Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο καθένας έχει την άποψή του.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

buffalobill4 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Επειδη εισαι πολιτικος ρε Ποντιε θα σου μιλησω με ορους πολιτικης.

Εφαγες την πρωτη 4ετια. Πολλα τα θα λιγα τα αποτελεσματα. Προσοχη. Οχι οι πραξεις. Τα αποτελεσματα.
Όπως πολύ σωστά έγραψε κάποιος άλλος πριν από μένα, έπρεπε ο Ιβάν να ήταν κανένα λαμόγιο να μας ρίξει στην Γ΄ να μην πληρώσει κανένα χρέος των άλλων και να παίζουμε με Επανωμή. Τότε ίσως να τον σεβόμασταν περισσότερο.
Νομιζω υπερβαλεις Αποστολη. Αν με αυτην την αγωνιστικη πορεια δεν ειχε τα θετικα της αποπληρωμης των χρεων, του οτι με κρατησε στη θεση που ανηκω κ του οτι στηριζει και αλλα τμηματα του ΠΑΟΚ, θα ειχε ηδη κλειδωσει το τοπικ.
Αν ήταν πονηρός θα μας άφηνε να πέσουμε πρώτα και μετά θα μας έπαιρνε και τα 12 για τα χρέη δεν θα τα έδινε και θα ερχόταν σαν ήρωας σωτηρας ολοκλήρου του συλλόγου

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

20000 με την Επανομή και το Βυζάντιο Κόκκινοχώματος, το έγραψε κάποιος πιο μπροστά. Λαϊκισμός για όλα τα γούστα παρέα με μια Αγιά Σοφιά-Νέα Τούμπα.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

τι σου ειναι τελικα να εχεις τον πολιτικο μεσα σου ρε παιδι μου αλλο πραμα λεμε...

εγω δεν ηθελα αλλα μετα με ειπανε και μετα ηθελα αλλα δεν ηθελαν οι αλλοι και μετα δεν ηθελε κανεις μας αλλα ηθελαν ολοι αλλα αλλαξαν γνωμη οι ολοι και αλλαξα και εγω μαζι τους :lol: :lol:

λοιπον επι της ουσιας πλεον μιας και εχουμε επισημες τοποθετησεις προκρινω το 0-2 σκορ και μετα ανελεητο κραξιμο στους μπαχαλακηδες που διεκοψαν το πρωτο ματς και μας στερησαν την τεραστια ευκαιρια του τελικου...αλλωστε αυτοι ειμαστε στην τελικη και το θεμα ειναι καθαρα αγωνιστικο :lol:
tad έγραψε:και αυτή η μανούρα που έγινε είναι η πρώτη μεγάλη νίκη Σαββίδη ...

tad αδερφε μου νικη των ρετσινακηδων ηταν η μανουρα για να τα λεμε σωστα τα πραγματα...οι υπολοιπες νικες ή ηττες εν καιρω θα φανουν...προς το παρον ο εμπορας που του εχει απαγορευθει η ενασχοληση με το ποδοσφαιρο ταζει δημοσια αλλα 15 πρωταθληματα...και η πλακα ξερεις ποια ειναι??οτι αυτος τα εννοει κιολας :ugeek:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εντάξει κλαίω με τα posts για πρόκριση στο τηγάνι. Δεν υπαρχετε ρε απίθανοι.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

άμα κατεβουμε κανονικά και γίνει κάνα τρελό και περάσουμε, θα είναι μεγαλύτερη ξεφτίλα όλον τον εποχών του γαύρου , θα γελάει όλος ο πλανήτης ...πάντως παίχτες έχουμε να κάνουμε την ζημια,το 0-3 κυνηγάμε όχι το 0-4, άμα βάλουμε ένα γρήγορο goal μετά όλα παίζουν ...
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Sera4 έγραψε:τι σου ειναι τελικα να εχεις τον πολιτικο μεσα σου ρε παιδι μου αλλο πραμα λεμε...

εγω δεν ηθελα αλλα μετα με ειπανε και μετα ηθελα αλλα δεν ηθελαν οι αλλοι και μετα δεν ηθελε κανεις μας αλλα ηθελαν ολοι αλλα αλλαξαν γνωμη οι ολοι και αλλαξα και εγω μαζι τους :lol: :lol:

λοιπον επι της ουσιας πλεον μιας και εχουμε επισημες τοποθετησεις προκρινω το 0-2 σκορ και μετα ανελεητο κραξιμο στους μπαχαλακηδες που διεκοψαν το πρωτο ματς και μας στερησαν την τεραστια ευκαιρια του τελικου...αλλωστε αυτοι ειμαστε στην τελικη και το θεμα ειναι καθαρα αγωνιστικο :lol:
tad έγραψε:και αυτή η μανούρα που έγινε είναι η πρώτη μεγάλη νίκη Σαββίδη ...

tad αδερφε μου νικη των ρετσινακηδων ηταν η μανουρα για να τα λεμε σωστα τα πραγματα...οι υπολοιπες νικες ή ηττες εν καιρω θα φανουν...προς το παρον ο εμπορας που του εχει απαγορευθει η ενασχοληση με το ποδοσφαιρο ταζει δημοσια αλλα 15 πρωταθληματα...και η πλακα ξερεις ποια ειναι??οτι αυτος τα εννοει κιολας :ugeek:
Sera αδερφέ μου αυτό που έγραψα σήμερα δειλά δειλά δεν το έγραψα τυχαία ...
δεν το συνεχίζω γιατί δεν είναι της ώρας και δεν μας συμφέρει να το συζητάμε αφού δεν έχουμε πρώτα χειροπιαστά αποτελέσματα ...
όταν θα έχουμε με το καλό σοβαρές αλλαγές θα την κάνουμε την κουβέντα ... δεν ξεχνιέται ...

όσο αφορά τον έμπορα αυτοί μια ζωή ίδιοι θα είναι ... και προφανώς τα εννοεί αυτά που λέει ...
το θέμα έχει να κάνει όπως σωστά και εσύ υποννοείς με εμάς ...

πόσο δηλαδή εμείς θα είμαστε ενωμένοι και θα κάνουμε πράξεις αυτά που λέμε ... αυτό πάει πρώτα από όλους στον πρόεδρο αλλά κατά την γνώμη μου δεν αφήνει εμάς έξω από την εξίσωση ...

ΠΑΟΚ και μεγάλες νίκες δεν υπάρχουν χωρίς τον κόσμο ... !!! αυτό πρέπει ο καθένας από εμάς να το βάλει καλά μέσα στην ψυχούλα του και να πράξει αναλόγως ...
giannina4

Δημοσίευση από giannina4 »

john4serres έγραψε:Εντάξει κλαίω με τα posts για πρόκριση στο τηγάνι. Δεν υπαρχετε ρε απίθανοι.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Άντε ντε. Δεν ξέρω αν το κατάλαβανε κάποιοι άλλα το πρωτάθλημα τελείωσε και μπορούμε μανι μανι να δούμε ότι σε 15 εκτός έδρας ματς κάναμε μόλις 4 δίπλα, τα 3 με ομάδες του β' μισού του βαθμολογικου πίνακα και μολις 1 με κάποια από τις 8 πρώτες ομάδες, στον ατρομητο, κι αυτό στο 90'.μακαρι να κερδίσουμε 15-0 αλλά ξεκινάμε να λέμε για διπλό πρόκρισης πιο πολύ για να καλλιεργησουμε πνεύμα αισιοδοξιας αλλά από το πολύ πες πες στο τέλος το πιστεύουμε ακράδαντα και οι ίδιοι, πέφτοντας στην παγίδα που οι ίδιοι στήσαμε.
Χαλαρά, ένα απλό διπλό ή έστω μια καλή εμφάνιση θα είναι υπέρ μας, μια ενδεχόμενη ήττα θα έχει κι αυτή σαφώς το αντίκτυπο της.μεγαλη παπατζα πάντως το 'εγώ δε θέλω, αλλά 50 άτομα τριγύρω μου δε με αφήνουν'. Ασ'το, πες έχω το μαχαίρι έχω και το καρπούζι, πληρώνω και αποφάσισα να κατεβουμε.τελος.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Δεν έχει σημασία. ΠΑΟΚ είσαι.
Εδώ ο ΠΑΟΚ έχει φάει ακόμα μία εξωφρενική τιμωρία μη ηθικούς αυτουργούς τους κωλόγαυρους και τα τσιράκια τους,
και μιλάμε για νίκη επείδη δεν έγινε τίποτα άλλο εκτός από ένα τζέρτζελο.
Είδες κανέναν να παραιτείται;
Να παραπέμπεται;
Έστω να ιδρώνει το αυτί του;
Να αλλάζει κάτι; (δεν εννοώ προφανώς σήμερα γιατί κάποιοι έχουν πρόβλημα και με τις μέρες) Έστω να αλλάξει κάτι στο άμεσο μέλλον, πριν τον Οκτώβρη που είναι οι εκλογές;

Να το ρωτήσω αλλιώς. Αφού ο ΠΑΟΚ νίκησε, άρα κάποιος έχασε;
Ποιός έχασε γαμώ την πουτάνα μου μέσα;
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Ιβαν δεν πιστευω να σου ειπανε και για .......προπονητη.

Κι αμα σου ειπανε δεν πειραζει,ρωτα και κανενα που ξερει το αντικειμενο.
Γιατι αυτοι οι 50 :lol: :lol: που λες.............................

Απο σημερα 21 Απριλιου εως 26 Απριλιου γιοραζεται και μια καινουρια "κινητη εορτη"

της ...............Αγιας Κωλοτουμπας
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Δυστυχώς θα το ξαναπώ ο ΠΑΟΚ είτε κατεβει είτε δε κατεβει θα βγει χαμένος. Αν δε κατεβει θα χάσει αγωνιστικά μιας και θα υπονομεύσει τις προσπάθειες της ομάδας και για φέτος αλλα και για του χρόνου ενω αν κατεβει θα χάσει επικοινωνιακά μιας και θα θεωρηθεί κωλοτούμπα. Γι αυτό καλο είναι την επομενη φορα οποιεσδήποτε δηλώσεις γίνονται σε τέτοιες καταστάσεις από Σαββίδη και μέλη της ΠΑΕ να γίνονται αφού ηρεμήσουν. Ποτε δε βγαίνεις κερδισμένος με δηλώσεις εν θερμώ. Το ότι θα σκοτωθούμε μεταξύ μας και ότι θα φάει κράξιμο ο Σαββίδης ότι και να γίνει τελικά, είναι το μονο σίγουρο!!!
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Sick Bastard έγραψε:Δεν έχει σημασία. ΠΑΟΚ είσαι.
Εδώ ο ΠΑΟΚ έχει φάει ακόμα μία εξωφρενική τιμωρία μη ηθικούς αυτουργούς τους κωλόγαυρους και τα τσιράκια τους,
και μιλάμε για νίκη επείδη δεν έγινε τίποτα άλλο εκτός από ένα τζέρτζελο.
Είδες κανέναν να παραιτείται;
Να παραπέμπεται;
Έστω να ιδρώνει το αυτί του;
Να αλλάζει κάτι; (δεν εννοώ προφανώς σήμερα γιατί κάποιοι έχουν πρόβλημα και με τις μέρες) Έστω να αλλάξει κάτι στο άμεσο μέλλον, πριν τον Οκτώβρη που είναι οι εκλογές;

Να το ρωτήσω αλλιώς. Αφού ο ΠΑΟΚ νίκησε, άρα κάποιος έχασε;
Ποιός έχασε γαμώ την πουτάνα μου μέσα;
μονο ο Π.Α.Ο.Κ.
απλά καποιοι προσπαθουν να χρυσωσουν το χαπι.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Οι αλήθειες είναι απλές:

1)Ο Σαββίδης είναι οικονομική ευλογία για τον σύλλογο.Δεν ξέρω αν θα είχαμε πέσει αν δεν είχε έρθει,αλλά και χωρίς αυτόν επί 85 χρόνια δεν πέσαμε ποτέ.Μην το λέτε και το ξαναλέτε,προσβάλλετε τον σύλλογο.Χωρίς τον Σαββίδη θα είχαμε το μαύρο μας το χάλι οικονομικά.Αυτό.Με τον Σαββίδη έχουμε λεφτά,ηρεμία,ελπίδα για το μέλλον και είμαστε ξέγνοιαστοι από οικονομικά προβλήματα.

2)Ο Σαββίδης είχε απαιτήσει παραίτηση Γκιρτζίκη. Αυτό δεν έγινε.Έγιναν όμως τα πρώτα βήματα για την κάθαρση του ποδοσφαίρου.Αλλά μην διαβάζω για 0-4 και άλλα τέτοια γραφικά..Αν είναι δυνατόν..
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

chrisg4 έγραψε:Δυστυχώς θα το ξαναπώ ο ΠΑΟΚ είτε κατεβει είτε δε κατεβει θα βγει χαμένος. Αν δε κατεβει θα χάσει αγωνιστικά μιας και θα υπονομεύσει τις προσπάθειες της ομάδας και για φέτος αλλα και για του χρόνου ενω αν κατεβει θα χάσει επικοινωνιακά μιας και θα θεωρηθεί κωλοτούμπα. Γι αυτό καλο είναι την επομενη φορα οποιεσδήποτε δηλώσεις γίνονται σε τέτοιες καταστάσεις από Σαββίδη και μέλη της ΠΑΕ να γίνονται αφού ηρεμήσουν. Ποτε δε βγαίνεις κερδισμένος με δηλώσεις εν θερμώ. Το ότι θα σκοτωθούμε μεταξύ μας και ότι θα φάει κράξιμο ο Σαββίδης ότι και να γίνει τελικά, είναι το μονο σίγουρο!!!
Κατ' αρχας,δεν ηταν μονοδηλωσεις εν θερμω,
αλλά και μια ανακοινωση η οποια ανακοινωθηκε κατοπιν συνεδριασεως του Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Βεβαια μπορει να πινανε και τιποτα τσιπουρα στο ΔΣ και η ανακοινωση να βγηκε "εν θερμω".

Για το τελευταιο που λες,δεν εχεις δικιο.
Και οι "διαφωνουντες" θα ειναι ικανοποιημενοι
και οι υποστηρικτες(οτι κι αν κανει,οτι κι αν πει) του Σαββιδη
θα..........................στηριξουν.

Οπότε ολα......μέλι γάλα.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

prist64 έγραψε:Ιβαν δεν πιστευω να σου ειπανε και για .......προπονητη.

Κι αμα σου ειπανε δεν πειραζει,ρωτα και κανενα που ξερει το αντικειμενο.
Γιατι αυτοι οι 50 :lol: :lol: που λες.............................

Απο σημερα 21 Απριλιου εως 26 Απριλιου γιοραζεται και μια καινουρια "κινητη εορτη"

της ...............Αγιας Κωλοτουμπας
βρε εσυ παπα μου αφου ειπαμε δεν ηθελε ο ανθρωπος οι 50 του την πεσανε και τον πεισανε...πως αλλιως διοικειται η παε ΠΑΟΚ δηλαδη??ερχονται 50 νοματαιοι εκτος ΠΑΟΚ και αλλαζουν την αποφαση ιδιοκτητη και ΔΣ στο αψε σβησε...αυτα ειναι :lol:

ακου εκει Αγια Κωλοτουμπα...ποσο κακος μπορει αν εισαι? :twisted:

αφου ο ΠΑΟΚ διατυμπανιζεται οτι κερδισε να σου πω εγω ποιος εχασε σικ φιλε μου...η λογικη εχασε γιατι σιγουρα θα τρελαθουμε στο τελος με αυτα που ακουμε...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”