Τα βρίσκει από το μεγάλο αφεντικό, τον Βαγγέλη. Γιατί όμως πρέπει να θεωρούμε λογικό να ρίχνει περισσότερα ο Βαγγέλης για μεταγραφές ρούλη, απ' ότι ο ΠΑΟΚ (δηλαδή ο Ιβάν) για δικούς του παίκτες. Ο ιβάν που είναι 3 φορές ο Μαρινάκης. Εσύ το αντέχεις αυτό να γίνεται στον ΠΑΟΚ;Odi έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει πού βρίσκει τα λεφτά ο Άρης για τις μεταγραφές;
Υπάρχει κάποιος που πιστεύει πως το χρήμα είναι του παλέτα;
Αυτά τα σκέφτεστε πριν γράψετε τους ύμνους που γράφετε; Θα αντέχατε τέτοιο πράγμα να γινόταν στον ΠΑΟΚ;
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Πολύ μεγαλύτερη η μεταγραφή του νταντας που δυστυχώς απαξιώθηκεnunies4 έγραψε: Βασικά θα ήθελα...
Να δω σε τι διαφέρει ένα παιδί που βρέθηκε στην Σίτυ αλλά δεν ακούμπησε, κατόπιν ανήκε σε ομάδα της σεκουντα, ενώ πέρυσι ήταν δανεικός με μόλις 1000 λεπτά συμμετοχής σε ομάδα της Λα Λίγκα που υποβιβάστηκε, με ένα παιδί που βρέθηκε στην Μπάγερν Μονάχου..
Ξέχασα...τον έναν τον έφερε ο όχι δημοφιλής αυτές τις μέρες Μπότο.
Εγώ μπορεί να είναι σε άρνηση της νέας πραγματικότητας εσείς μοιάζετε να είστε σε φάση διαρκούς μηδενισμού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος burbu την Κυρ 24 Ιούλ 2022, 18:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σιγά μη τους δίνει λεφτά. Δανεικούς παίκτες, μέχρι εκεί.adman έγραψε:Τα βρίσκει από το μεγάλο αφεντικό, τον Βαγγέλη. Γιατί όμως πρέπει να θεωρούμε λογικό να ρίχνει περισσότερα ο Βαγγέλης για μεταγραφές ρούλη, απ' ότι ο ΠΑΟΚ (δηλαδή ο Ιβάν) για δικούς του παίκτες. Ο ιβάν που είναι 3 φορές ο Μαρινάκης. Εσύ το αντέχεις αυτό να γίνεται στον ΠΑΟΚ;Odi έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει πού βρίσκει τα λεφτά ο Άρης για τις μεταγραφές;
Αυτά τα σκέφτεστε πριν γράψετε τους ύμνους που γράφετε; Θα αντέχατε τέτοιο πράγμα να γινόταν στον ΠΑΟΚ;
Όταν τελειώσουν οι μεταγραφές, ελπίζω να μπορώ με σιγουριά να πω ότι δεν θα έπαιζε κανένας βασικός. Προχθές σίγουρα θα έπαιζαν κάποιοι, πχ τα εξτρέμ τους, το σέντερ φορ, το δεξί μπακ.chri5ti9 έγραψε:Δηλαδή το να μιλήσουμε για τους παικτες που έφερε ο Ρούλης με λεφτά χοντρού , λέγοντας για τα χαρακτηριστικά τους εσυ το βλέπεις κράξιμο ; Με το χέρι στην καρδιά απάντησε μου αδερφέ ποιος από αυτούς που έφεραν θα έπαιζε βασικός στον ΠΑΟΚadman έγραψε:Δεν συμμερίζομαι τις υπερβολές για τον ρούλη, αλλά αν θέλετε να ακούτε μόνο άσχημα για τους αντιπάλους, αλλάξτε το τόπικ σε "Νέα, άρθρα & κράξιμο για άλλες ελληνικές ομάδες".
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ίσως παρέδωσε επιτυχώς το εμπόρευμα, το νοορ2adman έγραψε:Τα βρίσκει από το μεγάλο αφεντικό, τον Βαγγέλη. Γιατί όμως πρέπει να θεωρούμε λογικό να ρίχνει περισσότερα ο Βαγγέλης για μεταγραφές ρούλη, απ' ότι ο ΠΑΟΚ (δηλαδή ο Ιβάν) για δικούς του παίκτες. Ο ιβάν που είναι 3 φορές ο Μαρινάκης. Εσύ το αντέχεις αυτό να γίνεται στον ΠΑΟΚ;Odi έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει πού βρίσκει τα λεφτά ο Άρης για τις μεταγραφές;
Η αλήθεια είναι ότι αυτές τις παραμέτρους δεν τις έχω υπολογίσειburbu έγραψε:Ίσως παρέδωσε επιτυχώς το εμπόρευμα, το νοορ2adman έγραψε:Τα βρίσκει από το μεγάλο αφεντικό, τον Βαγγέλη. Γιατί όμως πρέπει να θεωρούμε λογικό να ρίχνει περισσότερα ο Βαγγέλης για μεταγραφές ρούλη, απ' ότι ο ΠΑΟΚ (δηλαδή ο Ιβάν) για δικούς του παίκτες. Ο ιβάν που είναι 3 φορές ο Μαρινάκης. Εσύ το αντέχεις αυτό να γίνεται στον ΠΑΟΚ;Odi έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει πού βρίσκει τα λεφτά ο Άρης για τις μεταγραφές;

Ο Ιβάν με την κυβέρνηση που υπάρχει αυτή τη στιγμή και προσπάθησε να σε ρίξει κατηγορία από το πουθενά και έκανε τρία χρόνια να βγάλει ένα προεδρικό διάταγμα για να χτίσεις γήπεδο με δικά σου λεφτά στην δική σου έκταση έχει δώσει περισσότερα λεφτά σε Φερέιρα, Μπότο και Ράζβαν από όσα έχει δώσει ο Βαγγέλης για τον Ρούλη από τον φυσικοθεραπευτή μέχρι τις υποτιθέμενες μεταγραφές του παλέτα.adman έγραψε:Τα βρίσκει από το μεγάλο αφεντικό, τον Βαγγέλη. Γιατί όμως πρέπει να θεωρούμε λογικό να ρίχνει περισσότερα ο Βαγγέλης για μεταγραφές ρούλη, απ' ότι ο ΠΑΟΚ (δηλαδή ο Ιβάν) για δικούς του παίκτες. Ο ιβάν που είναι 3 φορές ο Μαρινάκης. Εσύ το αντέχεις αυτό να γίνεται στον ΠΑΟΚ;Odi έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει πού βρίσκει τα λεφτά ο Άρης για τις μεταγραφές;
Δηλαδη αφου τον ΠΑΟΚ που πηγαν να τον ριξουν χωρις στοιχεια για την ταχαμου συνιδιοκτησια τον στηνεις στο σκαμνι και λες ε ρε Ιβαν ριξε απειρα λεφτα να τους πατησουμε ακομα και αν οι αλλοι ειναι παρανομοι και δημιουργουν αθεμιτο ανταγωνισμο; Ε οκ φιλε ακουστηκεςadman έγραψε:Τα βρίσκει από το μεγάλο αφεντικό, τον Βαγγέλη. Γιατί όμως πρέπει να θεωρούμε λογικό να ρίχνει περισσότερα ο Βαγγέλης για μεταγραφές ρούλη, απ' ότι ο ΠΑΟΚ (δηλαδή ο Ιβάν) για δικούς του παίκτες. Ο ιβάν που είναι 3 φορές ο Μαρινάκης. Εσύ το αντέχεις αυτό να γίνεται στον ΠΑΟΚ;Odi έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει πού βρίσκει τα λεφτά ο Άρης για τις μεταγραφές;
-
Τις προκαταβολές εννοείς σίγουρα γιατί ο συγκεκριμένος έχει να εξοφλήσει συμβόλαιο πλήρως, ποτέOdi έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει πού βρίσκει τα λεφτά ο Άρης για τις μεταγραφές;

Αυτή την αλαζονεία να μην είχαμε...Μια χαρά υπάρχουν παίκτες που θα μπορούσαν να παίξουν από όλες τις μεγάλες ομάδες. Δεν θέλω να αναφερθώ για τα φετινά αποκτήματα του συμπολίτη αλλά θα αναφέρω κάτι από το παρελθόν...Εγώ είχα γράψει για Σάσα και Εντιαγέ που μου άρεσαν πολύ οι παίκτες, ειδικά ο δεύτερος...σαφής αναβάθμιση για μένα στα χαφ του ΠΑΟΚ θα ήταν...άλλωστε είχαμε ενδιαφερθεί για να τον αποκτήσουμε τον δεύτερο, ένα χρόνο πριν...τότε δηλ. ήταν καλός και την επόμενη χρονιά απαξιώθηκε??Αυτά δεν μπορώ, και ξαφνικά άρχισαν ορισμένοι που δεν θέλω καν να τους χαρακτηρίσω "είσαι Αρειανός", "γίνε τότε Άρης" και αλλά κομπλεξικά για 10χρονα...chri5ti9 έγραψε:Δηλαδή το να μιλήσουμε για τους παικτες που έφερε ο Ρούλης με λεφτά χοντρού , λέγοντας για τα χαρακτηριστικά τους εσυ το βλέπεις κράξιμο ; Με το χέρι στην καρδιά απάντησε μου αδερφέ ποιος από αυτούς που έφεραν θα έπαιζε βασικός στον ΠΑΟΚadman έγραψε:Δεν συμμερίζομαι τις υπερβολές για τον ρούλη, αλλά αν θέλετε να ακούτε μόνο άσχημα για τους αντιπάλους, αλλάξτε το τόπικ σε "Νέα, άρθρα & κράξιμο για άλλες ελληνικές ομάδες".
p.s Το που βρίσκει τα χρήματα είναι ξεκάθαρο, αν και από πέρσι έχει κάνει πολλές δουλειές με το δημόσιο και ο ίδιος...από την στιγμή που δεν μπορεί καμία ΠΑΕ να αντιδράσει, αναγκαστικά το θεωρούμε δεδομένο..
- sourmenetes
- Moderator
Σε οπαδικο σαιτ του ΠΑΟΚ είσαι!adman έγραψε:Δεν συμμερίζομαι τις υπερβολές για τον ρούλη, αλλά αν θέλετε να ακούτε μόνο άσχημα για τους αντιπάλους, αλλάξτε το τόπικ σε "Νέα, άρθρα & κράξιμο για άλλες ελληνικές ομάδες".
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να σου υπενθυμίσω απλά ότι τις ίδιες μαλακίες λέγανε οι βάζελοι για Βαρδινογιάννη και Κόκκαλη και έτσι ξεκίνησε η κατρακύλα. Από αυτή την ηλίθια συλλογιστική.adman έγραψε:
Τα βρίσκει από το μεγάλο αφεντικό, τον Βαγγέλη. Γιατί όμως πρέπει να θεωρούμε λογικό να ρίχνει περισσότερα ο Βαγγέλης για μεταγραφές ρούλη, απ' ότι ο ΠΑΟΚ (δηλαδή ο Ιβάν) για δικούς του παίκτες. Ο ιβάν που είναι 3 φορές ο Μαρινάκης. Εσύ το αντέχεις αυτό να γίνεται στον ΠΑΟΚ;
Συγνώμη αν ενοιωσες τσουβαλιασμενος αλλά θεώρησα ότι το ελαφρώς ειρωνικόjibbie έγραψε:Ποιοι είμαστε εμείς και ποτε μηδένισα τον νταντας; Και πως συνδέεται το ένα με το άλλο; Ότι να ναι;nunies4 έγραψε: Βασικά θα ήθελα...
Να δω σε τι διαφέρει ένα παιδί που βρέθηκε στην Σίτυ αλλά δεν ακούμπησε, κατόπιν ανήκε σε ομάδα της σεκουντα, ενώ πέρυσι ήταν δανεικός με μόλις 1000 λεπτά συμμετοχής σε ομάδα της Λα Λίγκα που υποβιβάστηκε, με ένα παιδί που βρέθηκε στην Μπάγερν Μονάχου..
Ξέχασα...τον έναν τον έφερε ο όχι δημοφιλής αυτές τις μέρες Μπότο.
Εγώ μπορεί να είναι σε άρνηση της νέας πραγματικότητας εσείς μοιάζετε να είστε σε φάση διαρκούς μηδενισμού.
"Θες να στο αναλύσω η είσαι και σύ σε άρνηση της νέας πραγματικότητας ;

Παρόλα αυτά θα περίμενα την ανάλυση για το ποιος είναι ο Μάνου Γκαρσία
o Πάπε από Λυών.chri5ti9 έγραψε: .... ποιος από αυτούς που έφεραν θα έπαιζε βασικός στον ΠΑΟΚ