Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Asimos

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Asimos »

Τι είναι κοψοχρονια; Τα 6 που γράφει η λεκιπ;
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Τέλος ο Ντάγκλας. Κόλλησε του Μαξίμοβιτς. Άντε να δούμε.

https://www.paok24.com/podosfairo/43661 ... ti-gallia/
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

renegade έγραψε:Σόρρυ αλλά πριν το Μπαν σου ( τότε μωρέ που ειρωνευοσουν το Σαββίδη ότι του την χάλασε ο προγκιζιν ) δεν μας έλεγες να μην ενθουσιαζόμαστε γιατί στο τέλος θα απογοητευτούμε?
Τοτε μωρέ που τα έλεγες για το καλό μας
Καλό είναι για μπαν εσυ να μην μιλάς, δεν σε πολυπαιρνει.

Το δικό μου ήταν μόλις ένα σε 5 χρόνια. Τα δικά σου;

Επίσης, εγώ δεν άλλαξα ποτέ λογαριασμό. Έναν έχω από την αρχή.

Αυτά, φιλικά και όμορφα :)

Υ.Γ. Το ποστ για τον Πριγκοζιν (και όχι Προζιγκιν) ήταν αποτυχημένη προσπάθεια χιούμορ. Παρεξηγήθηκε από τους mods και δέχτηκα το ban μου αδιαμαρτύρητα. Όσο για το τι από αυτά που έλεγα έχει γίνει τα τελευταία 3 χρόνια στο είπα και πριν. Τα γραπτά μένουν.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

6 εκατομμύρια είναι πολύ λογική τιμή για Μαξίμοβιτς, ο οποίος είναι αρκετά καλύτερος από Αουγκούστο και όχι πολύ μεγαλύτερος σε ηλικία

άσχετα αν δεν μπορούμε εμείς να δώσουμε τόσα.

Αν δεν ήταν σε χρόνια συμβολαίου και αν δεν είχε συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ η τιμή θα ήταν στα 12+, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι το 20%+ θα πάει στη Βαλένθια.
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Η αλήθεια είναι οτι βαδίζουμε σε τεντωμένο σχοινί όσον αφορά στην ευρωπαϊκή μας πορεία, αλλά και αυτός ο Αουγκούστο με την κόκκινη που πήρε δεν βοήθησε στην παραμονή του. Νομίζω θα ήταν πιο κρίσιμη η παρουσία του στο 1ο μάτς. Στο 2ο θέλω να πιστεύω ότι ο Οζντόεφ θα είναι σε θέση να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα. Ίσως και ο Αουγκούστο να πίεζε να φύγει άμεσα και να ήταν ωσεί παρόν στο 2ο μάτς. Δεν ξέρω. Υποθέσεις είναι όλα αυτά. Μακάρι να περάσουμε την Χάϊντουκ και να μπουν όλα σε μια σειρά.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Πρόταση Λανς ένα 10αρι για Τσουμπα. Ο ΠΑΟΚ έχει το 10%.
Η Μπορο δεν τον δίνει κάτω από 17. Κάτι θα τσιμπήσουμε και από εκεί
icue

Δημοσίευση από icue »

Αν η πωληση Αουγκουστο ειναι προυποθεση για να ερθει ο Μαξιμοβιτς, τοτε προφανως θα κοιταξεις ολοκληρη την χρονια και οχι ενα ματς, οποιο και να ειναι αυτο.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Αντε μακαρι να τα βρουν στα 15+
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

gika έγραψε:
nunies4 έγραψε:Μα δεν μπορεις να μου συγκρινεις την απωλεια του Νταγκλας για ΕΝΑ ματς επαναλαμβανω και με μια 4αδα (ικανη για εμενα, μετρια μπορει για εσενα) απο πισω για 2 θεσεις, με την πωληση Τσουμπα που στην ουσια κατεβηκες χωρις φορ και στα 2 ματς
Η τετράδα ποιοι είναι;

Σοαρες, Σβαμπ, Τσιγγαρας και Γιαξης;

Ή μετράς και τον Οζντοεφ που αν του δώσεις 25 φωτογραφίες με τους παίκτες του ρόστερ παίζει να μη πετύχει ούτε 5 ονόματα συμπαικτών;

Η ίδια κουβέντα πάλι, αλλά αν ο Οζντοεφ ήταν εδώ πριν ένα μήνα, τώρα θα έδινες άνετα τον Αουγκουστο και θα πάλευες για Μαξίμοβιτς μέχρι 31.

Τώρα δώσε Αουγκουστο, μετά τις αποχωρήσεις Κουρτιτς, Νταντας και άντε πες κάτι στον προπονητή μετά από πιθανό αποκλεισμό.

Το μεγαλύτερο ανέκδοτο του καλοκαιριού είναι οτι περσυ χτίζαμε κορμό.

Μπαμπά αριστερά φέτος, Ράφα περσι. Μιχαηλιδη δίπλα του φέτος, Κουλιερακη πέρυσι, Ινγκασον περσι, Εκονγκ φέτος, Σαστρε πέρυσι, Κεντζιορα φέτος. Νταντας πέρυσι, Τσιγγαρας φέτος, Απυγκουστο πέρυσι, Σβαμπ φέτος. Ολιβέιρα περσυ, Σαματά φέτος.

Καλά πήγε αυτό
Ενώ ο Μπάμπα που έπαιξε με 10 μέρες προπονήσεις η ο Σαματα τους έπαιρνε τηλέφωνο στα γενέθλια τους.
Λες και είμαστε στο 1980. Ναι υπολογίζω και τον Οζντοεφ. Αν ο παίκτης είναι καλός και εντάξει από φυσική κατάσταση μπαίνει και παίζει.
Δεν χρειάζεται να ξέρει τα οικογενειακά των παικτών.
Πραγματικά ορισμένους δεν σας καταλαβαίνω. Προτιμούσατε δηλαδή τις ανορθογραφιες του ρόστερ μόνο και μόνο για να λέμε ότι κτίσαμε κορμό;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τετ 09 Αύγ 2023, 18:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

JohnDag έγραψε:
renegade έγραψε:Σόρρυ αλλά πριν το Μπαν σου ( τότε μωρέ που ειρωνευοσουν το Σαββίδη ότι του την χάλασε ο προγκιζιν ) δεν μας έλεγες να μην ενθουσιαζόμαστε γιατί στο τέλος θα απογοητευτούμε?

Υ.Γ. Το ποστ για τον Πριγκοζιν (και όχι Προζιγκιν) ήταν αποτυχημένη προσπάθεια χιούμορ. Παρεξηγήθηκε από τους mods και δέχτηκα το ban μου αδιαμαρτύρητα. Όσο για το τι από αυτά που έλεγα έχει γίνει τα τελευταία 3 χρόνια στο είπα και πριν. Τα γραπτά μένουν.

Πραγματικά δεν ξέρω αν όντως δεν καταλαβαίνεις ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.
Στα τέτοια μου τα Μπαν σου, έτρωγες δεν έτρωγες ποσώς με ενδιαφέρει. Αυτό που με ενδιαφέρει και το γνωρίζω πλέον είναι η συμπεριφορά σου απέναντι στον Σαββίδη.

Όσο για τον λογαριασμό μου ,αυτοί που πρέπει να γνωρίζουν γνωρίζουν...οι υπόλοιποι.

Υγ μόνο που φέτος δεν μιλούσες για τα προηγούμενα τρία χρόνια αλλά και για τη φετινή μεταγραφική περίοδο...με περίσσεια σιγουριά.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

renegade έγραψε:
JohnDag έγραψε:

Πραγματικά δεν ξέρω αν όντως δεν καταλαβαίνεις ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.
Στα τέτοια μου τα Μπαν σου, έτρωγες δεν έτρωγες ποσώς με ενδιαφέρει. Αυτό που με ενδιαφέρει και το γνωρίζω πλέον είναι η συμπεριφορά σου απέναντι στον Σαββίδη.

Όσο για τον λογαριασμό μου ,αυτοί που πρέπει να γνωρίζουν γνωρίζουν...οι υπόλοιποι.

Υγ μόνο που φέτος δεν μιλούσες για τα προηγούμενα τρία χρόνια αλλά και για τη φετινή μεταγραφική περίοδο...με περίσσεια σιγουριά.
Κι εδώ λάθος είσαι (όσον αφορά την φετινή χρόνια) και αποδεικνύεις ότι αν θολώσεις με κάποιον και τον βάλεις στο στόχαστρο διαβάζεις και καταλαβαίνεις μόνο αυτά που θες.

Αλλά θα με πεις δεν βγήκε τυχαία το παρατσούκλι «αστυνομία του φορουμ».

Ας κόψουμε όμως τα οφ τοπικ κάπου εδώ γιατί κουράζουμε τους υπόλοιπους χωρίς λόγο.

Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Δημοσίευσηαπό Asimos » 23 Νοέμ 2022 02:09

Είναι λίγο περίπλοκα τα πράγματα.

Μαθαίνω - ας πούμε - πως δεν θα έρθει ο Μαρτίνς. Δεν έχει πολλές συμπάθειες κι αν ήταν να έρθει θα είχε έρθει από το καλοκαίρι. Φορ επίσης δεν κοιτάμε, θα πάμε με Νέλσον και Μπράντον.

Πιστεύουν τον μικρό για θέση εξτρέμ και σε συνδυασμό με τους Νάρεϊ και Ζίφκο θεωρούν πως είμαστε καλά. Εκτός αν σκάσει πρόταση και φύγει άμεσα ο Ζίφκο οπότε θα κινηθούν για εξτρέμ.

Ο Ντάγκλας ανανεώθηκε για να πουληθεί και να αγοραστεί ο Ντάντας. Στην ουσία αν θέλει να κάνει παιχνίδι ο Μπότο θα πρέπει να δώσει παίκτες για να πάρει παίκτες.

Έτσι όπως αντιλήφθηκα τα πράγματα δεν θα μου κάνει καμία αίσθηση αν δεν γίνει προσθαφαίρεση παικτών.

Δεν νομίζω πως άλλαξε πολύ ο σχεδιασμός από πέρυσι τον Νοέμβριο που έγραφα αυτά. Ευτυχώς δεν πήραμε τον Ντάντας και πάμε για Μαξίμοβιτς. Θυμάμαι εκείνη την περίοδο ο Αουγκούστο ήταν κόκκινο πανί για πολλούς, ειδικά με την ανανέωση τραβούσαν κάποιοι τις κωλότριχες τους.
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Διάβασα για Νέλσον και πήγε να μου έρθει το εγκεφαλικο
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Φέρτε τον Σέρβο παικταρα σπίτι του!
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Με ενοχλεί πάρα πολύ αυτή η λυσσαλέα προσπάθεια (η οποία ως επί το πλείστον προέρχεται από διαδικτυακούς χώρους αμφιλεγόμενης ποιότητας και προέλευσης) ότι ο ΠΑΟΚ καθυστερεί μεταγραφές και ρισκάρει στόχους για να γλιτώσει ένα δύο τρία κατοστάρικα ή γιατί όλοι στην ομάδα είναι άχρηστοι ή γιατί ο Σαββίδης είναι ματζίρης.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”