14.Facundo Abel Pereyra
- ΑποστόληςΑ
Re: 14.Facundo Abel Pereyra
Αθανασιάδης ή Κουλούρης ή Τιάμ. Τρεις παίκτες που όμως διαφέρουν πολύ από το στυλ του Αργεντινού. Εγώ δεν το σκέφτομαι καθόλου. Βασικό φορ στο Καραϊσκάκη και πίσω του ο Bis. Θα εναλάσσονται με τον Μυστα που θα τον ξεκίναγα από δεξιά.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Απόστολε το ματς στο τηγάνι είναι κομμένο και ραμμενο πάνω στον Κλάους και τον φακ
- ΑποστόληςΑ
Και κολάν να είναι εγώ Κλάους δεν θα έβαζα. Δεν πειράζει όμως. Θα τον βάλει ο Σέρβος.
- ΑποστόληςΑ
Το μοναδικό ψεγάδι του ιβιτς.. Εάν όχι Ρε βλανταν και σε αυτό το παιχνίδι ειδικών συνθηκών τότε πότε ?
Ποιος ο λόγος να βάλεις ένα βαρύ σέντερ φορ ανάμεσα σε 2 αργοκαρουτες που μου ανέβαιναν και μέχρι το κέντρο και αφού έχεις αποφασίσει να παίξεις στους χώρους ?
Ποιος ο λόγος να βάλεις ένα βαρύ σέντερ φορ ανάμεσα σε 2 αργοκαρουτες που μου ανέβαιναν και μέχρι το κέντρο και αφού έχεις αποφασίσει να παίξεις στους χώρους ?
Πρέπει να υπολογίζεται περισσότερο. Είναι αποτελεσματικός. Είναι πουλέν.
Well done Facundo!!!!
Thank you...
" The killer fox"...and not only in the box...
" The killer fox"...and not only in the box...
- desperando
- Επικοινωνία:
Εμένα πάλι εκτός από το γκολ δεν μου άρεσε
Έδειξε για άλλη μια φορά με πολύ αδύναμο αντίπαλο ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί σωστά με τους συμπαίκτες του και κρατούσε την μπαλα παραπάνω απ όσο επρεπε
Έδειξε για άλλη μια φορά με πολύ αδύναμο αντίπαλο ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί σωστά με τους συμπαίκτες του και κρατούσε την μπαλα παραπάνω απ όσο επρεπε
Δεν πειράζει αρέσει σε εμάς.. Και συνεχίζει να σας κάνει ρόμπα ο παιχταράς.
Μια χαρά συνεργάστηκε απλά οι σεντρες του κίτσιου ήταν για τα σκυλιά.
Είχε και πολύ καλά στημένα.
Μια χαρά συνεργάστηκε απλά οι σεντρες του κίτσιου ήταν για τα σκυλιά.
Είχε και πολύ καλά στημένα.
- ΑποστόληςΑ
- Kostas_Peraia4
Ποιοι ειναι οι εμεις και ποιοι οι εσεις?slidar έγραψε:Δεν πειράζει αρέσει σε εμάς.. Και συνεχίζει να σας κάνει ρόμπα ο παιχταράς.
Σε γενικες γραμμες θα συμφωνησω. Πολλες φορες τελειωσε αυτες τις φασεις ενω ειχε την ευκολη πασα διπλα του για πιο σιγουραdesperando έγραψε:Εμένα πάλι εκτός από το γκολ δεν μου άρεσε