Βλεπεις που δεν εχεις παρακολουθησει τα ποστ μου για τον καμπος? Εχω γραψει πολλες φορες τους λογους που τον θεωρω... μετριο αντε να μην πω παλτο. Οποτε γιατι προτρεχεις να επιτεθεις?aspromaura ioannina έγραψε:Συνεχισε να εκφερεις αποψη για πραγματα που απ οτι φαινεται δεν γνωριζεις ( προπονητικη). Συνεχισε να εκτιθεσαι.Dimg4 έγραψε:Ασε αποστολη, μην το ψαχνεις. Ειπε ο ιβιτς οτι του κανει αρα δε δικαιουμαστε προσωπικη γνωμη χαχαχαχαΑποστόληςΑ έγραψε:Άντε πάλι.
Επικαλεστηκα την αποψη του Ιβιτς, διοτι ειναι ο μονος ειδικος που εχει αναφερθει στην αξια του συγκεκριμενου παιχτη. Τις υπολοιπες γνωμες τις εχουμε ακουσει απο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ και ΟΠΑΔΟΥΣ.Οχι απο ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ.
Φυσικα δεν ειναι αυθεντια ο Ιβιτς. Φυσικα κανει και λαθη. Αλλα οταν ο προπονητης παρακολουθει 25 παιχτες καθημερινα και καταληγει σε 11 απο αυτους και ο Τζαλμα συγκαταλεγεται αναμεσα τους σε καθε παιχνιδι, τοτε σημαινει πως διακρινει κατι που δεν διακρινουμε εμεις .Εκτος αν ειναι εκτος τοπου και χρονου.
Καλοδεχουμενη η κριτικη, αλλα να εχει και μια βαση.Οχι να βαφτιζουμε καποιον παλτο επειδη ετσι
Και για να σου κανω λιγο οικονομια χρονου, τον θεωρω μια καλη λυση παγκου γιατι η θεση αυτη απαιτει κατι παραπανω απο καλο κρατημα μπαλας, τακτικη και ομαδικοτητα (τα οποια εχει σε πολυ καλο βαθμο). Δυστυχως στα 29 προς 30 δεν νομιζω οτι μπορει να κανει δραματικη βελτιωση οποτε εγω προσωπικα θα ηθελα να ερθει μια προταση το καλοκαιρι και να πουληθει ή να αποτελεσει ενα καλο μπακ απ του βασικου εξτρεμ. Για τα οικονομικα και το πως θα αφησεις 800-900 χιλιαρικα στον παγκο, το χειριζονται αυτοι που ελεγχουν τα οικονομικα. Εγω μιλαω καθαρα αγωνιστικα.
Δε γινεται να εχεις πλεον σεντερφοραρα, αριστερα ενα εξτρεμ ολοκληρωμενο και δεξια εναν νωχελικο καμπος ο οποιος δε θα ειναι αρνητικος και δε θα αφησει κενα, αλλα συνηθως δε θα σου κανει το κατι παραπανω για να κερδιθει ενα ματς.
Ειδες τον ενρικε? Μπηκε, τριπλαρε, μπουκαρε, ξεφτιλισε αμυντικους και παστελωσε. Αυτο ειναι εξτρεμ για βασικος.
Και οχι, δεν λεω στον Ιβιτς τι να κανει ουτε να συμφωνησει (για να σε προλαβω).