19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
- navigator11
Re: 19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
"μιλάμε για έναν παίκτη που δεν έχει ούτε σουτ, ούτε σέντρα, ούτε ντρίπλα σε κλειστό χώρο(σε ανοικτό ενίοτε τρακάρει στον αντίπαλο),ενώ και η τακτική δεν θα έλεγες ότι είναι το πιό δυνατό του σημείο."
ετσι εχουν,προς το παρον ακομα ολοι θελουμε να πιστευουμε,τα πραγματα!
ετσι εχουν,προς το παρον ακομα ολοι θελουμε να πιστευουμε,τα πραγματα!
Μου άρεσε η μπιχτη σου και το λέω αλήθεια χωρίς ειρωνεία.
Το στραβά αρμενίζει... Ξανά λέω ότι σε φιλικά παιχνίδια όταν δεν μπαίνει στο παιχνίδι ένας παίκτης που παίζει στην φυσική του θέση και παίζει άλλος αντί αυτόν... Τότε κάτι λάθος υπάρχει και είναι σοβαρό.
Μιλάμε για παιχνίδια φιλικά.
Αυτό είναι που με προβληματίζει.
Φιλομενος.
Μπαλαφας
Αθανασιάδης
Μου ξεφεύγουν άλλοι αν υπάρχουν βέβαια.
Δεν είχα και την πολυτέλεια να δω τα παιχνίδια αυτά παρά μόνο στα τελευταία 10 λεπτά.
Το στραβά αρμενίζει... Ξανά λέω ότι σε φιλικά παιχνίδια όταν δεν μπαίνει στο παιχνίδι ένας παίκτης που παίζει στην φυσική του θέση και παίζει άλλος αντί αυτόν... Τότε κάτι λάθος υπάρχει και είναι σοβαρό.
Μιλάμε για παιχνίδια φιλικά.
Αυτό είναι που με προβληματίζει.
Φιλομενος.
Μπαλαφας
Αθανασιάδης
Μου ξεφεύγουν άλλοι αν υπάρχουν βέβαια.
Δεν είχα και την πολυτέλεια να δω τα παιχνίδια αυτά παρά μόνο στα τελευταία 10 λεπτά.
Τι γινεται με τον Κούτσια ακούω πολλά αρνητικά γι αυτό τον πια και από δημοσιογράφους είναι κρίμα να καεί αυτό το χαρτί για τον ΠΑΟΚ

- paok kerkyra
Πραγματικά ζω για την στιγμή που θα γίνονται κάτι κωλοτούμπες που θα τις ζήλευε και η νάντια κομανέτσι τουλάχιστων το ελπίζω... βρήκαμε τώρα έχει πρόβλημα στο μυαλό και μαλακίες... γιατροί προπονητές ψυχολόγοι πρόεδροι μεγαλομέτοχοι τεχνικοί διευθυντάδες όλοι εδω
κοιτα γενικα ειμαι με αυτον που αδικειταιBono έγραψε:Δεν ξέρω αν ο Κλάους είναι καλύτερο εξτρέμ απ' τον Κούτσια που απ' ότι βλέπω είναι η μεγάλη σου συμπάθεια και θεωρείς ότι όλοι τον αδικούνε ενώ είναι η λύση για όλα τα προβλήματα που έχει τουλάχιστον επιθετικά ο ΠΑΟΚ αλλά αν έβλεπες λιγάκι πιό ρεαλιστικά τα πράγματα εύκολα θα διαπίστωνες ότι μιλάμε για έναν παίκτη που δεν έχει ούτε σουτ, ούτε σέντρα, ούτε ντρίπλα σε κλειστό χώρο(σε ανοικτό ενίοτε τρακάρει στον αντίπαλο),ενώ και η τακτική δεν θα έλεγες ότι είναι το πιό δυνατό του σημείο.ronaldo έγραψε:καλα ο αθανασιαδης ειναι καλυτερο εξτρεμ απο τον κουτσιανικουλη??
Αν νομίζεις πως με μόνο εμφανές προτέρημα την ταχύτητα, θα μεγαλουργήσει είσαι λάθος.
Και αν μετά τον Σάντος,δεν του δώσει και ο Μπερέτα ευκαιρίες(που έχει και τη φήμη ότι δουλεύει με μικρούς αρκετά) τότε δεν είναι στραβός ο γιαλός αλλά στραβά αρμενίζει.....
εσυ δηλαδη πιστευεις οτι δεν ειναι τουλαχιστον περιεργο να παιζει ο αθανασιαδης εξτρεμ και να μην μπαινει ο κουτσιανικουλης??εχει τριπλα ο αθανασιαδης?εχει ταχυτητα?εχει τριπλα στον κλειστο χωρο?εχει σεντρα?
ενταξει ο κουτσιανικουλης ειναι αχρηστος αν τον συγκρινουμε με βιειρινια αλλα αν τον συγκρινουμε με αθανασιαδη και μιλιεβιτς και σορλεν η γνωμη η δικια μου ειναι οτι ειναι καλυτερος
οσο αχρηστος και να ειναι οπως λες ειναι ο καλυτερος ελληνας παιχτης στην ηλικια του μετα απο παπασταθοπουλο(τον θεωρω καλυτερο απο τον νινη)
με τον μπερετα πιστευω θα παρει ευκαιριες γιατι εχω την εντυπωση οτι ο μπερετας θα δωσει ευκαιριες σε ολους
τον καναμε και τεστ iq??Photis έγραψε:Χαμένος από χέρι είναι...Δεν έχει κουκούτσι μυαλό...
Ronaldo μην αδικείς τον Αθανασιάδη!! Είναι μεγάλο ταλέντο και μέχρι στιγμής έχει προσφέρει πολύ περισσότερα απο τον Κούτσια..Για μένα ο Αθανασιάδης είναι all-around επιθετικός και επομένως μπορεί να παίξει παντού στην επίθεση..
Θα μπορούσε δε να κάνει παπάδες στην κορυφή διότι μυρίζεται το goal όσο κανείς άλλος στην ομάδα αλλά δυστυχώς υστερεί σε όγκο και δύναμη....
Τώρα συμμετοχή στα φιλικά από τους πιτσιρικάδες που αποτελούν δεύτερες και τρίτες επιλογές ( Κουτσια, Αθανασιάδης, Παπάζογλου, Μίλιεβιτς, Μπαλάφας, κλπ) αίσθηση μου είναι ότι παίρνουνε εκτός των άλλων και όσοι δουλεύουν πιο πολύ στην προπόνηση..
Θα μπορούσε δε να κάνει παπάδες στην κορυφή διότι μυρίζεται το goal όσο κανείς άλλος στην ομάδα αλλά δυστυχώς υστερεί σε όγκο και δύναμη....
Τώρα συμμετοχή στα φιλικά από τους πιτσιρικάδες που αποτελούν δεύτερες και τρίτες επιλογές ( Κουτσια, Αθανασιάδης, Παπάζογλου, Μίλιεβιτς, Μπαλάφας, κλπ) αίσθηση μου είναι ότι παίρνουνε εκτός των άλλων και όσοι δουλεύουν πιο πολύ στην προπόνηση..
τον αθανασιαδη τον εχω δει σε 3-4 ματς με τους μικρους οταν ειχαν παρει το πρωταθλημα και ξερω πολυ καλα τι παιχτης ειναι
τα εχω γραψει πολλες φορες
ειναι ορισμος σεντερ φορ δεν μπορει να παιξει σε καμια αλλη θεση
εχει αισθηση του γκολ
εχει φοβερα τελειωματα
ειναι ευκινητος αλλα οχι γρηγορος
δεν εχει τριπλα και
εχει φοβερα κοντρολ και καλη πασα
σαν ταλεντο δεν εχει καμια σχεση με τον κουτσιανικουλη
ο αθανασιαδης οσο και να δουλεψει το πολυ να ειναι 4ος επιθετικος στον ΠΑΟΚ η πρωτος σε μια ομαδα που παλευει για την κατηγορια
ο κουτσιανικουλης θα παιξει εθνικη ελλαδος
δεν δωσαμε τυχαια 1.2 εκατομυρια ευρω και δεν μπορουμε να τον συγκρινουμε με μπαλαφα(δεν ειναι ποδοσφαιριστης) αθανασιαδη και λοιπους
δεν εχουμε καταλαβει καν τι παιχτη εχουμε
τον εχω δει σε αρκετα ματς της εθνικης ελπιδων να ειναι μακραν ο καλυτερος
αν δεν εχει παρει ακομα την ευκαιρια του σε εμας ειναι τραγικο να τον συγκρινουμε με μιλιεβιτς και μπαλαφα
εχει αδυναμιες αλλα δεν ειναι τοσο μεγαλες οσο θελουμε να τις παρουσιασουμε
ειναι πολυ γρηγορος
εχει εκρηξη
εχει αντοχη στην ταχυτητα
εχει καλουτσικη τεχνικη(καλυτερη απο σαλπιγγιδη πχ)
δεν εχει τριπλα αλλα περναει αντιπαλο απο την ταχυτητα(εχει καλυτερη τριπλα απο σαλπιγγιδη πχ)
εχει μετρια σεντρα οντως
δεν εχει σουτ
δεν εχει δυναμη
μαρκαρει και πιεζει την αντιπαλη αμυνα
το μεγαλυτερο ελλατωμα του ειναι οτι δεν εχει αυτοπεποιθεση οταν παιζει με τον ΠΑΟΚ
με την εθνικη ελπιδων πεταει και το ιδιο εκανε και στο εργοτελη
τον πιστεευω τον παιχτη
φετος θα τον κρινουμε και καλυτερα εφοσον παρει ευκαιριες
τα εχω γραψει πολλες φορες
ειναι ορισμος σεντερ φορ δεν μπορει να παιξει σε καμια αλλη θεση
εχει αισθηση του γκολ
εχει φοβερα τελειωματα
ειναι ευκινητος αλλα οχι γρηγορος
δεν εχει τριπλα και
εχει φοβερα κοντρολ και καλη πασα
σαν ταλεντο δεν εχει καμια σχεση με τον κουτσιανικουλη
ο αθανασιαδης οσο και να δουλεψει το πολυ να ειναι 4ος επιθετικος στον ΠΑΟΚ η πρωτος σε μια ομαδα που παλευει για την κατηγορια
ο κουτσιανικουλης θα παιξει εθνικη ελλαδος
δεν δωσαμε τυχαια 1.2 εκατομυρια ευρω και δεν μπορουμε να τον συγκρινουμε με μπαλαφα(δεν ειναι ποδοσφαιριστης) αθανασιαδη και λοιπους
δεν εχουμε καταλαβει καν τι παιχτη εχουμε
τον εχω δει σε αρκετα ματς της εθνικης ελπιδων να ειναι μακραν ο καλυτερος
αν δεν εχει παρει ακομα την ευκαιρια του σε εμας ειναι τραγικο να τον συγκρινουμε με μιλιεβιτς και μπαλαφα
εχει αδυναμιες αλλα δεν ειναι τοσο μεγαλες οσο θελουμε να τις παρουσιασουμε
ειναι πολυ γρηγορος
εχει εκρηξη
εχει αντοχη στην ταχυτητα
εχει καλουτσικη τεχνικη(καλυτερη απο σαλπιγγιδη πχ)
δεν εχει τριπλα αλλα περναει αντιπαλο απο την ταχυτητα(εχει καλυτερη τριπλα απο σαλπιγγιδη πχ)
εχει μετρια σεντρα οντως
δεν εχει σουτ
δεν εχει δυναμη
μαρκαρει και πιεζει την αντιπαλη αμυνα
το μεγαλυτερο ελλατωμα του ειναι οτι δεν εχει αυτοπεποιθεση οταν παιζει με τον ΠΑΟΚ
με την εθνικη ελπιδων πεταει και το ιδιο εκανε και στο εργοτελη
τον πιστεευω τον παιχτη
φετος θα τον κρινουμε και καλυτερα εφοσον παρει ευκαιριες
Όλοι στο χορτάρι κρίνονται και ο Βασίλης πέρσυ απογοήτευσε..
Φέτος στην προετοιμασία τα ίδια..Το ότι δεν παίρνει ευκαιρίες παρά την αλλαγή προπονητη δεν είναι τυχαίο και δεν πρέπει να τα ρίχνουμε όλα στους άλλους για την μη εξέλιξη του..
Και για να μην παρεξηγηθώ στο προηγούμενο μου ποστ ανέφερα ορισμένους από τους έλληνες πιτιρικάδες που έχουμε, κατατάσοντας τους στο pool των παικτών που αποτελούν εναλλακτικές λύσεις..Δεν μπήκα σε μια διαδικασία να τους συγκρίνω μεταξύ τους..
Λοιπόν τον Κουτσιανικούλη ακόμα τον πιστεύω και δεν είμαι ο μόνος..Είμαστε πολλοί..
Ελπίζω να μας δικαιώσει και μάλιστα σύντομα!
Φέτος στην προετοιμασία τα ίδια..Το ότι δεν παίρνει ευκαιρίες παρά την αλλαγή προπονητη δεν είναι τυχαίο και δεν πρέπει να τα ρίχνουμε όλα στους άλλους για την μη εξέλιξη του..
Και για να μην παρεξηγηθώ στο προηγούμενο μου ποστ ανέφερα ορισμένους από τους έλληνες πιτιρικάδες που έχουμε, κατατάσοντας τους στο pool των παικτών που αποτελούν εναλλακτικές λύσεις..Δεν μπήκα σε μια διαδικασία να τους συγκρίνω μεταξύ τους..
Λοιπόν τον Κουτσιανικούλη ακόμα τον πιστεύω και δεν είμαι ο μόνος..Είμαστε πολλοί..
Ελπίζω να μας δικαιώσει και μάλιστα σύντομα!
- ΑποστόληςΑ
οταν δεν παιζουν εκει τα βασικα ακρα σου βιερι σαλπι και δε σε προτιμα εισαι αξιος της μοιρας σου........και μεις που πληρωσαμε τοσα.....