Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από gika »

Αν κάποιος αποφασιστεί ότι πρέπει να πληρώσει, και δεν έχει να το κανει, δεν μπαίνει φυλακή???? :?

Δευτερον, είναι δυνατόν ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, να προγραμματίζεται δίκη για το 2013, ενώ ο ΠΑΟΚ χρειάζεται λεφτά ΧΘΕΣ??? Πείτε τότε σε όσους χρωστάμε, ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ φυσικά, να περιμένει την εκδίκαση των υποθέσεων, για να πάρουμε αυτά που μας χρωστάνε και μετά να πληρώσουμε...

ΣΕ ΤΙ ΚΟΛΟΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΕΓΑΛΩΝΩ, ΟΕΟ???
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Στο ίδιο που μεγαλώνω εγώ και μεγάλωσαν τόσοι άλλοι Γιάννη..
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

"μεγάλωσες"??? Και συ ακόμα μεγαλώνεις... Ψηφίζεις? Δεν ψηφίζεις... Ουτε το σχολείο δεν τέλειωσες ακόμα...

Αφού αλλιώς κάτι δεν πρόκειται να αλλάξει, μονο αν φύγουμε ΟΛΟΙ απο την Ελλάδα και μείνει ένα αδειο κομμάτι γης με 300 βουλευτές, ίσως γίνει κάτι!
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Συμπέρασμα??
Μόνο με ΠΟΛΥ Δραστικά μέτρα πρόκειται να αλλάξει η κατάσταση..
Και δυστυχώς ή ευτυχώς η γενιά μας οφείλει να το κάνει..
Και εγώ όπως εσύ βαρέθηκα να βλέπω κλέφτες(όπως οι πολιτικοί μας και οι πρώην πρόεδροι μας)να παραμένουν ελεύθεροι,ενώ οι απλοί πολίτες να καταδικάζονται με το παραμικρό...
Όμως ακόμα(τονίζω το ακόμα) δεν έχουμε τη δυνατότητα να αντιδράσουμε και να ΑΚΟΥΣΤΕΙ το μήνυμα μας..
Όταν όμως την αποκτήσουμε πρέπει να κυνηγήσουμε τους στόχους μας και να απαλλάξουμε την από αυτή την πληγή,ξεκινώντας από τους πρώην προέδρους του ΠΑΟΚ και συνεχίζοντας με τα λοιπά λαμόγιο της πολιτικής....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Τι εννοείς με το "όταν..."??

Οταν θα ψηφίζουμε?? Ελάχιστα έως τίποτα μπορεί να αλλάξει με αυτό... Υπάρχει και η φράση "Αν με τις εκλογές μπορούσε να αλλάξει κάτι, θα ήταν παράνομες..."!

Θες παράδειγμα??? Στο λύκειο.. Στο δεκαπενταμελές βγαίνουν αυτοί που έχουν μυαλό και το αξίζουν, ή αυτοί που είναι διάσημοι???
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Δεν εννοώ με το να ψηφίσουμε..
Υπάρχουν και άλλοι τρόποι(εξέγερση πχ.. :opaokara: :opaokara: )
Στο λύκειο η κατάσταση με το δεκαπενταμελές είναι άστα βράστα..
Τέσπα..
Ας σταμτήσουμε εδώ τη συζήτηση μιας και είμαστε τελείως οφ-τόπικ..
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Για τη νεα ΑΜΚ δεν ξεχναμε...ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΛΕΦΤΑ να καταθεσουμε απο την πρωτη μερα οχι παλι τελευταια στιγμη... ;) ;)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Έχω 0€ στην άκρη... Μείων δώρα που πρέπει να πάρω στους γονείς μου για την πρωτοχρονιά. Μείον δώρο στην γκόμενα που γιορτάζει σε 4 μέρες. Μείον δώρο στην γκόμενα την πρωτοχρονιά. Συν χαρτζηλίκι απο γιαγιάδες. Συν χαρτζηλίκι απο θείους-θείες και το υπόλοιπο σόι. Συν λεφτά για δώρο στην γιορτή μου (7/1). Αν η γκομενα με κοστήσει σύνολο κανα 50άρι (οικονομία πανω από όλα). Και άλλο ένα 50άρι οι δύο γονείς. Χώρια το κέρασμα σε φίλους στη γιορτή μου που θα βγει κανα 50άρι. Άρα έχουμε -150... Συν 50 από γιαγιάδες. Συν 100 από θείους κτλ. Συν κανα 50 (χώρια χειροπιαστά δώρα στη γιορτή μου). Είμαστε στο +50... 80€ κάνει ο σκληρός που θέλω να αγοράσω για το λάπτοπ, άρα είμαστε -30... και ένα κατοστάρι οι μετοχές -130€... Μάλλον έχω πρόβλημα! :opaokara: :opaokara:

Θα πάω να πω κάλαντα και θα κρατάω τα μπελίτσα που θα λέει "προς ΠΑΟΚ"... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ποιο πλανο,Ζησης Βρυζας, και Ζαγορακης και βιολιδης και π@π@ριες μεντολες!
Gika σε λεω!!! :opaokara: :opaokara:

Προτεινω Gika στην θεση του Οικονομικου Διευθυντη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ!Αντε, να ερχεται καινουριο αιμα σιγα σιγα...

ΥΓ.
Μαθαμε και το ονομα της γκομενας...
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Miα ερωτηση ρε φιλαρακι gika . Δωρο στην γιορτη της , δωρο και την πρωτοχρονια ? :lol:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

καλα σε λεει ρε γκικα μην καταντησεις νουνοδουλος αυτα πρεπει να τα μαθαινεις απο μικρος...και τι δωρα στους γονεις??ας στειλουν κανενα γραμμα στον αγιο βασιλη... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

:opaokara: :opaokara: :opaokara:

Φίλε νουνοδουλος δεν ξέρω... Πάντως περνάω τέλεια, οπότε γιατι να μην την ανταμείψω και με κανα δώρο?? Πάω να σπάσω και κάθε ρεκόρ... Με σχεδόν 2 μήνες σχέση!!!! :opaokara: :opaokara: Αυτό θα πει πλάνο... Τρέμε Ζαγόρ... Σταθερότητα να δεις εσύ... Πρωτάθλημα σε λέω... :opaokara: :opaokara:

Είμαστε λίγο οφ ε?? :opaokara:
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Εισαι ωραιος!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Δεν πειραζει για το οφ ,γιορτες ερχονται
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

gika έγραψε: Τρέμε Ζαγόρ... :opaokara:
......
shark4 έγραψε: Δεν πειραζει για το οφ ,γιορτες ερχονται
Τρέμε Γκας... :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

shark4 έγραψε:Το σκηνικο με ολες αυτες τις δικες ειναι ,οτι με εξαιρεση λιγες περιπτωσεις ( βλ. Κοσκωτα - Σαλιαρελη- Σταματελατο)
δεν γινεται τιποτα. Και εξηγουμαι. : Κανενας απο αυτους τους τυπους δεν εχει τιποτα στο ονομα του γιατι τα εχουν μεταβιβασει σε τριτα προσωπα και off-shore ( οποτε ειναι και σχεδον αδυνατη η αποπληρωμη του χρεους).
Απο την αλλη επειδη δεν προκειται για ποινικο αδικημα ( τυπου ανθρωποκτονια π.χ.) και με βαση και τον νεο νομο , μπορει να κυκλοφορει ελευθερος καταβαλοντας ενα συμβολικο ποσο ημερησιως ( βλ. Μακαρο).
Η μονη δε ποινη που τους επιβαλλεται ειναι η μη εξοδος απο την χωρα ( δηλ. ο Γουμενος δεν μπορει να παει στην Ελβετια η' στα νησια Φιτζι )
Βεβαια απο την αλλη και να τους αφησεις τελειως ελευθερους και ανεξελεκτους ειναι ενα θεμα.Το κακο ομως εχει γινει. Τελος παντων, ενα ακομα απο τα παραξενα και τραγελαφικα της Ελληνικης Δημοκρατιας του Μπαγκλαντες.
:nairepaok:
Λογικά στην κατάστασή του δεν θα μπορεί να πάρει φορολογική ενημερότητα για να κάνει οποιουδήποτε είδους μεταβίβαση ακινήτου. Εκτός αν τα μεταβίβασε όλα πριν γίνει πρόεδρος του ΠΑΟΚ γνωρίζοντας τι θα συμβεί που είναι πολύ πιθανό.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”