Δεν είναι ενημερωμένο,google it.karlat85 έγραψε:Γιατί πολύ τραυματίας ρε παιδιά ,εάν είναι σωστο το transfernarkt, η τραυματισμοί του είναι ελάχιστοι και οι πιο μεγάλοι σε διάρκεια 14 και 12 ημέρες
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
-
kosths BXL
ρε φιλε πια ειναι τα 10ρια σαιτ ? αν εκλεισε θα εβγαινε πρωτα απο sdna παοκ24 και ιν...σιγα μην πηρε η ΠΑΕ να δωσει την ειδηση στη σφινα και στο τοπ10...μην μπερδευεται τον κοσμοMagpies4 έγραψε:Οχι, καμιά 10αριά σάιτς (μεχρι και η νοβα) το βγάλανε την τελευταία ώρα η δύο. Κάνε ένα παοκ στο γκουγκλvdragic έγραψε:Magpies4 έγραψε:Έκλεισε ο Ολιβέιρα γράφουν πολλά σάιτς μαζί. Απομένουν οι ανακοινώσεις.
Κάποιος από μέσα διοχετεύει την πληροφορία ανεπίσημα; Πώς γίνεται αυτό;
Παίζει να διάβαζεις 2 ημερών άρθρα, γιατί to 99% των site δεν έχουν κάτι νεώτερο.Εκτός αν ενημερώνεσαι απο το σκουπιδεκα, οπότε δεν εχω να σχολιάσω κάτι παραπάνω.
Το χοντροσαιτ είναι σύνηθως έγκυρο σε σχέση με τις μεταγραφές μας λόγω σχέσεων με μανατζαρεους
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ελεύθερος κυκλοφορεί ο πρώην χαφαρος της Τσσκα
https://www.transfermarkt.com/alan-dzag ... eler/69683
Έχει άλλες 2-3 καλές περιπτώσεις ελεύθερων χαφ, θα τις ανεβάσω στον ξερολα για να είμαι ontopic
https://www.transfermarkt.com/alan-dzag ... eler/69683
Έχει άλλες 2-3 καλές περιπτώσεις ελεύθερων χαφ, θα τις ανεβάσω στον ξερολα για να είμαι ontopic
- abc_o_ karpouzas
μην ξεχνας και τους 2 προπονητες που ενεργοποιησαν την ρητρα αποδεσμευσειςtzelas έγραψε:Βάζω τις 16 πρώτεςblack_star_ninja έγραψε:Καλημερα. Θα ειχε ενδιαφερον να παραθεσουμε και τις 10 ακριβοτερες πωλησεις. Αν σκεφτουμε ποσους πουλησαμε λιγοτερο απο την αξια τους ισως γινουμε καλυτεροι στο ταιμινγκ της πωλησης. Αν σκεφτουμε ποσους πουλησαμε περισσοτερο ισως αντιληφθουμε οτι καμμια μεταγραφη δεν ερχεται με εγγυηση αποδοσης.:
1 Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς 10 - 2019 Jan
2 Δημήτρης Γιαννούλης 8.5 - 2021 (+20% σε επόμενη μεταπώληση)
3 Λούκας Πέρεθ 7.5 (1.5 +6 από την μεταπώληση) - 2015 - 2016 (30%)
4 Γκάρι Ροντρίγκες 5.3 (3.5+1.8 από την μεταπώληση) - 2017 Jan - 2019 Jan (20%)
5 Αντρέ Βιεϊρίνια 4.0 - 2012 Jan
6 Ρόμπερτ Μακ 3.5 - 2016
7 Ευθύμης Κουλούρης 3.5 - 2019
8 Δημήτρης Λημνιός 3.3 - 2020 (+15% σε επόμενη μεταπώληση)
9 Στέλιος Βενετίδης 3.3 - 2001
10 Ρόμπιν Όλσεν 3.0 (0.7+2.3 από την μεταπώληση) - 2016 - 2018 (25%)
11 Milton Nunez 2.6 - 1999
12 Gojko Cimirot 2.5 - 2017
13 Abdelsattar Sambry 2.5 ευρώ - 1999
14 L Christodoulopoulos 2.2 ευρώ - 2008
15 Δημήτριος Πέλκας 1.9 ευρώ - 2020 (+20% σε επόμενη μεταπώληση)
16 Chuba Akpom 1.8 - 2020 (+10% σε επόμενη μεταπώληση)
-
xrisitsapa
Μακάρι, αλλά δεν το βλέπω. Θα βγει τέλη Αυγούστου ότι κυνηγάμε κανένα δυνατό όνομα, θα γίνει σίριαλ και μετά θα πούμε ότι προτίμησε πιο δυνατό πρωτάθλημα.obanebane έγραψε:Να θυμίσω ότι ο ανταγωνιστής έχει Τικινιο με 1,5-1,8 ετησίως,άλλοι γράφουν το ένα ποσό, άλλοι το άλλο,Ελ Αραμπι με 2 ετησίως και Κοκα με 800.
Τα γράφω για να ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και γιατί είναι ο λόγος που κατα τη γνώμη μου θα πάρουμε ακόμα πιο δυνατό φορ από τον Ολιβειρα,τον Αύγουστο που θα είναι παχιές οι μύγες.
Μακάρι να βρίσκαμε έναν καλύτερο από τον Πορτογάλο άμεσα και να μην ερχόταν αυτός.
Αποτι φαίνεται όμως,δεν γίνεται.
Μετά θα κοιτάμε από την γκάμα των ελεύθερων, αλλά κι εκεί τελικά δεν θα έχει αυτό που θέλει ο προπονητής, οπότε πάμε όπως έχουμε.
- ΑποστόληςΑ
- FreeWatcher
Εσύ xrisitsapa είτε διαβάζεις το μέλλον, είτε το παρελθόν!xrisitsapa έγραψε:Μακάρι, αλλά δεν το βλέπω. Θα βγει τέλη Αυγούστου ότι κυνηγάμε κανένα δυνατό όνομα, θα γίνει σίριαλ και μετά θα πούμε ότι προτίμησε πιο δυνατό πρωτάθλημα.obanebane έγραψε:Να θυμίσω ότι ο ανταγωνιστής έχει Τικινιο με 1,5-1,8 ετησίως,άλλοι γράφουν το ένα ποσό, άλλοι το άλλο,Ελ Αραμπι με 2 ετησίως και Κοκα με 800.
Τα γράφω για να ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και γιατί είναι ο λόγος που κατα τη γνώμη μου θα πάρουμε ακόμα πιο δυνατό φορ από τον Ολιβειρα,τον Αύγουστο που θα είναι παχιές οι μύγες.
Μακάρι να βρίσκαμε έναν καλύτερο από τον Πορτογάλο άμεσα και να μην ερχόταν αυτός.
Αποτι φαίνεται όμως,δεν γίνεται.
Μετά θα κοιτάμε από την γκάμα των ελεύθερων, αλλά κι εκεί τελικά δεν θα έχει αυτό που θέλει ο προπονητής, οπότε πάμε όπως έχουμε.
Όπως κ ναχει το βλέπω να ρχεται...
Λοιπόν (παραδέχομαι ότι είναι εντελώς άνευ σημασίας):kosths BXL έγραψε: ρε φιλε πια ειναι τα 10ρια σαιτ ? αν εκλεισε θα εβγαινε πρωτα απο sdna παοκ24 και ιν...σιγα μην πηρε η ΠΑΕ να δωσει την ειδηση στη σφινα και στο τοπ10...μην μπερδευεται τον κοσμο
νοβα, φιλαθλος, σπορτ365, athina984, inewsgr.com, newsit.gr, tanea, onsports, sporttime, newsbomb, enwsi.gr, makthes, iapopsi.gr, κλπ κλπ
Εχω και τα timestamps. Συγκοινωνούντα δοχεία; Δεν με νοιάζει.
Θα με πείς ψευτη δηλαδή; Είσαι λίγο περίεργος φίλε.
- Shivaspace
ξέρετε παιδιά ποιό άλλο έμπειρο φόρ που πληρεί όλες τις προδιαγραφές (έχει παίξει εναντίον μας, οδεύει προς τη σύνταξη, φτωχό ιστορικό τραυματισμών κτλ..) και έρχεται σχεδόν τζάμπα καθώς μόλις χθές έμεινε ελεύθερος ??
https://www.transfermarkt.com/aritm/pro ... eler/38539

ακόμη και αυτόν τον "θέλω" περισσότερο , να τον βάζουμε μόνο με τα λήκια και ας αφήσουμε τον χάρτινο να ρίξει καμιά βουτιά ακόμα..

ακόμη και αυτόν τον "θέλω" περισσότερο , να τον βάζουμε μόνο με τα λήκια και ας αφήσουμε τον χάρτινο να ρίξει καμιά βουτιά ακόμα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Παρ 02 Ιούλ 2021, 12:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
kosths BXL
δεν σε ειπα ψευτη ψηλε σου ειπα οτι εγραψες κατι σαν δεδομενο χωρις να βαλεις πηγη και καποιος θα μπει να διαβασει και θα νομιζει λαθος...πριν λιγο βγαλαν απο τη βοθροσπορτ οτι δεν δοθηκε καμια τελικη απαντηση απο τους εκπροσωπους του ολιβειρα ενω η ΠΑΕ περιμενε να δωθει το τελικο ναι χθες ...αλλα τελικα ακομα δεν εχει δοθει και περιμενουμε....Magpies4 έγραψε:Λοιπόν (παραδέχομαι ότι είναι εντελώς άνευ σημασίας):kosths BXL έγραψε: ρε φιλε πια ειναι τα 10ρια σαιτ ? αν εκλεισε θα εβγαινε πρωτα απο sdna παοκ24 και ιν...σιγα μην πηρε η ΠΑΕ να δωσει την ειδηση στη σφινα και στο τοπ10...μην μπερδευεται τον κοσμο
νοβα, φιλαθλος, σπορτ365, athina984, inewsgr.com, newsit.gr, tanea, onsports, sporttime, newsbomb, enwsi.gr, makthes, iapopsi.gr, κλπ κλπ
Ο Borré το Κολομβιανό ΝτειβιντΒιγια-οηδές πόσα θέλει μωρέ?
Άιντε δώστου 2 χαρτιά να γράψει 45 γκολ.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άιντε δώστου 2 χαρτιά να γράψει 45 γκολ.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ ρε φίλε ΔΕΝ έγραψα οτι έκλεισε! Εγραψα οτι ῾῾τα σάιτς γράφουνε οτι έκλεισε᾽᾽. Γι᾽αυτό και ρωτάω παρακάτω ποιός διοχετεύει την πληροφορία και το γράφουνε 15 (όχι 10) σάιτς περίπου σε 3 ώρες όλα μαζί. Πρόσεξε τί γράφω.kosths BXL έγραψε:δεν σε ειπα ψευτη ψηλε σου ειπα οτι εγραψες κατι σαν δεδομενο χωρις να βαλεις πηγη και καποιος θα μπει να διαβασει και θα νομιζει λαθος...πριν λιγο βγαλαν απο τη βοθροσπορτ οτι δεν δοθηκε καμια τελικη απαντηση απο τους εκπροσωπους του ολιβειρα ενω η ΠΑΕ περιμενε να δωθει το τελικο ναι χθες ...αλλα τελικα ακομα δεν εχει δοθει και περιμενουμε....Magpies4 έγραψε:Λοιπόν (παραδέχομαι ότι είναι εντελώς άνευ σημασίας):kosths BXL έγραψε: ρε φιλε πια ειναι τα 10ρια σαιτ ? αν εκλεισε θα εβγαινε πρωτα απο sdna παοκ24 και ιν...σιγα μην πηρε η ΠΑΕ να δωσει την ειδηση στη σφινα και στο τοπ10...μην μπερδευεται τον κοσμο
Αρι αρι αριShivaspace έγραψε:ξέρετε παιδιά ποιό άλλο έμπειρο φόρ που πληρεί όλες τις προδιαγραφές (έχει παίξει εναντίον μας, οδεύει προς τη σύνταξη, φτωχό ιστορικό τραυματισμών κτλ..) και έρχεται σχεδόν τζάμπα καθώς μόλις χθές έμεινε ελεύθερος ??
![]()
Αρι μου καυλιάρη
Γάμα το σκουλήκι το μικρό
Γάμα κ τη αεχ την παλιοπουτανα
Γάμα κ τον ολυμπιακό
- Shivaspace