Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
teod1980

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Δημοσίευση από teod1980 »

Καλό είναι να κάνουμε πρώτα ομάδα και να βάλουμε λεφτά και μετά να μιλάμε...

Trolling

Όχι ότι δε τα ξέραμε και τα περιγράφαμε ακριβώς, απλά έχει γέλιο να τα διαβάζεις από εισαγγελέα.
Όχι ότι θα γίνει τίποτα.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

και αυτοί οι διάλογοι είναι από το 2012 και 2013, μήπως έχει και τίποτα διαλόγους φετινούς ο εισαγγελέας;;; Ειδικά για την τιμωρία του ΠΑΟΚ, τώρα που έρχεται και η εκδίκαση στο CAS να δείξουμε πόσο αυτόνομη είναι η αθλητική δικαιοσύνη στην Ελλάδα. Μία μεταφρασούλα στα αγγλικά και αποστολή στην ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ παρακαλώ, για να μας πει μετά ο Μισέλ πως έχει ξεφύγει μπροστά η μία ομάδα
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Μην ενθουσιάζεστε. Τωρα ουσιαστικά ξεκινάει η διερεύνηση της υπόθεσης.
Ο Εισαγγελέας ζήτησε απο το Συμβούλιο Πλημελλειοδικών να γίνουν δεκτές οι απομαγνητοφωνήσεις.
Αν (ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ) γίνει δεκτό το αίτημά του, τότε μόνο με χυδαία πολιτική παρέμβαση θα γλυτώσει την φυλακή ο Χοντρός.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Τους πακιστανούς που αγόραζαν τα κινητά πρέπει να τους περνούσαν από κάστιν. Ένας που είχε πάρει τηλέφωνο για τον χοντρό λέγεται Φαταούλ. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

georgedoulk2008 έγραψε:Μην ενθουσιάζεστε. Τωρα ουσιαστικά ξεκινάει η διερεύνηση της υπόθεσης.
Ο Εισαγγελέας ζήτησε απο το Συμβούλιο Πλημελλειοδικών να γίνουν δεκτές οι απομαγνητοφωνήσεις.
Αν (ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ) γίνει δεκτό το αίτημά του, τότε μόνο με χυδαία πολιτική παρέμβαση θα γλυτώσει την φυλακή ο Χοντρός.
Φίλε μου, χωρίς να είμαι νομικός, νομίζω πως στην τελευταία σελίδα του δικογράφου υπάρχει η σχετική απόφαση η οποία συναινεί στην άρση του απορρήτου με βάση το σκεπτικό της πρότασης Κορέα. Δες το θέμα στο SKAI στο τέλος της σελίδας 4. Όλοι οι άλλοι τα έχουνε μαζέψει.......πήγε το σκατό στην κάλτσα.
Spiros_S

Εγώ επειδή φοβήθηκα μην εξαφανιστούν ξαφνικά, τα έχω κατεβάσει και τα καμαρώνω.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Παρομοίως, αλλά πρόσεχε :P
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

cellophan έγραψε:
georgedoulk2008 έγραψε:Μην ενθουσιάζεστε. Τωρα ουσιαστικά ξεκινάει η διερεύνηση της υπόθεσης.
Φίλε μου, χωρίς να είμαι νομικός, νομίζω πως στην τελευταία σελίδα του δικογράφου υπάρχει η σχετική απόφαση η οποία συναινεί στην άρση του απορρήτου με βάση το σκεπτικό της πρότασης Κορέα. Δες το θέμα στο SKAI στο τέλος της σελίδας 4. Όλοι οι άλλοι τα έχουνε μαζέψει.......πήγε το σκατό στην κάλτσα.
Δεν είχα διαβάσει τα έγγραφα. Εχεις απόλυτο δικιο. Η προταση του Εισαγγελέα έχει γίνει δεκτή. Άρα περιμένουμε μέχρι Σεπτέμβρη το αργότερο να έχουν απολογηθεί ολοι οι εμπλεκόμενοι. Παντως διαβάζοντας τις απομαγνητοφωνήσεις μου σηκώθηκε η τρίχα. Εχουν πέσει 20αρες και ισόβια για πολύ λιγότερα.
Spiros_S

Τα τύπωσα και τα έχω σε θυρίδα :lol: :lol:
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

buffalobill4 έγραψε:Γεια σου ρε Χητρα αντικειμενικε.
Γεια σου ρε Χητρα εγκυρε.
Γεια σου ρε Χητρα αμεμπτε.
Γεια σου ρε Χητρα υπερανω και πολεμιε των γραφικων μακεδονομαχων.
Γεια σου ρε Χητρα των δυσκολων αποστολων.
Γεια σου ρε Χητρα φιλε του Θεοδωριδη.
Γεια σου ρε Χητρα γενικως.

Μακαρι να συνεχιστει το ξεβρακωμα των ρουφιανων δημοσιογραφων.

Α και που σαι Χητρα, αν εχεις συνομιλιες και με δικους μας βγαλτες να τους παρεις μαζι σου στον πατο. Καληνυχτα.
poios einai o xhtras ???
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Spiros_S έγραψε:Τα τύπωσα και τα έχω σε θυρίδα :lol: :lol:
Parakalw steilta se PDF giati apo to google den mporw na ta katevasw
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Να υποθέσω ότι 1 κιλό γάβρος στον πάγκο και τα καπνογόνα στις κερκίδες είναι πιο σημαντικό θέμα από την χειραγώγηση ενός πρωταθλήματος και τις κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Γι αυτό τότε ανά 3 λεπτά είχαμε άρθρο για την "κόλαση" που περάσαν οι χαϊδεμένοι του συστήματος και το πόσο ρεζίλι θα γίνουμε διεθνώς...
Τώρα... μούγκα στη στρούγκα τα αντικειμενικά site και εφημερίδες!!!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

GoMaRoS έγραψε:και αυτοί οι διάλογοι είναι από το 2012 και 2013, μήπως έχει και τίποτα διαλόγους φετινούς ο εισαγγελέας;;; Ειδικά για την τιμωρία του ΠΑΟΚ, τώρα που έρχεται και η εκδίκαση στο CAS να δείξουμε πόσο αυτόνομη είναι η αθλητική δικαιοσύνη στην Ελλάδα. Μία μεταφρασούλα στα αγγλικά και αποστολή στην ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ παρακαλώ, για να μας πει μετά ο Μισέλ πως έχει ξεφύγει μπροστά η μία ομάδα
Επειγόντως.Ιβααααν....
GiorgosAtha έγραψε:Να υποθέσω ότι 1 κιλό γάβρος στον πάγκο και τα καπνογόνα στις κερκίδες είναι πιο σημαντικό θέμα από την χειραγώγηση ενός πρωταθλήματος και τις κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Γι αυτό τότε ανά 3 λεπτά είχαμε άρθρο για την "κόλαση" που περάσαν οι χαϊδεμένοι του συστήματος και το πόσο ρεζίλι θα γίνουμε διεθνώς...
Τώρα... μούγκα στη στρούγκα τα αντικειμενικά site και εφημερίδες!!!
Που κόντεψαν να μας πείσουν οτι είμαστε φαντασιόπληκτοι κια πάσχουμε απο μανια καταδίωξης.
Άβαταρ μέλους
dimitrissss

Δημοσίευση από dimitrissss »

Το παπαδαριό υπέρ Μαρινάκη! Το γνωστό απόβρασμα, ο Πειραιώς Σεραφείμ, ξαναχτύπησε, αυτή τη φορά για ζήτημα που δεν άπτεται στα της Εκκλησίας.

Πειραιώς Σεραφείμ: "Ατεκμηρίωτη η πρόταση για τον Μαρινάκη"

Ἀπό τήν ἐνασχόληση μέ ἀνακριτικά καθήκοντα ἀρκετά χρόνια στήν Ἐκκλησιαστική Δικαιοσύνη, ἔχω τήν δυνατότητα νά ἐκφράσω δημόσια τήν γνώμη μου ἀναφορικά μέ τήν παρανόμως δημοσιοποιηθείσα πρόταση τοῦ Ἀντιεισαγγελέως Πλημμελειοδικῶν ’Αθηνῶν καθ’ ὅ μέρος ἀφορᾶ αὐτή στόν Πρόεδρο τῆς ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Πειραιῶς καί ἐκλεγέντα πρῶτο Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιῶς κ. Βαγγέλη Μαρινάκη ἀναφέρων ὅτι εἶναι ἀτεκμηρίωτη καί χωρίς οὐσιώδη στοιχειοθέτηση καί κατά ταῦτα ἀποβαίνει ἕωλος, ἀβάσιμος καί ἀνεπέρειστος.

Ὅσον ἀφορᾶ στούς δημοσιοποιηθέντας διαλόγους πού φέρονται δῆθεν ἐμπλέκοντας τόν κ. Μαρινάκη δέν ἔχουν καμμία ποινική ἀξιολόγηση.

Ἑπομένως ὅλη αὐτή ἡ ἀπαράδεκτη ὑπόθεση ἀναφορικά μέ τόν Πρόεδρο τῆς ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εἶναι πομφόλυγα ἡ ὁποία ἐντός ὀλίγου χρόνου θά διαρραγῆ μετά κρότου.

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
+ ὁ Πειραιῶς ΣΕΡΑΦΕΙΜ

http://www.romfea.gr/ektakta-nea-2/2530 ... 9-09-58-48
Spiros_S

elvetos giatros έγραψε:
Parakalw steilta se PDF giati apo to google den mporw na ta katevasw
Δεν ξέρω αν μπορώ να βάλω link του dropbox εδώ για κάτι τέτοιο. Αν μπορώ, ευχαρίστως.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”