Στο υποσυνείδητο των τουρκοβάζελων σίγουρα. Κατά τα λοιπά δε γνωρίζωPatron έγραψε:Η Χάιφα που παίζει, Κύπρο;
Europemania II
- navigator11
Re: Europemania II
Εγώ νομίζω η Σερβετ είναι η πιο αδύναμη πιθανή αντίπαλος. Στους υπόλοιπους δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Αν περάσει η Αιντραχτ θέλω να την αποφύγουμε όμως
Έχουν κλειδώσει:
Μακάμπι Χάιφα
Σερβέτ
Άγιαξ
Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Σε εξέλιξη με Συνολικό σκορ :
Μολντε - Λέγκια (5-2)
Στουρμ - Σλόβαν (5-1)
Ουνιόν ΣΖ - Άιντραχτ (3-2)
Προτιμώ Σερβέτ
Μακάμπι Χάιφα
Σερβέτ
Άγιαξ
Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Σε εξέλιξη με Συνολικό σκορ :
Μολντε - Λέγκια (5-2)
Στουρμ - Σλόβαν (5-1)
Ουνιόν ΣΖ - Άιντραχτ (3-2)
Προτιμώ Σερβέτ
Και η Στουρμ είναι 2η στην Αυστρία. Δεύτερο γκολ για Ουνιόν, πλέον και αυτή έχει μεγάλο προβάδισμα
-
blackchaos
Μπορούσαμε να τύχουμε αλλά έφαγε και 2ο και πολύ δύσκολα να περάσειPatron έγραψε:Γίνεται να κληρωθουμε μαζί τους τώρα;
Η Ουνιόν ΣΖ είναι πρώτη στο Βέλγιο με 10 βαθμούς απ' τη δεύτερη Άντερλεχτ. Δε θα είναι καθόλου καλή περίπτωση. Ο φετινός Άγιαξ ενδεχομένως είναι χειρότερος από τους Βέλγους. Ιδανικά θα ήταν να πέσει με Άστον Βίλα ή Φιορεντίνα, να αλληλεξουδετερωθουν οι πιο δυνατές.
Σε σχέση με τους άλλους πάντα... Μόνο η Μόλντε ίσως να είναι επίσης ένα λεβελ κάτω από τους άλλους αλλά με τρόμαξε λίγο η 3άρα στην ΛέγκιαDoomlord4 έγραψε:Αδύναμη;
Δεν ξέρω
2η στην Ελβετία είναι
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Ρε φιλε το ειπες και μειωσαν…shogoon έγραψε:H αιντραχτ αν δεν έχει το φάρδος του βάζελου bye bye
Ας μην ξεχνάμε και το Euro /Eθνικέςbane1980 έγραψε:Δηλαδή η μπαχτσέ παίζει εαν πάρει μόνο κύπελλο να ξεκινήσει προετοιμασία σχεδόν 2 εβδομάδες μετά?
Ή είναι 18.05 τελικός? Όχι ότι 3 εβδομάδες είναι σωστή ξεκούραση...
Και πήγα ταμείοalexgarcia6 έγραψε:Ρε φιλε το ειπες και μειωσαν…shogoon έγραψε:H αιντραχτ αν δεν έχει το φάρδος του βάζελου bye bye
Πάντως ο γαύρος δείχνει το δρόμο του παίρνονται οι προκρίσεις. Το μηδέν είναι η απαραίτητη προϋπόθεση. Η άμυνα δίνει της προκρίσεις.
Σε όλο τον όμιλο δεν κρατήσαμε ούτε μια φορά το 0. Και αρκετές δεχτηκαμε 2 γκολ.
Τώρα όμως δεν υπάρχει περιθώριο για ροκ ματς. Έχουμε που έχουμε πρόβλημα στο σέντερ φορ, δε μας παίρνει να ανοίξουν τα παιχνίδια.
Σε όλο τον όμιλο δεν κρατήσαμε ούτε μια φορά το 0. Και αρκετές δεχτηκαμε 2 γκολ.
Τώρα όμως δεν υπάρχει περιθώριο για ροκ ματς. Έχουμε που έχουμε πρόβλημα στο σέντερ φορ, δε μας παίρνει να ανοίξουν τα παιχνίδια.