Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Παίρνοντας ως δεδομένο ότι η μεταγραφή Πρίγιο είναι τελειωμένη.... γιατί όλα έτσι δείχνουν.. Μερικά σχόλια...
Διακρίνω πανικό, που ως ένα σημείο είναι αδικαιολόγητος. Ντάξει παιδιά, έφυγε ο Πρίγιο, έτσι είναι η αγορά, υπάρχουν κι άλλοι παίχτες στην αγορά, αν η διοίκηση κινηθεί γρήγορα και σωστά θα καλυφτεί το κενό, κι ο Άκπομ στην τελική καλός παίχτης δείχνει, και οι υπόλοιποι θα παίξουν λίγο διαφορετικά και θα μπούνε τα γκολ. Μακάρι να έφευγαν όλοι στη ρήτρα τους, ομαδάρα ευρωπαικού επιπέδου θα είχαμε.
Για άλλο πράγμα πρέπει να υπάρχει πανικός κατά τη γνώμη μου. Για το βαθύ ύπνο όλων από το καλοκαίρι και μετά. Η πιο πιθανή αιτία να μην γίνει σωστή δουλειά και να μην καλυφτεί επάξια το κενό (πηγαίνοντας στα χιλιοειπωμένα και αλμυρά σενάρια ημιπαλαίμαχων όπως ο Μπεργκ, ή παιχτών που δεν ταιριάζουν για το ρόλο που τους θέλουμε όπως του Αραούχο) είναι ότι έχουν αφήσει άλλες 10 ανοιχτές υποθέσεις να σέρνονται τόσον καιρό. Και με ποια να πρωτοασχοληθούν.
Υπόθεση εργασίας: αν αυτή η Ιττιχάντ (ή κάθε άλλη αραβοκινέζικη) που θέλει να ενισχυθεί δεν έκανε το λάθος να θέλει εκείνον τον Ντακόστα, τον πρώην του γαύρου και να πληρώσει τόσα λεφτά, κι έβλεπε τον Βαρέλα ως στόχο θα τον χάναμε κι αυτόν, ναι ή όχι? Και μάλιστα φτηνά. Ή τον Κρέσπο. Γιατί έχουν αφήσει την ομάδα στον αέρα? Και τώρα, με φρέσκο χρήμα στο ταμείο, να δούμε τι θα ζητήσουν για να ανανεώσουν.
Άλλη υπόθεση εργασίας: Τραυματίζεται άλλο ένα χαφ, δεν είναι κάτι απίθανο. Θα παίζουμε με αλχημείες?
Τι θέλω να πω: Το ότι ένας παίχτης μας φεύγει στην (αρκετά ψηλή) ρήτρα του είναι καλό για το σύλλογο. Το ότι θα μπορούσε να είναι υψηλότερη ισχύει, αλλά δεν είναι τώρα το πρωτεύον θέμα. Κακό είναι ότι ο σύλλογος δεν δουλεύει σωστά κι αυτό φαίνεται από 100 μεριές. Άμα δεν αλλάξει αυτό, κι όλα καλά να πάνε και να πάρουμε το πρωτάθλημα, δύσκολα θα υπάρχει ανάλογη συνέχεια. Προσωπικά με αυτό είμαι πανικόβλητος.
Διακρίνω πανικό, που ως ένα σημείο είναι αδικαιολόγητος. Ντάξει παιδιά, έφυγε ο Πρίγιο, έτσι είναι η αγορά, υπάρχουν κι άλλοι παίχτες στην αγορά, αν η διοίκηση κινηθεί γρήγορα και σωστά θα καλυφτεί το κενό, κι ο Άκπομ στην τελική καλός παίχτης δείχνει, και οι υπόλοιποι θα παίξουν λίγο διαφορετικά και θα μπούνε τα γκολ. Μακάρι να έφευγαν όλοι στη ρήτρα τους, ομαδάρα ευρωπαικού επιπέδου θα είχαμε.
Για άλλο πράγμα πρέπει να υπάρχει πανικός κατά τη γνώμη μου. Για το βαθύ ύπνο όλων από το καλοκαίρι και μετά. Η πιο πιθανή αιτία να μην γίνει σωστή δουλειά και να μην καλυφτεί επάξια το κενό (πηγαίνοντας στα χιλιοειπωμένα και αλμυρά σενάρια ημιπαλαίμαχων όπως ο Μπεργκ, ή παιχτών που δεν ταιριάζουν για το ρόλο που τους θέλουμε όπως του Αραούχο) είναι ότι έχουν αφήσει άλλες 10 ανοιχτές υποθέσεις να σέρνονται τόσον καιρό. Και με ποια να πρωτοασχοληθούν.
Υπόθεση εργασίας: αν αυτή η Ιττιχάντ (ή κάθε άλλη αραβοκινέζικη) που θέλει να ενισχυθεί δεν έκανε το λάθος να θέλει εκείνον τον Ντακόστα, τον πρώην του γαύρου και να πληρώσει τόσα λεφτά, κι έβλεπε τον Βαρέλα ως στόχο θα τον χάναμε κι αυτόν, ναι ή όχι? Και μάλιστα φτηνά. Ή τον Κρέσπο. Γιατί έχουν αφήσει την ομάδα στον αέρα? Και τώρα, με φρέσκο χρήμα στο ταμείο, να δούμε τι θα ζητήσουν για να ανανεώσουν.
Άλλη υπόθεση εργασίας: Τραυματίζεται άλλο ένα χαφ, δεν είναι κάτι απίθανο. Θα παίζουμε με αλχημείες?
Τι θέλω να πω: Το ότι ένας παίχτης μας φεύγει στην (αρκετά ψηλή) ρήτρα του είναι καλό για το σύλλογο. Το ότι θα μπορούσε να είναι υψηλότερη ισχύει, αλλά δεν είναι τώρα το πρωτεύον θέμα. Κακό είναι ότι ο σύλλογος δεν δουλεύει σωστά κι αυτό φαίνεται από 100 μεριές. Άμα δεν αλλάξει αυτό, κι όλα καλά να πάνε και να πάρουμε το πρωτάθλημα, δύσκολα θα υπάρχει ανάλογη συνέχεια. Προσωπικά με αυτό είμαι πανικόβλητος.
- sourmenetes
- Moderator
Εχει βαση για μενα.Mīngus έγραψε:Αυτό που βγαίνει τώρα από το ρεπορτάζ δεν βγάζει νόημα.
Ο παίκτης περνάει ιατρικά στο Ντουμπάι, ενώ την Τρίτη θα έχει συνάντηση με Ιβάν και ταυτόχρονα δεν έχει αποσαφηνιστεί αν τελικά θα καταβληθεί το ποσό σε μία δόση...
Ή δεν ξέρουν τίποτα οι ΑΡΔ ή η κατάσταση είναι λίγο μπουρδελέ.
Ο παικτης πηγε να δει τι παιζει εκει,θελοντας να ζητησει-δει καποια πραγματα
- paok re niamou
φιλε Τζονυ φιλε Τζοσουα εγκρινω και επαυξανω σε οσα γραψατε. Εσεις και εγω ομως ειμαστε οι μιρλες διοτι τα αποτελεσματα και τα στατιστικα λενε αλλα. Και ολοι κρινονται εκ του αποτελεσματος λενε καποιοι.
Η ομαδα παει τρενο και δεν συντρεχει κανενας λογος ανυσηχιας, γιαυτο δεν γινονται οι ανανεωσεις γιαυτο κανεις δεν ασχοληθηκε με το πιθανο σεναριο να εφευγε ο Πριγιο Ιανουαριο ωστε μεσα σε 2-3 μερες να ηταν με την ομαδα ο αντικαταστατης του.
Σε παλιες εποχες θα ηταν ολα λογικα αυτα, αφου χωρις φρεσκο χρημα, ουτε ανανεωσεις κανεις, ουτε παικτες αγοραζεις. Σημερα επι εποχη Ιβαν, δεν υπαρχει λογικη σε παρα πολλες απο τις κινησεις που ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ στην ωρα τους.
Δεν με ανησυχει η φυγη του Πριγιο, με προβληματιζει το αυριο με το πλανο που δεν υπαρχει, ωστε το σχεδον σιγουρο πρωταθλημα να μην χαθει απο ολιγωρια της ΠΑΕ.
Η ομαδα παει τρενο και δεν συντρεχει κανενας λογος ανυσηχιας, γιαυτο δεν γινονται οι ανανεωσεις γιαυτο κανεις δεν ασχοληθηκε με το πιθανο σεναριο να εφευγε ο Πριγιο Ιανουαριο ωστε μεσα σε 2-3 μερες να ηταν με την ομαδα ο αντικαταστατης του.
Σε παλιες εποχες θα ηταν ολα λογικα αυτα, αφου χωρις φρεσκο χρημα, ουτε ανανεωσεις κανεις, ουτε παικτες αγοραζεις. Σημερα επι εποχη Ιβαν, δεν υπαρχει λογικη σε παρα πολλες απο τις κινησεις που ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ στην ωρα τους.
Δεν με ανησυχει η φυγη του Πριγιο, με προβληματιζει το αυριο με το πλανο που δεν υπαρχει, ωστε το σχεδον σιγουρο πρωταθλημα να μην χαθει απο ολιγωρια της ΠΑΕ.
Ότι έπρεπε να κλείσουν οι ανανεώσεις τον 2 στοπερ δεν διαφωνώ.. Το πλάνο που δεν υπάρχει απο που προκύπτει?ξέρεις αν εξετάζει παίκτες ή αν εχει συνομιλίες η ΠΑΕ? Χασαμε ήδη το πρωτάθλημα?paok re niamou έγραψε:φιλε Τζονυ φιλε Τζοσουα εγκρινω και επαυξανω σε οσα γραψατε. Εσεις και εγω ομως ειμαστε οι μιρλες διοτι τα αποτελεσματα και τα στατιστικα λενε αλλα. Και ολοι κρινονται εκ του αποτελεσματος λενε καποιοι.
μια χαρα θα τον διναν,τουλ δανεικο, .δεν παιζει φετος , και μας κανει τελεια!Black--4 έγραψε:Φερε λουκας περεθ απο γουεστ χαμ ,παικταρος
μπαλετο με τα δικα μουnavigator11 έγραψε:Στο διάβασμα του ονόματος μπεργκ μόνο τα δικά μου άντερα κάνουν χορευτικά;;
+1sic-4 έγραψε:μπαλετο με τα δικα μουnavigator11 έγραψε:Στο διάβασμα του ονόματος μπεργκ μόνο τα δικά μου άντερα κάνουν χορευτικά;;
- thanos-xanthi
οχι αλλη ανακύκλωση ονομάτων
ποιος Μπεργκ? ποιος Κουλουρης για ΠΑΟΚ πρωταθλητή
χάνεις Πριγιοβιτς, φερε φορ παιχταρα
φερε και εξτρεμ κανονικο, οχι ημιμετρα τυπου Καντουρι, Ουαρντα
και μια χαφαρα ,επιτελους με λιγο ταχυτητα
και δεν μας πιανει κανενας
ποιος Μπεργκ? ποιος Κουλουρης για ΠΑΟΚ πρωταθλητή
χάνεις Πριγιοβιτς, φερε φορ παιχταρα
φερε και εξτρεμ κανονικο, οχι ημιμετρα τυπου Καντουρι, Ουαρντα
και μια χαφαρα ,επιτελους με λιγο ταχυτητα
και δεν μας πιανει κανενας
συμβολαιο 2,5 ετων στον 33χρονο Μπεργκ και μαλιστα στο υψος του συμβολαιου του Πριγιο ή και μεγαλυτερο;;; Δηλαδη να τον πληρωνεις στα 35-36 του 1,5 μυριο το χρονο;;; Τον Μπεργκ???? Ο Μπερμπατωφ πιο φθηνα μας βγηκε.
Νταξει ας μην πιστευουμε και οτι γραφουν.
Μπεργκ καθαρα ποδοσφαιρικα ειναι πολυ καλη λυση για το επομενο εξαμηνο.
Αν ειναι σε καλη κατασταση σωματικα με ενα συμβολαιο ενος χρονου ειναι καλη λυση.
Μπεργκ καθαρα ποδοσφαιρικα ειναι πολυ καλη λυση για το επομενο εξαμηνο.
Αν ειναι σε καλη κατασταση σωματικα με ενα συμβολαιο ενος χρονου ειναι καλη λυση.
ναι απ αυτους ειναι που θα ερθει ισα για ενα εξαμηνο να μας κανει τη δουλεια
- thanos-xanthi
τωρα θα σε ρωτησει ο μοντ ποσο ειναι ο αρηςjoshua έγραψε:Πάντως είναι απίστευτο ,όσο και αν ενοχλεί κάποιους το ημερολόγιο να γράφει 6 Γενάρη ,σε μια χρόνια που βρίσκομαι 8 βαθμούς μπροστά ,λογικά για πρώτη φορά στην ιστορία μας και αντί να κάνω all in για να ενισχύσουμε την ομάδα ,να σκεφτόμαστε αν πρέπει να πάρουμε χάφ,αν θα περιμένουμε τον Γιαννούλη το καλοκαίρι για απόκτηση αριστερού μπακ,να μαδάμε μαργαρίτες αν θα ανανεώσουμε παίκτες και στο καπάκι ,εδώ χωρίς ευθύνη ,να χάνουμε και τον Πριγιοβιτς.Αν αυτά δεν ηχουν ως φιλότιμες προσπάθειες για αυτοκτονία στα αυτιά κάποιων στα δικά μου Βαράνε καμπάνες...Άλλοι θέλουν να συγχαίρουμε τους διοικούντες γιατί μας έφτασαν μέχρι εδώ.Ειχαμε τους πρωταθλητές Αυγούστου ,τώρα και του Γενάρη.Οταν επιτέλους γίνουμε και πρωταθλητές Μαΐου ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ.Υποσχομαι τότε να σωπάσω για όσο διάστημα μου ζητηθεί.Θα είμαι τουλάχιστον ευτυχισμένος.
Μην κολλάμε στον κάθε Μπεργκ. Υπάρχουν στην αγορά πολλές καλές περιπτώσεις ακόμα και στην περίοδο του Ιανουαρίου. Το θέμα είναι αν θα σπρώξουμε χρήματα και πόσο έτοιμοι είμαστε για αυτό
Αυτο λεω κι εγω Seaman, να μην κολαμε στον Μπεργκ και ιδιως με δεδομενα και νουμερα παραλογα.
Τωρα για το ΑΝ θα σπρωξουμε χρηματα δεν νομιζω να ειχαμε ποτε ενδειξεις περι του αντιθετου. Για το ποσο ετοιμοι ειμαστε ναι, εκει υπαρχει ερωτημα.
Τωρα για το ΑΝ θα σπρωξουμε χρηματα δεν νομιζω να ειχαμε ποτε ενδειξεις περι του αντιθετου. Για το ποσο ετοιμοι ειμαστε ναι, εκει υπαρχει ερωτημα.