László Bölöni
Re: László Bölöni
τραγικο κοουτσαρισμα δασκαλε χθες ... τραγικη ενδεκαδα , επιμενεις σε παικται που δεν κανουν οπως κρεσιτς και φωτακη και αλλαγες πολυ αργες και λανθασμενες ...
Steenage έγραψε:τραγικο κοουτσαρισμα δασκαλε χθες ... τραγικη ενδεκαδα , επιμενεις σε παικται που δεν κανουν οπως κρεσιτς και φωτακη και αλλαγες πολυ αργες και λανθασμενες ...
τα κακα να λεμε... αλλα για Φωτακη διαφωνω! Ειναι οντως ο παιχτης του μηνα!
steen ξαναδεστο για τον φωτακη. Eνταξει συμφωνουμε οτι δεν ειναι τπτ παραπανω απο ενας παιχτης ρολιστας.. αλλα μεχρι στιγμης αποδιδει ισως και παραπανω απο τις δυνατοτητες του. Για εμενα ειναι ΜVP.
Steenage έγραψε:τραγικο κοουτσαρισμα δασκαλε χθες ... τραγικη ενδεκαδα , επιμενεις σε παικται που δεν κανουν οπως κρεσιτς και φωτακη και αλλαγες πολυ αργες και λανθασμενες ...
+++++++++++++++++++++++1926……….Ειχα μεγαλυτερες προσδοκιες απο τον Κυριο Μπολονι με βαση τα παιχνιδι με κουλα και καζαν….…..
o lazlo ηττηθηκε απο τον βαλβερντε , αυτο εγινε
ο βαλβερντε μας μελετησε καλα
2 παικτες κλειναν βιερινια σαλπι στην υποδοχη της μπαλλας
με σκοπο να μη κανουν τριγωνακιαα με λινο ,εττο και βγαινουν στην επιθεση
ο μονος τροπος αναπτυξης ηταν απο τον αξονα, αλλα δυστυχως ο ιβιτσ μπηκε στο 73
και φυσικα αλλο λαθος η εμμονη με τον κρεσιτς
ο βαλβερντε μας μελετησε καλα
2 παικτες κλειναν βιερινια σαλπι στην υποδοχη της μπαλλας
με σκοπο να μη κανουν τριγωνακιαα με λινο ,εττο και βγαινουν στην επιθεση
ο μονος τροπος αναπτυξης ηταν απο τον αξονα, αλλα δυστυχως ο ιβιτσ μπηκε στο 73
και φυσικα αλλο λαθος η εμμονη με τον κρεσιτς
Γενικώς ... τραγικός προπονητής.
Εγώ λέω να τον αλλάξουμε.
ΥΓ: Έχω βαρεθεί και έχω σιχαθεί τον χαρακτηρισμό "τραγικός" ... Πρωτοτυπίστε και λίγο.
Ειλικρινά σας μιλάω, το τελευταίο πράγμα που θα περνούσε απο το μυαλό μου μετά το χθεσινό μάτς, θα ηταν το να κατηγορήσω τον Μπόλονι.
Θα ήθελα λοιπόν να παρακαλέσω όσους καταφέρονται ενάντια του Μπόλονι, να σταματήσουν. Όχι γιατί εκθέτουν τον προπονητή μας, αλλά γιατί εκτίθενται οι ίδιοι.
Θα ήθελα λοιπόν να παρακαλέσω όσους καταφέρονται ενάντια του Μπόλονι, να σταματήσουν. Όχι γιατί εκθέτουν τον προπονητή μας, αλλά γιατί εκτίθενται οι ίδιοι.
László Bölöni
DC έγραψε:Steenage έγραψε:τραγικο κοουτσαρισμα δασκαλε χθες ... τραγικη ενδεκαδα , επιμενεις σε παικται που δεν κανουν οπως κρεσιτς και φωτακη και αλλαγες πολυ αργες και λανθασμενες ...
Γενικώς ... τραγικός προπονητής.
Εγώ λέω να τον αλλάξουμε.
ΥΓ: Έχω βαρεθεί και έχω σιχαθεί τον χαρακτηρισμό "τραγικός" από τον κάθε πικραμένο. Πρωτοτυπίστε και λίγο.
τι να πεις πήραμε φτυάρι και τους θαβουμε όλους όλοι είναι άχρηστοι ανίκανοι κλπ. Δεν παιζομαστε μερικοί πραγματικά
Στην ισοπέδωση στην πρώτη στραβη είμαστε μανουλες .....λες και στο ποδόσφαιρο επιβαλετε να κερδίζεις πάντα με οποιοδήποτε τροπο τέτοια ομάδα δεν υπάρχει στον κόσμο......
Λοιπον δασκαλε Λαζλο , συνοψιζοντας τα οσα εχω διαβασει εδω σε λιγοτερο απο 24 ωρες απο το χθεσινο παιχνιδι , και μιας και δεν γνωριζεις την ελληνικη , εχω να σου μεταφερω τα εξης :
- Εχεις "εμμονες " με τον Κρεσιτς και καλο ειναι να τις κοψεις . Αλλωστε απο την βαλλιστικη εξεταση και αναλυση που καναμε φταιει 100%. Και οχι μονο τωρα αλλα συνεχεια.
- Αρχιζεις να εχεις "εμμονες " και με τον Μπαλαφα ... Προσεξε το...
- Ο βιερινια επειδη για πρωτη φορα μετα απο τοσο καιρο ειναι ντεφορμε και ολα τα αντιπαλα αμυντικα συστηματα προσαρμοζονται επανω του , να τον βαλεις παγκο ...
- Θα μαθεις να βαζεις νωριτερα τον Ιβιτς.
- Ο φωτακης καλο ειναι να βγει στην φαση που ειναι ...
- Για προσεξε λιγο και κοιτα να βαλεις μεσα τον Ρομπερ , και ισως και τον Λαζαρ...
- Εχεις αρχισει και εισαι εκνευριστικα " αργος " στις αλλαγες , σε σημειο που θυμιζεις Ντουσκο απο τα παλια... Προσεξε το και αυτο ...
Γενικως μεχρι το 0-1 μπορει να ησουν καλος μετα το 2-1 εγινες τραγικος ... Για προσεξε τα ολα αυτα που σου μεταφερω γιατι αμα λαχει ξεκιναμε την κριτικη και αμα δεν κερδαμε ναουμε μπορει να ακουσεις το " go village καρπουζα" στα ρουμανικα ...
Τελος παντων αν εχεις καποιες αποριες , επικοινωνησε με τον ομοσπονδιακο τεχνικο της Εθνικης Ελλαδας ... Και σε αυτον τα ιδια γινοντουσαν ...

- Εχεις "εμμονες " με τον Κρεσιτς και καλο ειναι να τις κοψεις . Αλλωστε απο την βαλλιστικη εξεταση και αναλυση που καναμε φταιει 100%. Και οχι μονο τωρα αλλα συνεχεια.
- Αρχιζεις να εχεις "εμμονες " και με τον Μπαλαφα ... Προσεξε το...
- Ο βιερινια επειδη για πρωτη φορα μετα απο τοσο καιρο ειναι ντεφορμε και ολα τα αντιπαλα αμυντικα συστηματα προσαρμοζονται επανω του , να τον βαλεις παγκο ...
- Θα μαθεις να βαζεις νωριτερα τον Ιβιτς.
- Ο φωτακης καλο ειναι να βγει στην φαση που ειναι ...

- Για προσεξε λιγο και κοιτα να βαλεις μεσα τον Ρομπερ , και ισως και τον Λαζαρ...
- Εχεις αρχισει και εισαι εκνευριστικα " αργος " στις αλλαγες , σε σημειο που θυμιζεις Ντουσκο απο τα παλια... Προσεξε το και αυτο ...
Γενικως μεχρι το 0-1 μπορει να ησουν καλος μετα το 2-1 εγινες τραγικος ... Για προσεξε τα ολα αυτα που σου μεταφερω γιατι αμα λαχει ξεκιναμε την κριτικη και αμα δεν κερδαμε ναουμε μπορει να ακουσεις το " go village καρπουζα" στα ρουμανικα ...

Τελος παντων αν εχεις καποιες αποριες , επικοινωνησε με τον ομοσπονδιακο τεχνικο της Εθνικης Ελλαδας ... Και σε αυτον τα ιδια γινοντουσαν ...

- george aspromayros
εγω δεν ακουσα να κραζει κανεις...Σεβασμος πιστευω υπαρχει απ ολους..Τωρα αν 2-3 εγιναν γραφικοι ενταξει ειναι μειοψηφια κ δεν θα τους παρουμε υπ οψιν!
αλλά αλλο σεβασμος κ πιστη στις δυνατοτητες του προπονητη μας και αλλο λεω την ταπεινη μου γνωμη...Γιαυτο αλλωστε δεν υπαρχει το νημα? ή υπαρχει μονο για τα ΄΄μπραβο΄΄ ???
μπορει οι ασχημοι χαρακτηρισμοι να ναι ατοποι εντελως........αλλά και η θεοποιηση ειδικα απο τοσο νωρις ..δεν μου αρεσει!
αλλά αλλο σεβασμος κ πιστη στις δυνατοτητες του προπονητη μας και αλλο λεω την ταπεινη μου γνωμη...Γιαυτο αλλωστε δεν υπαρχει το νημα? ή υπαρχει μονο για τα ΄΄μπραβο΄΄ ???
μπορει οι ασχημοι χαρακτηρισμοι να ναι ατοποι εντελως........αλλά και η θεοποιηση ειδικα απο τοσο νωρις ..δεν μου αρεσει!
++
Και εν τέλη το να μιλάς για την κακιά μέρα κάποιου δεν είναι κακό. Εξ' άλλου κανείς δεν αλάνθαστος. Το να λες μπράβο όμως και στα άσχημα είναι το επικίνδυνο.
Με το να λες κάποια λάθη που έκανε ο προπονητής ή οι παίκτες, δεν σημαίνει ότι δεν τους θεωρείς άξιους για την ομάδα σου.
Άλλο η γνώμη μας για κάποιον και άλλο η κριτική για ένα συγκεκριμένο ματς!
Οι υπερβολές δεν έχουν νόημα.. Προς όποια κατεύθυνση κι αν είναι...
Και εν τέλη το να μιλάς για την κακιά μέρα κάποιου δεν είναι κακό. Εξ' άλλου κανείς δεν αλάνθαστος. Το να λες μπράβο όμως και στα άσχημα είναι το επικίνδυνο.
Με το να λες κάποια λάθη που έκανε ο προπονητής ή οι παίκτες, δεν σημαίνει ότι δεν τους θεωρείς άξιους για την ομάδα σου.
Άλλο η γνώμη μας για κάποιον και άλλο η κριτική για ένα συγκεκριμένο ματς!
Οι υπερβολές δεν έχουν νόημα.. Προς όποια κατεύθυνση κι αν είναι...
george aspromayros έγραψε:λλά και η θεοποιηση ειδικα απο τοσο νωρις ..
Πολυ σωστο . Συμφωνω . Αλλα και η αποκαθηλωση απο τοσο νωρις , δεν ειναι εξισου κακο ?