Sera η δε διαβάζεις προσεκτικά τι λέω ή σ αρέσει να βάζεις κουβέντες στα στόματα των άλλων.Κανείς δε είπε οτι γουστάρει τον Γκαγκάτση και σίγουρα όχι εγώ.Για μένα προσπάθησε την περίοδο Ζαγόρ κι απέτυχε οικτρά.Άλλο αυτό όμως κι άλλο το να υποδεικνύω στον Ιβάν με ποιόν θα ΜΙΛΑΕΙ. Ξαναλέω δε θελω να γίνω Γαυρος ,ισονομία ζητάω.Όσο για τις ηθικολογίες που ακούγονται εδω μέσα τις ακούω βερεσέ.Όλοι προτιμάτε να σας τρυπάνε παρά να παίξετε βρώμικα κι εσείς για να φέρετε το παιχνίδι στα ίσα.Ναί καλά.Γι αυτό τρελαίνεστε κάθε Κυριακή με τα κοράκια και τα σφυρίγματά τους.Sera4 έγραψε: ....
πραγματικα λυπαμαι πολυ που υπαρχουν συνοπαδοι που εχουν τετοιες αποψεις για τετοιους παραγκαρχες...να φερουμε και τον σωκρατες να μας διδαξει διαχειριση ''εξωγηπεδικων'' θεματων...αν ειναι δυνατον....ντροπη,ξεφτιλα,αηδια και τρυπημα καμια αλλη κουβεντα δεν χωραει απεναντι σε τετοιες ενεργεις και τετοια προσωπα...καταφερνουμε να να παρουσιασουμε ως κατι φυσιολογικο ενα μισητο προσωπο το οποιο εκτελουσε χρεη μαγειρα στη μεγαλη δεκαετια του σωκρατη... θελω να πιστευω οτι απλα ηταν μια βολιδοσκοπηση καταστασης...
Για το πρωτάθλημα του 74 είχες υπερομάδα.Τωρα δε σ αφήνουν να την δημιουργήσεις ενώ αυτή μπορούν με τα λεφτά του CL.Για το πρωτάθλημα του 85 άστο καλύτερα.Πολλά ακούστηκαν ας μην την ανοίξουμε αυτη τη συζήτηση.
Να βρει τρόπο να χτυπήσει το πρωτάθλημα χωρίς να μου αλλοιώσει ούτε λίγο την ταυτότητά μου.