεζόν αλλάζουν όλες οι ξένες, και τρείς σεζόν τρείς διαφορετικές πασαδόροι. Ο Πρωταθλητισμός χρειάζεται και σταθερότητα.
DikefalosG4 έγραψε:Αλλά, αλλά, νομίζω ότι έχουμε τη χειρότερη διαγώνιο από το βάζελο, γάβρο, ρούλη, χάρτινη και θέτιδα που είδα τα ματς και αυτό για ομάδα κατάκτησης πρωταθλήματος φοβάμαι πως δεν καλύπτεται.

Και μια ερώτηση: Αν για λόγους οικονομικούς δεν γίνει αλλαγή, θεωρείτε πως μπορεί να υπάρξει βελτίωση με την Κυπαρίσση στη διαγώνιο;
Συμφωνώ με την αξιολόγηση των Διαγωνίων του Πρωταθλήματος. Είμαστε ξεκάθαρα, πίσω. Εδώ έχω αρχίσει να κρυφοκοιτάω την Εβανς στα Ακρα....

Εν τέλει, με το συγκεκριμένο σχεδιασμό και ρόστερ, με τους τραυματισμούς (κυρίως της Jae Yeong) και τα συνεχή παιχνιδια, ίσως να ξεπεράσαμε και τις πραγματικές δυνατότητες τις ομάδας με τη 2η θέση που έχουμε στο Πρωτάθλημα. Φυσικά, και οι αντίπαλοι χτυπήθηκαν απο τραυματισμούς, απο Covid, και απο άλλα θέματα.

Συμπερασματικά, θεωρώ οτι η Ομάδα δύσκολα θα τερματίσει στη 2η θέση στο τέλος και του δευτέρου γύρου.

Υ.Γ. Σχετικά με την Κυπαρίσση στη Διαγώνιο, δεν είναι σοβαρές λύσεις αυτές. Η παίκτρια χρειάζεται χρόνο ως ακραία για να βελτιωθεί, όχι αλλαγή θέσης.

:pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Φωτογραφια απο τον χθεσινο αγωνα, Descartes μολις την ειδα τη φωτο, εσενα σκεφτηκα :lol:

Λες να εχουμε αυτην την τετραδα στον ΠΑΟΚ του χρονου?

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

DikefalosG4 έγραψε:Αλλά, αλλά, νομίζω ότι έχουμε τη χειρότερη διαγώνιο από το βάζελο, γάβρο, ρούλη, χάρτινη και θέτιδα που είδα τα ματς και αυτό για ομάδα κατάκτησης πρωταθλήματος φοβάμαι πως δεν καλύπτεται.
Δε συμφωνώ... η Χίπε τι παρουσίασε στο μεταξύ μας και γενικότερα φέτος; Της Στεπανένκο η αποτελεσματικότητα στην επίθεση κινήθηκε στο 25% περίπου χθες (δεν πήρε και λίγες προσπάθειες). Δεν έχουν παρουσιάσει δα κάτι τόσο ανώτερο της Κογιάρ. Οι διαγώνιες του Άρη και της ΑΕΚ, είναι αρκετά δυνατές όντως και η εικόνα τους είναι ανώτερη της Κογιάρ. Η Ανθούλη δεν μπαίνει στην ίδια ζυγαριά σύγκρισης με τις υπόλοιπες, διότι έχει τα χαρακτηριστικά να κάνει πολύ μεγάλη καριέρα, αλλά είναι πολύ μικρή ηλικιακά και θέλει πολύ δουλειά, δεν είναι έτοιμη παίκτρια ακόμη *κατά την ταπεινή μου άποψη).
Μην την υποβιβάζουμε τόσο πολύ την Κογιάρ ρε παιδιά. Πιστεύετε ότι χάσαμε τον χθεσινό αγώνα εξαιτίας της; Εγώ λέω όχι. Εμένα αυτό που μ' ανησυχεί περισσότερο (το έχουν αναφέρει και άλλοι φίλοι εδώ μέσα) είναι ότι η ομάδα δεν έχει "δέσει" επιθετικά, αλλά ιδίως αμυντικά.
Άβαταρ μέλους
Descartes

Ωραία φωτογραφία, ίσως επιστρέψει στον ΠΑΟ.

Αν είναι σε καλή κατάσταση και δεν ταλαιπωρείται απο τραυματισμούς, όπως είπα θα την ήθελα στον ΠΑΟΚ, αν και πρώτη επιλογή θα είχα την Ανθούλη.

Προτεραιότητες για τη νέα σεζόν (α) Παραμονή Lee (και των δύο) (β) Κορυφαία Διαγώνιος.

Πρόβλεψη?
Αλλαγή τετράδας ξένων παικτριών, απώλεια Πολυνοπούλου - Da Yeong (ξέρω οτι το αποκλείτε ως ενδεχόμενο) σε εγχώριο ανταγωνιστή.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Προσωπικά του χρόνου θα ήθελα τις κορεατισες ή έστω την πασαδορο να μείνει και μία ξένη ακραία με πάρα πολύ καλή υποδοχή, την Βασιλαντωνακη ή την Ανθουλη με αυτή τη σειρά ως διαγώνιο, και μία ξένη κεντρική θηρίο (1.90 +) για δίδυμο κεντρικών με Πολυνοπουλου (αυτή και η Μερτεκη πρέπει οπωσδήποτε να μείνουν) και μία ενίσχυση ακόμα στις ακραίες.
Και υπομονή παίδες αυτή η ομάδα θέλει αγκάλιασμα και όχι απογοήτευση.
Η πρόβλεψη μου για κανονική διάρκεια είναι η δεύτερη θέση και ελπίζω να μην παίξουμε 2-3 με γαυρο. Πάντως όλα θα κριθούν στα πλει οφ και οι ομάδες δεν είναι μακριά σε επίπεδο.
Μεγάλη βοήθεια για τους βαζελους ο κόσμος.
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Επειδη στις λεπτομερειες ειναι η διαφορα, και με αφορμη αυτα που αναφεραμε για την απουσια οργανωσης της ομαδας, μου εκανε αρνητικη εντυπωση αυτη η φωτογραφια απο τον ερασιτέχνη

Εικόνα

Σε μια περιοδο που ειναι εμφανως κουρασμενη η ομαδα, αντι να παρουν αεροπλανο για να πανε Ρουμανια, παιρνουν λεωφορειο για να ταξιδεψουν :roll:

Εγω απο τωρα λεω οτι ΔΕΝ θα κανω καμια κριτικη στα κοριτσια στα επομενα δυο ματς (δηλαδη μεχρι τη διακοπη), ουτε για κουραση ουτε για τιποτα...

Οταν η ιδια η διοικηση δεν μπορει να διαχειριστει τα συνεχομενα παιχνιδια με σοβαροτητα, εγω δεν μπορω να εχω απαιτησεις απο το αγωνιστικο τμημα...

ΥΓ. Ειχαμε ενδιαφερουσα αποχωρηση απο τη Πολωνικη Wrocław, εφυγε η ακραια Natalia Murek (https://women.volleybox.net/natalia-murek-p5689/clubs) λιγες μερες μετα την αποχωρηση του πατερα της που ηταν προπονητης (ο πρωην παιχτης βαζελου Dawid Murek).

https://sport.onet.pl/siatkowka/natalia ... aw/c9qkdfh

Οπως αναφερει και το αρθρο, αυτη η αποχωρηση ερχεται μετα την αποχωρηση της διαγωνιου πριν ενα μηνα που μετακομισε στην Α2 Ιταλιας.

Ειναι καλη περιπτωση η Μουρεκ, μετρια υποδοχη αλλα καλη επιθεση - φετος κανει καλη χρονια, το μειονεκτημα της ομως ειναι το υψος της (180) :?

Τα φετινα της στατιστικα εδω:
https://www.tauronliga.pl/statsPlayers/id/95904.html

Εχει 13.91 ποντους/παιχνιδι με μ.ο. στην επιθεση 41%, η υποδοχη της φετος ειναι μετρια με 17% τελεια υποδ. σε 24.27 υποδοχες/παιχνιδι (τα προηγουμενα χρονια ειχε πανω απο 25%), 0.73 ασσους/παιχνιδι και μολις 0.45 μπλοκ/παιχνιδι

Αν και δεν ειμαι οπαδος των χαιλαιτς, ριξτε μια ματια να παρετε μια ιδεα

[youtube]hnDMbJpX5mU[/youtube]

*Βεβαια, να ξαναναφερω πως δεν κυκλοφορουν τετοια εποχη πολλες καλες ακραιες, περιπτωσεις οπως της νεαρης Πολωνιδας ειναι οι πιο πιθανες που θα βρουμε με λογικα λεφτα αν θελουν οι δικοι μας να αλλαξουν την Φιντον...*

Προσωπικη προτιμηση βεβαια - την αναφερω ξανα - ειναι η Βλαχακη που και στο χθεσινο ντερμπι με τη Stuttgart δεν επαιξε ουτε λεπτο, σαν να τη εχει ξεχασει στον παγκο ο προπονητης της..

Ακομα και για αναπληρωματικη διαγωνιος, θα ειναι πολυτιμη η Βλαχακη στην ομαδα μας χωρις να πιανει θεση ξενης
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δεν εκπλήσσομαι για το λεωφορείο. Γι'αυτό τα (μεγάλα) λόγια, η πίεση και άλλα ωραία πρέπει να ευθυγραμμίζονται με πράξεις και στο οργανωτικό και στο μεταγραφικό και σε όλα τα πεδία. Αυτή η ομάδα θα δώσει κρίσιμο αγώνα το επόμενο Σάββατο στη Σαντορίνη.

ΓΙα τις αλλαγές δεν νομίζω να αντικατασταθεί η Fidon με μια παίκτρια 1.80 και να κοντύνει και άλλο η ομάδα, σε αυτό το ύψος η Βλαχάκη(1.79) είναι μια χαρά. Η Fidon θα αντικατασταθεί απο την Jae Yeong (1.80), αν εκείνη καταφέρει να επιστρέψει αγωνιστικά πριν την ολοκλήρωση του δευτέρου γύρου.
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Descartes έγραψε:Δεν εκπλήσσομαι για το λεωφορείο. Γι'αυτό τα (μεγάλα) λόγια, η πίεση και άλλα ωραία πρέπει να ευθυγραμμίζονται με πράξεις και στο οργανωτικό και στο μεταγραφικό και σε όλα τα πεδία. Αυτή η ομάδα θα δώσει κρίσιμο αγώνα το επόμενο Σάββατο στη Σαντορίνη.

ΓΙα τις αλλαγές δεν νομίζω να αντικατασταθεί η Fidon με μια παίκτρια 1.80 και να κοντύνει και άλλο η ομάδα, σε αυτό το ύψος η Βλαχάκη(1.79) είναι μια χαρά. Η Fidon θα αντικατασταθεί απο την Jae Yeong (1.80), αν εκείνη καταφέρει να επιστρέψει αγωνιστικά πριν την ολοκλήρωση του δευτέρου γύρου.

Ετσι ειναι φιλε, πιο πολυ αναφερω την Πολωνιδα για να σκεφτουμε αν οντως θελουμε να διωξουμε τη Φιντον τι θα παρουμε στη θεση της. Δεν υπαρχουν τιποτα ευκαιριες στη θεση αυτη με λιγα λεφτα.

Μονο αν πεσουν πολλα λεφτα θα βρεθει πολυ καλη ακραια Γεναρη μηνα, δεν εχει και πολυ νοημα δηλαδη...

Στη διαγωνιο αν μπορεσουν να πεισουν Τομσον ή καποιο αντιστοιχο ονομα, θα εχει νοημα η αλλαγη

Η Βλαχακη ειναι ιδιατερη περιπτωση και πρεπει να της κανουν προταση. Μια Ελληνιδα υψηλου επιπεδου που μπορει να γεμισει το ροστερ σαν ακραια αλλα και σαν διαγωνια. Δεν παιζει στη ομαδα της στη Γερμανια αρα μπορουμε ανετα να κανουμε παιχνιδι εδω αν η Βλαχακη θελει να γυρισει παλι πισω στην Ελλαδα.
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

Descartes έγραψε:Δεν εκπλήσσομαι για το λεωφορείο. Γι'αυτό τα (μεγάλα) λόγια, η πίεση και άλλα ωραία πρέπει να ευθυγραμμίζονται με πράξεις και στο οργανωτικό και στο μεταγραφικό και σε όλα τα πεδία. Αυτή η ομάδα θα δώσει κρίσιμο αγώνα το επόμενο Σάββατο στη Σαντορίνη.
Πάρα πολύ σωστή η κουβέντα σου φίλε Descartes.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γυναικεία τμήματα”