31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Re: 31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Δημοσίευση από lamosas »

Δυστυχώς έχει μόνο ρεφλεξ και το τετ α τετ. Σε ΟΛΑ τα άλλα είναι κακός. Έξοδοι ανύπαρκτοι, συνενόηση με τα στόπερ για γυρίσματα μηδέν. Με τα πόδια απαράδεκτος, τοποθέτηση στην εστία πάντα λάθος, απόκρουση σε σέντρα η δυνατό σουτ μόνο με γροθιές.

Μακάρι να μπει ο Ζιφκοβιτς μήπως φανεί η διαφορά.

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
milhouse777

Δημοσίευση από milhouse777 »

Dimg4 έγραψε:Οποιος ξερει λιγο μπαλα, καταλαβαίνει οτι τωρα ειδικα ΔΕΝ αφηνεις παγκο τον Πασχαλακη. Milhouse σορυ αλλα αν αποκαλεις ετσι τον πασχαλακη δεν εχεις ιδεα απο μπαλα
Ειναι οτι χειροτερο εχω δει στον ΠΑΟΚ. δεν εχω ξανακραξει παιχτη που φοράει τον δικεφαλο ΠΟΤΕ. με αυτον δεν αντεχω αλλο. δεν προσφερει την παραμικρη ηρεμια στην ομαδα αλλα μονο πανικό.
Ας μην εχω ιδεα, αλλα να μην τον ξαναδω βασικο στον ΠΑΟΚ.
Καθε επιθετικη ενεργεια αντιπάλου ισοδυναμει με ευκαιρια για γκολ...
και αν καποιος πει για αμυντικη λειτουργια αε δει ποσες φασεις δεχομαστε ανα αγωνα... φτανει με τον αγαπημενο γνωστου μανατζερ, με αγγλόφωνο μικρο ονομα, και των τριγύρω δημοσιογραφων.
Ειναι τερματοφυλακας χαμηλοτερου επιπέδου απο ολη την ομαδα.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Dimg4 έγραψε:Οποιος ξερει λιγο μπαλα, καταλαβαίνει οτι τωρα ειδικα ΔΕΝ αφηνεις παγκο τον Πασχαλακη. Milhouse σορυ αλλα αν αποκαλεις ετσι τον πασχαλακη δεν εχεις ιδεα απο μπαλα
Όχι φίλε μου αυτό που γράφεις είναι απαράδεκτο για την δικαιοσύνη μέσα στην ομαδα. ο Ρέι με πολύ λιγότερα λάθη από ότι ο Πάσχα έφαγε πάγκο. Ο προπονητής πρέπει να είναι δικαίως με τους ποδοσφαιριστές του, κανένας δεν δικαιούται την φανέλα του βασικού σπίτι του. Δεν δικαιούται με τέτοιες εμφανίσεις φανέλα βασικού.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος στο ξεκίνημα της σεζόν είναι πολύ μέτριος. Είναι κλασικός χαρακτήρας όπου φυσάει ο άνεμος και είμαι σίγουρος ότι ακόμα δεν έχει συνέλθει από τα πανηγύρια του double. Αλλά να τον βγάζουμε και εντελώς άχρηστο πραγματικά είναι άδικο . Πέρυσι ο πασχαλακης έδωσε βαθμούς. Πολλούς. Έσωσε την ομάδα σε πολλά παιχνίδια. Το θέμα δεν είναι οι ικανότητες του. Το θέμα είναι το μυαλο του. Αν δεν τον πάρει από κάτω θα επανέλθει, αν τον πάρει από κάτω θα του φάει τη θέση ο Ζιφκοβιτς.

Στάλθηκε από το SNE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

lamosas έγραψε:Δυστυχώς έχει μόνο ρεφλεξ και το τετ α τετ. Σε ΟΛΑ τα άλλα είναι κακός. Έξοδοι ανύπαρκτοι, συνενόηση με τα στόπερ για γυρίσματα μηδέν. Με τα πόδια απαράδεκτος, τοποθέτηση στην εστία πάντα λάθος, απόκρουση σε σέντρα η δυνατό σουτ μόνο με γροθιές.

Μακάρι να μπει ο Ζιφκοβιτς μήπως φανεί η διαφορά.

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Έτσι είναι. Κι ο Ρέι φαγώθηκε για ένα γκολ στη Νέα Σμύρνη...
Άβαταρ μέλους
milhouse777

chrisg4 έγραψε:Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος στο ξεκίνημα της σεζόν είναι πολύ μέτριος. Είναι κλασικός χαρακτήρας όπου φυσάει ο άνεμος και είμαι σίγουρος ότι ακόμα δεν έχει συνέλθει από τα πανηγύρια του double. Αλλά να τον βγάζουμε και εντελώς άχρηστο πραγματικά είναι άδικο . Πέρυσι ο πασχαλακης έδωσε βαθμούς. Πολλούς. Έσωσε την ομάδα σε πολλά παιχνίδια. Το θέμα δεν είναι οι ικανότητες του. Το θέμα είναι το μυαλο του. Αν δεν τον πάρει από κάτω θα επανέλθει, αν τον πάρει από κάτω θα του φάει τη θέση ο Ζιφκοβιτς.

Στάλθηκε από το SNE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η ηλικια του και τα συνεχομενα λαθη του ειναι τετοια που δεν αξιζει να ειναι στο απυροβλητο και ο μοναδικος με φανελα βασικού στο σπιτι... ο Ζιφκοβιτς αξιζει ευκαιριας οπως πηρε και αυτος απο τον Ρεϊ.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Οχι και ο μοναδικος. Ο πελκας εχει χτισει εμπαργκο γυρω του
Άβαταρ μέλους
milhouse777

Dimg4 έγραψε:Οχι και ο μοναδικος. Ο πελκας εχει χτισει εμπαργκο γυρω του
Ο πελκας οσα στραβα κι αν εκανε βγηκε αλλαγη τουλαχιστον... ο Πασχαλακης δειχνει πιο ακλόνητος απο τον σαββιδη στον ΠΑΟΚ... κερκιδα μέχρι να μαθει.. κι αν δεν μαθει εχει κι αλλες ομαδες να παει να ψηθει..και να κανει τον σουπερμαν.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μακραν ο καλυτερος τερματας της 15ετιας.
Άβαταρ μέλους
milhouse777

Dimg4 έγραψε:Μακραν ο καλυτερος τερματας της 15ετιας.
Μακραν ο χειροτερος, αντε να τον συγκρινω με Γλυκο και Κρεσιτς στην ασταθεια.

Απο ερασιτεχνης δεν γινεσαι επαγγελματιας στα 28...ουτε μαθαινεις τα βασικα στα 30! Ας ελπισουμε η τελευταια παρακαταθήκη του ρουμανου να ειναι ανταξια του ΠΑΟΚ( Ζιφκοβιτς)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ο πασχαλακης δεν βγαίνει. Ειναι τερματοφυλακαρα και ευτυχως το.βλεπουν ολοι
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

8 τέρματα σε 4 μάτς στην Ευρώπη. Είσαι ο κύριος υπεύθυνος για το ότι χάνουμε 5 χρόνια ζωής για να φύγει από πάνω μας αυτός ο ευρωπαικός αποκλεισμός και οι συνέπειες του. Αν καταλάβαινες την σημασία που έπαιζε για την ομάδα και για μας τους οπαδούς η Ευρώπαική μας προοπτική, ακόμη και σκατά να είχε η μπάλα θα την έπιανες όταν έπρεπε. Και πέρσι έδωσες μεγάλη πίκρα στην ευρωπαική προοπτική στο ΤΣΛ και το γύρισες με την χαρά του ντάμπλ. Δυστυχώς όμως μετά το σημερινό [ #$#%%^@$#%^^$##@@$#%^^&&**##$#%%$$^$^%%&%%&% ]
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Το επομενο "ποζερι" και "τσαρλατανος" η συνωνυμο τους εδω μεσα, θα φαει 3μηνο απο μενα. Μαθαμε μια μαλακισμενη λεξη και την καναμε καραμελα. Σας την χαριζω σημερα γτ τα νευρα σημερα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πολλα και γτ ειμαι και μ@λ@κ@ς, λες και μειωσατε τις μαλακιες μετα τις 3 (μονο οι δικες μου) παρατηρησεις για χαρακτηρισμους, αλλα δε γαμεις

Τελευταια προειδοποιηση. Ουτε σε ζωντανη συνομιλια ειστε ουτε καν σε τσατ. Μπαινετε τοση ωρα μετα στο φορουμ για να μπορω να τα δικαιολογω
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Τζέλα τί του καταλογίζεις σήμερα?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Τραγικο το ξεσπασμα καποιων. Το πρωτο σουτ ηταν εντελως ξαφνικο και στο γαμα και το 2ο δεν υπάρχει τερματας που να πιασει σουτ με τοση ταχυτητα σε τοσο κοντινη αποσταση
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”