paokfc.gr & PAOK FC Megastore
Re: paokfc.gr & PAOK FC Megastore
Νομίζω είναι ίδιες τιμές με τις προηγούμενες χρονιές. Το μπλουζάκι της προπόνησης κλασικά πολύ ωραίο και κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά βγαίνει σε 30-40% μείον, το τσιμπάμε τότε
- Notorious4
Παιδιά τι παίζει με το Ε-Store του ΠΑΟΚ ; Είναι πραγματικα για τα πανηγύρια.
Δεν μπορείς να τους βρεις στο τηλέφωνο. Δεν σου απαντάνε στα mail κάθε φορά που κάνω παραγγελία σέρνονται. Είμαστε πολύ πίσω σε αυτό το κομμάτι.
Δεν μπορείς να τους βρεις στο τηλέφωνο. Δεν σου απαντάνε στα mail κάθε φορά που κάνω παραγγελία σέρνονται. Είμαστε πολύ πίσω σε αυτό το κομμάτι.
Το e-store έχει διαφορετικό τηλέφωνο από της μπουτίκ, που δεν θυμάμαι αλλά πάρε στην παε και ζήτα να σε συνδέσουν, όσες φορές χρειάστηκε το σήκωσαν και ήταν και εξυπηρετικότατοι
Για το 25% που είπαν για όσους πήγαν και στα 3 ματς;
Μέχρι να μας έρθει θα καλοκαιριάσει μου φαίνεται.
Άρχισαν οι εκπτώσεις τώρα, πχ οι φανέλες έχουν κοντά στο πενηντάρικο.
- potamda
- Bet Guru 2023
Πριν λίγες ημέρες είχα γενέθλια. Ήρθε λοιπόν, μήνυμα από το paokfc megastore για αποκλειστική προσφορά - 10% με κωδικό που ισχύει μόνο σε online αγορές και μόνο σε προϊόντα που δε βρίσκονται σε έκπτωση.
Εντωμεταξύ ξεκίνησαν και οι εκπτώσεις...
Μιλάμε για πολύ επιθετική εκπτωτική πολιτική!
Αφού σκέφτομαι να μην τη χρησιμοποιήσω μη βάλω μέσα την εταιρεία και καταστραφεί...
Εντωμεταξύ ξεκίνησαν και οι εκπτώσεις...
Μιλάμε για πολύ επιθετική εκπτωτική πολιτική!
Αφού σκέφτομαι να μην τη χρησιμοποιήσω μη βάλω μέσα την εταιρεία και καταστραφεί...
Αυτό με την έκπτωση είναι δείγμα του πόσο "καλά" λειτουργεί η ΠΑΕ...
fossa έγραψε:Για το 25% που είπαν για όσους πήγαν και στα 3 ματς;
Μου ήρθε μόλις μήνυμα με τον κωδικό. Ισχύει μέχρι 10/3 για αγορές μόνο από το eshop. Εξαιρούνται τα εκπτωτικα προϊόντα.
Μου ήρθε και μένα. Φυσικά απ'τη στιγμή που δεν είναι μέσα τα προϊόντα που βρίσκονται ήδη σε έκπτωση είναι δώρον άδωρον 

Εξαιρούνται και όσα προϊόντα έχουν ασπρόμαυρο χρώμα.ABOLEYTOI έγραψε:fossa έγραψε:Για το 25% που είπαν για όσους πήγαν και στα 3 ματς;
Μου ήρθε μόλις μήνυμα με τον κωδικό. Ισχύει μέχρι 10/3 για αγορές μόνο από το eshop. Εξαιρούνται τα εκπτωτικα προϊόντα.