25.Robin Olsen
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: 25.Robin Olsen
Για να γίνει μια ομάδα μεγάλη χρειάζεται μεγάλο τερματοφύλακα
Για να γίνει κάποιος μεγάλος τερματοφύλακας χρειάζεται να έχει ευφυια και προσωπικότητα κάτι που επ ουδενί δεν πιστεύω Ότι διαθέτει
Ναι μπορεί στη φάση να του έγινε φάουλ αλλά ήταν τέτοια η αδράνεια του και η απάθεια του που ακόμα και εγώ να σφυριζα φοβάμαι ότι πολύ δύσκολα θα του το έδειχνα.
σε ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ δεν υπάρχει η πολυτέλεια να περιμένεις για πολύ παίκτες σε κομβική θέση όπως αυτή του τερματοφύλακα, γι αυτό και ελπίζω να παρθεί κάποιος έμπειρος με προσωπικότητα και η ομάδα να ξεκινάει από αυτον
Για να γίνει κάποιος μεγάλος τερματοφύλακας χρειάζεται να έχει ευφυια και προσωπικότητα κάτι που επ ουδενί δεν πιστεύω Ότι διαθέτει
Ναι μπορεί στη φάση να του έγινε φάουλ αλλά ήταν τέτοια η αδράνεια του και η απάθεια του που ακόμα και εγώ να σφυριζα φοβάμαι ότι πολύ δύσκολα θα του το έδειχνα.
σε ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ δεν υπάρχει η πολυτέλεια να περιμένεις για πολύ παίκτες σε κομβική θέση όπως αυτή του τερματοφύλακα, γι αυτό και ελπίζω να παρθεί κάποιος έμπειρος με προσωπικότητα και η ομάδα να ξεκινάει από αυτον
μην παραποιείς αυτά που γράφω παρακαλώ. σου έγραψα ξεκάθαρα ότι αν σμπρώξει αντίπαλο, αν τον παραμερίσει με τα χέρια κτλ κτλ, είναι πέναλτι. για αυτό και υπάρχει ένας ΚΑΝΟΝΑΣ που λέει ότι οποιαδήποτε επαφή με τέρμα σε ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ για κάθετο άλμα, είναι φάουλ. εδώ είχαμε σκρίν στο ποδόσφαιρο. τι να λέμε τώρα. είπαμε, μπερδέψαμε το football με το soccer.simba έγραψε:K_Geo, αν και δε μ'αρεσει ο εκνευρισμος που βγαζεις,
για να το τελειωνω εδω θα το πω το εξης, εξηγωντας για μια ακομη φορα το σκεπτικο μου..
Βρες μου τερματα 1.98 σε αντιστοιχη φαση να μην κανει την παραμικρη προσπαθεια βαζοντας τα "κλαματα" με το που ακουμπαει τον αντιπαλο..
Βρες μου αντιστοιχα 1 φαση που αξιοπρεπης τερματας σε αντιστοιχη φαση με 1-2 αντιπαλους μπροστα του, δεν κανει τα αδυνατα δυνατα (να ζμπρωξει,να καβαλησει ωμους,να βγει με γροθιες) να προσπαθησει να διωξει τη μπαλα ή να κερδισει το φαουλ γτ τo να στεκεται απλα ο αντιπαλος μπροστα σου δεν ειναι φαουλ..Οταν η εξοδος σου ειναι τετοια που αποδεικνυει οτι ο αντιπαλος σε παρεμποδιζει εμπρακτα και οχι δυνητικα, τοτε ειναι φαουλ..
Αλλα ΠΑΟΚ ειμαστε, μανουλα ειμαστε στο ασπρο-μαυρο![]()
Καλη καρδια μαγκες και καλη υπομονη
Υ.Γ. επειδη τωρα ειδα τα παραπανω σχολια περι πεναλτι κλπ, μαλλον αλλο αθλημα βλεπεις αδερφε οταν λες οτι μπορει να δοθει πεναλτι στη μικρη περιοχη![]()
του τερματα, αν αυτος βγαινει παιρνοντας τους παραμαζωμα ολους...
Ειδικα στη μικρη περιοχη του τερματα, επιτρεπονται σχεδον ολα, ακομα και με γονατιες να βγει που λεει ο λογος, να το ξες..
όσο για τις γονατιές το μόνο που μπορεί κανείς να πεί έιναι λολ και ανατρέξτε στις πρώτες σελίδες του παρόντος τόπικ.
-
ron-swanson
[youtube]u3ed6lbkwuE[/youtube]
Αφηστε τι λεει ο μλκας ο Βαρουχας. Το βαζω μονο και μονο για το βιντεο. Δειτε ποση ωρα ανεβαινει και κατεβαινει η μπαλα. Δηλαδη 2 μετρα ανθρωπος δεν μπορουσε να πηδηξει και να την μαζεψει;
Αφηστε τι λεει ο μλκας ο Βαρουχας. Το βαζω μονο και μονο για το βιντεο. Δειτε ποση ωρα ανεβαινει και κατεβαινει η μπαλα. Δηλαδη 2 μετρα ανθρωπος δεν μπορουσε να πηδηξει και να την μαζεψει;
e nai. δυο μέτρα και άλλα δυο άλμα που έχει στα 4 την έφτανε.

την ώρα πάντως που είναι σε ύψος να την πιάσει πάει αλλά...
ΣΚΡΙΝ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!! ΣΚΡΙΝ.
αλλά στην τελική, ήταν πολλοί μπροστά και μπορεί να μην το είδε... οκ...

την ώρα πάντως που είναι σε ύψος να την πιάσει πάει αλλά...
ΣΚΡΙΝ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!! ΣΚΡΙΝ.
αλλά στην τελική, ήταν πολλοί μπροστά και μπορεί να μην το είδε... οκ...
- falconakis
Ακριβως! όταν βγήκε με το γόνατο του σφυρίξαν πέναλτυ!K_geo έγραψε:μην παραποιείς αυτά που γράφω παρακαλώ. σου έγραψα ξεκάθαρα ότι αν σμπρώξει αντίπαλο, αν τον παραμερίσει με τα χέρια κτλ κτλ, είναι πέναλτι. για αυτό και υπάρχει ένας ΚΑΝΟΝΑΣ που λέει ότι οποιαδήποτε επαφή με τέρμα σε ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ για κάθετο άλμα, είναι φάουλ. εδώ είχαμε σκρίν στο ποδόσφαιρο. τι να λέμε τώρα. είπαμε, μπερδέψαμε το football με το soccer.simba έγραψε:K_Geo, αν και δε μ'αρεσει ο εκνευρισμος που βγαζεις,
για να το τελειωνω εδω θα το πω το εξης, εξηγωντας για μια ακομη φορα το σκεπτικο μου..
Βρες μου τερματα 1.98 σε αντιστοιχη φαση να μην κανει την παραμικρη προσπαθεια βαζοντας τα "κλαματα" με το που ακουμπαει τον αντιπαλο..
Βρες μου αντιστοιχα 1 φαση που αξιοπρεπης τερματας σε αντιστοιχη φαση με 1-2 αντιπαλους μπροστα του, δεν κανει τα αδυνατα δυνατα (να ζμπρωξει,να καβαλησει ωμους,να βγει με γροθιες) να προσπαθησει να διωξει τη μπαλα ή να κερδισει το φαουλ γτ τo να στεκεται απλα ο αντιπαλος μπροστα σου δεν ειναι φαουλ..Οταν η εξοδος σου ειναι τετοια που αποδεικνυει οτι ο αντιπαλος σε παρεμποδιζει εμπρακτα και οχι δυνητικα, τοτε ειναι φαουλ..
Αλλα ΠΑΟΚ ειμαστε, μανουλα ειμαστε στο ασπρο-μαυρο![]()
Καλη καρδια μαγκες και καλη υπομονη
Υ.Γ. επειδη τωρα ειδα τα παραπανω σχολια περι πεναλτι κλπ, μαλλον αλλο αθλημα βλεπεις αδερφε οταν λες οτι μπορει να δοθει πεναλτι στη μικρη περιοχη![]()
του τερματα, αν αυτος βγαινει παιρνοντας τους παραμαζωμα ολους...
Ειδικα στη μικρη περιοχη του τερματα, επιτρεπονται σχεδον ολα, ακομα και με γονατιες να βγει που λεει ο λογος, να το ξες..![]()
όσο για τις γονατιές το μόνο που μπορεί κανείς να πεί έιναι λολ και ανατρέξτε στις πρώτες σελίδες του παρόντος τόπικ.
Η οποιαδήποτε επαφή με το ντερματοφύλακα στην μικρή περιοχή ΕΙΝΑΙ ΦΑΟΥΛ !!! Και στην φάση του γκολ 3!!! παικτες της γριας έχουν επαφή με τον Ολσεν!!!!
Αντε μην τρελλαθούμε!!!
φυσικά η ΠΑΕ, πάλι στην μούγκα θα το πάει και αυτό... και θα ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ όλοι κατά του Ολσεν..................
Εντάξει δεν βγαίνει άκρη.Εσείς πείτε οτι ο Όλσεν έπρεπε να κάνει άλμα 5 μέτρα,να απωθήσει 5 άτομα,να βγάλει την καραμπίνα και να βγει με τα γόνατα και να βιάσει παρθένες.
Εγώ βλέπω παρενόχληση του τερματοφύλακα στην μικρή περιοχή,πράγμα που σημαίνει αυτόματα φάουλ πριν κατέβει καν η μπάλα τα τελευταία 45 χρόνια.
Εγώ βλέπω παρενόχληση του τερματοφύλακα στην μικρή περιοχή,πράγμα που σημαίνει αυτόματα φάουλ πριν κατέβει καν η μπάλα τα τελευταία 45 χρόνια.
-
ron-swanson
Ε αφού καταφέραμε να δούμε κ προσπάθεια απ τον Ολσεν στη φάση , καλά πάμε.
Εγώ τον είδα να περιμένει καρτερικά κ στωικά τη μπαλλα να πάει στα χέρια του.
Εγώ τον είδα να περιμένει καρτερικά κ στωικά τη μπαλλα να πάει στα χέρια του.
Ειναι κατι παραπανω απο εμφανες οτι σε καθε στημενο μην πω και σε καθε σεντρα,το παλικαρι ειναι ΧΕΣΜΕΝΟ κοιτωντας σαν χαζο μην αποφασιζωντας τι να κανει.Χαρακτηριστικα αν δειτε ακομα και σε κακες σεντρες που πανε ψηλα χωρις αντιπαλο παικτη στην περιοχη σκεφτεται 2-3 δευτερολεπτα πριν αποφασισει να βγει απλα να την πιασει.Ειναι ψυχολογικο,ειναι θεμα ανικανοτητας,ειλικρινα δεν ξερω παντως ακομα και αν αποδειχθει λαθος η αποκτηση του το να διορθωθει με εναν παικτη στυλ Πλετικοσα θα ειναι 2 φορες λαθος.
μια χαρά διάθεση ρον. πες μου εσυ όπως βλεπεις το βίντεο, είναι σωστό ότι στο σημείο που πάει να παρει βήματα για το άλμα τον κάνουν σκρίν ΔΥΟ παίχτες του ηρακλή; άρα τι να κάνει; πως να κάνει άλμα όταν τον παρεμποδίζουν να το κάνει; πως; μπουκέτα να παίξει; δεν είμαστε σε κάποιο απο αυτά τα παιδικά (manga) με ποδόσφαιρο που βλέπαμε μικροί που έκαναν άλμα στο δοκάρι για ψαλιδάκι.
Με αναγκασες ρε Ρομπιν να φωναζω μεσα στην καφετερια για εσενα και τον Σαμπο να βγαλετε τις φανελες και να πατε σπιτια σας...καρκινιασαμε και σημερα..καθε φορα καναμε το σταυρο μας στο τελος βρισαμε τα θεια...ειστε ολοι αυτο που λεει ο τσε για τον λουκας...δεν το λεω για να μη με πουν οι μοντς πως χαρακτηριζω τους παιχτες..
Ρε παίδες κανείς δεν είναι αδιάλλακτος.Αλλά να μου λέτε πως έπρεπε να βγει με τα γόνατα και δεν ξέρω γω τι άλλο,σε μια τέτοια φάση και να μην βλέπετε το φάουλ είναι αδιανόητο..
- ilovegame27
Μάλλον πρέπει ο κανονισμός να είναι ένας και χωρίς υποσημειώσεις και αστεράκια!
Δεν νομίζω να λέει ότι αν σκαρφαλώσεις πάνω από τους επιθετικούς κερδίζεις φάουλ στην μικρή σου περιοχή ενώ αν ξαπλώσεις δεν είναι!
Παρεμποδίζεται κανονικότατα από τον Βέλλιο και τον Περόνε!Ακόμα και στο μπάσκετ το κινητό σκριν είναι φάουλ!
Δεν φταίει για ότι γίνεται στον πλανήτη ο Ολσεν!Στα μισά γκολ που έφαγε ο Ολσεν και του επιρρίπτουν ευθύνες που είναι τα 3 στόπερ?
ΥΓ. παοκάρα23 δεν ήθελα να προσβάλω κανένα αλλά να λες την άποψη σου χωρίς επιχειρηματολογία ?
Δεν νομίζω να λέει ότι αν σκαρφαλώσεις πάνω από τους επιθετικούς κερδίζεις φάουλ στην μικρή σου περιοχή ενώ αν ξαπλώσεις δεν είναι!
Παρεμποδίζεται κανονικότατα από τον Βέλλιο και τον Περόνε!Ακόμα και στο μπάσκετ το κινητό σκριν είναι φάουλ!
Δεν φταίει για ότι γίνεται στον πλανήτη ο Ολσεν!Στα μισά γκολ που έφαγε ο Ολσεν και του επιρρίπτουν ευθύνες που είναι τα 3 στόπερ?
ΥΓ. παοκάρα23 δεν ήθελα να προσβάλω κανένα αλλά να λες την άποψη σου χωρίς επιχειρηματολογία ?
Φταίει δεν φταίει φέτος ειναι αυτός που ειναι υπό τη μεγαλύτερη πίεση. Όταν η ομάδα χάνει κάποιος πρεπει να στοχοποιείται. Παντα όλες τις χρονιές.
Απο τα φιλικά ακομη, μέχρι τη ντόρτμουντ (το είπε και ο ιβαν
) μέχρι και σημερα. Κρίμα γιατι τον βλεπω να μην μπορεί να στεριώσει.
Σημερα πάντως το γεγονός πως δίστασε έδωσε το δικαίωμα στο κοράκι να μην δωσει το φάουλ.
Απο τα φιλικά ακομη, μέχρι τη ντόρτμουντ (το είπε και ο ιβαν
Σημερα πάντως το γεγονός πως δίστασε έδωσε το δικαίωμα στο κοράκι να μην δωσει το φάουλ.