8.Soualiho Meïté

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
kayde

Re: 8.Soualiho Meïté

Δημοσίευση από kayde »

PAOK1LIFE έγραψε:Εδώ ο Σαββίδης πήρε πρωτάθλημα και βγήκε στο τσουλου και δεν πλήρωσε ρήτρες για δανεικούς θα αγοράσει τώρα που έχει τα ΑΡΔ jukebox και λένε ότι τους ρήξεις κέρμα. Τον Μισιτς 2,5 χρόνια δανεικός έκλεισε στον ΠΑΟΚ . Αλήτες που δεν μας τον δανείζουν τον Μειτε άλλο έναν χρόνο.

Εμένα αυτό που με πειράζει πιο πολύ είναι κοροϊδία και ότι κονομάνε τα ΑΡΔ. Θα προτιμούσα να έβγαινε ο Ιβαν και να έλεγε παιδιά εγώ αν δεν πάρω κανά δύο λιμανιά ακόμη και καπνοβημαχανίες και ξενοδοχεία κτλ από μία φιλική κυβέρνηση δεν ξάνα βαζω φράγκα στο ποδόσφαιρο. Ούτε γήπεδο κάνω, κοροΐδο είμαι θέλω σαν τους άλλους τζαμπα να μου το κάνει μία φιλική κυβέρνηση. Εκεί θα έλεγα εντάξει ο άνθρωπος ιδιοκτήτης είναι βγήκε και εξηγήθηκε στα ίσια. Υπομονή μέχρι να πάρει αυτά που θέλει και θα ξανά βάλει λεφτά.

Αλλά αυτό που υπάρχει σήμερα στον ΠΑΟΚ είναι πολύ αρρωστημένο . Κρίμα .

Αλλά τι περιμένεις όταν παίζεις ευρωπαϊκό αγώνα και ο Γιώργος κάνει διακοπές στο Ντουμπάι και μετά στην Ιαπωνία και τον απασχολεί περισσότερο το κροςφιτ και όλοι στην οικογένεια δεν έχουν μάθει ακόμη Ελληνικά μιλάμε πέρασαν 12 χρόνια ο Πακιστανός στο χωράφι πιο πολλά ελληνικά μιλάει.

Αρρωστημένη κατάσταση

Τι γραφεις?
Μανιφεστο αντι "ρωσικης" προπαγανδας εν μεσω κρισιμου ματς κατακτησης πρωταθληματος? Αντε τραβα ρε κομητη,που βγηκες να μας πουλησεις μυαλο με κασσετα αυτα που παιζουν οι χαμουτζηδες.
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Το κακό στην μη ανανέωσης Μειτε είναι ότι έχει πέσει δικαιολογημένα η απόδοση του παίχτη γιατί ξέρει πλέον ότι παίζει στην ομάδα τις τελευταίες του συμμετοχές. Από πότε το ξέρει άραγε ? Αυτό ίσως είναι το χειρότερο από όλα. Φυσικά τα ΑΡΔ το βγάλανε στην φόρα στον κόσμο λίγο πριν τα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια του πρωταθλήματος.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Καλά ρε μάγκες περιμένατε να δώσει 4 μυρια για αγορά και αλλά 1,5-1,6 συμβόλαιο για 30χρονο την ώρα που δεν ξέρει καν αν θα παίζει Ευρώπη. Λες και δεν ξέρετε ότι επι εποχής ιβαν αν δεν τελειώσει η σεζόν δεν γίνεται η παραμικρή συζήτηση για την νέα σεζόν, φέτος υπήρχε βελτίωση( ανανέωση Ταισον, Ζιβκοβιτς, Ταισον). Βέβαια αυτό δεν είναι δικαιολογία, θα έπρεπε να είχαν κλείσει είδη τον κεντζιορα τουλάχιστον και να άφηναν ανοιχτό μόνο του Μειτε.
Εδω ξέρουν ότι ο μόνος σίγουρος χαφ για την νέα σεζόν είναι ο οζντοεφ και μόνο και δεν έχει κουνηθεί φύλλο, ενώ θα έπρεπε να έχουν κλείσει έναν παικτη τουλάχιστον από τους ελεύθερους. Αλλά μπορώ να ομολογήσω ότι μετά από τοσα χρόνια επι Ιβαν Σαββιδη λειτούργησε με μεγαλύτερη ποδοσφαιρική λογική από οποιαδήποτε άλλη σεζόν.
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Δεκτο στο συγκεκριμενο και συμφωνω,πολυ λαθος το ταιμινγκ.
Τα προηγουμενα που κολλανε?

PAOK1LIFE
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kayde την Τετ 08 Μάιος 2024, 21:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Εδω η forzaonline.gr βγαζει πριν το κρισιμο ματς κατακτησης πρωταθληματος με το γαυρο δημοσιευμα με μεγαλο τιτλο ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΕΝΦΙΚΑ Ο ΜΕΪΤΕ π φιλοξενειται στην κεντρικη του παροντος site για του λογου το αληθες κ μας ενοχλουν αλλα αντ' αλλων
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Special 4 έγραψε:Εδω η forzaonline.gr βγαζει πριν το κρισιμο ματς κατακτησης πρωταθληματος με το γαυρο δημοσιευμα με μεγαλο τιτλο ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΕΝΦΙΚΑ Ο ΜΕΪΤΕ π φιλοξενειται στην κεντρικη του παροντος site για του λογου το αληθες κ μας ενοχλουν αλλα αντ' αλλων

Ποια ειναι τα αλλα αντι αλλων? Που σε ΟΠΑΔΙΚΟ φορουμ του ΠΑΟΚ αντιδραμε σ'αυτα που γραφονται μεσα σ'αυτο?
Οι αλλοι εμμισθοι ειναι,δε με νοιαζει τι γραφουν,με συνοπαδους μου συζητω,σ'αυτα δινω βαση,αυτα σχολιαζω.
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Η πτώση στην απόδοση Μειτε άρχισε στο παιχνίδι με την Μπριζ στο Βέλγιο.

Πολλοί δεν έχουν καταλάβει ότι παίζουμε με τον γαύρο την Κυριακή και μετά με τον βαζελο και βγήκανε και είπανε τα ΑΡΔ επίσημα ότι ο παίχτης δεν συνεχίζει στον ΠΑΟΚ.

Οκ δεν συνεχίζει στον ΠΑΟΚ . Την Κυριακή και μετά την Τετάρτη θα παίξει ο παίχτης??? και αν παίξει που ξέρω εγώ αν έχει πληρώσει την ρήτρα ο γαύρος ή ο βαζελος και ο παίχτης ξέρει ότι του χρόνου θα παίζει εκεί.????

Για αυτό λέω ότι ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι έχει να κάνει με ΑΡΔ και επικίνδυνους !
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Δεν ξέρω αν έχετε καταλάβει ότι αναδημοσιεύουν ρεπορτάζ της πορτογαλιας, δεν ειναι δικό τους ρεπορτάζ, δνε το έγραψαν αυτοί.Και αυτοί στην Πορτογαλία με βάση ότι δεν ενεργοποιήσαμε την ρήτρα το έγραψαν και όχι για τίποτα αλλο. Επομένως γιατί το έχετε σίγουρο ότι δεν θα μείνει;
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Γιατί ο Γιώργος πήγε στο Ντουμπάι
dev

Δημοσίευση από dev »

PAOK1LIFE έγραψε:Η πτώση στην απόδοση Μειτε άρχισε στο παιχνίδι με την Μπριζ στο Βέλγιο.

Πολλοί δεν έχουν καταλάβει ότι παίζουμε με τον γαύρο την Κυριακή και μετά με τον βαζελο και βγήκανε και είπανε τα ΑΡΔ επίσημα ότι ο παίχτης δεν συνεχίζει στον ΠΑΟΚ.

Οκ δεν συνεχίζει στον ΠΑΟΚ . Την Κυριακή και μετά την Τετάρτη θα παίξει ο παίχτης??? και αν παίξει που ξέρω εγώ αν έχει πληρώσει την ρήτρα ο γαύρος ή ο βαζελος και ο παίχτης ξέρει ότι του χρόνου θα παίζει εκεί.????

Για αυτό λέω ότι ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι έχει να κάνει με ΑΡΔ και επικίνδυνους !
ποια ρητρα να πληρωσει ο βαζελος και ο γαυρος φιλε εχεις ιδεα τι γραφεις?
Miles

Δημοσίευση από Miles »

PAOK1LIFE έγραψε:Η πτώση στην απόδοση Μειτε άρχισε στο παιχνίδι με την Μπριζ στο Βέλγιο.

!
Το ρεπορτάζ της ομάδας το παρακολουθείς καθόλου ή έστω τι γράφεται εδώ μέσα;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

astral έγραψε:Γιατί ο Γιώργος πήγε στο Ντουμπάι
Γιατί μπορεί

Εν τω μεταξύ το δεύτερο ημίχρονο που κάνει με την κούλα ο μεϊτέ ( σε έναν τελείως διαφορετικό ρόλο από αυτόν που συνήθως έχει, κάτι σαν αντισιμανσκι ) ήταν καταπληκτικό
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Θεωρώ ότι θέλουμε τον παίκτη και θα γίνει σοβαρή προσπαθεια να αποκτηθεί.

Τώρα σε deals εκατομμυρίων , δε νομίζω ότι πάει κάποιος στη Μπενφίκα και λέει τόσα δίνω πόσα θες. Ιδίως από τη στιγμή που δεν έχει τελείώσει το πρωτάθλημα.

Παζάρια θα γίνουν και πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Παζάρια να γίνουν, αρκεί ο παίκτης να παραμείνει.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Αυτός που πληρώνει ,θα κοστολογήσει το παίκτη και θα επιλέξει το τρόπο με τον οποίο θα διαπραγματευτεί.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”