Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
DamoN

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από DamoN »

Ο βιειρινια σε μια συνέντευξη του είχε πει ότι ο κόσμος δεν μπορεί να κρίνει με το αλάθητο του παπα έναν παιχτη γιατί δεν ξέρει τι οδηγίες έχει από τον προπονητή του .
Στα του Σέντερ φορ ειδικά αυτό αποτελεί νόμο για μένα.
Αν τον επιθετικό τον θέλεις για να σ κάνει την μια ευκαιρία γκολ θέλω Κλαους ή κοτσίδα
Αν τον επιθετικό τον θέλεις για να είναι συμμετοχικός ανεβάζοντας σαν σκαλοπάτι τις γραμμές με χαφ και εξτρεμ που σκοραρουν τότε ένας υγιείς ολιβειρα είναι του δε ποιντ ή έστω ένας τσουμπα.
Αν τον επιθετικό τον θέλεις και να σκοράρει και να είναι συμμετοχικός σε κάποιο βαθμό ο πουκι είναι ταμαμ ή ξέρω γω ο πριγιο από τον τελικό κυπέλλου με κουλα και μετά.
Τώρα μόνο ευσεβής πόθοι και βάσει βιογραφικού μπορούμε να έχουμε άποψη. Αν ήταν έτσι οι μεγάλες και πλούσιες ομάδες θα είχαν 100% επιτυχία στις μεταγραφές .επίσης η κίνηση του επιθετικού θα κριθεί συνυπολογίζοντας τις υπόλοιπες κινήσεις στην μεσοεπιθετική γραμμή.
Επίσης για την συγκεκριμένη θέση έχω το παράδειγμα του μπενζεμα ο οποίος για πολλά χρόνια στην Μαδρίτη δεχόταν αμφισβήτηση και γιουχάρισμα από οπαδούς και την κατάληξη όλοι την γνωρίζουμε.
Όσο για την ομαδάρα του σαντος που εκθειάζεται τόσο πολύ είχαμε να δούμε 10 χρόνια τουλάχιστον δυνατό ΠΑΟΚ και από μπαλαφα ηλιαδη πήγαμε σε ΓΚΑΡΣΙΑ βερον και μετά βιτολο .τραγουδούσαμε σύνθημα να σ δω ξανά εκεί εκεί πρωταθλητή και στα αυτιά μου Ακουγόταν σαν το σύνθημα των γαύρων για το ευρωπαϊκό .
Τώρα αν δεν πάρεις πρωτάθλημα είσαι αποτυχημένος , παίζεις τελικό κυπέλλου και ασχολείται το 30% του κόσμου σου .
Διαφορετικές απαιτήσεις πολύ πιο έντονη κριτική .
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Υπενθυμίζω ότι ο έγκυρος Κ. Πετρωτός είπε πως ο ΠΑΟΚ δεν ασχολείται με τον Pukki. Επίσης η περιγραφή:

Πρόκειται για ώριμο, αλλά όχι βετεράνο, φορ, με σημαντική καριέρα, για τον οποίο υπάρχουν οι προϋποθέσεις να αποκτηθεί από την ομάδα που έπαιξε πέρυσι, αν ο ίδιος συμφωνήσει με την πρόταση του ΠΑΟΚ.

δεν ταιριάζει σε κάποιον ελεύθερο.
Επίσης ο Κ. Πετρωτός αμφισβητεί τα περί Γκαμπιαντίνι, καθώς η φήμη αυτή "δεν επιβεβαιώνεται από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ".
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

Αυτό το ώριμος, αλλά όχι βετεράνος, δεν το καταλαβαίνω. Ο Πούκι που πέρυσι ήταν βασικός θεωρείτε ώριμος ή βετεράνος; Ο Τάισον τι θεωρείτε;
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ο Τάισον είναι ο Μπέντζαμιν Μπάτον σε μελαμψό . Σίγουρα ο πιο νέος παίχτης του ρόστερ μας ένα χρόνο μικρότερος από τζιμα .
Δλδ στα 20 του πως πήγαινε;;;;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:ΠΑΟΚ24

Ο Μίκαελ Κρμέντσικ έκλεισε οριστικά το κεφάλαιο της Περσίγια Τζακάρτα και όπως είπε ο ίδιος, ετοιμάζεται για το next step με τεράστιο ενθουσιασμό.

“Γεια σου Τζακάρτα, σε ευχαριστώ για όλα. Η παρουσία μου σε αυτό το κλαμπ τελείωσε. Ήταν μία φοβερή σεζόν! Αλλά αυτή είναι η ζωή στο ποδόσφαιρο, κάτι ωραίο τελειώνει και κάτι πιο όμορφο αρχίζει.
Ναταααα μας
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

odynet έγραψε:
Parolos έγραψε:Κάπου εδώ να σημειωθεί ότι ο Πουκι αποκτήθηκε το 2018 από τη Νοριτς, όπου με το καλημέρα πέταξε από βασικό με συνοπτικές διαδικασίες έναν γνώριμό μας... ω ναι τον Νέλσον, ο οποίος δόθηκε έπειτα το Γενάρη δανεικός, και το καλοκαίρι πουλήθηκε στο χαρτί.
Το ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι ο Αλφρέντο Μορέλος, που υπάρχει ως επιθυμία στο forum, ξεκίνησε τη χρονιά ως αλλαγή του - επίσης γνώριμου- ...Αντόνιο Τσόλακ (τώρα οι Ρέιντζερς το έναν τον αφήνουν ελεύθερο και τον άλλον δε ξέρουν που να τον δώσουν)!
Το ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι ότι ψάχνουν 2 φορ και στη λίστα τους είναι ο γνώριμος μας Κράσσο, ο Πουκι, ο Βαλένσια καθώς και ο Ματζα.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Δηλαδή δεν έχει το δικαίωμα κάποιος να αποκαλεί βετεράνο τον Pukki; Ποιος του το στερεί; Εσύ; Καταλαβαίνεις τι γράφεις;
Δικαίωμα του καθενός να τον κρίνει. Αναφαίρετο. Έστω και αν είναι λάθος.
Όλοι μας έχουμε δικαίωμα να γράψουμε τη γνώμη μας, όποια και να είναι αυτή.
Και όλοι μας έχουμε δικαίωμα να απαντήσουμε στη γνώμη όλων.
Θες να αποκαλέσεις βετεράνο (δηλαδή παλαίμαχο) έναν ποδοσφαιριστή που μόλις τέλειωσε χρονιά με 3.000 λεπτά μπάλας; Δικαίωμα σου.
Όπως είναι και δικαίωμα μου να πω πως αυτό το θεωρώ κριτική εκτός πραγματικότητας.
Όλα καλά, πάμε παρακάτω.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Προφανώς και ο πετρωτος λέει ότι του λένε από την παε. Το πρόβλημα είναι ότι στην παε θεωρούν ώριμους και όχι βετεράνους (για μένα είναι παλαίμαχοι κιόλας) τους μπισε καντουρι. Οπότε υπομονή να έρθει ο ώριμος κατά την παε φορ που στην πραγματικότητα μπορεί να είναι και παλαίμαχος.
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Εικόνα
Ααα τον σκοροφαγωμένο! Ααα τον ξεχαρβαλωμένο! Ααα την γριά σβουνιά,την ξεδοντιάρα!!!
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Τωρα π μιλαμε ο Κολκας κραζει την λειτουργια της ΠΑΕ και ριχνει την ευθυνη στα στελεχη γενικα και αοριστα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Παντως αν ο ενας ειναι ο Τσεχος πιστευω οτι και στην ομαδα εχουν στο μυαλο τους αυτο που σκεφτομουν πριν καποιες εβδομαδες.
2 φορ κολωνες (με τον Τσεχο σαν 2ο στην θεση του Μπραντον και τον 1ο να ειναι φορ αξιας) και Τζιμα 3ο.
Το σεναριο 1ος Τσεχος, 2ος Μπραντον και 3ος Τζιμας θα ειναι καταστροφικο κατα την αποψη μου.
AntreasG4

Δημοσίευση από AntreasG4 »

nunies4 έγραψε:Παντως αν ο ενας ειναι ο Τσεχος πιστευω οτι και στην ομαδα εχουν στο μυαλο τους αυτο που σκεφτομουν πριν καποιες εβδομαδες.
2 φορ κολωνες (με τον Τσεχο σαν 2ο στην θεση του Μπραντον και τον 1ο να ειναι φορ αξιας) και Τζιμα 3ο.
Το σεναριο 1ος Τσεχος, 2ος Μπραντον και 3ος Τζιμας θα ειναι καταστροφικο κατα την αποψη μου.
μάλλον ο τσεχος για πρωτος παει
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Του Ιταλου παντως πρεπει να ισχυει και μενει να δουμε αν υπαρχει φωτια πισω απο το καπνο που σηκωσε ο Κρμεντσικ.
icue

Δημοσίευση από icue »

Ο Κολκας μετα τον Εσιτι δεν θα επρεπε να μιλαει καν για μεταγραφες. Να πηγαινει διακοπες οταν τελειωνει το πρωταθλημα και να ξαναγυριζει 1η Σεπτεμβριου.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Και άντε μιλα απλά μην έχεις το ύφος ότι τα ξέρω όλα και σας κάνω χάρη που ασχολούμαι με εσάς τους μυρωδιαδες.
Όσον αφορά αυτό που είπε πάνω τ φιλαράκι μου ο νουνιεζ τον Κρμεντσικ μόνο κολώνα δεν τον λες. Παρα το ύψος του δεν παίζει με πλάτη κεφάλι καθόλου δεν χρησιμοποιεί και αυτό που τον χαρακτήριζε ήταν η ατομική ενέργεια και ποσό γρήγορος ήταν στο κουβαλημα με την μπάλα παρά το ύψος του .όπως και κάποια καλά τελειώματα Και με τα 2 πόδια που η μπάλα έφευγε χιλιοστά αουτ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”