2.Γιάννης Σκόνδρας
-
Re: 2.Γιάννης Σκόνδρας
O γιάννης είναι πάρα πολύ καλός παίκτης , στην αρχή ήμουν επιφυλακτικός όμως έχει βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα , ας μείνει στη Β ομάδα όπως είχαν κάνει στο παρελθόν και άλλα παιδιά που τα είχε στηρίξει ο τότε προπονητής και έγιναν φίλοι με το γιο του ιδιοκτήτη και μετά προσωπικά πρόκοψαν
Sorry για το οφτοπικ αλλά είδα το name και πρέπει να το πω.
Η Φολέγανδρος μακράν το ωραιότερο νησί που έχω πάει.
Η Φολέγανδρος μακράν το ωραιότερο νησί που έχω πάει.
- painkiller4
Τον έπεισε ο καλογερος και θέλει να πάει στα τυρογαλα γράφουν στα σαιτ και με αποζημίωση για να πάρει την ελευθερας του.
Σιγά το νέο τα έχουμε γράψει εδώ και δύο μήνες ότι μόνο με τον κοσμοκαλογερο κάνει χωριό αυτός.
Τι φιλοδοξίες να έχει ένα παιδάκι που αυτή τη στιγμή στην πιάτσα δε πιάνει ούτε 50 χιλιάρικα συμβόλαιο;
Έχει πληρώσει ο Ιβάν κάτι κερατιάτικα ρε μανιακ.
Αν ήταν για να μάθει ας έγιναν, δεν θα του λείψουν λίγα εκατομμύρια έχει μπόλικα.
Έχει πληρώσει ο Ιβάν κάτι κερατιάτικα ρε μανιακ.
Αν ήταν για να μάθει ας έγιναν, δεν θα του λείψουν λίγα εκατομμύρια έχει μπόλικα.
Τελικα μαλλον μενει, δεν του δινουμε την αποζημιωση που θελει. Να νοικιασουμε ενα χωματινο γηπεδο ή χωραφι και να τον βαζουμε να κανει προπονησεις εκει μονος, για να μην εχουμε και προβλημα με την ουεφα.
Ποση φιλοδοξια πια ρε Γιαννη?
Ποση φιλοδοξια πια ρε Γιαννη?
στην λαρισα γιατι δεν πηγε με αγγελο? Θα ταν καλη περιπτωση για τον ιδιο παντως
Τπτ μπανε φιλοσοφικά το πηρα εισαι 26 χρ κ αντί να κοιτάξεις να χτισεια ξανα την καριέρα σου στα τετοια σου
- ΑποστόληςΑ
Χειρονομούσες κάποτε με το άλλο το σαπάκι τον Λαζαρίδη, αυτό που βιώνεις τώρα είναι το πλήρωμα του χρόνου Γιαννάκη.
Δεν ξερω αποστολη
Δεν τους στέλνουνε ολους στη μιχαλοβιτσε να Ρο σηκώσουμε στη Σλοβακία ;
Δεν τους στέλνουνε ολους στη μιχαλοβιτσε να Ρο σηκώσουμε στη Σλοβακία ;