Σταύρος Κόλκας

Άβαταρ μέλους
Bono

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από Bono »

eorptol έγραψε: ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΔΟΕ ΠΟΥ ΔΕΧΟΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ
Στον μάταιο τούτο κόσμο,δυό πράγματα είναι δεδομένα
α) ο θάνατος και
β) πως μετά από κάθε ποστάρισμα του kos θα επακολουθήσει ποστάρισμα του eorptol που θα αναφέρεται στο ρεπορτάζ του Μέγκα και στον Πασχάλη.

Δείξε λίγο έλεος επιτέλους.......
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Bono έγραψε:
eorptol έγραψε: ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΔΟΕ ΠΟΥ ΔΕΧΟΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ
α) ο θάνατος και
β) πως μετά από κάθε ποστάρισμα του kos θα επακολουθήσει ποστάρισμα του eorptol που θα αναφέρεται στο ρεπορτάζ του Μέγκα και στον Πασχάλη.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

υγ μπόνε παρέλειψες και την αναφορά περί του ... δεδομένου ΦΑΝΜΠΟΪΛΙΚΙΟΥ (=κοινώς τυφλού οπαδισμού) του κος υπέρ του ιωάννη χάρβαρντ παπαδόπουλου :!:

ανευ παρεξηγησης eorptol,έτσι; ;) 8-) :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

κι όμως

[youtube]BYOE_b4aYD0[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Bono έγραψε:
α) ο θάνατος και

:lol: :lol:

ΥΓ: σωστός ο Petm, οπότε μας απομένει μία βεβαιότητα :D
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Bono εισαι σε φορμα :lol:

(...χωρις παρεξηγηση eorptol, σε παω με χιλια...) :pano:
kos

Δημοσίευση από kos »

εχετε σκασει απο την ζηλια ρε λαμογια. μην δειτε ενα ζευγαρι με την μια θελετε να το χωρισετε.
μην μασας πουλεν μου eorptol. δεν θα τα καταφερουν.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Δεν σε πάω μία Κόλκα, αλλά το άρθρο στο onsports είναι μια χαρά, ιδιαίτερα εκεί που γράφεις για την ΕΡΑθηνών και περιχώρων.

Και κάτι offtopic.
Μετά τη πούτσα της Τετάρτης στο χανούμι, η επικοινωνιακή λαίλαπα τους μας πήρε (επικοινωνιακά) φαλλάγγι. Αν κάποιος ζούσε στο Νεπάλ ξέρω γω και δεν είχε ιδέα και ερχόταν σήμερα, θα νόμιζε ότι φάγαμε ζωντανό το σκοκο, παλουκώσαμε τον Μαστροκώστα και κάψαμε ζωντανό τον χυμένο.

Κυρ-Δούκα μου, όλα καλά;
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

kos έγραψε:εχετε σκασει απο την ζηλια ρε λαμογια. μην δειτε ενα ζευγαρι με την μια θελετε να το χωρισετε.
μην μασας πουλεν μου eorptol. δεν θα τα καταφερουν.
πες τωρα χωρις πλακα εχεις καμμια συγγενεια με τον πασχαλη τον δημοσιογραφο του μεγκα ?που εβγαλε το σκανδαλο του ζαγορακη ? :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

navigator11 έγραψε:
Bono έγραψε:
α) ο θάνατος και

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

υγ μπόνε παρέλειψες και την αναφορά περί του ... δεδομένου ΦΑΝΜΠΟΪΛΙΚΙΟΥ (=κοινώς τυφλού οπαδισμού) του κος υπέρ του ιωάννη χάρβαρντ παπαδόπουλου :!:

ανευ παρεξηγησης eorptol,έτσι; ;) 8-) :mrgreen:
οχι κανενα προβλημα :) :)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ενα πολύ καλό, κατ' εμέ κείμενο του Σταύρου για τους Αθηναίους ΑΡΔ!'

Δεν βρέχει, σας... φτύνει

Σταύρος Κόλκας

Την ημέρα που ο Λάζλο Μπόλονι έφτασε ένα βήμα από την συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, στην ιστοσελίδα που ανήκει σε εμένα, τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου και τον Γιώργο Κουβεντίδη, το PAOK24, ανεβάσαμε μία συνέντευξη του Άντε Βιεϊρίνια που προήλθε από ερωτήματα των οπαδών.

Είναι μία διαδικασία που ακολουθούμε για να δώσουμε την ευκαιρία στον κόσμο να ρωτήσει και να λύσει τις απορίες του. Και σε αυτή, κατανοούσες πως ο Βιεϊρίνια, όχι απλά δεν θέλει να πάει στον Ολυμπιακό, αλλά σιχαίνεται την ιδέα.

Ο Πορτογάλος, είναι ένα παιδί που το μάζεψε ο ΠΑΟΚ εκεί που η καριέρα του είχε πτωτικές τάσεις. Έπαιζε δανεικός στη Λεϊσόες, στα περίχωρα του Οπόρτο. Είναι σα να λέμε τον δικό μας Αγροτικό Αστέρα. Και μάλιστα, ήταν παγκίτης.

Εγώ διασκέδασα, πάντως, με την στάση των Ολυμπιακών μετά από αυτή τη συνέντευξη. Όχι των οπαδών, αλλά των μέσων.

Αφού σε όλη τη συνέντευξη ο Πορτογάλος λέει πως ουσιαστικά θα κάνει ό,τι του πει ο ΠΑΟΚ, φτάνει σε σημείο να πει πως η αμοιβή των 250 χιλιάδων τον χρόνο που του δίνει η ομάδα είναι καλή γιατί αυτά μπορεί να του δώσει, κάτι άγνωστο σε ποδοσφαιριστές του επιπέδου του. Που δείχνει και το πώς σκέφτεται για τον ΠΑΟΚ.

Τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, έδειξε όχι να μην τους σέβεται καν, αλλά να δυσφορεί όταν μιλούσε για αυτούς. «Αυτοί χωρίς τους διαιτητές τους δεν μπορούν να κάνουν τίποτα», είπε ο μικρός χρησιμοποιώντας τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού το προηγούμενο καλοκαίρι και τα αποτελέσματα του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη.

Σε κάποια φάση, ως ένδειξη σεβασμού απέναντι στον ΠΑΟΚ, είπε πως ναι μεν δεν θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό, αλλά αν η ομάδα το θελήσει μπορεί και να πάει. Και μετά από όλα αυτά, το πόρισμα ήταν ένα για τα μέσα του Ολυμπιακού. «Ανοιχτή η πόρτα για τον Ολυμπιακό από Βιεϊρίνια».

Αντιλαμβάνεστε γιατί πολλές φορές γελάμε εδώ στον μίζερο Βορρά. Και αδυνατούμε, επίσης, να σας σεβαστούμε. Δηλαδή τι έπρεπε να πει για να κατανοήσει κάποιος πως το έργο δεν είναι έτσι όπως θέλατε να το πλασάρετε;

Ο Βιεϊρίνια, δεν θα παίξει ποτέ στον Ολυμπιακό, γιατί απλούστατα ούτε ο Ζαγοράκης θέλει - ούτε μπορεί - να τον πουλήσει σε αυτή την ομάδα. Σας το εξήγησα και άλλες φορές, θέλοντας να προστατέψω συναδέλφους που μεταφέρουν τα όσα λέγονται από παράγοντες, αλλά δεν έγινα κατανοητός.

Ήλπιζα πως η δημόσια τοποθέτηση του Βιεϊρίνια, θα είναι η αφορμή για να αράξετε στα αυγά σας, αλλά πάλι μυαλό δε βάλατε. Εγώ το καθήκον μου το έκανα, τους συναδέλφους μου προσπάθησα να προστατέψω, αλλά ο καθένας επιλέγει την πολιτική που θα ακολουθήσει. Δικαίωμά του.

Ένα ακόμη θέμα που μου έφερε η συνέντευξη του Βιεϊρίνια, ήταν το πώς αντιμετωπίζει ένας ξένος το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Πορτογάλος, θεωρεί πως σπρώχνεται χυδαία η δυάδα κι αυτός δεν μεγάλωσε τρώγοντας μπουγάτσα στην Εγνατία ή πιτόγυρα στον Γιώτη. Δεν ψήφισε Ψωμιάδη, ούτε παρακαλάει να μην βρούνε αρχαία στα έργα του μετρό μήπως και πάει στη δουλειά τους σαν άνθρωπος.

Στις 31 Μαϊου, συμπληρώθηκαν 31 χρόνια από τον θάνατο του Γκιούλα Λόραντ. Και εκεί πέφτει στα χέρια μου ένα βίντεο με δηλώσεις του μεγαλύτερου προπονητή που πέρασε στην ιστορία του ΠΑΟΚ. «Εδώ στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο μετράει 50% και το άλλο 50% είναι παρασκήνιο», έλεγε στη κρατική τηλεόραση παραμονές του αγώνα ΠΑΟΚ – Μπαρτσελόνα 1-0. Ούτε κι αυτός μεγάλωσε με μπουγάτσα.

Και καμιά φορά αναρωτιέμαι όταν κάθομαι μόνος μου. Σκέφτομαι μήπως μου έχουν αναθέσει ένα ρόλο κομπάρσου, τον οποίο πρέπει με το έτσι θέλω να αποδεχτώ. Και μάλλον αυτή πρέπει να είναι η αλήθεια.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.onsports.gr/Opinion/S-Kolkas/item/72211-Den-brechei,-sas-ftynei
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

πολύ χαχανίζεις με τη γκομενίτσα δίπλα σου.
βάζεις και απαράδεκτη μουσική.
άλλαξε τροπάριο, μας κουράζεις!
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

Σταύρο πολύ κουραστική η ραδιοφωνική εκπομπή σου, κάνε κάτι.

Σε ακούμε χρόνια, τους τελευταίους μήνες όμως δεν μπορώ να ακούω πολύ ώρα, με κουράζεις, μόνο τον πρόλογό σου ακούω πια, κι αυτόν όχι πάντα. Φθίνεις βαθμιαία, ελπίζω σε μια δραστική αλλαγή. Άκου τον οπλαρχηγό τουλάχιστον, αν όχι εμένα τον ταπεινό. ;)

Το άρθρο που πόσταρε ο free, όντως καλό.
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Μια απορία που την έχω από παλιά ρε παιδιά .. Τελικά ο Γκαρσία πατάει περιοχή;
Boksic4

Δημοσίευση από Boksic4 »

χαχα σωστος ο Γιάνκος

απο οταν εκαναν και αυτο το σαητ τους ΚΟΥΡΑΖΕΙ 100 φορες περισσοτερο... πηραν ψηλα τον αμανε

πλεον δεν ακουω κανενα... καλυτερα ενημερωνομαι απο δω
bristol

Δημοσίευση από bristol »

μιλα λιγο για μπαλα ρε κολκα και κοψε τα χαχανισματα ειναι κουραστικο δεν το καταλαβαινεις?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Δημοσιογράφοι”