Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Λογικά πριν την Πέμπτη θα ανακοινωθεί κατιτίς ...
- khaledfreepaok
Ναι οτι θα βγει ανακοινωση μετα το ματς.και αναβολη στην αναβολη θα κυλησουν αλλα δυο χρονια οπως κυπησαν τα προηγουμενα
- buffalobill4
οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοχι. γιατιιιιιιιιιιι? αυτοι δε "διαρεανε" (ακου λεξη που χρησιμοποιειται στα ρεπορταζ αντι να πουνε ρουφιανευανε) οτι θα αποκτηθουν παιχτες αφοτου περασουμε τη ζιμπρου?Mapogo έγραψε:Λογικά πριν την Πέμπτη θα ανακοινωθεί κατιτίς ...
ας περιμενουν να περασουμε πρωτα.
το ξαναλεω βασικα, ο κοσμος ειναι τοσο ξενερωμενος που και δυο παιχταραδες να φερει δε νομιζω να αλλαξει ευκολα το κλιμα. αγωνιστικα δε το κλιμα περιμενετε να αλλαξει απο το νοεμβριο και μετα. ειμαστε πολυ αδουλευτοι. ειναι κι αυτοι οι διεθνεις που δεν κανανε προετοιμασια αλλα πρεπει και να παιζουν... δυσκολα τα πραματα
Η κίνηση που είπα ότι περιμένω , εικάζω ότι θα γίνει για "πολιτικούς" λόγους (ήρεμη Τούμπα κλπ κλπ ) ... κ όχι για ¨αγωνιστικούς" 

- buffalobill4
Σαν να λεμε δλδ οτι μας αντιμετωπιζουν οπως ο κολομβος τους native americans. Καθρεφτακια να θαμπωθουμε κ να ηρεμησουμε. Μεταγραφες ας κανουν αν πιστευουν πως χρειαζομαστε κ με βαση σχεδιασμο. Αν ειναι να διορθωνουμε λαθη με λαθη να το βρασω
Οι μαστουρωμένοι οπαδοί άφησαν την ομάδα να παίζει με ένα τσούρμο ημι-ταλαντούχα πιτσιρίκια και μισή ντουζίνα παλαίμαχους πρώην παίκτες του βάζελου;
paoktzis έγραψε:θα πω κατι κι ελπιζω να μην σβηστει γιατι ειναι η αποψη μου και μπορω να την εκφρασω
ο εχθρος του ΠΑΟΚ ειναι οι μαστουρομενοι οπαδοι του
Κ εγώ αυτής της λογικής είμαι Bill κ είχα γράψει κάποτε κάτι παρόμοιο.
Προσπαθώ όμως να "ψυχολογήσω" τον Ιβάν.
Οι πολιτικοί προτιμάνε τις κινήσεις εντυπωσιασμού , περισσότερο απ τις ουσιαστικές
Προσπαθώ όμως να "ψυχολογήσω" τον Ιβάν.
Οι πολιτικοί προτιμάνε τις κινήσεις εντυπωσιασμού , περισσότερο απ τις ουσιαστικές

Δε μπόρεσα να διαβάσω όλα τα ποστ, θα το κάνω αύριο,γιατί έπνιξα την πίκρα με 25 μπύρες πάλι.. και κάτι κρασιά..teratios14 έγραψε:σούμα: υποτίθεται με τον ερχομό του ο ΠΑΟΚ θα ανέβαινε επίπεδο...μέχρι τώρα δεν έχει δείξει τίποτα που να το επιβεβαιώνει...2 χρόνια μετά ο ΠΑΟΚ είναι σε κάποιους τομείς στα ίδια, σε άλλους σε χειρότερο σημείο...οπότε, ήρθε η ώρα να αναλάβει τις ευθύνες του...ή θα κάνει πράξη αυτά που υποσχέθηκε, ή αλλιώς να τα μαζεύει και να μας αδειάζει την γωνιά...αρκετά με τις δηλώσεις και τα καραγκιοζηλίκια, ή τώρα ή δρόμο
Όμως στον Τεράτιο χρωστάω μια συγνώμη 3 χρόνια τώρα επι εποχής Ζαγοράκη με Χάβο που του τα έχωσα για "το καλό της ομάδας" τότε... και το χω ακόμη βαρύ στη συνείδησή μου..
Εν τέλει θέλω να κάνω ένα σχόλιο και μόνο.. το οποίο σχόλιο χωράει όλους μαζί..
ΤΑΓΜΑ που είσαι ρε βαρύ πυροβολικό?
Το σχόλιο είναι ένα και νομίζω εκφράζει τους πάντες:
ΤΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ??
ΓΙΑΤΙ??? ΓΙΑΤΙ????
ΓΙΑΤΙ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΣΟΥ...
Είναι κανείς εδώ?
Και κάθεσε και σκέφτεσαι τί είναι για σένα ο ΠΑΟΚ??
Μάχη και θυσία για την περιφάνεια.. να έχω το κούτελο καθαρό.. να βγαίνω στην κοινωνία με ψηλά το κεφάλι..
27 χρόνια τώρα έζησα πολλά πράγματα με αυτό το σύλλογο.. στην υπερηφάνεια ποτέ δε με πρόδωσε για την επιλογή μου.. από πιτσιρίκι θυμάμαι που ακόμη και μετά από ήττες πήγαινα κορδωμένος στο σχολείο με γεμάτο το θώρακα υψωμένο.. ο ΠΑΟΚ είναι μοναδικός έλεγα.. μία είναι η ιδέα έλεγα.. θα ερχόταν όμως η σημερινή μέρα για να σιγουρευτώ οτι αυτό τείνει να διαστρευλωθεί... κάποιοι μέσα κι έξω από αυτή την ιδέα σκέφτονται διαφορετικά και το βλέπουν σαν άλλη μία μπίζνα ή σαν άλλο ξεχαστάρι αντίστοιχα ...
Όποιον και να ρωτούσες, μεγαλύτερο-μεσήλικα αλλόθρησκό είχε να σου δίνει τα σέβη του γι'αυτή τη μεγάλη ιδέα που λέγεται ΠΑΟΚ.. την ιδέα που αυτός ο λαός κατάφερε να τη φτάσει τόσο ψηλά.. αυτό του να σε σέβεται ο κάθε μπάρμπας που έβρισκες στην κάθε άκρη της Ελλάδος και να έχει να σου πει μια ιστορία από παλιά για τον ΠΑΟΚ..
Γι'αυτό το πράγμα καθόμαστε και "μαλώνουμε" τα αδέρφια.. για το πως μπορούμε να συνεχίσουμε μία τέτοια βαρυά κληρονομιά που μας άφησε αυτό το κίνημα που λέγεται ΠΑΟΚ..
Οι δρόμοι??? -πολλοί.. τα μονοπάτια?? -αμέτρητα.. παρακλάδια δεξιά κι αριστερά ένα σωρό..
από το κεντρικό μονοπάτι ποιος θα πάει??? θα πάει κανένας??
Είναι κανείς εδώ??
Ιβάν μπορείς?
Αν όχι κάνε πέρα.. το δρόμο θα τον βρούμε.. εκεί είναι τον βλέπω.. δε μπορεί.. η κορυφή αχνοφαίνεται..
ο αετός ετοιμάζεται πολλά.. πάρα πολλά χρόνια για εκεί που του αξίζει.. ψηλά... "ελεύθερος και δυνατός"...

Για κάποιους ο ΠΑΟΚ είναι για εκεί ψηλά και μόνο εκεί.. ο αετός κοιμάται.. αλλά δεν πέθανε ακόμη..
Και κάθεσε και σκέφτεσαι τί είναι για σένα ο ΠΑΟΚ??
Μάχη και θυσία για την περιφάνεια.. να έχω το κούτελο καθαρό.. να βγαίνω στην κοινωνία με ψηλά το κεφάλι..
27 χρόνια τώρα έζησα πολλά πράγματα με αυτό το σύλλογο.. στην υπερηφάνεια ποτέ δε με πρόδωσε για την επιλογή μου.. από πιτσιρίκι θυμάμαι που ακόμη και μετά από ήττες πήγαινα κορδωμένος στο σχολείο με γεμάτο το θώρακα υψωμένο.. ο ΠΑΟΚ είναι μοναδικός έλεγα.. μία είναι η ιδέα έλεγα.. θα ερχόταν όμως η σημερινή μέρα για να σιγουρευτώ οτι αυτό τείνει να διαστρευλωθεί... κάποιοι μέσα κι έξω από αυτή την ιδέα σκέφτονται διαφορετικά και το βλέπουν σαν άλλη μία μπίζνα ή σαν άλλο ξεχαστάρι αντίστοιχα ...
Όποιον και να ρωτούσες, μεγαλύτερο-μεσήλικα αλλόθρησκό είχε να σου δίνει τα σέβη του γι'αυτή τη μεγάλη ιδέα που λέγεται ΠΑΟΚ.. την ιδέα που αυτός ο λαός κατάφερε να τη φτάσει τόσο ψηλά.. αυτό του να σε σέβεται ο κάθε μπάρμπας που έβρισκες στην κάθε άκρη της Ελλάδος και να έχει να σου πει μια ιστορία από παλιά για τον ΠΑΟΚ..
Γι'αυτό το πράγμα καθόμαστε και "μαλώνουμε" τα αδέρφια.. για το πως μπορούμε να συνεχίσουμε μία τέτοια βαρυά κληρονομιά που μας άφησε αυτό το κίνημα που λέγεται ΠΑΟΚ..
Οι δρόμοι??? -πολλοί.. τα μονοπάτια?? -αμέτρητα.. παρακλάδια δεξιά κι αριστερά ένα σωρό..
από το κεντρικό μονοπάτι ποιος θα πάει??? θα πάει κανένας??
Είναι κανείς εδώ??
Ιβάν μπορείς?
Αν όχι κάνε πέρα.. το δρόμο θα τον βρούμε.. εκεί είναι τον βλέπω.. δε μπορεί.. η κορυφή αχνοφαίνεται..
ο αετός ετοιμάζεται πολλά.. πάρα πολλά χρόνια για εκεί που του αξίζει.. ψηλά... "ελεύθερος και δυνατός"...

Για κάποιους ο ΠΑΟΚ είναι για εκεί ψηλά και μόνο εκεί.. ο αετός κοιμάται.. αλλά δεν πέθανε ακόμη..
Εγώ θεωρώ οτι τα πράγματα είναι "απλά". Ο Σαββίδης έκανε την δουλειά που ήθελε να κάνει , πήρε αυτά που ήθελε να πάρει εντός Ελλάδας και έβαλε την ομάδα στον αυτόματο πιλότο. Δεν θα μου προξενήσει καμιά εντύπωση, αν αύριο μεθαύριο πουλήσει την ΠΑΕ (όσο για τα παχιά τα λόγια... αυτά είναι τσάμπα).
Άλλη λογική εξήγηση δεν υπάρχει. Αν ήταν οτιδήποτε άλλο θα έβγαινε να το πει. Το ότι ψάχνατε να φύγει όμως είναι χοντρό οπότε δεν το λέει....
Άλλη λογική εξήγηση δεν υπάρχει. Αν ήταν οτιδήποτε άλλο θα έβγαινε να το πει. Το ότι ψάχνατε να φύγει όμως είναι χοντρό οπότε δεν το λέει....
Αυτόν με το 10 τον γνωρίζετε?
Τον τιμάτε, εδώ μέσα, οπως του αξίζει?
Τον τιμάτε, εδώ μέσα, οπως του αξίζει?
- Black&White
Αυτή τη μλκ που τη γράφουν όλοι οι ΠΑΟΚάρες των φόρουμ δεν την καταλαβαίνω.paoktzis έγραψε:βαλτε τον ΠΑΟΚ στην καρδια σας ρε αλανια αγαπηστε την ομαδα επιτελους
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΟΜΠΑΜΕΣ ΠΟΥΤΙΔΕΣ. Ε-Ν-Ω-Μ-Ε-Ν-Ο-Ι Σ-Α-Ν Μ-Ι-Α Γ-Ρ-Ο-Θ-Ι-Α
Ο ΠΑΟΚ τι είναι δηλαδή; Οι γεμάτες καβούρια τσέπες του Ιβάν; Οι ποδοσφαιριστές Σαρδέλας , Σαρδελόπουλος και Σαρδελίδης. Η Παναγιά; Οι ξεφτίλες με τα χωριά;
Όχι ρε . Δεν τον αγαπάω αυτόν τον ΠΑΟΚ. Εγώ αλλιώς τον ονειρεύομαι .Σταματήστε να τον μικραίνετε και φωνάξτε όλοι για να ανέβει επίπεδο.
ελπιζω σ αυτην την συσκεψη να μην ειπωθηκε το
υπομονη, σιωπη και δουλεια....
υπομονη, σιωπη και δουλεια....
τελειωσε αυτη η συσκεψη? μαθαμε τι αποφασιστικε?
η χθεσινοβραδυνη κατασταση μου θυμζει φαση που πηγαινει η μπαλα στο δοκαρι. η θα μπει γκολ η θα βγει εξω. βεβαια αν ειχε μπει κατευθειαν γκολ χωρις να χτυπησει στο δοκαρι θα ηταν καλυτερα. τωρα ομως χτυπησε. το αν θα μπει γκολ θα το μαθουμε.....
η χθεσινοβραδυνη κατασταση μου θυμζει φαση που πηγαινει η μπαλα στο δοκαρι. η θα μπει γκολ η θα βγει εξω. βεβαια αν ειχε μπει κατευθειαν γκολ χωρις να χτυπησει στο δοκαρι θα ηταν καλυτερα. τωρα ομως χτυπησε. το αν θα μπει γκολ θα το μαθουμε.....