Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Jairo

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευση από Jairo »

Τζιφάκια απο τα αίσχη και ντού στα μίντια φίλοι μου. :arrow:
Άβαταρ μέλους
evripidis4

Δημοσίευση από evripidis4 »

Επειδή δεν μπορώ να ξεχάσω ούτε τα χάρτινα τα πιστόλια ούτε τις μεγάλες σημαίες στην κερκίδα αλλά ούτε και κάτι σιχαμένα πανό..Καλά τους κάνανε οι γαύροι.. Εγώ έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και ούτε που με νοιάζει ποιος θα βγει δεύτερος..

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

mpafos4 έγραψε:Αυτό το μ@υνοπανο….αυτόν τον π@υτανας γιο.....υπαρχει κανενας γ@μημενος στη εισαγγελεια Αθηνων που να μην χεζεται τον Μαρινακη?....

Θα τον καλεσουν ποτε αυτόν τον τραμπουκο….αυτό το φασισταριο...που πουλαει μαγκια με τις πλατες του υποδικου?...

Το επαιζε και δημοσιογράφος του μ@υνοσκυλο!!!!Που δεν τολμάει να βγει ουτε για τσιγαρα χωρις προστασια….

Που θα παει ρε κ@ριοληδες?....Ολα εδώ πληρωνονται!!!

Γ@ΜΑ ΤΟΥΣ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΑ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ!!!
Απίστευτα προκλητικό το βόδι

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Αν στη θέση του γαύρου, σήμερα ήταν ο ΠΑΟΚ και είχε τέτοια διαιτησία μετά από τραμπούκο, θα γινότανε σεισμός σε όλη τη χώρα. Και τι δε θα ακούγαμε.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

evripidis4 έγραψε:Επειδή δεν μπορώ να ξεχάσω ούτε τα χάρτινα τα πιστόλια ούτε τις μεγάλες σημαίες στην κερκίδα αλλά ούτε και κάτι σιχαμένα πανό..Καλά τους κάνανε οι γαύροι.. Εγώ έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και ούτε που με νοιάζει ποιος θα βγει δεύτερος..

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όταν σε ξανά στήσουν και χάσεις και θα φταίει ο Σαββίδης που έφερε τον Χατσεριδη να δω αν θα λες τα ίδια

SM-G965F
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Όταν χαθεί και το φετινό σίγουρο πρωτάθλημα, θα καθόμαστε και θα γκρινιάζουμε μεταξύ μας και οι άλλοι θα γελάνε.
Ή θα κάνουμε κάτι τώρα ή να μην ασχολούμαστε. Το παιχνίδι φέτος είναι πιο στημένο από ποτέ.

Πλήρης αναφορά με στοιχεία και νούμερα σε Υπουργείο, ΕΠΟ και ΟΥΕΦΑ όσων έχουν γίνει φέτος με τους Έλληνες διαιτητές και επόπτες και απαίτηση για ξένους διαιτητές.

Ακόμα και αν δεν το πετύχουμε, νομίζω ότι πρέπει να αρχίσουμε να φωνάζουμε.

Κινητοποίηση των οπαδών τώρα, όχι κατόπιν σφαγής!
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Παλαιολόγος έγραψε:
Napoli4 έγραψε:Άποψή μου, ο διαιτητής δεν ήταν σε καμία περίπτωση στημένος. Ίσα-ίσα ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο με ελάχιστα λάθη χωρίς δόλο.

Όμως, μετά τα καραγκιοζιλίκια των γαύρων στο ημίχρονο, μπήκε ΧΕΣΜΕΝΟΣ και έπαιξε 90-10. Αυτό για μένα είναι αλλοίωση αποτελέσματος και θα πρέπει να υπάρξει τιμωρία. Όχι του διαιτητή

.
σαφως
εννοειται δεν κατακρινω τον διαιτητη,τι να φταιει ο ανθρωπος
Δεν κατάλαβα αν ειρωνεύεσαι. Και οι διαιτητές άνθρωποι είναι, αν έρθει ο άλλος με απειλές για οικογένειες και φούρνους λογικό είναι να τρομοκρατηθεί. Ειδικά όταν τις απειλές τις κάνουν άτομα με γνωστό ιστορικό σε ανάλογες περιπτώσεις.

Τώρα δεν ξέρω αν ο ευαγγέλου είναι γαύρος ή συστημικός. Πάντως από 50-50 στο 1ο, είδα 10-90 στο 2ο.
mirlas

Δημοσίευση από mirlas »

πρωτο φαβορι για τον τιτλο ο πετσινος. εκτος οτι παιζει μπαλαρα οπως μας λεει και ο προεδρος , κανουν οτι θελουν και με τα κορακια ...εμεις παμε στο ρομαντικο 30 στα 30 με τον μη συμμετοχικο πριγιο :lol:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

potamda έγραψε:Όταν χαθεί και το φετινό σίγουρο πρωτάθλημα, θα καθόμαστε και θα γκρινιάζουμε μεταξύ μας και οι άλλοι θα γελάνε.
Ή θα κάνουμε κάτι τώρα ή να μην ασχολούμαστε. Το παιχνίδι φέτος είναι πιο στημένο από ποτέ.

Πλήρης αναφορά με στοιχεία και νούμερα σε Υπουργείο, ΕΠΟ και ΟΥΕΦΑ όσων έχουν γίνει φέτος με τους Έλληνες διαιτητές και επόπτες και απαίτηση για ξένους διαιτητές.

Ακόμα και αν δεν το πετύχουμε, νομίζω ότι πρέπει να αρχίσουμε να φωνάζουμε.

Κινητοποίηση των οπαδών τώρα, όχι κατόπιν σφαγής!
Θα γίνει κινητοποίηση που θα έχει αποτέλεσμα ένα ωραίο -3

SM-G965F
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

Napoli4 έγραψε:
Παλαιολόγος έγραψε:
Napoli4 έγραψε:Άποψή μου, ο διαιτητής δεν ήταν σε καμία περίπτωση στημένος. Ίσα-ίσα ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο με ελάχιστα λάθη χωρίς δόλο.

Όμως, μετά τα καραγκιοζιλίκια των γαύρων στο ημίχρονο, μπήκε ΧΕΣΜΕΝΟΣ και έπαιξε 90-10. Αυτό για μένα είναι αλλοίωση αποτελέσματος και θα πρέπει να υπάρξει τιμωρία. Όχι του διαιτητή

.
σαφως
εννοειται δεν κατακρινω τον διαιτητη,τι να φταιει ο ανθρωπος
Δεν κατάλαβα αν ειρωνεύεσαι.
δεν ειρωνευτηκα
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

Δε θελω να σας στεναχωρησω, αλλα το ξαναγραψα...ο γαυρος φετος εχει το διαιτητικο σπρωξιμο (+ρεντα...που ομως παντα συνοδευεται απο διαιτητικα ΟΡΓΙΑ) και τη δικαστικη ασυλια που ειχε περσυ η αεΧ.

Το μονο που μενει ειναι να ολοκληρωθει το εργο με ληξεις αγωνων του ΠΑΟΚ σε δικαστικες αιθουσες..ωστε να ξαναδουμε την ιδια με περσυ καταληξη.
Συνεχιζω να πιστευω οτι δεν ειμαστε καν φαβορι για πρωταθλημα...

Γραικυλοι διαιτητες , αλητικοί εισαγγελεις και λοιπα γ..α καραγκιοζακια που συμμετεχετε στο θιασο, @@@ και @@@

Υφυπουργε αλητισμου που θυμασαι να ευαισθητοποιηθεις μονο για το Σαββιδη που δεν αντεξε να τον κλεβουν μεσα στο σπιτι του, ενω σφυριζεις αδιαφορα για τα οργια των επιστημονων και τις διαιτητικες απαλλαγες τους...που τρεναρεις το var οσο μπορεις...και που αυριο παλι θα ξας τα @@ σου στο γραφειο αντι να αντιδρασεις για οσα εγιναν σημερα στο ημιχρονο στο περιστερι και τη μαφια του αγαπημενου σου μπουρδελου.... @@@ σε οτι εχεις.

Ξενοι διαιτητες πανω στο χορ..αρι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Besuch 2 την Κυρ 25 Νοέμ 2018, 22:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Και οι ξεδιάντροποι οι χάρτινοι γράφουν σχόλια τύπου αφού δε το παίρνουμε εμείς το πρωτάθλημα ας καταλήξει λιμάνι μαγκικο διπλό ο Ολυμπιακός μπράβο Ολυμπιακέ εμάς μας κοιμησαν περιμένουμε από τώρα το ματς του ΟΑΚΑ και λοιπά αδιανόητα ξεφτιλίκια
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Όμως, μετά τα καραγκιοζιλίκια των γαύρων στο ημίχρονο, μπήκε ΧΕΣΜΕΝΟΣ και έπαιξε 90-10. Αυτό για μένα είναι αλλοίωση αποτελέσματος και θα πρέπει να υπάρξει τιμωρία. Όχι του διαιτητή αλλά του κωλόγαυρου. Για τραμπουκισμούς καραπαπάρα, καθυστέρηση στην είσοδο για το 2ο ημίχρονο κλπ.

Το γκολ ήταν offside, αλλά πολύ δύσκολη φάση.

Η πιο βρώμικη ομάδα της ελλάδας. Μας γαμαει τις Κυριακές εδώ και πόσα χρόνια. Εύχομαι 6άρα και ασάλιωτο γαμήσι όταν ανέβουν πάνω.
υπαρχουν ανθρωποι που τους αγοραζεις και αλλοι που τους εκβιαζεις. Η ουσια ειναι πως η μαφια κανει αυτο που θελει στο τελος.

Ο Ευαγγελου εκβιαστηκε και ποιος ξερει τι μπορει να του παν στο ημιχρονο και μπηκε μεσα αλλος ανθρωπος. Μιλαμε για την απολυτη αλλοιωση αγωνα.

Αν ΔΕΝ καταστραφει αυτη η ομαδα,το ελληνικο ποδοσφαιρο δεν θα δει ασπρη ημερα ! Ακομα και το περσινο χαρτινο της αεχ,απο πασα δικια τους το σηκωσαν. Οτι ακουμπαει αυτη η ομαδα μολυνεται,ενας τεραστιος καρκινος που δεν θα σταματησει ποτε μεχρι να αρρωστησει οτιδηποτε υγιες υπαρχει ακομα
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Να πούμε κι ένα ωραίο να ευθυμήσουμε.
Θα έχει γράψει άραγε τίποτα ο Ευαγγέλου για το τραμπούκο, στο φύλλο αγώνα;
Kostas_g4

Δημοσίευση από Kostas_g4 »

pilotos έγραψε:Πάει και το φετινό, πέταξε ήδη....

Όποιος δεν το κατάλαβε, μετά ΚΑΙ το σημερινό, βοήθεια του

SM-G965F
Ας το παρατήσουν τότε ρε φίλε. Άμα δεν είναι ικανοί στον ΠΑΟΚ να προστατεύσουν την επένδυση για ποιό λόγο κατεβαίνουν στο πρωτάθλημα;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”