Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2014-2015, σκέψεις και σχόλια.
Re: Απ: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2014-2015, σκέψεις και
Ρε μήπως βρήκαμε σέντερ μπακ για δέκα χρόνια από το πουθενά;
Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2014-2015, σκέψεις και σχόλ
στο πρωτο ημιχρονο ειχαμε πολυ καλο πρεσινγκ και αμυντικη λειτουργια αλλα τεραστια θεματα στην κυκλοφορια της μπαλας κυριως λογω των κεντρικων αμυντικων και των χαφ..
γλυκος ξεκιναει με φαση μισο γκολ στον αντιπαλο...απαραδεκτο να παιζει ο κλαους και να ειναι αυτος αρχηγος...κατα τα αλλα δε χρειαστηκε δεν φανηκε...
κιτσιου με αρκετα πουληματα μπαλας...μετριος προς κακος...
βιτορ ασταθης δεν ειναι ακομα σε καλη κατασταση...
τζαβελας δεν μπορω αλλο να βλεπω τις γιομες του για να ξεφορτωθει την μπαλα...οχι αλλο τσιριλο ημαρτον...σκοτωσε πολλες επιθεσεις...εχει τη μιση ευθυνη μαζι με τον βιτορ για την κακη κυκλοφορια της μπαλας
ρατ αρκετα καλος με διαθεση αλλα δεν εχει δεσει ακομα με το συνολο τοσο...
μαντουρο αρχοντικος και ο καλυτερος παιχτης μακραν...ο μονος που προσπαθησε να περασει σωστα τη μπαλα μπροστα...
κατσε πολυ τρεξιμο και ακομα περισσοτερα λαθη...
γκολασα ο αρνητικος πρωταγωνιστης του πρωτου ημιχρονου...φερει την αλλη μιση ευθυνη μαζι με τον κατσε για τη μη σωστη κυκλοφορια της μπαλας και την μεσοεπιθετικη αδυναμια της ομαδας...
μακ πολυ καλος παιχτης κοντρολαρισμενος...ελπιζω και στα επισημα να ειναι ετσι γιατι στη νυρεμβεργη με ειχε απογοητευσει με την τσαπατσουλια του...επισης θελω να τον δω σε κλειστες αμυνες...
νο14 χωρις λογια ελαφρυντικο το οτι επαιξε αριστερα
αθανασιαδης παρα πολυ βελτιωμενος εκτος περιοχης...παρα πολυ ομως...ελπιζω καποια ατσαλα τελειωματα να ειναι λογω μη συγκεντρωσης...
γιακουμης κομπλε με εχει κερδισει σε ολη την προετοιμασια...σε καλυτερη κατασταση απο τον γλυκο αυτη τη στιγμη...
σπυροπουλος δεν περιγραφω αλλο
κατσικας παντα με μια επικινδυνη φαση σε καθε παιχνιδι αλλα ομολογω αρκετα σταθερος σημερα
σκονδρας σταθερος επισης αλλα απο μπαλα λιγα πραγματα
ποζατζιδης εξαιρετικος πολυ τσαγανο απο το μικρο...δεν το περιμενα ο καλυτερος του β ημιχρονου...
τζανδαρης δεν μπορω να καταλαβω τι του βρισκει ο αα πραγματικα...εγω δεν βλεπω τιποτα σε αυτο το παιδι...κατεστρεψε τουλαχιστον 3 καλες φασεις...
τζιολης ο,τι χειροτερο εχω δει απο ΠΑΟΚ στα μεχρι τωρα φιλικα
σαββιδης πολυ ταλεντο αλλα απροσεχτος σε αρκετες φασεις...σαφως ανωτερος απο τζιολοτζανδαρη
φερειρα πολυ κοντρολαρισμενος πιστευω δικαιουται αρχικη 11αδα με μολδαβους
κουλουρης δεν φανηκε ιδιαιτερα...σε ολα τα φιλικα εχω διακρινει ενα θεμα που εχει με τις μεταβιβασεις...φαινεται να ειναι και ο πιο πιασμενος απο την προετοιμασια...
με τους μολδαβους θα ξεκινουσα την 11αδα του α ημιχρονου με τον φερρειρα στη θεση του νο14, γιακουμη αντι γλυκου και ισως μαρτενς αντι γκολασα... :ugeek:
υγ η ομαδα θελει τουλαχιστον 2-3 μεσοεπιθετικους...
υγ2 θελω να δω την αντιδραση της ομαδας σε κλειστες αμυνες...
γλυκος ξεκιναει με φαση μισο γκολ στον αντιπαλο...απαραδεκτο να παιζει ο κλαους και να ειναι αυτος αρχηγος...κατα τα αλλα δε χρειαστηκε δεν φανηκε...
τζαβελας δεν μπορω αλλο να βλεπω τις γιομες του για να ξεφορτωθει την μπαλα...οχι αλλο τσιριλο ημαρτον...σκοτωσε πολλες επιθεσεις...εχει τη μιση ευθυνη μαζι με τον βιτορ για την κακη κυκλοφορια της μπαλας
μαντουρο αρχοντικος και ο καλυτερος παιχτης μακραν...ο μονος που προσπαθησε να περασει σωστα τη μπαλα μπροστα...
γκολασα ο αρνητικος πρωταγωνιστης του πρωτου ημιχρονου...φερει την αλλη μιση ευθυνη μαζι με τον κατσε για τη μη σωστη κυκλοφορια της μπαλας και την μεσοεπιθετικη αδυναμια της ομαδας...
μακ πολυ καλος παιχτης κοντρολαρισμενος...ελπιζω και στα επισημα να ειναι ετσι γιατι στη νυρεμβεργη με ειχε απογοητευσει με την τσαπατσουλια του...επισης θελω να τον δω σε κλειστες αμυνες...
αθανασιαδης παρα πολυ βελτιωμενος εκτος περιοχης...παρα πολυ ομως...ελπιζω καποια ατσαλα τελειωματα να ειναι λογω μη συγκεντρωσης...
γιακουμης κομπλε με εχει κερδισει σε ολη την προετοιμασια...σε καλυτερη κατασταση απο τον γλυκο αυτη τη στιγμη...
κατσικας παντα με μια επικινδυνη φαση σε καθε παιχνιδι αλλα ομολογω αρκετα σταθερος σημερα
ποζατζιδης εξαιρετικος πολυ τσαγανο απο το μικρο...δεν το περιμενα ο καλυτερος του β ημιχρονου...
τζανδαρης δεν μπορω να καταλαβω τι του βρισκει ο αα πραγματικα...εγω δεν βλεπω τιποτα σε αυτο το παιδι...κατεστρεψε τουλαχιστον 3 καλες φασεις...
σαββιδης πολυ ταλεντο αλλα απροσεχτος σε αρκετες φασεις...σαφως ανωτερος απο τζιολοτζανδαρη
κουλουρης δεν φανηκε ιδιαιτερα...σε ολα τα φιλικα εχω διακρινει ενα θεμα που εχει με τις μεταβιβασεις...φαινεται να ειναι και ο πιο πιασμενος απο την προετοιμασια...
με τους μολδαβους θα ξεκινουσα την 11αδα του α ημιχρονου με τον φερρειρα στη θεση του νο14, γιακουμη αντι γλυκου και ισως μαρτενς αντι γκολασα... :ugeek:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Σάβ 09 Αύγ 2014, 18:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τα σωστά συμπεράσματα όπως και με Νάπολη είναι στο α και όχι στο β που μπερδεύεται το πράγμα λόγω πολλών αλλαγών. Το εύκολο σε εισαγωγικά είναι να πιέσεις κ ν xeις σωστή συμπεριφορά. Το δύσκολο κομμάτι είναι η δημιουργία κυρίως, εκεί η ποιότητα είναι απαραίτητη..δυστυχώς λίγοι την έχουν..
Ατομικά
Κιτσιου κακός σήμερα
Τζαβέλα Βιτόρια μέτριοι
Ραt μετριος το καλό είναι ότι ανεβαίνει,βέβαια με κτι σαν παρτενέρ το σάλπιγγα δύσκολα τα πράματα
Μαντουρο καλός και φρέσκος
Κάτσε επίσης καλός παίζουμε σχετικά γρήγορα με τους 2
Γκολασα με συν και πλην,μπάλα ξέρει αλλά ότι λείπει
Μαk ο καλύτερος πάλι ξέρει και τα βασικά αλλά θέλω να τον δω και χωρίς χώρους
Κλάους καλός
Και σάλπι καλος
Στο β καλός οσκονδρας. .ο Σπύρο και ο ποζα ειδικα. Ο Σαββίδης θα παίξει..ο Φανούρης ειναι περιοχής.ο τζιολης θετικός και ο τσανδαρης δεν το χει
Ατομικά
Κιτσιου κακός σήμερα
Τζαβέλα Βιτόρια μέτριοι
Ραt μετριος το καλό είναι ότι ανεβαίνει,βέβαια με κτι σαν παρτενέρ το σάλπιγγα δύσκολα τα πράματα
Μαντουρο καλός και φρέσκος
Κάτσε επίσης καλός παίζουμε σχετικά γρήγορα με τους 2
Γκολασα με συν και πλην,μπάλα ξέρει αλλά ότι λείπει
Μαk ο καλύτερος πάλι ξέρει και τα βασικά αλλά θέλω να τον δω και χωρίς χώρους
Κλάους καλός
Και σάλπι καλος
Στο β καλός οσκονδρας. .ο Σπύρο και ο ποζα ειδικα. Ο Σαββίδης θα παίξει..ο Φανούρης ειναι περιοχής.ο τζιολης θετικός και ο τσανδαρης δεν το χει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Σάβ 09 Αύγ 2014, 18:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Ποζατζιδης δεν ειναι σεντερ μπακ. Ειναι ενας απειρος αριστερος μπακ με καποιες αδυναμιες που πρεπει να βελτιωσει με πολυ κοπο. Μην υπερβαλουμε και τους φουσκωνουμε τα μυαλα... (Εκτος αν αναφερωσουν στον Κατσικα ή τον Σκονδρα nico4)
- Metal-Nikos
πάλι καλά που δέν είσαι σκάουτερ στον ΠΑΟΚ όχι ότι εγώ θα είμουν καλύτερος αλλά είναι εμφανές ότι έχεις εμμονές με παίκτες . φιλικά θα σε εκπλήξουν πολλοί παίκτες μας φέτος θετικά .Sera4 έγραψε:στο πρωτο ημιχρονο ειχαμε πολυ καλο πρεσινγκ και αμυντικη λειτουργια αλλα τεραστια θεματα στην κυκλοφορια της μπαλας κυριως λογω των κεντρικων αμυντικων και των χαφ..
-
Thanix έγραψε:Ρε παιδια υποβάθμισα εγω τπτ;;; Γτ ψάχνεται συνέχεια να βρείτε κατι πίσω απο τα λόγια. Απλα μια διαπίστωση εκανα οτι οι ομάδες επιπέδου qpr,hull,Wigan,stoke κτλ ειναι υπέρμετριες σε σχέση με εμάς πχ οι ομάδες απο άλλες χώρες.
Τα μπατζετ ειναι στο θεό στην Αγγλία γτ πανε και πληρώνουν 10+ μυρια για παίχτες οπως ο ζαμορα πχ.
Δεν το έγραψα για να υποβάθμισω τπτ στην νίκη μας, για το επίπεδο της Αγγλίας γράφω αν εξαιρέσεις τις τοπ ομάδες.
Φίλε αυτά που λες δεν ισχύουν, τα πιο πολλά ματς στην πρεμιέρ είναι ντέρμπι και γίνονται άπειρες εκπλήξεις απο τις ομάδες που λες επίπεδο πλατάνια..το τι πληρώνουν είναι δικό τους θέμα αλλά και μπάλα παίζουν και είναι έτη φωτός μακριά απο τις δικές μας μικρομεσαίες...μην λέμε ότι θελουμε...
Αυτά έγιναν στο πρώτο ημίχρονο, όπου η μόνη επιθετική απειλή προερχόταν από τον Μακ και όποιες συνεργασίες κατάφερε να βγάλει με τον Κλάους.Armagedonas έγραψε:Η ανάπτυξή μας είναι Κάτσε-Βίτορ-καντήλι
σε μερικές φάσεις έχουμε και το σύστημα Βίτορ-Τζαβέλας-γιόμα-αράουτ
Η αδυναμία να περάσει η μπάλα σωστά μπροστά είναι μνημειώδης.
Στο δεύτερο βέβαια άλλαξαν πολλά με την αλλαγή στην τριάδα των χαφ. Σαββίδης, Τζανδάρης περισσότερο και Τζιόλης λιγότερο, έπαιξαν με γρήγορες πάσες και ανέβασαν την ομάδα 15 μέτρα μπροστά, ασκώντας και πίεση. Ίσως επειδή μπήκαν για να παίξουν 30 λεπτά, άρα δεν χρειάστηκε να κάνουν συντήρηση δυνάμεων.
Ο Φακούντο σε μία θέση που δεν την έχει (αριστερά) ήταν έως και συγκινητικός. Και συνεργασίες με παίκτες που καλά καλά τα ονόματά τους δεν ξέρει, αλλά και άμυνα μέχρι το κόρνερ μας. Το σουτ πάντως παιδικό.
Και ο Κατσικάς, τα γνωστά. Πολύ καλός σε όλο το παιχνίδι, μέχρι που τον «ματιάζουμε»

Πώς το ξέρεις ότι ΔΕΝ το έχει κάνει; Επειδή δεν το έγραψαν τα ΜΜΕ;joshua έγραψε:εσυ ομως θα παραδεχτεις οτι δεν σου φτανουν αυτοι και θα ζητησεις ενισχυση εκει που πρεπει;
-
Πλάκα κάνεις έτσι; ;;Metal-Nikos έγραψε:ποιός μαντούρο παλικάρια ο ανέτοιμος τζιόλις προώθησε καλύτερα το παιχνίδι
- buffalobill4
Στο β ημιχρονο σε ολα σχεδον τα φιλικα μπαινουμε καλα. Στα πρωτα δε βλεπομαστε.
Οι μικροι λογω κ εμπειριας πρωταθλητισμου στην κ20 εχουν πολυ σωστη ποδοσφαιρικη παιδεια κ νοοτροπια. Αυτη η νοοτροπια δεν πρεπει να αλοιωθει απο παιχτες μιζερους που εχουν εμποτιστει απο τη νοοτροπια της σουπαλιγδα. Πχ αν σου κανουν φαουλ κ μπορεις να συνεχισεις, συνεχιζεις. Κ ο νοων νοειτο.
Κριτικη παιχτων.
Ο κλαους κανει πολλα περισσοτερα στο γηπεδο πλεον αλλα δεν πρεπει να χασει την επαφη με τα διχτυα.
Παιχτης σαλπι στα ακρα δεν υπαρχει απλα.
Ο μακ ειναι μια ταχυτητα πανω απο ολους. Βελτιωση στη σκεψη πριν την τελικη πασα-ενεργεια χρειαζεται.
Ο βιτορ εχει αρχισει κ κανει γκελες κ ανησυχω.
Ο κιτσιου κακος σημερα αλλα αδιαμφισβητητα βασικο δεξι μπακ
Σκονδρας πουθενας. Τον εχουμε φορτωθει απλα.
Φανουρης. Ωραιος αλλα επ ουδενι ακρα. Περιοχη
Σαββιδης χαιρεσαι να τον βλεπεις. Προχωραει ορθιος με ψηλα το κεφαλι κ με τη μπαλα στα ποδια
Ποζατζιδης. 2ο αρ μπακ σιγουρα μ αυτα που ειδα ως τωρα.
Κωννιδης. Κριμα το παλικαρι.
Κουλουρη δουλεια δουλεια δουλεια. Παιχταρας θα γινεις.
Ωραιος ο γιακουμης αλλα κοντος. Μακαρι να με κανεις να κανω κωλοτουμπα αγορι μου.
Τζανδαρης.. αργος κ στη σκεψη
Τζιολης. Τι να πω δεν τον πιστευω. Μακαρι να διαψευστω.
Μαδουρο. Βελτιωμενος σιγουρα.
Κατσικας...καλη εμφανιση σμρ πλην της στραβοκλωτσιας. Αντε μπας κ στραβωθει κ σε παρει κανεις. Ε οχι κ περιβραχιονιο.
Γκολασα θελει δουλεια. Φαινεται να το εχει παντως.
Ρατς. Ας ερχοσουν στην προετοιμασια. Το επιπεδο σου γνωστο κατα τα αλλα.
Φερτε 2 σεντερ μπακ ρε παιδια κ ενα αρ εξτρεμ αναλογο του μακ κ θα ειμαστε καλα. Φυσικα κ οχι για πρωταθλημα. Αλλα θα χαιρομαστε να βλεπουμε την ομαδα αν ο ΑΑ βγαζει την 11αδα συμφωνα με αξιοκρατικα κριτηρια κ οχι βαση επετηριδας
Οι μικροι λογω κ εμπειριας πρωταθλητισμου στην κ20 εχουν πολυ σωστη ποδοσφαιρικη παιδεια κ νοοτροπια. Αυτη η νοοτροπια δεν πρεπει να αλοιωθει απο παιχτες μιζερους που εχουν εμποτιστει απο τη νοοτροπια της σουπαλιγδα. Πχ αν σου κανουν φαουλ κ μπορεις να συνεχισεις, συνεχιζεις. Κ ο νοων νοειτο.
Κριτικη παιχτων.
Ο κλαους κανει πολλα περισσοτερα στο γηπεδο πλεον αλλα δεν πρεπει να χασει την επαφη με τα διχτυα.
Παιχτης σαλπι στα ακρα δεν υπαρχει απλα.
Ο μακ ειναι μια ταχυτητα πανω απο ολους. Βελτιωση στη σκεψη πριν την τελικη πασα-ενεργεια χρειαζεται.
Ο βιτορ εχει αρχισει κ κανει γκελες κ ανησυχω.
Ο κιτσιου κακος σημερα αλλα αδιαμφισβητητα βασικο δεξι μπακ
Σκονδρας πουθενας. Τον εχουμε φορτωθει απλα.
Φανουρης. Ωραιος αλλα επ ουδενι ακρα. Περιοχη
Σαββιδης χαιρεσαι να τον βλεπεις. Προχωραει ορθιος με ψηλα το κεφαλι κ με τη μπαλα στα ποδια
Ποζατζιδης. 2ο αρ μπακ σιγουρα μ αυτα που ειδα ως τωρα.
Κωννιδης. Κριμα το παλικαρι.
Κουλουρη δουλεια δουλεια δουλεια. Παιχταρας θα γινεις.
Ωραιος ο γιακουμης αλλα κοντος. Μακαρι να με κανεις να κανω κωλοτουμπα αγορι μου.
Τζανδαρης.. αργος κ στη σκεψη
Τζιολης. Τι να πω δεν τον πιστευω. Μακαρι να διαψευστω.
Μαδουρο. Βελτιωμενος σιγουρα.
Κατσικας...καλη εμφανιση σμρ πλην της στραβοκλωτσιας. Αντε μπας κ στραβωθει κ σε παρει κανεις. Ε οχι κ περιβραχιονιο.
Γκολασα θελει δουλεια. Φαινεται να το εχει παντως.
Ρατς. Ας ερχοσουν στην προετοιμασια. Το επιπεδο σου γνωστο κατα τα αλλα.
Φερτε 2 σεντερ μπακ ρε παιδια κ ενα αρ εξτρεμ αναλογο του μακ κ θα ειμαστε καλα. Φυσικα κ οχι για πρωταθλημα. Αλλα θα χαιρομαστε να βλεπουμε την ομαδα αν ο ΑΑ βγαζει την 11αδα συμφωνα με αξιοκρατικα κριτηρια κ οχι βαση επετηριδας
εμμονες δεν εχω με κανεναν την γνωμη μου λεω αν δεν σε αρεσει ειναι αλλο θεμα δεν μπορουμε να συμφωνουμε...αν θες μιλα μου συγκεκριμενα για να το αναλυσουμε δεν εχω θεμα...οσο για σκαουτερ στον ΠΑΟΚ ευχαριστω εχουμε πολλα τσακαλια εκει μεσα δεν χρειαζομαι και εγωMetal-Nikos έγραψε:πάλι καλά που δέν είσαι σκάουτερ στον ΠΑΟΚ όχι ότι εγώ θα είμουν καλύτερος αλλά είναι εμφανές ότι έχεις εμμονές με παίκτες . φιλικά θα σε εκπλήξουν πολλοί παίκτες μας φέτος θετικά .Sera4 έγραψε:στο πρωτο ημιχρονο ειχαμε πολυ καλο πρεσινγκ και αμυντικη λειτουργια αλλα τεραστια θεματα στην κυκλοφορια της μπαλας κυριως λογω των κεντρικων αμυντικων και των χαφ..

δεν μου αρεσε η αργη ταχυτητα της ομαδας στο α μερος
η αδυναμια προωθησης του παιχνιδιου
οι παραλληλες πασες των μπακ εξω απο την περιοχη του Γλυκου
η παρουσια του ρατ ο οποιος δεν εχει καμια σχεση με τον Λινο
η μετρια παρουσια του Γκολασα, δεν διεκρινα σε κανενα φιλικο μεχρι τωρα το ταλεντο του...
μου αρεσεαν
η παρουσια του Κλαους εκτος περιοχης
η παρουσια του Μακ, επιτελους καποιος που ξερει μπαλα...
το ανεβασμα του φανουρη
σαν να υπαρχει ενα ταλεντακι που λεγεται ποζατζιδης, βρε λες?
ο Τζιολης για πρωτο ματς ηταν καλος αλλα ολα τα λεφτα ηταν ο Μαντουρο
μα επιτελους θα βρεθει κανενας δημοσιογραφος να ρωτησει αυτο που ρωταμε ολοι μας?
θα γινουν μεταγραφες για τα προκριματικα? αντε ρε δημοσιογραφισκοι φοβοσαστε να ρωτησετε?
η αδυναμια προωθησης του παιχνιδιου
οι παραλληλες πασες των μπακ εξω απο την περιοχη του Γλυκου
η παρουσια του ρατ ο οποιος δεν εχει καμια σχεση με τον Λινο
η μετρια παρουσια του Γκολασα, δεν διεκρινα σε κανενα φιλικο μεχρι τωρα το ταλεντο του...
μου αρεσεαν
η παρουσια του Κλαους εκτος περιοχης
η παρουσια του Μακ, επιτελους καποιος που ξερει μπαλα...
το ανεβασμα του φανουρη
σαν να υπαρχει ενα ταλεντακι που λεγεται ποζατζιδης, βρε λες?
ο Τζιολης για πρωτο ματς ηταν καλος αλλα ολα τα λεφτα ηταν ο Μαντουρο
μα επιτελους θα βρεθει κανενας δημοσιογραφος να ρωτησει αυτο που ρωταμε ολοι μας?
θα γινουν μεταγραφες για τα προκριματικα? αντε ρε δημοσιογραφισκοι φοβοσαστε να ρωτησετε?
Για τον μακ μιλάς τον νέο ολισε ; Αυτο δεν διέγνωςε κάποιος εδω ; Συνεχίζει να ειναι καλος ο μακ ΜΠΡΑΒΟ
τι σχεση εχει ρε φιλε ο Μακ με τον Ολισε? ο ολισε ηταν καραγκιοζ μπερντε...ο Μακ ειναι ποδοσφαιριστηςeorptol έγραψε:Για τον μακ μιλάς τον νέο ολισε ; Αυτο δεν διέγνωςε κάποιος εδω ; Συνεχίζει να ειναι καλος ο μακ ΜΠΡΑΒΟ
- NIKOS_PAOK04
Ποζατζίδης , Σαββίδης , Κουλούρης με περσινό Κίτσιου και Κάτσε Θεωρώ πως φέτος θα μας γίνουν συνήθεια είτε πάρουμε τους 3 παίκτες(μεταγραφες στόπερ,αρ.εξτρεμ,8αρι) είτε όχι.
Δεν μιλάω για μεγάλα πράγματα αλλά έχω την αίσθηση ότι θα παίζουμε μπάλα και θα χαιρόμαστε να βλέπουμε την ομάδα. Θεώρώ πως η ομάδα είναι ένα κλικ επάνω από πέρισυ(εξαιρώ τον πολύ κακό σήμερα Τζιόλη και τον βλέπω κάπου δανεικό με ιτανζ).
Δεν μιλάω για μεγάλα πράγματα αλλά έχω την αίσθηση ότι θα παίζουμε μπάλα και θα χαιρόμαστε να βλέπουμε την ομάδα. Θεώρώ πως η ομάδα είναι ένα κλικ επάνω από πέρισυ(εξαιρώ τον πολύ κακό σήμερα Τζιόλη και τον βλέπω κάπου δανεικό με ιτανζ).
-
Καλος είναι ο μακ απλά φαίνεται ότι δεν έχει το ένας με έναν. Δεν έχει προσωπική ενέργεια δηλαδή