Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2021-2022

Άβαταρ μέλους
miburosaito

Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2021-2022

Δημοσίευση από miburosaito »

Κακη εμφανιση σε ενα σημαντικο ντερμπι, βεβαια παλι η κουραση ηταν εμφανης ειδικα το πως χασαμε το 4ο σετ :?

Πρεπει να βελτιωθει καποια στιγμη στην αμυνα η ομαδα, τωρα ομως εχουμε το Ευρωπαικο και μετα ταξιδι στη Θηρα, δεν υπαρχει καιρος για δακρυα...

Παμε για το επομενο :pano:

Μηδενισμοι για αυτη την ομαδα ειναι αδικοι, για να μην πω τιποτα πιο χοντρο φιλε....
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Συνεχίζουμε κ όπου βγει....Όσο δεν θα είναι σταθερές οι Φιντόν κ η Κογιαρ κάπως έτσι θα κυμανθεί η χρονιά.... Τεσπά....Η Ρογκα μόνο κ μόνο λόγω εμπειρίας είναι καλύτερη από την Ξανθοπούλου....
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

miburosaito έγραψε:Κακη εμφανιση σε ενα σημαντικο ντερμπι, βεβαια παλι η κουραση ηταν εμφανης ειδικα το πως χασαμε το 4ο σετ :?

Πρεπει να βελτιωθει καποια στιγμη στην αμυνα η ομαδα, τωρα ομως εχουμε το Ευρωπαικο και μετα ταξιδι στη Θηρα, δεν υπαρχει καιρος για δακρυα...

Παμε για το επομενο :pano:

Μηδενισμοι για αυτη την ομαδα ειναι αδικοι, για να μην πω τιποτα πιο χοντρο φιλε....
Μα δε μηδένισα την ομάδα, απλά είπα ποια θα ήταν μια ενδεχόμενη λύση. Η ομάδα τώρα μαθαίνει στον Πρωταθλητισμό και στη διαχείριση αγώνων. Και για αυτό μίλησα για διδακτικό χαρακτήρα. Είναι πολύ άδικο να βγούμε να τουφεκίσουμε την ομάδα.

Όσον αφορά τον κόσμο που είπε ο Descartes, ο κόσμος του Παναθηναϊκού ανέκαθεν στήριζε τον Α.Σ. του. Εμείς δεν και μάλιστα το αστείο είναι ότι όσο νικάνε τα τμήματα τόσο πιο λίγος κόσμος πάει. Αυτό δυστυχώς δεν αλλάζει.
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Σιχαίνομαι το συγκεκριμένο αχώνευτο σωματείο, αλλά ήταν καλύτεροι. Είμαι εναντίον των αλλαγών μέσα στη Σεζόν, αλλά η Κογιάρ ίσως χρειάζεται αλλαγή. Κάνει αστεία λάθη σε κρίσιμες στιγμές.

Θα είμαι ίσως σκληρός, αλλά αν θέλει ο Χορηγός αήτητους τίτλους, πορείες στην Ευρώπη και πίεση, θα πρέπει να κάνει και τις ανάλογες μεταγραφικές κινήσεις.

Η Παπαδοπούλου μου αρέσει περισσότερο ως λίμπερο και η ομάδα ανέβηκε με την παρουσία της. Κάτι συμβαίνει με την Ξανθοπούλου, είναι εκτός φόρμας και ίσως τραυματισμένη (έβαζε πάγο στα προηγούμενα παιχνίδια). Στα θετικά του σημερινού παιχνδιού και ο χρόνος που πήρε η Κυπαρίσση, αλλά χρειάζεται βελτίωση σε υποδοχή και άμυνα. Αν δεν της δωθεί χρόνος τώρα, ας πάει σε κάποια ομάδα που έχει τον απαραίτητο χρόνο παιχνιδιού και πρόγραμμα βελτίωσης. Η Fidon χτύπησε και το γόνατο και πλέον βλέπω να πηγαίνουμε στα επόμενα παιχνίδια με 2 ξένες.

Υπάρχει ενθουσιασμός στο βάζελο, αλλά θεωρώ τον ΟΣΦΠ, ως το φαβορί για το Πρωτάθλημα. Το γράφω τώρα στο τέλος του πρώτου γύρου. Θα είμαι ευχαριστημένος αν τελειώσουμε και τον δεύτερο γύρο στην ίδια θέση, αλλά θα ήθελα να αποφεύγαμε τον ΟΣΦΠ στα Play Off. Έχουν αρχίσει και ανεβαίνουν οι ξένες του, ενώ αφήχθει και η Agost.
PaokPatraG4 έγραψε:Σε σερβίς άμυνα όσο κ να ειρωνεύεσαι αδερφέ είναι μακράν καλύτεροι....Λίμπερο οι 2 δικές μας δεν κάνουν μια Ρογκα
Δεν ειρωνεύομαι η κερκίδα του ΠΑΟΚ στο βόλει είναι απο τις χειρότερες.

Στο σερβις οχι δεν είναι καλύτεροι. Σε άμυνα και υποδοχή ήταν καλύτεροι.

Η Ρόγκα είναι 17 χρόνια μεγαλύτερη απο τη 17χρονη Παπαδοπούλου, λίγο άδικη η σύγκριση.
PaokCuba4 έγραψε: Πιο καλές ξένες χρειάζονται. Για αυτό μακάρι να μείνει η Ντα Γιονγκ και να πλαισιωθεί από την αδερφή της και από μια διαγώνια κλάσης.
Συμφωνώ, κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Οι ξένες του βάζελου κάνανε τη διαφορά.
Άβαταρ μέλους
miburosaito

PaokCuba4 έγραψε: Μα δε μηδένισα την ομάδα, απλά είπα ποια θα ήταν μια ενδεχόμενη λύση. Η ομάδα τώρα μαθαίνει στον Πρωταθλητισμό και στη διαχείριση αγώνων. Και για αυτό μίλησα για διδακτικό χαρακτήρα. Είναι πολύ άδικο να βγούμε να τουφεκίσουμε την ομάδα.

Δεν εννοουσα εσενα φιλε :roll: :)
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

Νομίζω ατομικά, πέραν της Ξανθοπούλου, η οποία μάλλον παίζει τραυματίας, σήμερα η Φιντόν, ήταν το "πρόβλημα" και όχι η Κογιάρ, η οποία όντως παρουσιάζει αστάθεια. Βέβαια παίζει να αντιμετώπιζε κι αυτή τραυματισμό.
Η Κυπαρίσση χρειάζεται παιχνίδια για να πάρει ρυθμό αλλά και να πάρουν και καμιά ανάσα οι υπόλοιπες ακραίες. Ο βάζελος δεν με τρόμαξε εμένα προσωπικά, έπαιξε και στην έδρα του, ήταν και πιο ξεκούραστη η ομάδα του, καθώς δεν είχε αγώνα και μάλιστα υψηλής έντασης μεσοβδόμαδα. Εν πάση περιπτώσει οι ήττες είναι στο πρόγραμμα και ενίοτε διδακτικές.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

PaokPatraG4 έγραψε:Συνεχίζουμε κ όπου βγει....Όσο δεν θα είναι σταθερές οι Φιντόν κ η Κογιαρ κάπως έτσι θα κυμανθεί η χρονιά.... Τεσπά....Η Ρογκα μόνο κ μόνο λόγω εμπειρίας είναι καλύτερη από την Ξανθοπούλου....
Δεν αμφισβητώ τη Ρόγκα αλλά θεωρώ άδικη τη σύγκριση. Διαθέτουμε πολύ καλές Ελληνίδες που τώρα ψήνονται σε πιο υψηλό επίπεδο και μάλιστα έτσι αποκτούν την εμπειρία που εσύ θέλεις, όπως και εγώ θέλω. Όταν για παράδειγμα η ξένη αθλήτριά σου επαινεί το λίμπερό σου, σημαίνει κάτι. Και επίσης είναι και λογικό με τον τραυματισμό που κουβαλάει να μην παίζει καλά. Τελοσπάντων δε θέλω να μαλώσω μαζί σου. Σεβαστή η άποψή σου. Το ζητούμενο είναι οι ξένες όπου εκτός η Ντα Γιονγκ υπάρχει θέμα.
Descartes έγραψε:Η Παπαδοπούλου μου αρέσει περισσότερο ως λίμπερο και η ομάδα ανέβηκε με την παρουσία της. Κάτι συμβαίνει με την Ξανθοπούλου, είναι εκτός φόρμας και ίσως τραυματισμένη (έβαζε πάγο στα προηγούμενα παιχνίδια). Στα θετικά του σημερινού παιχνδιού και ο χρόνος που πήρε η Κυπαρίσση, αλλά χρειάζεται βελτίωση σε υποδοχή και άμυνα. Αν δεν της δωθεί χρόνος τώρα, ας πάει σε κάποια ομάδα που έχει τον απαραίτητο χρόνο παιχνιδιού και πρόγραμμα βελτίωσης. Η Fidon χτύπησε και το γόνατο και πλέον βλέπω να πηγαίνουμε στα επόμενα παιχνίδια με 2 ξένες.
Πολύ φοβάμαι ότι η Ξανθοπούλου έχει αυτό που έπαθα εγώ σε ατύχημα αρχές Νοεμβρίου και είμαι ακόμα με γύψο. Λέγεται κάταγμα σκαφοειδούς και είναι ένα οστό κάτω από τη βάση του αντίχειρα και είναι στον καρπό. Για να μην έχει γύψο πάει να πει ότι δεν είναι τόσο σοβαρό όσο η δική μου περίπτωση. Αλλά το σημείο αυτό, άμα είναι αυτό, θέλει χρόνο για να γίνει καλά. Ίσως στην περίπτωσή της κάποιες εβδομάδες γιατί βλέπω ότι μπορεί να κουνήσει τον αντίχειρά της.

Για την Κυπαρίσση συμφωνώ και εγώ, όσο περισσότερος χρόνος τόσο το καλύτερο.
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Η Ξανθοπουλου επαιζε τραυματιας, επρεπε ο Φλωρος να κανει αλλαγη στα λιμπερο σε φαση αμυνας και υποδοχης, οπως επρεπε να το ειχε κανει και στο ματς με Αλμπα. Αληθεια, δεν ξερω πως εβγαλε το ματς η Μαρτινα....

Η Φιντον επαιζε κι αυτη τραυματιας μεχρι που στο 4ο σετ βγηκε κουτσαινοντας, βεβαια με το που βγηκε οι υποδοχες πηγαιναν οπου να ναι. Ουτε η Κυπαρισση ουτε η Κλεπκου ειναι ετοιμες να μπουνε κρυες σε τετοιο ντερμπι...

Η Κογιαρ παρουσιαζει τη γνωστη ασταθεια, κι οπως ειχα πει αυτη η ασταθεια δεν μας επιτρεπει να πιανουμε ρυθμο μεσα στα σετ. Ειπαμε, η Τομσον κυκλοφορει ελευθερη. Οπως εχει και απο το Βραζιλιανικο πρωταθλημα 2 περιπτωσεις που γνωριζω που εμειναν ελευθερες. Ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν κι αλλες, διαγωνιους βρισκεις, ομως καλες ακραιες ειναι πιο δυσκολο.

Η Γιαε ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ σε αυτην την ομαδα...

Εγω ειπα την προτιμηση μου, η Βλαχακη ειναι ταμαμ για την ομαδα μας

Αυτα :)

Ουτε αφορισμοι ουτε να τρελαινομαστε, τιποτα δεν κριθηκε σημερα.

Ο Παναθηναικος ηταν πολυ κακος στο side-out σημερα, εχει εμφανεις αδυναμιες - δεν ημασταν σημερα σε καλη κατασταση ωστε να τις εκμεταλλευτουμε περισσοτερο.

Τωρα εχει Αλμπα στη Ρουμανια και μετα Σαντορινη και μετα εχει τη διακοπη.

Δυο ματς επομενως φωτια, πρεπει να ξεχασουν το σημερινο και να πανε για τη νικη :pano:
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

Σχετικό-άσχετο... το θηρίο, το Παοκτσάκι ο Κορεάτης έδωσε παρόν...
[youtube]IkM48VtwKVQ[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Willie the Pimp την Κυρ 12 Δεκ 2021, 12:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Descartes

miburosaito έγραψε:Η Ξανθοπουλου επαιζε τραυματιας, επρεπε ο Φλωρος να κανει αλλαγη στα λιμπερο σε φαση αμυνας και υποδοχης, οπως επρεπε να το ειχε κανει και στο ματς με Αλμπα. Αληθεια, δεν ξερω πως εβγαλε το ματς η Μαρτινα....

Η Φιντον επαιζε κι αυτη τραυματιας μεχρι που στο 4ο σετ βγηκε κουτσαινοντας, βεβαια με το που βγηκε οι υποδοχες πηγαιναν οπου να ναι. Ουτε η Κυπαρισση ουτε η Κλεπκου ειναι ετοιμες να μπουνε κρυες σε τετοιο ντερμπι...

Η Κογιαρ παρουσιαζει τη γνωστη ασταθεια, κι οπως ειχα πει αυτη η ασταθεια δεν μας επιτρεπει να πιανουμε ρυθμο μεσα στα σετ. Ειπαμε, η Τομσον κυκλοφορει ελευθερη. Οπως εχει και απο το Βραζιλιανικο πρωταθλημα 2 περιπτωσεις που γνωριζω που εμειναν ελευθερες. Ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν κι αλλες, διαγωνιους βρισκεις, ομως καλες ακραιες ειναι πιο δυσκολο.

Η Γιαε ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ σε αυτην την ομαδα...

Εγω ειπα την προτιμηση μου, η Βλαχακη ειναι ταμαμ για την ομαδα μας
Αυτα :)
Όπως είπα, σε γενικές γραμμές είμαι εναντίον των σημαντικών αλλαγών στο ρόστερ μέσα στη σεζόν. Ωστόσο, στη συγκεκριμένη περίπτωση συμφωνώ για την αλλαγή στη Διαγώνιο. Χάνουμε αστείους πόντους, που δεν πρέπει να χάνονται. Με λίγη προσοχή θα πέρναμε το 4ο σετ. Θεωρώ προτεραιότητα τη Διαγώνιο, ενώ στα άκρα ελπίζω στο άστρο της Jae Yeong.

Aν βγήκε εκτός και η Fidon, υπάρχει πιθανότητα η ομάδα να γίνει σάκος του μποξ στα επόμενα δύο παιχνίδια. Σε αυτή την περίπτωση μετά θα περιμένουμε τα Play Off να σπάσουμε έδρες. Και αυτό μπορεί να συμβεί μόνον με μια σούπερ Jae η οποία θα πρέπει να πάρει παιχνίδια πιο νωρίς για να επανέλθει και να μπει και στο κλίμα της Ομάδας.

Θα ήθελα να δώ την Παπαδοπούλου στα επόμενα παιχνίδια, να δοθεί χρόνος στην Ξανθοπούλου να αποθεραπευτεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Descartes την Σάβ 11 Δεκ 2021, 23:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
DikefalosG4

Δημοσίευση από DikefalosG4 »

Παιδιά δεν ξέρω αν είμαι στη μειοψηφία, αλλά πιο πολύ με ενδιέφερε και έβλεπα το βόλεϊ παρά το μπάσκετ. Νομίζω έχουμε χρυσή ευκαιρία για τίτλους φέτος, αλλά μας λείπει το κάτι παραπάνω και ας πουν τη γνώμη τους και τα παιδιά, γνώμη μου πως το κάτι παραπάνω που θα μας δώσει το πρωτάθλημα είναι η καλύτερη διαγώνιος.

Έχουμε την καλύτερη πάσα, στα άκρα η μερτέκη (παρά το μπούλινγκ που τρώει από τους βάζελους στο sdna) δείχνει ότι είναι αρχηγός και δεν φοβάται, το Φλεβάρη περιμένουμε και τη Γιάε που θα αντικαταστήσει τη φιλότιμη αλλά ασταθή Φιντόν, το κέντρο ίσως να μην είναι το καλύτερο, αλλά είναι πολύ κοντά σε αυτό και για τα λίμπερο εμπιστεύομαι τον Cuba4 που πιστεύει στη βελτίωση της Ξανθοπούλου.

Αλλά, αλλά, νομίζω ότι έχουμε τη χειρότερη διαγώνιο από το βάζελο, γάβρο, ρούλη, χάρτινη και θέτιδα που είδα τα ματς και αυτό για ομάδα κατάκτησης πρωταθλήματος φοβάμαι πως δεν καλύπτεται.

Θα ήθελα και των γνώμη των "βολευμπικών" :D
Άβαταρ μέλους
Descartes

Στις λεπτομέρεις κρίθηκε το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με την Άννα Καλαντάτζε.
Η Ελληνίδα κεντρική της ομάδας της Θεσσαλονίκης μετά την ήττα με 3-1 σετ σημείωσε στην κάμερα του SDNA και τον δημοσιογράφο Γιάννη Καλλιτσάρη: «Όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Δείξαμε κι εμείς τη δυναμική που έχουμε ως ομάδα. Θεωρώ ότι σε κρίσιμα σημεία χάσαμε την ψυχραιμία μας. Η Λι είναι μία πασαδόρος υψηλού επιπέδου που μας βοηθάει πολύ. Το πώς θα γίνει η μοιρασία κρίνεται και μέσα στο παιχνίδι».

Για την επιστροφή της στο κλειστό του Αγίου Θωμά: «Σήμερα η ατμόσφαιρα ήταν πολύ όμορφη. Είχα πολύ όμορφα συναισθήματα. Τα άφησα στην άκρη και συγκεντρώθηκα στο παιχνίδι».
https://www.sdna.gr/bolei/910447_kalant ... ptomereies
Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Τάκης Φλώρος μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκός για τη Volleyleague γυναικών.
Ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης μετά το 3-1 σετ στο κλειστό του Αμαρουσίου σημείωσε στην κάμερα του SDNA και τον δημοσιογράφο Γιάννη Καλλιτσάρη: «Λεπτομέρειες δεν είναι να κάνεις τόσα λάθη στο κρίσιμο σετ κι εμείς κάναμε αρκετά. Δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις. Έχουμε χρόνο ακόμη, δεν κρίθηκε κάτι. Ο Παναθηναϊκός δείχνει να είναι πολύ καλά. Έχει κάνει μια πολύ γεμάτη ομάδα με background πίσω, όλα όμως θα κριθούν τον Απρίλιο».
https://www.sdna.gr/bolei/910453_floros ... rono-akomi
Λεπτομέριες και όμορφα συναισθήματα στην έδρα του αχώνετου...

Νομίζω οτι ο Προπονητής εξήγησε τα πράγματα διαφορετικά.

Είδα κάτι μορφασμους προς την κάμερα στο παιχνίδι με την Αλμπα απο Μερτέκη και Καλατάτζε που μάλλον ενοχλήθηκαν(?) απο την κάμερα σε μια διακοπή στον πάγκο.

Θα δούμε και τι προσωπικότητα θα βγάλει η ομάδα στα δύσκολα.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Σημερα αεκ-γαβρος 2-3
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Πόσο θα βοηθούσε στην παρούσα συγκυρία να ήταν διαθέσιμη η Τζεγιονγκ και να έκανε rotation ο Τάκης;...

Τα ειπατε παραπάνω τα του αγώνα, ας ελπίσουμε να είναι όλες διαθέσιμες για τα δύο εναπομείναντα φετινά και βλέπουμε για τη νέα σεζόν.

Πρόεδρε, κάνε καμία αλλαγή. Μην το σκέφτεσαι τόσο πολύ...

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Τα στατιστικα του αγωνα:

Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γυναικεία τμήματα”