Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από nunies4 »

Συμφωνω. Και συμφωνω και στους λογους για τους οποιους δεν αναφερεις ονομα
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Ακούγεται ότι στη λίστα του ΠΑΟΚ για τη θέση του σέντερ φορ και μάλιστα πάνω από τον Πέτκοβιτς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, βρίσκεται ο 30χρονος Σουηδός (με καταγωγή από την Γκάνα) https://www.transfermarkt.com/robin-qua ... ler/206542. Στιγμιότυπα εδώ : https://youtu.be/qrmTbTL0dLc?si=3wODyF9CjqYerMYt. Υπόψη ότι έχει το ίδιο γραφείο μάνατζερ με τον Κ. Ντεσπόντοφ...
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Μουσακά τρώνε; Άντε κ με παστίτσιο βολευομαστε πιστεύω, βέβαια ο,τι πει ο Λουτσε.
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Εμένα θα μου άρεσε να γράφει κάποιος έχω μία έμπνευση έψαξα πολλές ώρες και πιστεύω ότι ο τάδε παίχτης θα κολλούσε στον ΠΑΟΚ με τα σημερινά δεδομένα που υπάρχουν στην ομάδα. Να γράφει το όνομα και να το συζητούσαμε . Αλλά το να γράφει είναι διεθνής ή έχω πληροφορία ότι θα έρθει φορ είναι σαν να μην γράφει τίποτα. Αν έδωσες τον λόγο σου να μην πεις κάτι κράτα τον λόγο σου. Δεν εχει νόημα όλο αυτό για εμάς τουλάχιστον τους 40ριδες. Αν ήμουν 20 χρονών μπορεί να μου άρεσε και να μου πουλάνε παπαδες . Τι θα πει ξέρω ? όποιος θέλει να τραβήξει την προσοχή των πιτσιρικάδων μπαίνει εδώ μέσα και λέει ξέρει. Γράφουν μετά αυτοί 20 ονόματα. Είναι ηθικό αυτό ? Εγώ το βλέπω ναρκισσιστικό. Σαν αυτούς που θέλουν να τραβήξουν προσοχή στο τικ τοκ.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

ρε φίλε τι τρελαίνεσαι? απόλαυσέ το, είμαστε πρωταθλητές!!!
τι κολλάς στο πότε θα μαθευτεί
για ονόματα παρακολούθα porky..εγγύηση
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

https://x.com/rikelfrink/status/1795375 ... 39831?s=46
Μακάρι να είναι αλήθεια και να ερχόταν αυτός ο παιχταράς
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Ρε συ PAOK1LIFE σταμάτα να γκρινιάζεις.
Χαλάρωσε λίγο, 28/05 είναι.

Ενα σωρό θα διαβάσουμε και θα ακούσουμε, έτσι λειτουργεί η μεταγραφική περίοδος γι'αυτό και έχουμε ένα σωρό transfer junkies.
:D
Xlapatsas4

Δημοσίευση από Xlapatsas4 »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Ακούγεται ότι στη λίστα του ΠΑΟΚ για τη θέση του σέντερ φορ και μάλιστα πάνω από τον Πέτκοβιτς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, βρίσκεται ο 30χρονος Σουηδός (με καταγωγή από την Γκάνα) https://www.transfermarkt.com/robin-qua ... ler/206542. Στιγμιότυπα εδώ : https://youtu.be/qrmTbTL0dLc?si=3wODyF9CjqYerMYt. Υπόψη ότι έχει το ίδιο γραφείο μάνατζερ με τον Κ. Ντεσπόντοφ...
Καντουριζει δεν ξέρω γιατι
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

dev έγραψε:https://www.transfermarkt.gr/andre-ramalho/profil/spieler/175792

βγηκε φημη για αυτον στο τουιτερ
Παικτάρα.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

PAOK1LIFE έγραψε:Εμένα θα μου άρεσε να γράφει κάποιος έχω μία έμπνευση έψαξα πολλές ώρες και πιστεύω ότι ο τάδε παίχτης θα κολλούσε στον ΠΑΟΚ με τα σημερινά δεδομένα που υπάρχουν στην ομάδα. Να γράφει το όνομα και να το συζητούσαμε . Αλλά το να γράφει είναι διεθνής ή έχω πληροφορία ότι θα έρθει φορ είναι σαν να μην γράφει τίποτα. Αν έδωσες τον λόγο σου να μην πεις κάτι κράτα τον λόγο σου. Δεν εχει νόημα όλο αυτό για εμάς τουλάχιστον τους 40ριδες. Αν ήμουν 20 χρονών μπορεί να μου άρεσε και να μου πουλάνε παπαδες . Τι θα πει ξέρω ? όποιος θέλει να τραβήξει την προσοχή των πιτσιρικάδων μπαίνει εδώ μέσα και λέει ξέρει. Γράφουν μετά αυτοί 20 ονόματα. Είναι ηθικό αυτό ? Εγώ το βλέπω ναρκισσιστικό. Σαν αυτούς που θέλουν να τραβήξουν προσοχή στο τικ τοκ.
Αδερφέ σέβομαι απόλυτα αυτό που "θα σου άρεσε". Στον καθένα μας αρέσει κάτι.
Αν ότι γράψω εγώ ,ή οποιοσδήποτε άλλος, το θεωρείς ανήθικο και ναρκισσιστικό, μπορείς να με-μας μπλοκάρεις και να μην βλέπεις τίποτα.

Θα σου πω μόνο πως βρίσκομαι εδώ μέσα πάνω από μία δεκαετία, είμαι και εγώ στα 40 μου, οπότε δεν έχω κανένα γκαϊλέ να τραβήξω τη προσοχή κανενός πιτσιρικά. Ίσα ίσα.

Απλά σέβομαι την αγωνία όλων και ότι γράφω το κάνω κυρίως για να γεμίσω αισιοδοξία όσους διαβάζουν.
Όταν δεν ήξερα τίποτα, δεν έγραφα. Μάρτυρες όσοι με ξέρουν.
Τώρα που ξέρω πως τα πράγματα κινούνται και κατά τη γνώμη μου προς θετική κατεύθυνση, το κάνω.
Τόσο απλά.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Λιάβας Θυμιανης Τσιφτσης είναι στις scouting lists του ΠΑΟΚ τουλάχιστον μια τετραετία. Ο Ζουγκλης επίσης φαίνεται καλή περίπτωση από τον Αστέρα όπως και ο Κοντονικος της Λαμίας θα πω εγώ. Οι παραπάνω όλοι είναι καλές λύσεις αλλά για τον ΠΑΟΚ Β θα πω εγώ σε πρωτη φάση. Δε βλέπω πως να χωρέσουν στο ρόστερ..
Αντίθετα θέση στο ρόστερ έχουν οι πρώην δικοί μας Πελκας Γιαννουλης Τζολης Κουτσιας, οι τέσσερις του γαβρου Φορτουνης Μασουρας Τζολακης Αλεξανδρόπουλος και κάποιοι που παίζουν στο εξωτερικό στυλ Χατζηδιακου Μπάρκα ..
Δεν αναφέρω Βλαχοδήμο Μαυροπανο Τσιμίκα Παυλίδη Δουβικα γιατί είναι απλησίαστοι..
Επίσης μια εξαιρετική περίπτωση είναι ο Καρετσας που είναι και ΠΑΟΚτσακι και τρελαίνει κόσμο στο Βέλγιο. Βέβαια πολύ δύσκολη περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
tsario73

Δημοσίευση από tsario73 »

Blackgr4 έγραψε:Τα ονόματα που προτάθηκαν και προτείνονται διαρκώς, δεν είναι 5-6. Παίζει να είναι πάνω από 30.

Υπάρχουν αρκετές διαφορές ανάμεσα στις περιπτώσεις.

Παράδειγμα ο Πέτκοβιτς.
Τον συμπεριλαμβάνουμε στους "υποψήφιους" περισσότερο επειδή σπρώχτηκε το θέμα από τους ΑΡΔ, παρά από τον ΠΑΟΚ τον ίδιο.

Όσο για τον έναν που συζητάνε, δεν τον έχει αναφέρει ούτε ένας εδώ μέσα και προφανώς ούτε ένας ΑΡΔ.

Ο λόγος που τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να γράψω κάτι, έχει να κάνει με το συμβόλαιο του. Αν βρομίσει πάπαλα..

Αν γειωθεί και προχωρήσει άλλη περίπτωση, δεσμεύομαι πως θα το γράψω.
Μου έχει κολλήσει ότι εννοείς έναν Βέλγο ...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Leonardo10 έγραψε:https://x.com/rikelfrink/status/1795375716055539831?s=46
Βραζιλιάνος εε;
Θυμάστε εθνικότητα που είχε πει και ο πριστ για στόπερ. ;)
Xlapatsas4

Ο maxi gomez έχει φάει μουσακά από την άποψη ότι ανήκει στην Τραμπζονσπόρ αλλά την Ουρουγουάη δεν τη λες και δυτικότερα της Βραζιλίας. Επίσης είναι μεγάλος χασογκολης
Άλλος είναι ο borre που ήρθε να παίξει έναντιον του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ και μάλιστα είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό πέρυσι.
Xlapatsas4

Mitsospaoki4 έγραψε:
Leonardo10 έγραψε:https://x.com/rikelfrink/status/1795375716055539831?s=46
Βραζιλιάνος εε;
Θυμάστε εθνικότητα που είχε πει και ο πριστ για στόπερ. ;)
Τον είχαμε αναφέρει αφού στην έρευνα αγορας
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”