Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Εχω σοκαριστει! Λοιπον, ακουτε εμπιστευτικες πληροφοριες...
Ο Ζαγορακης στα γενεθλια της Λιλης μεθυσε τον Κατσαρη, τον εβαλε να γραψει την Τουμπα στην ΠΑΕ, και τη πουλησε στη συνεχεια αντι 2 Cayenne και μιας Τζαγκουαρ στον Μπατατουδη μεσω των κολλητων του Βενιζελου-Τσοχατζοπουλου.
Το θεμα χαλασε οταν παρεξηγηθηκε ο Βρυζας επειδη ο Θοδωρος δεν του εδωσε τα κλειδια για μια βολτα και τηλεφωνησε σε κατι φιλαρακια του πολιτικους!
Το ΠΑΣΟΚ καλεσε τον Ακη προχθες για εξηγησεις οπου αυτος τα ξερασε ολα. Επεσε συρμα μεσω ιντερπολ, ο Μπατατουδης συνεληφθη αμεσα στη Λυβιη, και ο Γιωργακης ο Παπανδρεου σημερα κατεβηκε και ζητησε την εκδοση του απο τον ιδιο τον Κανταφι.
Το γηπεδο κατασχεθηκε ως προιον οικονομικου εγκληματος και μαλλον καταληγει στον θειο Σωκρατη για να το ανακατασκευασει εκ μερους της Intralot με συμμετοχη και του ΟΠΑΠ. Για να μην γκρινιαξει ομως ο πολυμετοχικος για ευνοια θα του δωσουμε Βιερινια Βιτολο και Κοντρερας.
Φημες που αναφερουν οτι γλυκαθηκε και ο Δροσος και εστειλε περιστερι απο τις φυλακες της Μαλτας, για συμμετοχη του στο εργο μεσω της δικης του στοιχηματικης εταιριας, δεν καταφερα να τις διασταυρωσω ακομα!
Αυτα τα εμπιστευτικα και απο μενα....αλλα προς θεου, ψυχραιμια και εμπιστοσυνη! (κατα τα αλλα)
ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ;
Μπορει ο καθενας που μπαινει να γραφει ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ; (αρκει να μην προσβαλει φυσικα! ) Για χαρην της "δημοκρατιας" και της "ελευθεριας", βεβαιως - βεβαιως;!
Ο Ζαγορακης στα γενεθλια της Λιλης μεθυσε τον Κατσαρη, τον εβαλε να γραψει την Τουμπα στην ΠΑΕ, και τη πουλησε στη συνεχεια αντι 2 Cayenne και μιας Τζαγκουαρ στον Μπατατουδη μεσω των κολλητων του Βενιζελου-Τσοχατζοπουλου.
Το θεμα χαλασε οταν παρεξηγηθηκε ο Βρυζας επειδη ο Θοδωρος δεν του εδωσε τα κλειδια για μια βολτα και τηλεφωνησε σε κατι φιλαρακια του πολιτικους!
Το ΠΑΣΟΚ καλεσε τον Ακη προχθες για εξηγησεις οπου αυτος τα ξερασε ολα. Επεσε συρμα μεσω ιντερπολ, ο Μπατατουδης συνεληφθη αμεσα στη Λυβιη, και ο Γιωργακης ο Παπανδρεου σημερα κατεβηκε και ζητησε την εκδοση του απο τον ιδιο τον Κανταφι.
Το γηπεδο κατασχεθηκε ως προιον οικονομικου εγκληματος και μαλλον καταληγει στον θειο Σωκρατη για να το ανακατασκευασει εκ μερους της Intralot με συμμετοχη και του ΟΠΑΠ. Για να μην γκρινιαξει ομως ο πολυμετοχικος για ευνοια θα του δωσουμε Βιερινια Βιτολο και Κοντρερας.
Φημες που αναφερουν οτι γλυκαθηκε και ο Δροσος και εστειλε περιστερι απο τις φυλακες της Μαλτας, για συμμετοχη του στο εργο μεσω της δικης του στοιχηματικης εταιριας, δεν καταφερα να τις διασταυρωσω ακομα!
Αυτα τα εμπιστευτικα και απο μενα....αλλα προς θεου, ψυχραιμια και εμπιστοσυνη! (κατα τα αλλα)
ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ;
Μπορει ο καθενας που μπαινει να γραφει ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ; (αρκει να μην προσβαλει φυσικα! ) Για χαρην της "δημοκρατιας" και της "ελευθεριας", βεβαιως - βεβαιως;!
Οι ιταλοι κανουν οτι ακριβως κανουν και οι ελληνες συναδελφοι τους δεν ειναι τυχαιο το ουνα φατσα ουνα ρατσα απλα αυτοι ειναι "παλιες πουτανες"yiannisPAOKitalia έγραψε:Μεγάλος μπελάς με τους Ιταλούς
Όλα καλά με την πρόσληψη Μπερέτα, όταν αυτή ανακοινωθεί. Το κακό που θα μας βρει από εδώ και πέρα όμως, κανείς δεν το σκέφτηκε…
Είναι γνωστοί οι Ιταλοί για τα μεταγραφικά σενάρια που βγάζουν κάθε μέρα. Μιλάμε για τεράστιους παραμυθάδες. Ότι ακούν το βγάζουν προς τα έξω.
Για να καταλάβετε τι γίνεται, εδώ και μία ημέρα «παίζει» η συμφωνία ΠΑΟΚ – Μπερέτα και ήδη οι αθεόφοβοι έστειλαν στην Τούμπα ένα φορ αξίας έξι εκατομμυρίων ευρώ και έναν τερματοφύλακα. Και που είσαι ακόμη…
http://www.paok24.com/mmeitem.asp?id=70 ... F%8D%CF%82
Δε λέει και ψέματα...
Και άλλο σάιτ λέει για την Ντενίση και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για δανεισμό κλπ κλπ
Το σάιτ είναι του Κόλκα της Ιταλίας μάλλον...
http://www.sporth24.com/2010/06/09/calc ... mo-minuto/
Το σάιτ είναι του Κόλκα της Ιταλίας μάλλον...
http://www.sporth24.com/2010/06/09/calc ... mo-minuto/
καηκεςnyxteridas έγραψε:Αυτός ο Κύπριος είδαμε άμα είναι τιμωρημένος;

Gika.
Με όλο τον σεβασμό και μετά 20 κάτι χρόνια διαφοράς σε ηλικία.
Το να γράφουμε σε ένα φόρουμ σενάρια, ονόματα παικτών που είναι να έρθουν στην ομάδα μας, το καταλαβαίνω.
Να συνεχίζουμε να διαβάζουμε χρήματα πώληση κλπ. Αυτό δεν το καταλαβαίνω.
Είμαστε σε ένα τοπικ, που ο καθένας μας θέλει να ακούσει έστω και έναν παπά αν θέλεις για Ποδοσφαιριστή αξίας.
Μην το συνεχίζεται άλλο.
Να ανοίξω να δω στο θέμα αυτό τι; Το σενάριο του gika και του κάθε Γκίκα;
Δεν θα ήταν καλύτερα στο σενάριο να υπάρχουν ονόματα, παρά να τους δίνουμε εμείς οι ίδιοι τιμή και πώληση στους παίκτες μας;
Σενάριο, σενάριο αλλά να υπάρχει και ένα όριο.
Σαν μεγαλύτερος σου σου μιλώ, με αδελφική αγάπη και ΠΑΟΚτσηδικη.
Το φόρουμ πλέον δεν διαβάζεται!!!
Υ. Σ. Δεν θέλω να το πάρεις προσωπικά. Θέλω να το δεις ως παράδειγμα από τον ίδιο σου τον ευατο, που ξέρω πόσο σου αρέσει αυτό το τοπικ. Δηλαδή να περιμένεις να διαβάσεις για έναν παίκτη που ακούστηκε για τον ΠΑΟΚ. Το ξέρω ότι αυτό θέλεις και ΕΣΥ.
Off topic yes... Sorry about that!!!
Με όλο τον σεβασμό και μετά 20 κάτι χρόνια διαφοράς σε ηλικία.
Το να γράφουμε σε ένα φόρουμ σενάρια, ονόματα παικτών που είναι να έρθουν στην ομάδα μας, το καταλαβαίνω.
Να συνεχίζουμε να διαβάζουμε χρήματα πώληση κλπ. Αυτό δεν το καταλαβαίνω.
Είμαστε σε ένα τοπικ, που ο καθένας μας θέλει να ακούσει έστω και έναν παπά αν θέλεις για Ποδοσφαιριστή αξίας.
Μην το συνεχίζεται άλλο.
Να ανοίξω να δω στο θέμα αυτό τι; Το σενάριο του gika και του κάθε Γκίκα;
Δεν θα ήταν καλύτερα στο σενάριο να υπάρχουν ονόματα, παρά να τους δίνουμε εμείς οι ίδιοι τιμή και πώληση στους παίκτες μας;
Σενάριο, σενάριο αλλά να υπάρχει και ένα όριο.
Σαν μεγαλύτερος σου σου μιλώ, με αδελφική αγάπη και ΠΑΟΚτσηδικη.
Το φόρουμ πλέον δεν διαβάζεται!!!
Υ. Σ. Δεν θέλω να το πάρεις προσωπικά. Θέλω να το δεις ως παράδειγμα από τον ίδιο σου τον ευατο, που ξέρω πόσο σου αρέσει αυτό το τοπικ. Δηλαδή να περιμένεις να διαβάσεις για έναν παίκτη που ακούστηκε για τον ΠΑΟΚ. Το ξέρω ότι αυτό θέλεις και ΕΣΥ.
Off topic yes... Sorry about that!!!
- paok kerkyra
ο Σουμπίνιο του Εθνικού πως και δεν έχει ακουστεί ακόμα ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος??
- DaFFy_NaSH
Προλαβαίνει δεν προλαβαίνει να μπει στην αυριανή Γάτα
- paok kerkyra
το ξέρω γιαυτό το λέω... αααα Φώτη και κάτι αλλο δώσε τίποτα πληροφορίες για παίχτες απο Κύπρο που θα μπορούσαν να απασχολίσουν τον ΠΑΟΚ π.χ. αυτός ο Εφραίμ της Ομόνοιας τι μέρος του λόγου είναι??
- paok kerkyra
δεν προλαβαίνει βγήκαν οι εφημερίδες αύριο όμως μπαίνει άνεταDaFFy_NaSH έγραψε:Προλαβαίνει δεν προλαβαίνει να μπει στην αυριανή Γάτα

Θα στο πω απλά.Επειδή έχω άποψη για τα ταλέντα της Κύπρου.Ο Εφραίμ λόγω του ότι έφυγε από μικρός από τον Απόλλωνα και πήγε στις ακαδημίες της Άρσεναλ απέκτησε ποδοσφαιρική παιδεία και έχει κάποια ποιότητα ως ποδοσφαιριστής και στην Κύπρο ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα...Στον ΠΑΟΚ δε νομίζω να μπορεί να σταθεί αλλά είναι μικρός 20 χρονών και δεν ξέρω πως μπορεί να εξελιχθεί...Όμως πέραν του Εφραίμ κανείς μα κανείς δεν μπορεί να σταθεί σε ομάδα του ΤΟΠ 6 της Ελλάδας...κανείς!Και κυριολεκτώ!

- DaFFy_NaSH
Εγώ θέλω Γιασεμάκη... (ακόμα παίζει αυτος νομίζω, φώτη διόρθωσέ με αν κάνω λάθος)
- paok kerkyra
ποιο πολύ για τον Εφραίμ ήθελα να μάθω είδα κάτι βιντεάκια και έφαγα ενα ψιλοσκάλωμα δείχνει οτι το'χει και είναι και πιτσιρικάς αν έρθει στον ΠΑΟΚ και δουλέψει έχει τα φόντα να κάνει καρίερα γιατί της βάσεις της έχει πάρει απο την Αρσέναλ μια απο της μεγαλύτερες ακαδημίες του κόσμου αν και δύσκολο το κόβω να κινηθούμε για την αποκτησή του... κάνε κάνα κουμάντο ρε Φώτη εν ανάγκη και απαγωγή

-
Αισχος η μεταγραφολογια. οι μικροτεροι ηλικιακα εχετε παθιαστει με το να πουλησουμε παικτες. κ βρισκετε κ τους αντικαταστατεσ κιολας κ κανετε κ τα λογιστικα της ομαδας. πληρης απαξιωση
δεν ακουμε κιολας ουτε εναν παπα της προκοπης (εννοω να ειναι ονομα αλλα να υπαρχει εστς κ μια μικρη πιθανοτητα να ερθει). τι να πω
δεν ακουμε κιολας ουτε εναν παπα της προκοπης (εννοω να ειναι ονομα αλλα να υπαρχει εστς κ μια μικρη πιθανοτητα να ερθει). τι να πω
Παίζει το αλάνι ναι!DaFFy_NaSH έγραψε:Εγώ θέλω Γιασεμάκη... (ακόμα παίζει αυτος νομίζω, φώτη διόρθωσέ με αν κάνω λάθος)