10.Djalma Campos

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Dimg4

Re: 10.Djalma Campos

Δημοσίευση από Dimg4 »

aspromaura ioannina έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Άντε πάλι.
Ασε αποστολη, μην το ψαχνεις. Ειπε ο ιβιτς οτι του κανει αρα δε δικαιουμαστε προσωπικη γνωμη χαχαχαχα
Συνεχισε να εκφερεις αποψη για πραγματα που απ οτι φαινεται δεν γνωριζεις ( προπονητικη). Συνεχισε να εκτιθεσαι.

Επικαλεστηκα την αποψη του Ιβιτς, διοτι ειναι ο μονος ειδικος που εχει αναφερθει στην αξια του συγκεκριμενου παιχτη. Τις υπολοιπες γνωμες τις εχουμε ακουσει απο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ και ΟΠΑΔΟΥΣ.Οχι απο ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ.

Φυσικα δεν ειναι αυθεντια ο Ιβιτς. Φυσικα κανει και λαθη. Αλλα οταν ο προπονητης παρακολουθει 25 παιχτες καθημερινα και καταληγει σε 11 απο αυτους και ο Τζαλμα συγκαταλεγεται αναμεσα τους σε καθε παιχνιδι, τοτε σημαινει πως διακρινει κατι που δεν διακρινουμε εμεις .Εκτος αν ειναι εκτος τοπου και χρονου.

Καλοδεχουμενη η κριτικη, αλλα να εχει και μια βαση.Οχι να βαφτιζουμε καποιον παλτο επειδη ετσι
Βλεπεις που δεν εχεις παρακολουθησει τα ποστ μου για τον καμπος? Εχω γραψει πολλες φορες τους λογους που τον θεωρω... μετριο αντε να μην πω παλτο. Οποτε γιατι προτρεχεις να επιτεθεις?
Και για να σου κανω λιγο οικονομια χρονου, τον θεωρω μια καλη λυση παγκου γιατι η θεση αυτη απαιτει κατι παραπανω απο καλο κρατημα μπαλας, τακτικη και ομαδικοτητα (τα οποια εχει σε πολυ καλο βαθμο). Δυστυχως στα 29 προς 30 δεν νομιζω οτι μπορει να κανει δραματικη βελτιωση οποτε εγω προσωπικα θα ηθελα να ερθει μια προταση το καλοκαιρι και να πουληθει ή να αποτελεσει ενα καλο μπακ απ του βασικου εξτρεμ. Για τα οικονομικα και το πως θα αφησεις 800-900 χιλιαρικα στον παγκο, το χειριζονται αυτοι που ελεγχουν τα οικονομικα. Εγω μιλαω καθαρα αγωνιστικα.
Δε γινεται να εχεις πλεον σεντερφοραρα, αριστερα ενα εξτρεμ ολοκληρωμενο και δεξια εναν νωχελικο καμπος ο οποιος δε θα ειναι αρνητικος και δε θα αφησει κενα, αλλα συνηθως δε θα σου κανει το κατι παραπανω για να κερδιθει ενα ματς.
Ειδες τον ενρικε? Μπηκε, τριπλαρε, μπουκαρε, ξεφτιλισε αμυντικους και παστελωσε. Αυτο ειναι εξτρεμ για βασικος.
Και οχι, δεν λεω στον Ιβιτς τι να κανει ουτε να συμφωνησει (για να σε προλαβω).
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Παλτό τον είπες όχι μέτριο
Χαίρομαι που άλλαξες γνώμη τον έκανες μέτριο.... Είναι καλός και θα ήταν πολύ καλός αν βελτίωνε έστω λίγο τα τελειώματα του, πιστεύω ότι μπορεί να βελτιωθεί σε αυτόν τον τομέα
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ρε πτολ ειλικρινα... μετα μου την λεει ο pgetsos επειδη ειπα οτι δεν καταννοεις καποια γραπτα. Δεν αλλαξα καμια γνωμη, απλα αλλαξα τον χαρακτηρισμο αφου χαλαστηκαν καποιοι.
¨¨Εχω γραψει πολλες φορες τους λογους που τον θεωρω... μετριο αντε να μην πω παλτ﨨

Αυτο εγραψα, εσυ αυτο το πηρες σαν αλλαγη γνωμης και μου τονισες οτι τον ειπα παλτο? Ρε σεις, οι μοντ λενε να ηρεμουμε, μην ψαχνεστε για αντεπιθεσεις συνεχεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimg4 την Τρί 21 Φεβ 2017, 20:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Με τον Κάμπος μέσα βλέπουμε και άλλον Ματος, πολύ καλύτερο. Ίσως κάτι σημαίνει κι αυτό.β
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Ειδες;Οταν εκφερουμε την αποψη μας προσεχτικα μπορουμε να συννενοηθουμε και καλυτερα. Ετσι οπως τα θετεις μου ειναι απολυτα σεβαστα παροτι διαφωνω. Φυσικα και δεν θα με χαλουσε ενα εξτρεμ καλυτερο του Τζαλμα. Αλλα αυτο απεχει πολυ απο το ''παλτο''. Χαιρομαι που το ''διορθωσες'' . :pano:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ισχυει αυτο Κωστα, ισως γιατι ο Καμπος ειναι εξαιρετικος στο να καλυπτει τα αμυντικα κενα οταν ανεβαινει ο Ματος. Για αυτο δεν τον αμφισβητησα ποτε.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

aspromaura ioannina έγραψε:Ειδες;Οταν εκφερουμε την αποψη μας προσεχτικα μπορουμε να συννενοηθουμε και καλυτερα. Ετσι οπως τα θετεις μου ειναι απολυτα σεβαστα παροτι διαφωνω. Φυσικα και δεν θα με χαλουσε ενα εξτρεμ καλυτερο του Τζαλμα. Αλλα αυτο απεχει πολυ απο το ''παλτο''. Χαιρομαι που το ''διορθωσες'' . :pano:
τα ειχα ξαναγραψει ρε γιαννενα αυτα, απλα δεν τα παρατηρησες. Δεν δημιουργησα αποψη ετσι γιατι ετσι :D
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

pgetsos έγραψε:Σας προλαβαίνουμε; δες πόσα γράφτηκαν σε μια ώρα που έκανα να γυρίσω από σχολή Από το πουθενά (πάλι)

Όλο χαζοί καυγάδες και ειρωνείες ενώ είχαμε ηρεμήσει κάνα μήνα...

Και θα πω, ακόμα μια φορά: σας θίγει κάτι; Αναφορά, όχι βρισιμο
Πέδρο θα σου πω την άποψή μου γιατί σε σέβομαι, ειλικρινά, παρ' όλο που έχεις τα μισά μου χρόνια:
Ο Dimg4 έχει στοχοποιηθεί από μια ομάδα μελών που εκνευρίζεται πάντα με όσους εκφέρουν αντίθετη άποψη από αυτούς. Για να είμαι πιο σωστός σε όσους εκφέρουν αρνητικά άποψη για παίκτες. Αυτό γίνεται εδώ και πολύ καιρό.
Κάποια στιγμή εκνευρίζεται και η άλλη μεριά και πάμε σε χάος.
Οι προστάτες των παικτών πετάνε και την καταλυτική ατάκα πως ο προπονητής τον γουστάρει (τον παίκτη) που σημαίνει, σε ελεύθερη μετάφραση, "δεν ανέχομαι να γράφεις εναντίον παίκτη όταν τον στηρίζει ο προπονητής".
Αυτό αποτελεί απαράδεκτη ενέργεια εις βάρος του φόρουμ αρχικά και του μέλους στη συνέχεια.
Εδώ μέσα δεν γράφουμε την άποψη του προπονητή, αλλά την δική μας. Μπορεί να είναι εσφαλμένη αλλά είναι αναφαίρετο δικαίωμά μας να την εκφράσουμε. Εντάξει, ο χαρακτηρισμός του dimg4 για παλτό δεν ήταν σωστός, και - για μένα - υπερβολικός, αλλά ας δώσουμε το δικαίωμα να το συνειδητοποιήσει. Αυτό όμως δεν δικαιολογεί επουδενί την συνεχιζόμενη επίθεση εναντίον του, που ξεκινάει από άλλες κριτικές καθόλα "νόμιμες".
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Ο Τζάλμα Κάμπος είναι μέτριος. Μέτριος. Μέτριος. Πολύ μέτριος.
Είναι πάρα πολύ μέτριος ΑΝ ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται πραγματικά να πάρει πρωτάθλημα και θα πρέπει φυσικά να πάρεις παίχτη εκεί του χρόνου. Αν μας αρκεί η επίδοση που χαλαρά έχει η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια, είναι μια χαρά.
Α, και χασογκόλης. Πολυ χασογκόλης. Αλλά είπαμε, είναι θέμα στόχων και απαιτήσεων.
burbu

Δημοσίευση από burbu »

Τζαλμα θα λέμε και θα κλαίμε όταν φύγει
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

θερμη παρακληση προς τους διαχειριστες να μεταφερθουν τα σχολια σε καποιο αλλο ποστ, προκειμενου να μπορουν τα μελη να απαντησουν σε ορισμενες τοποθετησεις που τα θιγουν. Διαφορετικα, οι απαντησεις σε σχολια τυπου ''προστατες των παικτων'' και ''μια ομαδα μελων'' θα δωθουν σε αυτο το ποστ, με αποτελεσμα να υπαρξει αεναη αναπαραγωγη της καταστασης( δηλαδη οφ τοπικ συζητησεις)

ΦΙΛΙΚΑ
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

alex ntepo έγραψε:Ο Τζάλμα Κάμπος είναι μέτριος. Μέτριος. Μέτριος. Πολύ μέτριος.
Είναι πάρα πολύ μέτριος ΑΝ ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται πραγματικά να πάρει πρωτάθλημα και θα πρέπει φυσικά να πάρεις παίχτη εκεί του χρόνου. Αν μας αρκεί η επίδοση που χαλαρά έχει η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια, είναι μια χαρά.
Α, και χασογκόλης. Πολυ χασογκόλης. Αλλά είπαμε, είναι θέμα στόχων και απαιτήσεων.
Ρε παιδια μηπως να σταματησουμε τις υπερβολικες εκφρασεις? Αν ο Τζαλμα ειναι "μετριος" ρε φιλε ο Σακχοφ τι ειναι παλτο? Και αν ο Σακχοφ ειναι παλτο ο Κλαους ξερω γω τι ειναι?

Ναι ρε παιδια εχει τα σημεια του ο Τζαλμα που δεν "το εχει" αλλα ουτε αμπαλος ειναι ουτε "μετριος" επειδη δεν ειναι "φαντεζι" παικτης.

Ο Στοχ ας πουμε που τον εχετε θεοποιησει στο μυαλο σας, το ειχε ποιο πολυ στη μπουκα και το σουτ αλλα μυρια αρνητικα ειχε και εκεινος. Και οχι δεν λεω αυτο το κλασσικο "αμπαλος αλλα τρεχει και μαρκαρει". Καθολου αμπαλος δεν ειναι. Να τον πεις χασογκολη βεβαια, δεν το εχει το ενστικτο μεσα στη περιοχη.

Ο Τζαλμα ειναι παικτης ξεκαθαρα υψηλοτερου επιπεδου απο τις πολλες πραγματικες μετριοτητες που ειχαμε τοσα χρονια τωρα. Καναμε 5 χρονια να γλυτωσουμε επιτελους απο τους "μβπ" που μας βριζατε που τους κριτικαραμε κι ολας και τωρα μας ξινιζει και ο Τζαλμα. Κατσε να κανουμε ΕΝΑ ολοκληρομενο πρωταθλημα με αυτους τους παικτες αυτου του επιπεδου που ΠΡΩΤΗ φορα εχουμε και βλεπουμε.

ΥΓ. Και δεν ειπε και κανεις να μη παρουμε εξτρεμ το καλοκαιρι καλυτερο του Τζαλμα...αλλα τις υπερβολες λιγο ρε παιδια.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ειναι τακτικα αριστος και αυτο δειχνει ποδοσφαιρικη παιδεια. Οκ η εκφραση παλτο ηταν λιγο υπερβολικη, αλλα ειναι δεδομενο οτι για να αλλαξουμε επιπεδο, θελουμε αλλον εναν ενρικε απο δεξια
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Περι προστάτες παικτων...θα το πω εγω που ειμαι στους "προστατες" στο συγκεκριμενο τοπικ...ναι υπαρχουν ατομα που την πεφτουν συνεχεια σε αλλους οπως ο Dimg4

Υπαρχει συγκεκριμενο μελος που το μονο που κανει ειναι χωρις να συμμετεχει στην κουβεντα να πετάγεται με ειρωνικο ποστ/μπηχτη απαντηση σε αλλο ποστ επειδη τόλμησε να κριτικαρει Ελληνα παικτη.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Dimg4

Εγω θεωρω δυο πραγματα οτι

α) Επιπεδο μολις αλλαξαμε, κατσε να κανουμε και ενα πρωταθλημα κανονικο πρωτα μια ενδεκαδα που ολοκληρη ειναι παικτες τυπου Τζαλμα τουλαχιστον

β) δυσκολευομαι να απαιτω ακομα να εχουμε δυο Ενρικε...εδω τσιμπαω τον εαυτο μου να πιστεψω οτι εχουμε επιτελους φορ :lol:

γ) Το εγραψα σε αλλο τοπικ αλλα για νουμερο ενα στοχο για παικτη να ανεβεις κι αλλο επιπεδο εγω θελω ενα μεγαλο οχταρι. (η και ενα ακομα δεκαρι/δεκαροοχταρο με ποιο πολλα πνευμονια κτλ). Ο τζαλμα μια χαρα μου κανει προς το παρων ειδικα οταν εχεις τον πιο παικταρα στην αλλη μερια και οταν εχεις και φουλμπακς...

Χωρις βεβαια να λεω οτι την βγαζεις μονο με Ενρικε και Τζαλμα και μετα μεγαλο ντροπ οφφ οποτε δεν παιζουν. Δεν λεω και να μην προσπαθησουμε να παρουμε καλο εξτρεμ για να μην μηνει στον παγκο ο Τζαλμα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”