Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
maceio

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από maceio »

ο φαν βερτ μεταγραφη στην ιταλια στη Σπαλ , για να μην υποτιμουμε παικτες που παιζουν στη σουπα λιγκ ,μονο και μονο γι αυτο ...πολυ μου αρεζε αυτος ο φορ , τζαμπα θα τον παιρναμε και μην μου πειτε οτι ειναι λιγος ,γιατι ο τσολακ θα ηθελε να ειχε την τεχνικη και τα τελειωματα του
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Miles έγραψε:
gergeo4 έγραψε:όλα πάνε καλά και να είμαστε αισιόδοξοι !Ο Μπότο και ο Ράζβαν φτιάχνουν ομάδα με προοπτική και ταλέντο!Θα έρθουν και 2-3 σίγουρα καλά/γνωστά ονόματα,οπότε μη γκρινιάζετε για ηλικίες και καριέρες τώρα!
Μπίσε;
ουδεν νεότερο για μπίσε
renegade

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε:Eγω παντως δεν θα ανανεωνα Σβαμπ μετα την αποκτηση Νταντας. Στο 8 ειμαστε υπερπληρεις.
Αν και όντως το παιδί είναι 8αρι, με το σύστημα του λουτσέσκου πιστεύω ότι το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου συμμετοχής του θα το πάρει στο 10
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

rainmaker έγραψε:Το γενικό συμπέρασμα - ψυχολογικό αποτύπωμα που βγάζει κανείς παρακολουθώντας αυτό το τοπικ, είναι εντελώς κουκουρούκου

Είναι ρολερκοστερ η ψυχολογία του ΠΑΟΚτση;

Ο ορισμός κυρία μου
Έτσι. Δυστυχώς τέτοια εγχειρήματα πολύ δύσκολο να φέρουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα άμεσα. Οπότε το ρολερκοστερ μάλλον θα πάρει την κατηφόρα πολύ γρήγορα.
Ελάχιστοι έχουν την υπομονή να περιμένουν αποκτήσει ομοιογένεια μια ομαδα με τόσες αλλαγες.
Εκτος κι αν δούμε κάνα θαύμα.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

sourmenetes έγραψε:Βρε βρε βρε...

Χθες το πρωί υπήρχε μια μούργα και σήμερα το βράδυ μιλάμε για άλλο πνεύμα!

Ας προσέξουμε από τώρα αυτές τις μεταπτώσεις!

Ο μποτο ότι μας είπε το κάνει!

Κανένα μπάτζετ δε φαίνεται να έχει σφίξει, υπάρχει πλάνο, υπάρχουν deadline και όλα όσα μας ανέλυσαν!

Ποιοτητα και ταχύτητα είπαν αυτά φέρνουν!

Μπορεί να θέλουν λίγο χρόνο παραπάνω λίγο ψήσιμο παραπάνω.

Το μείγμα νέων με. Έμπειρων όπως είπαν φαίνεται να γίνεται.
Αν εξαιρέσουμε την έξοδο κρεσπο οι υπόλοιπες γραμμές διαθέτουν νιάτα και εμπειρία και ποιότητα.

Κι ακόμα είμαστε στον Ιούνη.

Αν έρθουν όλοι όσους περιμένουμε τώρα συν 3 4 έμπειρες στοχευμενες κινήσεις νομίζω ότι το πλάνο τηρείται κατά γράμμα.

Οφείλουμε να το αναγνωρίσουν και οφείλουμε να το υποστηρίξουμε!

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πλάκα μας κάνεις, αργήσαμε πολύ κιόλας.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

renegade έγραψε:
joshua έγραψε:Eγω παντως δεν θα ανανεωνα Σβαμπ μετα την αποκτηση Νταντας. Στο 8 ειμαστε υπερπληρεις.
Αν και όντως το παιδί είναι 8αρι, με το σύστημα του λουτσέσκου πιστεύω ότι το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου συμμετοχής του θα το πάρει στο 10
To λεω κυριως γιατι καημος χρονια ειναι ενας παικτης που να εξαριζει και να απελευθερωνει τα χαφ μπροστα του.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

renegade έγραψε:
Μόνο αν δεν τα παίρνει τα γράμματα (βλ. άμυνα), θα πάει μπροστά. Δες Καντουρί ή αντίστοιχα Μαουρίσιο και Σάχοφ που γίνανε μια χαρά 6-8άρια.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

μια δυσλεξια την εχει :mrgreen:
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Άσχετο αλλά στην εκπομπή του Κούλαλη ένας Άκης ΠΑΟΚτσής λέει ότι αύριο θα ανακοινωθούν δύο μπαμ..
Όχι ότι λέει κάτι απλά το μεταφέρω εδώ πιο πολύ για να δω αν τα δικά μας τσακάλια ξέρουν τίποτα παραπάνω.. Πάτερ σε σένα πάει αυτό... :)
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Κατανοώ ότι με δεδομένη τη σφιχτή οικονομική μας πολιτικη, ο δρόμος που ακολουθούμε είναι ο ενδεδειγμενος για την οικονομική υγεια του σωματείου. Πολλοί νέοι παίκτες ηλικιακά, ανανέωση του ενδιαφέροντος του κόσμου και ελπίδα να έχουμε καλά ποσοστά στις επιλογες μας. Περιμένεις να δεις τα φιλικά,ανυπομονείς .

Στον αντίποδα βλέπω πολλές ζαριές και λίγες σταθερές πλέον. Δε μπορώ να φανταστώ πως αυτή η ενδεκάδα που διαφαίνεται δε θα είναι σε διψήφια απόσταση από τη κορυφή τις πρώτες 12-13 αγωνιστικές.

Ελπίζω πραγματικά να έρθουν έστω 2 παίκτες πιο έτοιμοι και να μπορεί να στηριχθεί η ομάδα. Το καλό είναι πως έχουμε χρόνο- ελπίζω να έχουμε και χρηματα
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
obanebane έγραψε:Ποιά καλά λόγια; μόνο εγώ και ο Σαμπράκος έχουμε γράψει καλά λόγια. :mrgreen:
Κι εγώ. Με άρεσε πολύ πέρυσι.

Ωχ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

jibbie έγραψε:μια δυσλεξια την εχει :mrgreen:
Φίλος θα έχουμε τπτ;;

Έρχονται καραβιες

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Θεωρώ ότι για να ολοκληρωθεί επί τάπητος η σκέψη του Μποτο για φέτος, πρέπει να είμαστε Ευρώπη. Καλά τα όσα λέμε εδώ, αλλά δεν έχουμε να κάνουμε με καφενείο. Φαβορί απόλυτο είμαστε, αλλά θέλει προσοχή.
Στα μεταγραφικά έχω χιλιοπει ότι είμαι ενθουσιασμένος, απλώς θα ήθελα να δω τον ρόλο που θα έχει η παικταρα ο Νταντας.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε:
renegade έγραψε:
To λεω κυριως γιατι καημος χρονια ειναι ενας παικτης που να εξαριζει και να απελευθερωνει τα χαφ μπροστα του.
Η κανονική του θέση είναι αυτή. Αν δεις τι κάνει με αντίπαλο την Ελλάδα όπου παίζει στην βάση του ρόμβου θα τον αγαπήσεις.
Αλλά με τον ρασβαν να παίζει με δύο χαφ και στην άμυνα ο σχηματισμός να μετατρέπεται σε 4-4-2 δεν ξέρω.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ελπίζω μέχρι την Ολλανδία να έχει ολοκληρωθεί και του Ναρει γιατί με αυτό τον χαμό τον σημερινό κάπου αφήσαμε το θέμα εξτρέμ που εξακολουθούμε να είμαστε γυμνοί και αριθμητικά.

Όσο ο αρχηγός δεν μπαίνει σε ρυθμο προετοιμασίας υπάρχει περίπτωση να γίνουν δεύτερες σκέψεις και για ένα ακόμα αριστερό μπακ;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”