PAOK1LIFE έγραψε:Εδώ ο Σαββίδης πήρε πρωτάθλημα και βγήκε στο τσουλου και δεν πλήρωσε ρήτρες για δανεικούς θα αγοράσει τώρα που έχει τα ΑΡΔ jukebox και λένε ότι τους ρήξεις κέρμα. Τον Μισιτς 2,5 χρόνια δανεικός έκλεισε στον ΠΑΟΚ . Αλήτες που δεν μας τον δανείζουν τον Μειτε άλλο έναν χρόνο.
Εμένα αυτό που με πειράζει πιο πολύ είναι κοροϊδία και ότι κονομάνε τα ΑΡΔ. Θα προτιμούσα να έβγαινε ο Ιβαν και να έλεγε παιδιά εγώ αν δεν πάρω κανά δύο λιμανιά ακόμη και καπνοβημαχανίες και ξενοδοχεία κτλ από μία φιλική κυβέρνηση δεν ξάνα βαζω φράγκα στο ποδόσφαιρο. Ούτε γήπεδο κάνω, κοροΐδο είμαι θέλω σαν τους άλλους τζαμπα να μου το κάνει μία φιλική κυβέρνηση. Εκεί θα έλεγα εντάξει ο άνθρωπος ιδιοκτήτης είναι βγήκε και εξηγήθηκε στα ίσια. Υπομονή μέχρι να πάρει αυτά που θέλει και θα ξανά βάλει λεφτά.
Αλλά αυτό που υπάρχει σήμερα στον ΠΑΟΚ είναι πολύ αρρωστημένο . Κρίμα .
Αλλά τι περιμένεις όταν παίζεις ευρωπαϊκό αγώνα και ο Γιώργος κάνει διακοπές στο Ντουμπάι και μετά στην Ιαπωνία και τον απασχολεί περισσότερο το κροςφιτ και όλοι στην οικογένεια δεν έχουν μάθει ακόμη Ελληνικά μιλάμε πέρασαν 12 χρόνια ο Πακιστανός στο χωράφι πιο πολλά ελληνικά μιλάει.
Αρρωστημένη κατάσταση
Τι γραφεις?
Μανιφεστο αντι "ρωσικης" προπαγανδας εν μεσω κρισιμου ματς κατακτησης πρωταθληματος? Αντε τραβα ρε κομητη,που βγηκες να μας πουλησεις μυαλο με κασσετα αυτα που παιζουν οι χαμουτζηδες.