Πρεπει να βελτιωθει καποια στιγμη στην αμυνα η ομαδα, τωρα ομως εχουμε το Ευρωπαικο και μετα ταξιδι στη Θηρα, δεν υπαρχει καιρος για δακρυα...
Παμε για το επομενο
Μηδενισμοι για αυτη την ομαδα ειναι αδικοι, για να μην πω τιποτα πιο χοντρο φιλε....
Μα δε μηδένισα την ομάδα, απλά είπα ποια θα ήταν μια ενδεχόμενη λύση. Η ομάδα τώρα μαθαίνει στον Πρωταθλητισμό και στη διαχείριση αγώνων. Και για αυτό μίλησα για διδακτικό χαρακτήρα. Είναι πολύ άδικο να βγούμε να τουφεκίσουμε την ομάδα.miburosaito έγραψε:Κακη εμφανιση σε ενα σημαντικο ντερμπι, βεβαια παλι η κουραση ηταν εμφανης ειδικα το πως χασαμε το 4ο σετ![]()
Πρεπει να βελτιωθει καποια στιγμη στην αμυνα η ομαδα, τωρα ομως εχουμε το Ευρωπαικο και μετα ταξιδι στη Θηρα, δεν υπαρχει καιρος για δακρυα...
Παμε για το επομενο![]()
Μηδενισμοι για αυτη την ομαδα ειναι αδικοι, για να μην πω τιποτα πιο χοντρο φιλε....
Δεν ειρωνεύομαι η κερκίδα του ΠΑΟΚ στο βόλει είναι απο τις χειρότερες.PaokPatraG4 έγραψε:Σε σερβίς άμυνα όσο κ να ειρωνεύεσαι αδερφέ είναι μακράν καλύτεροι....Λίμπερο οι 2 δικές μας δεν κάνουν μια Ρογκα
Συμφωνώ, κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Οι ξένες του βάζελου κάνανε τη διαφορά.PaokCuba4 έγραψε: Πιο καλές ξένες χρειάζονται. Για αυτό μακάρι να μείνει η Ντα Γιονγκ και να πλαισιωθεί από την αδερφή της και από μια διαγώνια κλάσης.
PaokCuba4 έγραψε: Μα δε μηδένισα την ομάδα, απλά είπα ποια θα ήταν μια ενδεχόμενη λύση. Η ομάδα τώρα μαθαίνει στον Πρωταθλητισμό και στη διαχείριση αγώνων. Και για αυτό μίλησα για διδακτικό χαρακτήρα. Είναι πολύ άδικο να βγούμε να τουφεκίσουμε την ομάδα.
Δεν αμφισβητώ τη Ρόγκα αλλά θεωρώ άδικη τη σύγκριση. Διαθέτουμε πολύ καλές Ελληνίδες που τώρα ψήνονται σε πιο υψηλό επίπεδο και μάλιστα έτσι αποκτούν την εμπειρία που εσύ θέλεις, όπως και εγώ θέλω. Όταν για παράδειγμα η ξένη αθλήτριά σου επαινεί το λίμπερό σου, σημαίνει κάτι. Και επίσης είναι και λογικό με τον τραυματισμό που κουβαλάει να μην παίζει καλά. Τελοσπάντων δε θέλω να μαλώσω μαζί σου. Σεβαστή η άποψή σου. Το ζητούμενο είναι οι ξένες όπου εκτός η Ντα Γιονγκ υπάρχει θέμα.PaokPatraG4 έγραψε:Συνεχίζουμε κ όπου βγει....Όσο δεν θα είναι σταθερές οι Φιντόν κ η Κογιαρ κάπως έτσι θα κυμανθεί η χρονιά.... Τεσπά....Η Ρογκα μόνο κ μόνο λόγω εμπειρίας είναι καλύτερη από την Ξανθοπούλου....
Πολύ φοβάμαι ότι η Ξανθοπούλου έχει αυτό που έπαθα εγώ σε ατύχημα αρχές Νοεμβρίου και είμαι ακόμα με γύψο. Λέγεται κάταγμα σκαφοειδούς και είναι ένα οστό κάτω από τη βάση του αντίχειρα και είναι στον καρπό. Για να μην έχει γύψο πάει να πει ότι δεν είναι τόσο σοβαρό όσο η δική μου περίπτωση. Αλλά το σημείο αυτό, άμα είναι αυτό, θέλει χρόνο για να γίνει καλά. Ίσως στην περίπτωσή της κάποιες εβδομάδες γιατί βλέπω ότι μπορεί να κουνήσει τον αντίχειρά της.Descartes έγραψε:Η Παπαδοπούλου μου αρέσει περισσότερο ως λίμπερο και η ομάδα ανέβηκε με την παρουσία της. Κάτι συμβαίνει με την Ξανθοπούλου, είναι εκτός φόρμας και ίσως τραυματισμένη (έβαζε πάγο στα προηγούμενα παιχνίδια). Στα θετικά του σημερινού παιχνδιού και ο χρόνος που πήρε η Κυπαρίσση, αλλά χρειάζεται βελτίωση σε υποδοχή και άμυνα. Αν δεν της δωθεί χρόνος τώρα, ας πάει σε κάποια ομάδα που έχει τον απαραίτητο χρόνο παιχνιδιού και πρόγραμμα βελτίωσης. Η Fidon χτύπησε και το γόνατο και πλέον βλέπω να πηγαίνουμε στα επόμενα παιχνίδια με 2 ξένες.
Όπως είπα, σε γενικές γραμμές είμαι εναντίον των σημαντικών αλλαγών στο ρόστερ μέσα στη σεζόν. Ωστόσο, στη συγκεκριμένη περίπτωση συμφωνώ για την αλλαγή στη Διαγώνιο. Χάνουμε αστείους πόντους, που δεν πρέπει να χάνονται. Με λίγη προσοχή θα πέρναμε το 4ο σετ. Θεωρώ προτεραιότητα τη Διαγώνιο, ενώ στα άκρα ελπίζω στο άστρο της Jae Yeong.miburosaito έγραψε:Η Ξανθοπουλου επαιζε τραυματιας, επρεπε ο Φλωρος να κανει αλλαγη στα λιμπερο σε φαση αμυνας και υποδοχης, οπως επρεπε να το ειχε κανει και στο ματς με Αλμπα. Αληθεια, δεν ξερω πως εβγαλε το ματς η Μαρτινα....
Η Φιντον επαιζε κι αυτη τραυματιας μεχρι που στο 4ο σετ βγηκε κουτσαινοντας, βεβαια με το που βγηκε οι υποδοχες πηγαιναν οπου να ναι. Ουτε η Κυπαρισση ουτε η Κλεπκου ειναι ετοιμες να μπουνε κρυες σε τετοιο ντερμπι...
Η Κογιαρ παρουσιαζει τη γνωστη ασταθεια, κι οπως ειχα πει αυτη η ασταθεια δεν μας επιτρεπει να πιανουμε ρυθμο μεσα στα σετ. Ειπαμε, η Τομσον κυκλοφορει ελευθερη. Οπως εχει και απο το Βραζιλιανικο πρωταθλημα 2 περιπτωσεις που γνωριζω που εμειναν ελευθερες. Ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν κι αλλες, διαγωνιους βρισκεις, ομως καλες ακραιες ειναι πιο δυσκολο.
Η Γιαε ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ σε αυτην την ομαδα...
Εγω ειπα την προτιμηση μου, η Βλαχακη ειναι ταμαμ για την ομαδα μας
Αυτα![]()
Στις λεπτομέρεις κρίθηκε το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με την Άννα Καλαντάτζε.
Η Ελληνίδα κεντρική της ομάδας της Θεσσαλονίκης μετά την ήττα με 3-1 σετ σημείωσε στην κάμερα του SDNA και τον δημοσιογράφο Γιάννη Καλλιτσάρη: «Όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Δείξαμε κι εμείς τη δυναμική που έχουμε ως ομάδα. Θεωρώ ότι σε κρίσιμα σημεία χάσαμε την ψυχραιμία μας. Η Λι είναι μία πασαδόρος υψηλού επιπέδου που μας βοηθάει πολύ. Το πώς θα γίνει η μοιρασία κρίνεται και μέσα στο παιχνίδι».
Για την επιστροφή της στο κλειστό του Αγίου Θωμά: «Σήμερα η ατμόσφαιρα ήταν πολύ όμορφη. Είχα πολύ όμορφα συναισθήματα. Τα άφησα στην άκρη και συγκεντρώθηκα στο παιχνίδι».
https://www.sdna.gr/bolei/910447_kalant ... ptomereies
Λεπτομέριες και όμορφα συναισθήματα στην έδρα του αχώνετου...Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Τάκης Φλώρος μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκός για τη Volleyleague γυναικών.
Ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης μετά το 3-1 σετ στο κλειστό του Αμαρουσίου σημείωσε στην κάμερα του SDNA και τον δημοσιογράφο Γιάννη Καλλιτσάρη: «Λεπτομέρειες δεν είναι να κάνεις τόσα λάθη στο κρίσιμο σετ κι εμείς κάναμε αρκετά. Δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις. Έχουμε χρόνο ακόμη, δεν κρίθηκε κάτι. Ο Παναθηναϊκός δείχνει να είναι πολύ καλά. Έχει κάνει μια πολύ γεμάτη ομάδα με background πίσω, όλα όμως θα κριθούν τον Απρίλιο».
https://www.sdna.gr/bolei/910453_floros ... rono-akomi