Razvan Lucescu IV
- Montrealiotis
Re: Razvan Lucescu IV
Ρε σύ δεν είναι ότι χάσαμε ένα ματς ή ότι πέσαμε από την πρώτη θέση. Είναι ότι φοβόμαστε, λόγω των τελευταίων εμφανίσεων ότι θα καταρρεύσουμε όπως τα προηγούμενα 2 χρόνια. Νομίζω ότι σχεδόν κανένας δεν μίλησε γιατί σκέτο χάσαμε από μια στραβό κλωτσιά. Αλλά λόγω παιχνιδιού και εμφάνισης. Εδώ φάγαμε 4 από τον γαύρο μες την τουμπα και δεν άνοιξε ρουθούνι. Σκέψου ποσό πιθανό ήταν κάτι τέτοια δέκα χρόνια πριν.
Μικροτερός όταν εβλεπά το καλοκαίρι το προγραμμα της ομάδος μας εβγαζα παντα πρωταθλητές...με το αν και εφόσον δεν υπάρχουν δυστυχώς στην ωμή πραγματικότητα αδερφέ Ντράγκον...Η πραγματικότητα είναι οτι σε τέσσερεις μέρες χάσαμε απο μια ποιοτικά χειρότερη ομάδα στην ευρώπη με 2-0 κάνοντας το έργο μας στην ρεβάνσ δύσκολο για πρόκριση και χάσαμε απο την γειτονειά με κατεβασμένα τα χέρια...Ειμαστε πλέον και στο πρωτάθλημα -2 απο την κορυφή...Αυτο που λέω σε όλους λοιπόν στον οργανισμο Π.Α.Ο.Κ !!! Βγάλτε αντίδραση και μέσα απο τα προβλήματα να βγούμε πιο δυνατοι για την συνέχεια...dragon έγραψε:Οι εμφανίσεις με αρη κ ντιναμο κακιστες κ η μεγαλύτερη ευθύνη είναι του προπονητη ξεκάθαρα. Μπορείτε να μου απαντήσετε ειδικά όσοι στήνεται στον τοίχο το προπονητη όχι απλά για τις εμφανίσεις αλλά για το αν πάρουμε τίτλο ή όχι κ για το σύνολο της χρονιάς , πόσους βαθμούς έπρεπε να έχει ο ΠΑΟΚ με 50 - 50 διαιτησία κ πόσο οι ανταγωνιστές? Εγώ θα πω ότι έπρεπε να είχαμε τουλάχιστον + 6 από αυτούς που έχουμε. Πείτε μου τώρα ποια θα ήταν η σωστή βαθμολογική συγκομιδή κ ποια η διαφορά με τους άλλους να δούμε τελικά τα πήγε καλά η ομάδα μέχρι σήμερα?
Το ερώτημα το έθεσα κ προ διημέρου αλλά δεν πήρα απάντηση. Ειλικρινά πόσους βαθμούς έπρεπε να έχουμε?
- George Best
Καπου εδω να σε ενημερωσω οτι η ομαδα αυτη τη στιγμη εχει 2 σεντερ μπακ ολα κι ολα, ενα δεξι μπακ που ειχε να παιξει 2 χρονια και ηθρε να παιξει κατευθειαν βασικος. Ενα αριστερο εξτρεμ 36 χρονων να παιζει 3 ματς την εβδομαδα και δεν εχει φορ.paokarakis έγραψε: Συμφωνώ μέχρι τελείας και θα ήθελα να κάνω μια γενική ερώτηση στο φόρουμ, ΑΝ αποχαιρετησουμε και από την Ευρώπη αυτόματα γινόμαστε φαβορί για το πρωταθλημα; Αφού τα ματς πλέον είναι μόνο 9 και το πρόβλημα ήταν το 1 ακόμα (τελικός κυπέλλου) και τα 2 ακόμα (Ευρώπη αν περάσουμε και βλέπουμε) αν δεν πάρει το πρωτάθλημα θα δηλώσει παραίτηση?
Επισης προς ενημερωση σου ο Λουτσεσκου τον Ιανουαριο ζητησε 3 παιχτες και του εφεραν μονο τον Οττο.
Εχει ζητησει εδω και καιρο την παραμονη Μειτε Κετζιορα και ακομα δεν εχει κλεισει το θεμα.
Μια αλλη ερωτηση προς το φορουμ θα ηταν η εξης.
Θεωρειται οτι αν φυγει ο Ραζβαν, θα εκλειψουν ολες αυτες οι παθογενειες στην ομαδα?
Δε θα τρεχουμε παραμονες προκριματικων να παρουμε φορ?
Θ δουλευει μια χαρα το τμημα σκαουτινγκ και θα φερνει λαβρακια?
Ο Σαματα θα παρει το χρυσο παπουτσι?
Εγω ρε παιδια θυμαμαι οτι αυτη η ομαδα εν μεσω κοβιντ ειχε ξεχασει να ανανεωσει τα δελτια στα πλει οφ.
Θυμαμαι να διωχνουμε τον Βιειρινια και να τον ξαναπαιρνουμε μετα απο 1 εβδομαδα.
Θυμαμαι να παιρνουμε φορ καθε χρονια 2 μερες πριν τον 1ο αγωνα, ωστε να ειναι ετοιμος στον επαναληπτικο.
Μηπως εφταιγε παλι ο Λουτσεσκου απο την Ασια?
Περυσι ακουγαμε για το βυσμα Κετζιορα απο τον πατερα του ->Φετος : ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΕΤΖΙΟΡΑ
Πριν 2 χρονια ακουγαμε για το βυσμα Ρουμανο Μιτριτσα -> Παντα για αλλαγη τον ειχε.
Ημαρτοοοον ρεεε που ελεγε και ο Γεωργιου.
-
papwolf
Από ποιον...?Patron έγραψε:Ακούστηκε ότι έλαβε χώρα εθιμοτυπική επίσκεψη στην προπόνηση.
Αληθεύει;
Ο δεξιος μπαμ Κετζιορα με το στοπερ Κετζιορα που κολλαει;
Οταν παιζεις με επιθετικο εξω απο την περιοχη και 2 ακραια μπακ να ανεβαινουν για να παρουν ολη τη γραμμη ή να μπουκαρουν πως να ανατοπριθει ο Κετζιορα;
Σαν στόπερ σε ομαδα που εχει 60%+ κατοχη μπαλας, ναι εχει νοημα με ενα συμβολαιο αντιστοιχο του Μουργκ.
Οταν παιζεις με επιθετικο εξω απο την περιοχη και 2 ακραια μπακ να ανεβαινουν για να παρουν ολη τη γραμμη ή να μπουκαρουν πως να ανατοπριθει ο Κετζιορα;
Σαν στόπερ σε ομαδα που εχει 60%+ κατοχη μπαλας, ναι εχει νοημα με ενα συμβολαιο αντιστοιχο του Μουργκ.
- Amsterdamer_87
Φιλε εγω θα σου πω +9 !!!dragon έγραψε:Οι εμφανίσεις με αρη κ ντιναμο κακιστες κ η μεγαλύτερη ευθύνη είναι του προπονητη ξεκάθαρα. Μπορείτε να μου απαντήσετε ειδικά όσοι στήνεται στον τοίχο το προπονητη όχι απλά για τις εμφανίσεις αλλά για το αν πάρουμε τίτλο ή όχι κ για το σύνολο της χρονιάς , πόσους βαθμούς έπρεπε να έχει ο ΠΑΟΚ με 50 - 50 διαιτησία κ πόσο οι ανταγωνιστές? Εγώ θα πω ότι έπρεπε να είχαμε τουλάχιστον + 6 από αυτούς που έχουμε. Πείτε μου τώρα ποια θα ήταν η σωστή βαθμολογική συγκομιδή κ ποια η διαφορά με τους άλλους να δούμε τελικά τα πήγε καλά η ομάδα μέχρι σήμερα?
Το ερώτημα το έθεσα κ προ διημέρου αλλά δεν πήρα απάντηση. Ειλικρινά πόσους βαθμούς έπρεπε να έχουμε?
Το θεμα ειναι οτι ακομα κι αυτους δεν ειμαστε πλεον σιγουροι οτι θα μπορουσαμε να τους κρατησουμε στα πλει οφ..
Εγω τον Ραζβαν δεν τον στηνω στον τοιχο για το αν παρουμε τον τιτλο..
Ειμαι νευριασμενος μαζι του γιατι μου δημιουργησε ελπιδες,μ'αναγκασε δυο φορες να τον συγχαρω και να τον χειροκροτησω και μετα στο καπακι οχι απλα με κρυωσε,αλλα με παγωσε με την μετεπειτα αποτομη προσγειωση και την καθετη πτωση της ομαδας..
Τον "στηνω ομως στον τοιχο" γιατι ειναι αγκυλωμενος,προβλεψιμος,υπερμετρα εγωιστης και στασιμος κι απ'οτι βλεπω τον εχει ξεπερασει το ποδοσφαιρο και το χειροτερο απ'ολα δεν μου εμπνεει καμμια εμπιστοσυνη για το μελλον..
Οσο ειναι στην ομαδα θα τον στηριζω αλλα θα του τα χωνω και ασχημα οταν με γλενταει ο Μαντζιος και ο καθε πικραμενος..
Δεν είναι θέμα αν κ εφόσον όταν μιλάμε για διαφορετικούς κανόνες στο παιχνίδι. Ναι θα κάνεις ήττες όπως όλοι. Το πρωτάθλημα είναι 36 αγώνες όχι 1 ή 2. Όταν λοιπόν με πενηνταρισια διαιτησία είσαι στο +6 η ομάδα τα έχει πάει εξαιρετικά βάσει των συνθηκών από πέρσι τον Ιούλιο. Ξαναλέω οι 2 τελευταίες εμφανίσεις ήταν κακιστες. Αν η κριτική αφορά μόνο αυτούς τους αγώνες ναι τα πήγε χάλια αν όμως αφορά την χρονιά σίγουρα αυτό δεν ισχύει. Το αντίθετο μάλιστα. Τώρα αν μας σφαζουν κ δεν το βάζουμε στα δεδομένα για την κριτική απέναντί στην πορεία της ομάδας είναι τουλάχιστον άδικο.Eagle1980 έγραψε:Μικροτερός όταν εβλεπά το καλοκαίρι το προγραμμα της ομάδος μας εβγαζα παντα πρωταθλητές...με το αν και εφόσον δεν υπάρχουν δυστυχώς στην ωμή πραγματικότητα αδερφέ Ντράγκον...Η πραγματικότητα είναι οτι σε τέσσερεις μέρες χάσαμε απο μια ποιοτικά χειρότερη ομάδα στην ευρώπη με 2-0 κάνοντας το έργο μας στην ρεβάνσ δύσκολο για πρόκριση και χάσαμε απο την γειτονειά με κατεβασμένα τα χέρια...Ειμαστε πλέον και στο πρωτάθλημα -2 απο την κορυφή...Αυτο που λέω σε όλους λοιπόν στον οργανισμο Π.Α.Ο.Κ !!! Βγάλτε αντίδραση και μέσα απο τα προβλήματα να βγούμε πιο δυνατοι για την συνέχεια...dragon έγραψε:Οι εμφανίσεις με αρη κ ντιναμο κακιστες κ η μεγαλύτερη ευθύνη είναι του προπονητη ξεκάθαρα. Μπορείτε να μου απαντήσετε ειδικά όσοι στήνεται στον τοίχο το προπονητη όχι απλά για τις εμφανίσεις αλλά για το αν πάρουμε τίτλο ή όχι κ για το σύνολο της χρονιάς , πόσους βαθμούς έπρεπε να έχει ο ΠΑΟΚ με 50 - 50 διαιτησία κ πόσο οι ανταγωνιστές? Εγώ θα πω ότι έπρεπε να είχαμε τουλάχιστον + 6 από αυτούς που έχουμε. Πείτε μου τώρα ποια θα ήταν η σωστή βαθμολογική συγκομιδή κ ποια η διαφορά με τους άλλους να δούμε τελικά τα πήγε καλά η ομάδα μέχρι σήμερα?
- Amsterdamer_87
Ναι.περιπου 60 ατομα..Patron έγραψε:Ακούστηκε ότι έλαβε χώρα εθιμοτυπική επίσκεψη στην προπόνηση.
Αληθεύει;
Αν μιλαμε για οπαδικα, καλυτερα να αφιέρωναν την ενεργια τους στο να περιφρουρισουν την Τουμπα ενοψιν Κροατο-ναζι γιατι η αστυνομια δεν υπαρχει περιπτωση να ασχοληθει.papwolf έγραψε:Από ποιον...?Patron έγραψε:Ακούστηκε ότι έλαβε χώρα εθιμοτυπική επίσκεψη στην προπόνηση.
Αληθεύει;
Δεν ηρθε η ωρα για τα εθιμοτυπικά ακόμα και μακαρι να μην ερθει.
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Σωπα ρε φιλε. Αρχισαν οι γκελες και εχεις πιασει οτι νημα υπαρχει στο φορουμ να μας πεις καταβαθος οτι για ολα φταιει ο προπονητης. Και ειμαι εγω εκτος κλιματος;JohnDag έγραψε:Alex, ρε φίλε με όλο τον σεβασμό είσαι εκτός κλίματος.alexgarcia6 έγραψε:JohnDag έγραψε:Επειδή θα τρελαθούμε με το τι έκανε και τι δεν έκανε η διοίκηση από το καλοκαίρι και μετά ας τα βάλουμε λίγο κάτω.
Το καλοκαίρι έφυγαν:
- Ινγκασον 1Μ συμβόλαιο 1.3Μ
- Αουγκουστο 1Μ
- Κουρτιτς 1Μ 1.2Μ
- Ναρει 400Κ 500Κ
- Ολιβέιρα 900Κ 1.1Μ
- Καντουρι 500Κ 700Κ
- Μπισεσβαρ 300Κ
Να τα λεμε ολα. Συνολο 6
8 7 παίκτες αποκτήθηκαν λίγο πάνω ή λίγο κάτω από το 1Μ τον χρόνο και ένας στα 700Κ Ο Κετζιορα θεωρειτε καλοκαιρινη προσθηκη;. Αν αυτό δείχνει σημάδια διοίκησης που δεν ενδιαφέρεται/ασχολείται και διοίκησης που έχει ριγμένο τον προπονητή ας το κρίνει ο καθένας Το μισθολόγιο αυξήθηκε κατα περίπου 1 χαρτί. Να πουμε 2;
Τώρα για το επίπεδο των επιλογών και ποιες μεταγραφές βγήκαν, αν δεν του έκαναν κάποιοι να μην τους ενέκρινε. Μονος του αγοράζει παικτες;
Δεν υπάρχει, πλέον, τεχνικός διευθυντής για να πάρει την ευθύνη πάνω του. Τον τελευταίο λόγο τον έχει ο προπονητής Μονος του αγοραζει παικτες.JohnDag έγραψε:Φέτος το ισοζύγιο μπορεί να φαίνεται θετικό αλλά το καλύπτει η ξεκάθαρη αύξηση του μισθολογικού μπατζετ σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν. Ποιες σεζον; Το ισοζύγιο φετος έγραψε +7 χαρτιά. Είδες εσυ ανάλογη αύξηση μισθολογίου; 22/23 το ισοζύγιο ήταν 0 και 21/22 ήταν +22. Κοίτα εσύ το μισθολόγιο το 21/22, σύγκρινε το με το φετινό και πες μου για ποια άυξηση μιλάμε σε βαθος διετιας
Διοίκηση που επενδύει αυτά που βγάζει και ανεβάζει το μισθολογικό μπατζετ φέρνοντας παίκτες αξίας εγώ δεν μπορώ να την κατηγορήσω, σορρυ. Διοίκηση που έχει 4 σεζόν +5, +22, +0, +7 και ρίχνει διαρκώς το μπάτζετ με εξαίρεση την κατα 2 εκατομμύρια αύξηση φέτος, μπορώ να την κατηγορήσω; Ειδικά οταν 2 απο τους ανταγωνιστές εκτόξευσαν την επένδυση τους (τον 3ο δεν τον έφτανες ούτε πριν)
Τέλος, ο Λουτσεσκου έχει πολύ μεγαλύτερη επιρροή στις τελικές αποφάσεις όσον αφορά τις μεταγραφές και τις ανανεώσεις απ’ όσο του αναγνωρίζεις. Πίστεψε με. Αν ξέρεις κάτι πες το μαςΕαν εσυ με ολα αυτα τα δεδομενα απαιτεις πρωταθλημα ειναι δικο σου προβλημα. Εσυ αν θελεις, βγες πες Λουτεσκου φυγε γιατι δεν μαρεσει η μπαλα που παιζεις η γιατι δεν θεωρω οτι εισαι ικανος προπονητης. Ειναι δικαιωμα σου. Οπως εγω πανω στα νευρα προχθες ειπα "λουσε φυγε γιατι δεν ανεχομαι να χανω απτον αρη"JohnDag έγραψε:Tolare, θα μου επιτρέψεις για φέτος και μόνο να διαφωνήσω. Στα δικά μου μάτια αυτό δεν είναι ρόστερ συντήρησης, αλλά ρόστερ πρωταθλητισμού. Οκ. Καπου εδω να σημειωσουμε οτι στα ~16 δικα μας η ζελα εχει ~23, ο γαυρος ~24 και η κουλα ~20. Χαρτια εννοω ετσι. Αλλα δεν παιζει μπαλα το μπατζετ
Όμως έγινε ξεκάθαρη προσπάθεια να ανεβεί το επίπεδο του ρόστερ από φέτος το καλοκαίρι και μετά και σε πλήρη αντίθεση με τα δυο προηγούμενα χρόνια. Τουλάχιστον στα δικά μου μάτια όπως ξεκαθάρισα και παραπάνω.
Βέβαια, ενισχυμένος είναι και ο ανταγωνισμός. Για να είμαστε δίκαιοι. Κανένας δεν είπε ότι είναι εύκολο.Μονος σου τα λες. Οτι υπηρξε προσπαθεια φετος και βελτιωθηκαμε ισχυει. Το οτι ξαφνικα φτασαμε η και ξεπερασαμε τους αλλους ΔΕΝ ισχυει.
Μην παρουσιαζεις ομως μια αλλη πραγματικοτητα Κουρασε ο Λουτσεσκου να το λεει ναι, και εγω βαρεθηκα να το ακουω, αλλα δεν ειναι λαθος το οτι εχουμε κανει overperform. Ξαναλεω εαν ειχαμε αλλους στοχους και δεν τους πετυχαιναμε δεν θα ανανεωναν τον προπονητη μεσουσης της σεζον
Εσένα η κάψα σου είναι ο Λουτσεσκου.
Εμένα η κάψα μου είναι ο ΠΑΟΚ.
Εντάξει, είναι ο κορυφαίος προπονητής του πλανήτη, του γαλαξία, του σύμπαντος όλου.
Δεν κάνει ποτέ λάθη, είναι ένα βήμα κάτω (ή μήπως πάνω) από τον θεό τον ίδιο.
Είμαστε εντάξει τώρα;
Υ.Γ. Οι «φανατικοί» είτε της μιας πλευράς είτε της άλλης, κουράζετε. Λέτε τα μεταξύ σας και αφήστε εμας τους υπόλοιπους στην ησυχία μας. Πλιζ.
Λυπαμαι αλλα δεν θα αφησω ετσι να γραφονται απειρες ανακριβειες τις οποιες σημειωσα και αφησες ασχολιαστες
Αυτο για την καψα στο επιστρεφω. Αλλος ειναι εδω μεσα 24/7 τωρα που εχει στραβωσει και γραφει αποκλειστικα για ΕΝΑ ζητημα.
Εαν η καψα σου ειναι ο ΠΑΟΚ να απευθυνθεις σε αυτους που θετουν στοχους στην ομαδα. Αλλα αυτοι πριν απο λιγοτερο απο ενα μηνα ανανεωσαν τον Λουτσεσκου οσο και αν κανεις εσυ πως δεν ισχυει και ειναι ψευδαισθηση
Κανε μας τη χαρη που θα μας πεις και φανατικους. Αν εχεις προβλημα να σου απαντανε τοτε πολυ απλα μη γραφεις επαναλαμβανομενες μαλακιες
-
papwolf
Καταλαβαίνεις ότι με το +9 που εσύ λες θα είχαμε άλλη ψυχολογία , άνεση κ διαχείριση όπως το -7 ή -9 για τους άλλους θα σήμαινε επίσης διαφορετικά πράγματα. Αν τώρα στο + 9 με ωραίο σε μεγάλο διάστημα ποδόσφαιρο έχανε με βλακώδη τρόπο κάποια παιχνίδι δεν θα με πείραζε κ πολύ. Αν πάλι δεν είχε κ λάθη θα ήταν στην μπαρτσελονα που λέει ο λόγος. Αυτό που λέω είναι ότι πρέπει να σκεφτόμαστε όλα τα δεδομέναAmsterdamer_87 έγραψε:Φιλε εγω θα σου πω +9 !!!dragon έγραψε:Οι εμφανίσεις με αρη κ ντιναμο κακιστες κ η μεγαλύτερη ευθύνη είναι του προπονητη ξεκάθαρα. Μπορείτε να μου απαντήσετε ειδικά όσοι στήνεται στον τοίχο το προπονητη όχι απλά για τις εμφανίσεις αλλά για το αν πάρουμε τίτλο ή όχι κ για το σύνολο της χρονιάς , πόσους βαθμούς έπρεπε να έχει ο ΠΑΟΚ με 50 - 50 διαιτησία κ πόσο οι ανταγωνιστές? Εγώ θα πω ότι έπρεπε να είχαμε τουλάχιστον + 6 από αυτούς που έχουμε. Πείτε μου τώρα ποια θα ήταν η σωστή βαθμολογική συγκομιδή κ ποια η διαφορά με τους άλλους να δούμε τελικά τα πήγε καλά η ομάδα μέχρι σήμερα?
Το θεμα ειναι οτι ακομα κι αυτους δεν ειμαστε πλεον σιγουροι οτι θα μπορουσαμε να τους κρατησουμε στα πλει οφ..
Εγω τον Ραζβαν δεν τον στηνω στον τοιχο για το αν παρουμε τον τιτλο..
Ειμαι νευριασμενος μαζι του γιατι μου δημιουργησε ελπιδες,μ'αναγκασε δυο φορες να τον συγχαρω και να τον χειροκροτησω και μετα στο καπακι οχι απλα με κρυωσε,αλλα με παγωσε με την μετεπειτα αποτομη προσγειωση και την καθετη πτωση της ομαδας..
Τον "στηνω ομως στον τοιχο" γιατι ειναι αγκυλωμενος,προβλεψιμος,υπερμετρα εγωιστης και στασιμος κι απ'οτι βλεπω τον εχει ξεπερασει το ποδοσφαιρο και το χειροτερο απ'ολα δεν μου εμπνεει καμμια εμπιστοσυνη για το μελλον..
Οσο ειναι στην ομαδα θα τον στηριζω αλλα θα του τα χωνω και ασχημα οταν με γλενταει ο Μαντζιος και ο καθε πικραμενος..
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Εντωμεταξυ σε αυτα που απαντησα ΟΥΔΕΠΟΤΕ παινευσα τον λουτσεσκου η του εδωσα καποιο αλαθητο.
Σε διορθωσα στα περι ροστερ και στοχευσης και οργανωσης του συλλογου
Και μου απαντας «χαχα γεια σου ρε αλεξ θεος ο λουτσεσκου ε;»
Εχεις μεγαλο προβλημα
Σε διορθωσα στα περι ροστερ και στοχευσης και οργανωσης του συλλογου
Και μου απαντας «χαχα γεια σου ρε αλεξ θεος ο λουτσεσκου ε;»
Εχεις μεγαλο προβλημα