Ότι να 'ναι!!!!!
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
Κάηκε το PC μου!!!
Μία φορά εμφανήστηκε ο κατά συρροήν απών, και άρχισε η καταστροφή του κόσμου!!
Και σήμερα κλείνει τρεις η ώρα το μαγαζί, άρα θα το πάω αύριο ή μεθαύριο.
Τουλάχιστον με βγάζει ασπροπρόσωπο το λαπτοπ μου!!!
Μία φορά εμφανήστηκε ο κατά συρροήν απών, και άρχισε η καταστροφή του κόσμου!!
Και σήμερα κλείνει τρεις η ώρα το μαγαζί, άρα θα το πάω αύριο ή μεθαύριο.
Τουλάχιστον με βγάζει ασπροπρόσωπο το λαπτοπ μου!!!
Αν διαβάσεις δύο σελίδες ποιο πίσω θα δεις ότι στο σχολείο έχουμε κατάληψη.
Για το φροντηστήριο έχω διαβάσει τα μαθήματα όλης της εβδομάδας από το Σάββατο το πρωί!!
Άρα διάβασμα γιοκ!!
Αυτή τη στιγμή έχω συνδέσει το λαπτοπ στην οθόνη του υπολογιστή μου με VGA για να τα βλέπω στην μεγάλη οθόνη και να μη στραβωθώ στου λαπτοπ.
Στη συνέχεια σύνδεσα ασύρματο ποντίκι και ασύρματο πληκτρολόγιο ώστε να είμαι άπλας και όχι κολλημένος πάνω στο λαπτοπ.
Εν συνεχεία σύνδεσα τα 5.1 ηχεία που είχα στο PC πάνω στο λαπτοπ γιατί πραγματικά είμαι "εθισμένος" στη μουσική. Ακούω συνέχεια....
Μέτα σύνδεσα τον εξωτερικό μου δίσκο που ΕΥΤΥΧΩΣ είχα εκεί μέσα όλα τα τραγούδια μου και τις ταινίες. Να χουμε και κάτι να κάνουμε....
Τέλος σύνδεσα το ρούτερ στο λαπτοπ με καλώδιο ethernet για μεγαλύτερη ταχύτητα και φυσικά απενεργοποίησα την ασύρματη εκπομπή του ρούτερ μιας και δεν μου χρησιμεύει πια.
Κοινώς του άλλαξα τα φώτα. Δεν πειράζει όμως! Ας βγάλει και το λαπτοπ τα λεφτά του......
Για το φροντηστήριο έχω διαβάσει τα μαθήματα όλης της εβδομάδας από το Σάββατο το πρωί!!
Άρα διάβασμα γιοκ!!
Αυτή τη στιγμή έχω συνδέσει το λαπτοπ στην οθόνη του υπολογιστή μου με VGA για να τα βλέπω στην μεγάλη οθόνη και να μη στραβωθώ στου λαπτοπ.
Στη συνέχεια σύνδεσα ασύρματο ποντίκι και ασύρματο πληκτρολόγιο ώστε να είμαι άπλας και όχι κολλημένος πάνω στο λαπτοπ.
Εν συνεχεία σύνδεσα τα 5.1 ηχεία που είχα στο PC πάνω στο λαπτοπ γιατί πραγματικά είμαι "εθισμένος" στη μουσική. Ακούω συνέχεια....
Μέτα σύνδεσα τον εξωτερικό μου δίσκο που ΕΥΤΥΧΩΣ είχα εκεί μέσα όλα τα τραγούδια μου και τις ταινίες. Να χουμε και κάτι να κάνουμε....
Τέλος σύνδεσα το ρούτερ στο λαπτοπ με καλώδιο ethernet για μεγαλύτερη ταχύτητα και φυσικά απενεργοποίησα την ασύρματη εκπομπή του ρούτερ μιας και δεν μου χρησιμεύει πια.
Κοινώς του άλλαξα τα φώτα. Δεν πειράζει όμως! Ας βγάλει και το λαπτοπ τα λεφτά του......
- paok nafplio
Καλος εισαι αλλα θα μεινουμε χωρις δουλεια αν τα κανετε ολοι μονοι σας αυτα για ηρεμιστε λιγο....
Βασικά θα το κάνω χειρότερο αν πω ότι σκοπεύω να το αλλάξω μόνος μου το τροφοδοτικό;; 
Κυριακή θα ψήσουμε με παρέα... Δεν έρχεσαι με το τροφοδοτικό σου, γιατί ανέβηκαν οι τιμές στα κάρβουνα....??gika έγραψε:Βασικά θα το κάνω χειρότερο αν πω ότι σκοπεύω να το αλλάξω μόνος μου το τροφοδοτικό;;
- Paokintepo
μα πως μας προκαλει πανικο ?dreamwarrior έγραψε:Δεν φτάνει που προκαλλεί πανικό στο γατάκι και τον σπόρο........................
Θέλει και ράδιο το λαμόγιο !!!!!!!!
- DimisK
- Επικοινωνία:
novito έγραψε:Κυριακή θα ψήσουμε με παρέα... Δεν έρχεσαι με το τροφοδοτικό σου, γιατί ανέβηκαν οι τιμές στα κάρβουνα....??gika έγραψε:Βασικά θα το κάνω χειρότερο αν πω ότι σκοπεύω να το αλλάξω μόνος μου το τροφοδοτικό;;![]()
Ρε που τα βρίσκει αυτό το παιδί και τα λέει!!!
- DimisK
- Επικοινωνία:
gika έγραψε:Εσύ κρύψου μη σε δει το λαπτοπ μου....
...και καεί στα σίγουρα!!
Πως μ΄αρέσει να το πειράζω αυτό το παιδί....
- paok nafplio
Ηλεκτρονικος μαν!!!με γνωσεις Η/Υ...γι'αυτο σε λεω..gika έγραψε:Γιατί τι δουλειά κάνεις;;;
το τροφοδοτικο ευκολο ειναι ρε να το αλλαχεις δεσ πως ειναι το παλιο συνδεδεμενο κ αλλαξετο σιγα..