Μάκης Χάβος
- Maximus
Re: Μάκης Χάβος
Οπου φυσαει ο ανεμος, ειμαστε μερικοι εδω μεσα! (γραφω "ειμαστε" για να μην εχουμε παρεξηγησεις...και εγω μεσα)
Πριν 5 μερες παιξαμε την μπαλαρα της ζωης μας και πηγαμε να παρουμε την προκριση απεναντι στην ΤΣΣΚΑ και τωρα δεν μπορεσαμε να κερδισουμε την Καβαλα μεσα στην Τουμπα!
Αντε πειτε μου εσεις τώρα τι ειναι λογικο και τι δεν ειναι!
Πριν 5 μερες ο Χαβος εβαλε τα γυαλια στο γατακι της ΤΣΣΚΑ, ενω σημερα εκανε τακτικά λαθη και εχασε το παιχνιδι;
Ρε παιδια, η ομαδα διαλεγει παιχνιδια! Απο την αρχη της χρονιας το λέμε! Τι θελατε δηλαδη... Να μαμησουμε την Τριτη, να μαμησουμε σημερα, να μαμησουμε και το αεκακι την Τεταρτη;!; Δεν γινονται αυτα τα πραγματα... 3 ματς σε φουλ ρυθμο μεσα σε 7 μερες! Δεν μπορει η ομαδα...Απλα... Καλό είναι να το καταλαβουμε κάποτε...
Εγω ειμαι σιγουρος οτι την Τεταρτη θα δουμε το "αλλο πρόσωπο" της ομαδας...
Πριν 5 μερες παιξαμε την μπαλαρα της ζωης μας και πηγαμε να παρουμε την προκριση απεναντι στην ΤΣΣΚΑ και τωρα δεν μπορεσαμε να κερδισουμε την Καβαλα μεσα στην Τουμπα!
Πριν 5 μερες ο Χαβος εβαλε τα γυαλια στο γατακι της ΤΣΣΚΑ, ενω σημερα εκανε τακτικά λαθη και εχασε το παιχνιδι;
Ρε παιδια, η ομαδα διαλεγει παιχνιδια! Απο την αρχη της χρονιας το λέμε! Τι θελατε δηλαδη... Να μαμησουμε την Τριτη, να μαμησουμε σημερα, να μαμησουμε και το αεκακι την Τεταρτη;!; Δεν γινονται αυτα τα πραγματα... 3 ματς σε φουλ ρυθμο μεσα σε 7 μερες! Δεν μπορει η ομαδα...Απλα... Καλό είναι να το καταλαβουμε κάποτε...
Ο Σακελλαρίου είναι τραυματίας. Στα άλλα έχεις δίκιο.Besuch έγραψε:Επειδη πανω στην τρελα μου τα ξεχασα......
Που ειναι ο Σακελαριου Μακη μου.....που ειναι ο Κουτσια...που ειναι ο Αριας?
Αν σ'αυτα τα ματς δεν τους υπολογιζεις που χρειαζεται η ομαδα ανασες τι τους εχουμε? Το Σακελαριου που εδειχνε καλα στοιχεια τον εξαφανισες για μυστηριο λογο, τον Κουτσια ειπες οτι τον πιστευεις και τον εχεις εκτος 18αδας και τον Αριας φανταζομαι οτι θα τον δεχτηκες πριν ερθει.......Γουαι, Μακη μ'?
+1Olorin έγραψε:Τρομερη διαχειρηση υλικου και αγωνα σημερα. Εδωσε ρεσιταλ.
Και τη νικη πηραμε και ξεκουραστηκαν οι παικτες και πηραν ευκαιριες παικτες που δεν επαιξαν μεχρι τωρα.
είμαστε ακόμα μέσα στους 2 από τους 3 στόχους...στο πρωτάθλημα δεν μας απέβαλλαν ακόμα!
Μάκης Χάβος συμβόλαιο μέχρι το 2523 χθες
Βαζω στοιχημα πως εαν εβαζες τον Ψωμιαδη να κανει αλλαγη στο ημιχρονο θα εβγαζε τον Ελ ζαρ και θα εβαζε τον Ιβιτσ..Χειροτερο κοουτσαρισμα της 5ετιας.
Αν ξανακουσω οτι για τον στοχο του πρωταθληματος θα σπασω το ραδιο
Αν ξανακουσω οτι για τον στοχο του πρωταθληματος θα σπασω το ραδιο
Η ομάδα διαλέγει παιχνίδια ή οι παίκτες... Μέχρι τώρα "λέγαμε" οι παίκτες....Αν η ομάδα διάλεγε παιχνίδια, σήμερα θα έπρεπε (όπως και αλλού) να παίξουν τα δεύτερα....Η διαχείριση τα "σπάει" φέτος...οι δικαιολογίες επίσης...Maximus έγραψε:....Ρε παιδια, η ομαδα διαλεγει παιχνιδια! Απο την αρχη της χρονιας το λέμε! Τι θελατε δηλαδη... Να μαμησουμε την Τριτη, να μαμησουμε σημερα, να μαμησουμε και το αεκακι την Τεταρτη;!; Δεν γινονται αυτα τα πραγματα... 3 ματς σε φουλ ρυθμο μεσα σε 7 μερες! Δεν μπορει η ομαδα...Απλα... Καλό είναι να το καταλαβουμε κάποτε...
Πού το διάβασες αυτό Μανιακέ?MANIAKOS έγραψε:σιγουρα ειναι τραυματιας DC? στα ρεπορταζ ελεγε εκτος πλανων
ΥΓ Αν αληθεύει τότε ο καλοκαιρινός μεταγραφικός σχεδιασμός(λέμε τώρα) αποδεικνύεται για άλλη μία φορά ανεπαρκής(μην πω τίποτε άλλο)
++++θα αρκεστω να συμφωνησω μαζι σου..Maximus έγραψε:Οπου φυσαει ο ανεμος, ειμαστε μερικοι εδω μεσα! (γραφω "ειμαστε" για να μην εχουμε παρεξηγησεις...και εγω μεσα)
Αν δεν κάνω λάθος, το έγραφε στο άρθρο της κεντρικής για την αποστολή του αγώνα (το οποίο δεν το βρίσκω τώρα).MANIAKOS έγραψε:σιγουρα ειναι τραυματιας DC? στα ρεπορταζ ελεγε εκτος πλανων
-
H AEK (ναι αυτη η φετινη ΑΕΚ) επαιξε κανοντας rotation και κερδισε μες στον Τελη 2-3, ξεκιυραζοντας παραλληλα Δελλα,Λυμπεροπουλο για το κυπελλο.
Εσυ Μακη μου ποιον ξεκουρασες ακριβως σημερα? Τον Ελ Ζαρ?
Με τι αποτελεσμα?
Εσυ Μακη μου ποιον ξεκουρασες ακριβως σημερα? Τον Ελ Ζαρ?
Με τι αποτελεσμα?
και τεταρτη βραδυ καποιοι επιμεναμε οτι η ομαδα ειναι οτιναναι..και να παρουμε το κυπελλο το ιδιο θα ισχυριζομαι..Η ομαδα δεν εχει δικαιωμα να διαλεγει παιχνιδια..Εαν το κανει εχει κακο προπονητη.
Το πως η ομαδα παιζει σε καποια ματσ εχει απλη και λογικη εξηγηση και την εχουμε πει χιλιαδες φορες.
Το πως η ομαδα παιζει σε καποια ματσ εχει απλη και λογικη εξηγηση και την εχουμε πει χιλιαδες φορες.
Τραυματίας είναι ή μήπως ο λόγος είναι άλλος?MANIAKOS έγραψε:στα δημοσιευματα οταν ανακοινωθηκε η αποστολη λορντ.
Επειδή επιλέχθηκε από τον προηγούμενο??

ΥΓ Πλέον η πορεία του Χάβου είναι copy paste αυτού του Δερμιτζάκη.
ΥΓ.2 Φέρτε προπονητή το καλοκαίρι.Αν παραμείνει ο Χάβος τότε αυτό σημαίνει ότι ο Ζαγοράκης ουσιαστικά πέταξε λευκή πετσέτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lord την Κυρ 27 Φεβ 2011, 20:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ετσι Μάκη έτσι τον Γκαρσια άρχισε τον βασικό σε όλα τα 7 ματς σε αυτές τις 20 μέρες,είναι ολοφάνερο ότι αποδίδει το ίδιο καλά σε όλα τα ματς άλλωστε,όλοι το βλέπουμε..Και για αλλαγές βγάλε τους μόνους που τρέχουν για να φαίνονται οι αντίπαλοι σαν τη Μπαρτσελόνα..Καλό παιδί είσαι Μάκη αλλά δεν...ΤΡΑΓΙΚΗ διαχείρηση...δηλαδή έχεις ξεπεράσει και τον Χιμενεθ σε τραγικότητα...αυτός τουλάχιστον ξέρει πόσο χρονών είναι οι παίκτες του