Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από jibbie »

karlat85 έγραψε:Γιατί πολύ τραυματίας ρε παιδιά ,εάν είναι σωστο το transfernarkt, η τραυματισμοί του είναι ελάχιστοι και οι πιο μεγάλοι σε διάρκεια 14 και 12 ημέρες
Δεν είναι ενημερωμένο,google it.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

Magpies4 έγραψε:
vdragic έγραψε:
Magpies4 έγραψε:Έκλεισε ο Ολιβέιρα γράφουν πολλά σάιτς μαζί. Απομένουν οι ανακοινώσεις.

Κάποιος από μέσα διοχετεύει την πληροφορία ανεπίσημα; Πώς γίνεται αυτό;

Παίζει να διάβαζεις 2 ημερών άρθρα, γιατί to 99% των site δεν έχουν κάτι νεώτερο.Εκτός αν ενημερώνεσαι απο το σκουπιδεκα, οπότε δεν εχω να σχολιάσω κάτι παραπάνω.
Οχι, καμιά 10αριά σάιτς (μεχρι και η νοβα) το βγάλανε την τελευταία ώρα η δύο. Κάνε ένα παοκ στο γκουγκλ
ρε φιλε πια ειναι τα 10ρια σαιτ ? αν εκλεισε θα εβγαινε πρωτα απο sdna παοκ24 και ιν...σιγα μην πηρε η ΠΑΕ να δωσει την ειδηση στη σφινα και στο τοπ10...μην μπερδευεται τον κοσμο
bill4paok

Δημοσίευση από bill4paok »

Το χοντροσαιτ είναι σύνηθως έγκυρο σε σχέση με τις μεταγραφές μας λόγω σχέσεων με μανατζαρεους
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ελεύθερος κυκλοφορεί ο πρώην χαφαρος της Τσσκα
https://www.transfermarkt.com/alan-dzag ... eler/69683

Έχει άλλες 2-3 καλές περιπτώσεις ελεύθερων χαφ, θα τις ανεβάσω στον ξερολα για να είμαι ontopic
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

tzelas έγραψε:
black_star_ninja έγραψε:Καλημερα. Θα ειχε ενδιαφερον να παραθεσουμε και τις 10 ακριβοτερες πωλησεις. Αν σκεφτουμε ποσους πουλησαμε λιγοτερο απο την αξια τους ισως γινουμε καλυτεροι στο ταιμινγκ της πωλησης. Αν σκεφτουμε ποσους πουλησαμε περισσοτερο ισως αντιληφθουμε οτι καμμια μεταγραφη δεν ερχεται με εγγυηση αποδοσης.
Βάζω τις 16 πρώτες :mrgreen: :

1 Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς 10 - 2019 Jan
2 Δημήτρης Γιαννούλης 8.5 - 2021 (+20% σε επόμενη μεταπώληση)
3 Λούκας Πέρεθ 7.5 (1.5 +6 από την μεταπώληση) - 2015 - 2016 (30%)
4 Γκάρι Ροντρίγκες 5.3 (3.5+1.8 από την μεταπώληση) - 2017 Jan - 2019 Jan (20%)
5 Αντρέ Βιεϊρίνια 4.0 - 2012 Jan
6 Ρόμπερτ Μακ 3.5 - 2016
7 Ευθύμης Κουλούρης 3.5 - 2019
8 Δημήτρης Λημνιός 3.3 - 2020 (+15% σε επόμενη μεταπώληση)
9 Στέλιος Βενετίδης 3.3 - 2001
10 Ρόμπιν Όλσεν 3.0 (0.7+2.3 από την μεταπώληση) - 2016 - 2018 (25%)
11 Milton Nunez 2.6 - 1999
12 Gojko Cimirot 2.5 - 2017
13 Abdelsattar Sambry 2.5 ευρώ - 1999
14 L Christodoulopoulos 2.2 ευρώ - 2008
15 Δημήτριος Πέλκας 1.9 ευρώ - 2020 (+20% σε επόμενη μεταπώληση)
16 Chuba Akpom 1.8 - 2020 (+10% σε επόμενη μεταπώληση)
μην ξεχνας και τους 2 προπονητες που ενεργοποιησαν την ρητρα αποδεσμευσεις
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

obanebane έγραψε:Να θυμίσω ότι ο ανταγωνιστής έχει Τικινιο με 1,5-1,8 ετησίως,άλλοι γράφουν το ένα ποσό, άλλοι το άλλο,Ελ Αραμπι με 2 ετησίως και Κοκα με 800.
Τα γράφω για να ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και γιατί είναι ο λόγος που κατα τη γνώμη μου θα πάρουμε ακόμα πιο δυνατό φορ από τον Ολιβειρα,τον Αύγουστο που θα είναι παχιές οι μύγες.
Μακάρι να βρίσκαμε έναν καλύτερο από τον Πορτογάλο άμεσα και να μην ερχόταν αυτός.
Αποτι φαίνεται όμως,δεν γίνεται.
Μακάρι, αλλά δεν το βλέπω. Θα βγει τέλη Αυγούστου ότι κυνηγάμε κανένα δυνατό όνομα, θα γίνει σίριαλ και μετά θα πούμε ότι προτίμησε πιο δυνατό πρωτάθλημα.
Μετά θα κοιτάμε από την γκάμα των ελεύθερων, αλλά κι εκεί τελικά δεν θα έχει αυτό που θέλει ο προπονητής, οπότε πάμε όπως έχουμε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν θέλω αρνητικές σκέψεις!
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

xrisitsapa έγραψε:
obanebane έγραψε:Να θυμίσω ότι ο ανταγωνιστής έχει Τικινιο με 1,5-1,8 ετησίως,άλλοι γράφουν το ένα ποσό, άλλοι το άλλο,Ελ Αραμπι με 2 ετησίως και Κοκα με 800.
Τα γράφω για να ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και γιατί είναι ο λόγος που κατα τη γνώμη μου θα πάρουμε ακόμα πιο δυνατό φορ από τον Ολιβειρα,τον Αύγουστο που θα είναι παχιές οι μύγες.
Μακάρι να βρίσκαμε έναν καλύτερο από τον Πορτογάλο άμεσα και να μην ερχόταν αυτός.
Αποτι φαίνεται όμως,δεν γίνεται.
Μακάρι, αλλά δεν το βλέπω. Θα βγει τέλη Αυγούστου ότι κυνηγάμε κανένα δυνατό όνομα, θα γίνει σίριαλ και μετά θα πούμε ότι προτίμησε πιο δυνατό πρωτάθλημα.
Μετά θα κοιτάμε από την γκάμα των ελεύθερων, αλλά κι εκεί τελικά δεν θα έχει αυτό που θέλει ο προπονητής, οπότε πάμε όπως έχουμε.
Εσύ xrisitsapa είτε διαβάζεις το μέλλον, είτε το παρελθόν! :roll:

Όπως κ ναχει το βλέπω να ρχεται...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

kosths BXL έγραψε: ρε φιλε πια ειναι τα 10ρια σαιτ ? αν εκλεισε θα εβγαινε πρωτα απο sdna παοκ24 και ιν...σιγα μην πηρε η ΠΑΕ να δωσει την ειδηση στη σφινα και στο τοπ10...μην μπερδευεται τον κοσμο
Λοιπόν (παραδέχομαι ότι είναι εντελώς άνευ σημασίας):
νοβα, φιλαθλος, σπορτ365, athina984, inewsgr.com, newsit.gr, tanea, onsports, sporttime, newsbomb, enwsi.gr, makthes, iapopsi.gr, κλπ κλπ

Εχω και τα timestamps. Συγκοινωνούντα δοχεία; Δεν με νοιάζει.
Θα με πείς ψευτη δηλαδή; Είσαι λίγο περίεργος φίλε.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

ξέρετε παιδιά ποιό άλλο έμπειρο φόρ που πληρεί όλες τις προδιαγραφές (έχει παίξει εναντίον μας, οδεύει προς τη σύνταξη, φτωχό ιστορικό τραυματισμών κτλ..) και έρχεται σχεδόν τζάμπα καθώς μόλις χθές έμεινε ελεύθερος ??

https://www.transfermarkt.com/aritm/pro ... eler/38539

Εικόνα

:mrgreen: :mrgreen:

ακόμη και αυτόν τον "θέλω" περισσότερο , να τον βάζουμε μόνο με τα λήκια και ας αφήσουμε τον χάρτινο να ρίξει καμιά βουτιά ακόμα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Παρ 02 Ιούλ 2021, 12:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

Magpies4 έγραψε:
kosths BXL έγραψε: ρε φιλε πια ειναι τα 10ρια σαιτ ? αν εκλεισε θα εβγαινε πρωτα απο sdna παοκ24 και ιν...σιγα μην πηρε η ΠΑΕ να δωσει την ειδηση στη σφινα και στο τοπ10...μην μπερδευεται τον κοσμο
νοβα, φιλαθλος, σπορτ365, athina984, inewsgr.com, newsit.gr, tanea, onsports, sporttime, newsbomb, enwsi.gr, makthes, iapopsi.gr, κλπ κλπ

δεν σε ειπα ψευτη ψηλε σου ειπα οτι εγραψες κατι σαν δεδομενο χωρις να βαλεις πηγη και καποιος θα μπει να διαβασει και θα νομιζει λαθος...πριν λιγο βγαλαν απο τη βοθροσπορτ οτι δεν δοθηκε καμια τελικη απαντηση απο τους εκπροσωπους του ολιβειρα ενω η ΠΑΕ περιμενε να δωθει το τελικο ναι χθες ...αλλα τελικα ακομα δεν εχει δοθει και περιμενουμε....
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ο Borré το Κολομβιανό ΝτειβιντΒιγια-οηδές πόσα θέλει μωρέ?

Άιντε δώστου 2 χαρτιά να γράψει 45 γκολ.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

kosths BXL έγραψε:
Magpies4 έγραψε:

δεν σε ειπα ψευτη ψηλε σου ειπα οτι εγραψες κατι σαν δεδομενο χωρις να βαλεις πηγη και καποιος θα μπει να διαβασει και θα νομιζει λαθος...πριν λιγο βγαλαν απο τη βοθροσπορτ οτι δεν δοθηκε καμια τελικη απαντηση απο τους εκπροσωπους του ολιβειρα ενω η ΠΑΕ περιμενε να δωθει το τελικο ναι χθες ...αλλα τελικα ακομα δεν εχει δοθει και περιμενουμε....
Εγώ ρε φίλε ΔΕΝ έγραψα οτι έκλεισε! Εγραψα οτι ῾῾τα σάιτς γράφουνε οτι έκλεισε᾽᾽. Γι᾽αυτό και ρωτάω παρακάτω ποιός διοχετεύει την πληροφορία και το γράφουνε 15 (όχι 10) σάιτς περίπου σε 3 ώρες όλα μαζί. Πρόσεξε τί γράφω.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Shivaspace έγραψε:ξέρετε παιδιά ποιό άλλο έμπειρο φόρ που πληρεί όλες τις προδιαγραφές (έχει παίξει εναντίον μας, οδεύει προς τη σύνταξη, φτωχό ιστορικό τραυματισμών κτλ..) και έρχεται σχεδόν τζάμπα καθώς μόλις χθές έμεινε ελεύθερος ??

https://www.transfermarkt.com/aritm/pro ... eler/38539

Εικόνα

:mrgreen: :mrgreen:

ακόμη και αυτόν τον "θέλω" περισσότερο , να τον βάζουμε μόνο με τα λήκια και ας αφήσουμε τον χάρτινο να ρίξει καμιά βουτιά ακόμα..
Αρι αρι αρι
Αρι μου καυλιάρη
Γάμα το σκουλήκι το μικρό
Γάμα κ τη αεχ την παλιοπουτανα
Γάμα κ τον ολυμπιακό
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

έκλεισεεεεε ???? :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”