Σωστό....ακομα ένα σημειοeorptol1 έγραψε:Με το εκαβ έπρεπε να πάει σε δημόσιο νοσοκομείο βάση κανονισμούgpaok έγραψε:Παιδιά το πράγμα δεν είναι απλό. Ο γιατρός είπε για εκχυμωση,εκδορά....και ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήθελαν να τον πάνε νοσοκομείο.ετσι λέγεται ότι λέει το φ.α.
Επίσης πήγε σε ιδιωτικό....μαλιστα στο Διαβαλκανικό....εχουμε πατήματα να αντικρύσουμε το -3.
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1
- hasio_john
Εμένα ρε μάγκες ξέρετε τι μου ξεσκίζει τα σωθικά???
Ότι χάσαμε σήμερα ιστορική στιγμή να πετάξουμε ένα 5μπαλο σε αυτό τον γάβρο και να του το χτυπάμε για πάντα.
Μέσα στο γήπεδο, έτσι όπως έδειχναν τα πλάνα, ήταν παιδιά, οικογένειες και γενικά το κλίμα ήταν ΠΡΟΤΥΠΟ!!!
Αλλά γαμώ την γκαντεμιά μου ρε πστ μου, πως ενώθηκαν οι πλανήτες και στα 100 άτομα που ήταν εκεί στον πάγκο, έσκασε το συγκεκριμένο χαρτί με μαθηματικοχειρουργική ακρίβεια στα μούτρα του κάφρου, μόνο η χειρομαντία μπορεί να το εξηγήσει. Δε νομίζω να ξεπεράσω ποτέ την σημερινή μέρα που από γιορτή, από μια μέρα ΓΚ@ΥΛΑΣ, μια μέρα παντοτινού τρολαρίσματος του γκέι, μας γύρισε έτσι μπούμερανγκ και μπορεί να μας στοιχίσει το πρωτάθλημα, αλλά την ψυχοσωματικής μας ηρεμία! ΚΑΤΑΡΑ!!!!!!!!!!!!
Ότι χάσαμε σήμερα ιστορική στιγμή να πετάξουμε ένα 5μπαλο σε αυτό τον γάβρο και να του το χτυπάμε για πάντα.
Μέσα στο γήπεδο, έτσι όπως έδειχναν τα πλάνα, ήταν παιδιά, οικογένειες και γενικά το κλίμα ήταν ΠΡΟΤΥΠΟ!!!
Αλλά γαμώ την γκαντεμιά μου ρε πστ μου, πως ενώθηκαν οι πλανήτες και στα 100 άτομα που ήταν εκεί στον πάγκο, έσκασε το συγκεκριμένο χαρτί με μαθηματικοχειρουργική ακρίβεια στα μούτρα του κάφρου, μόνο η χειρομαντία μπορεί να το εξηγήσει. Δε νομίζω να ξεπεράσω ποτέ την σημερινή μέρα που από γιορτή, από μια μέρα ΓΚ@ΥΛΑΣ, μια μέρα παντοτινού τρολαρίσματος του γκέι, μας γύρισε έτσι μπούμερανγκ και μπορεί να μας στοιχίσει το πρωτάθλημα, αλλά την ψυχοσωματικής μας ηρεμία! ΚΑΤΑΡΑ!!!!!!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Δευ 26 Φεβ 2018, 00:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
φυσικα κ αυτο τζος, ειναι ακομα ενα πατημα..
γιατι οπως ειχα γραψει
ακομα και αν πεταχτηκε απ'τα καγκελα, το να ριξεις χαρτι και να χαιδεψει καποιον δε συνιστα επιθετικη/εγκληματικη πραξη, οπως το να σημαδεψεις κ να ριξεις μπουκαλι μπυρας (που ανοιξε κεφαλι)..
γιατι οπως ειχα γραψει
ακομα και αν πεταχτηκε απ'τα καγκελα, το να ριξεις χαρτι και να χαιδεψει καποιον δε συνιστα επιθετικη/εγκληματικη πραξη, οπως το να σημαδεψεις κ να ριξεις μπουκαλι μπυρας (που ανοιξε κεφαλι)..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Δευ 26 Φεβ 2018, 00:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
κοιταξτε,νομικα δεν λεω πως δεν υπαρχουν πατηματα. Αλλα μαγκες,αυτη την στιγμη το θεμα παιρνει μεγαλυτερες διαστασεις. Αυτη την στιγμη θελει την τιμωρια μας και ο γαυρος ως αμεσα εμπλεκομενος,και η κουλα ως εμμεσα ευνοουμενη και ο βαζελος ως αποδοση "δικαιοσυνης" για περσι.zizu10 έγραψε:Εκδορα στο κεφαλι και οχι στο χειλος, ασε που δεν υπαρχει και αιμοραγεια. Ο Ιβιτς επικαλεστηκε ζαλαδες και μεταφερθηκε με ΕΚΑΒ σε νοσοκομειο. Τιποτα απο αυτα δεν εγινε σημεραAlastor έγραψε:Εκδορα ειχαν γραψει και περσι με Ιβιτς....δυστυχως δεν την γλιτωνουμε απ'οτι φαινετε μαγκες.
Δεν υπαρχει περιπτωση να βγει αποφαση που δεν θα συμφερει το ΠΟΚ,σας το υπογραφω
farmak76 έγραψε:Αν το χανουμι δεν κερδισει αυριο, εξακολουθει να ειναι στο χερι μας, ο,τι κ να γινει με το αποψινο.
Το εάν σημαίνει ότι δεν είναι στο χέρι μας φίλε μου,άστο να παει στο διαολο,θα σκάσουμε σήμερα.
Το φ.α αναφερει τα γεγονοτα, δεν αποτελει προιον τιμωριας αν το αναφερει ετσι, μιας και υπαρχουν πατηματα που μπορουν, αν ειναι εξυπνοι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, να αντικρουσουν. Ηδη εχουν βαλει τους νομικους σε δουλεια απο ότι άκουσα. Αν η γνωματευση λεει οτι ο Γκαρθια ειχε εκδορα και δεν συντρεχε λογος αποχωρησης του, ειναι υπερ του ΠΑΟΚ. Βεβαια στην Ελλαδα ειμαστε...simba έγραψε:Αυτο εννοειται ζιζου.
Ιατρικα (χειλος vs κεφαλι & αμματα) και νομικα (αντικανονικες ενεργειες γκει), εχουμε πολλα πατηματα...
Απλα, αν ισχυουν αυτα που εγραψες, το φ.α. δε θα'ναι συμμαχος μας..
-
Όχι δεν θα την γλιτώσουμε θα φαμε μείον 3 και κεκλεισμένων και επίσης θα φάμε και τιμωρία με τα Γιάννενα...αλλά δεν γαμιεται.παλι εμείς θα πάρουμε το πρωτάθλημα αύριο ο ουαρντα θα ρίξει πουτσα στην Κούλα που την θεωρώ μέσα στο σημερινό στήσιμο συνυπεύθυνη..
αμφιβαλλει κανένας οτι ο αν αγωνας αρχιζε δεν θα τελειωνε ποτε;θα εβρισκαν κατι αλλο να κανουν
Bane προσπάθησαν αλλά ΔΕΝ τα κατάφεραν!!! Έκαναν πολλά ΠΕΝΑΛΤΙ που άλλες χρονιές απλά δεν θα σφυρίζονταν!!!
Πέρσι μας το έκλεψαν... ΦΕΤΟΣ ΟΧΙ!!!
Πέρσι μας το έκλεψαν... ΦΕΤΟΣ ΟΧΙ!!!
Ότι και να γίνει μια ζωή ΠΑΟΚ θα είμαι.
Δεν με πτοεί το σημερινό, ακόμα και να χάσω το πρωτάθλημα στα χαρτιά από ένα κωλοχαρτο.
Τιμή μου και παράσημο μου να μου κλέψουν έτσι το πρωτάθλημα.Αυτοι ξεφτιλιζονται και το ξέρουν.Ας ζήσουν με αυτό.
Εκείνο που θα με χαλούσε θα ήταν εάν ο προπονητής τους τραυματίζονταν από πυρσό, κροτίδα ή κάτι ανάλογο.
Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έδωσε σήμερα το στίγμα του για ακόμα μια φορά
Δεν με πτοεί το σημερινό, ακόμα και να χάσω το πρωτάθλημα στα χαρτιά από ένα κωλοχαρτο.
Τιμή μου και παράσημο μου να μου κλέψουν έτσι το πρωτάθλημα.Αυτοι ξεφτιλιζονται και το ξέρουν.Ας ζήσουν με αυτό.
Εκείνο που θα με χαλούσε θα ήταν εάν ο προπονητής τους τραυματίζονταν από πυρσό, κροτίδα ή κάτι ανάλογο.
Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έδωσε σήμερα το στίγμα του για ακόμα μια φορά
-
Ποια μαντεία ρε αδερφέ.ακομα πιστεύεις ότι το έριξε άτομο το οποίο δεν σημάδεψε να πάει εκεί ακριβώς?στημένο ήταν όλο το σκηνικόhasio_john έγραψε:Εμένα ρε μάγκες ξέρετε τι μου ξεσκίζει τα σωθικά???
ο νομος δεν βλεπει βιντεακια στο youtube.hasio_john έγραψε:Διαβάζω σχόλια και πέφτω από τα σύννεφα..
Υπάρχει έστω και ένας που νομίζει πως είμαστε σε πλεονεκτική θέση?
Υπάρχει οπτικό υλικό που δείχνει ΚΑΘΑΡΑ πως ένα ρολό ταμειακής σκάει στα μούτρα του.
Κάπου εκεί ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ το παραμύθι, δυστυχώς για ΌΛΟΥΣ ΜΑΣ !
Ο νόμος ΔΕΝ θα κοιτάξει καν τα τσαλιμάκια του μαλάκα που έκανε λες και έφαγε τούβλο, ο νόμος θα κοιτάξει το οπτικό υλικό από το γήπεδο-κανάλια-κινητά ή ότι άλλο , θα κοιτάξει το ιατρικό ανακοινωθέν που θα λέει ότι έπαθε και ΌΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΓΑΒΡΟΥ στον δρόμο και απλά θα τον πιούμε όπως λέει και το αντίστοιχο άρθρο.
Πιστεύει κανείς το αντίθετο? Κάποιος νομικός εδώ στο φόρουμ υπάρχει?
Επίσης θέλω να μου κάποιος αν υπήρξε ποτέ περίπτωση να έκανε θέατρο κάποιος σε παρόμοιο τραυματισμό και να έχασε η ομάδα του στην δίκη!
ο νομος κρινει εαν εχουν τηρηθει οι προβλεπομενες διαδικασιες και επιβαλει τις αναλογες ποινες.
μια απο αυτες τις διαδικασιες ειναι ο τραυματιας να εξεταστει απο τον γιατρο αγωνα.
ο διατητης κρινει την διακοπη ή την συνεχεια του αγωνα βαση της γνωματευσης του γιατρου και δεν περιμενει τα αποτελεσματα της αξονικης απο το διαβαλκανικο.
η γνωματευση του γιατρου δεν μπορει να ειναι μονο η περιγραφη του συμβαντος αλλα οφειλει να διατυπωσει ξεκαθαρη γνωμη. μπορει ο γκαρσια να ασκησει τα καθηκοντα του? εαν ναι δεν μπορει ο αρετοπουλος να διακοψει τον αγωνα εναντια στην ιατρικη γνωμη του αρμοδιου γιατρου αγωνα.
για εμενα εαν ο γιατρος (και λεω εαν γιατι δεν εχω εμπιστοσυνη στους αρδ) ειπε στον αρετοπουλο οτι ο γκαρσια δεν εχει τιποτα ο αρετοπουλος επρεπε να βγαλει τις ομαδες να παιξουν. αν ο γιατρος ειναι με εμας, ο αρετοπουλος ειναι στημενος.
ΥΓ. δεν μπορουμε να αρνηθουμε την ριψη αντικειμενου. 80χιλ ειναι να τα πληρωσουμε. αλλο αυτο αλλο η διαποκη.
Η αγωνιστικη δεν ολοκληρωθηκε ακομα ρε μπανε. Με την ιδια λογικη ουτε τιμωρια υφισταται ακομα.
Ρε φίλε, μιλάμε για χαρτάκι τώρα....δλδ. είναι φανερό σε όλους ότι θα έφευγαν απ το παιχνίδι με οποιαδήποτε δικαιολογία...Μου φαίνεται απίστευτο και που τ συζητάω ..Tolaros έγραψε:Επίσης για το θέμα με το χαρτάκι.
Αφενός τα μπαστ@ρδα του στόλου και με τη βροχή θα βρίσκαν αφορμή να φύγουν. Σιχαμένοι δειλοί θεατρίνοι. Όλες οι κατάρες του κόσμου πάνω σας.
Από την άλλη, η ρίψη αντικειμένων εντός του γηπέδου απαγορεύεται. Τόσο γαμημενα απλό. Απαγορεύεται.
Χεστο σημερινό, χεστο γάβρο. Όταν πετάς αντικείμενα πίσω από τον πάγκο, πού περιμένεις να προσγειωθουν? Δε πα να είναι και σερπαντινες, Απαγορεύεται εντός του χώρου. Τοσες και τόσες φορές όλα αυτά τα χρόνια στο κόρνερ της 4 που κάθομαι έχουμε δει να σκάνε πράματα γύρω από το επόπτη και λέμε μεταξύ μας, πω ρε μλκ φαντάσου να το πετύχαινε. Ε, κάτι κάπου κάποιον θα πετύχαινε.
Και έτυχε τη χειρότερη μέρα τη χειρότερη στιγμή (γιατί ΠΑΟΚ είσαι) απέναντι σε φούστηδες που θα πέφτανε κάτω και από τον αέρα. Που κανονικά είναι για -3 για διακωμωδηση και εγκατάλειψη αγώνα στη προκειμένη.
Απίστευτο μου φαίνεται. Φάγαμε -6! Θα το χάσουμε από το πουθενά. Και ολη η Ελλάδα χαίρεται, γαβροι, βαζελοι, προφανώς αεκτσηδες. Μην πω για τους συμπολίτες τι πάρτι θα στήσουν. Και μεις ένα ακόμα καλοκαίρι φαγωμάρας.

Αν χάσουμε πρωτάθλημα απ αυτό , καλύτερα να το παρατήσουμε το άθλημα η ξέρω-γω να γίνουμε σαν κι αυτούς και να τα κάνουμε όλα πουτ@να....