29. Antonio Čolak

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: 25. Antonio Colak

Δημοσίευση από nunies4 »

Мир έγραψε:Αυτό που θεωρούμε δεδομένο είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση η ΠΑΕ να κινηθεί για μεταγραφή φορ τον Γενάρη.

Αν δεν καλύψει ρήτρα η Μαλμε, τότε πρέπει να γυρίσει και παίζει και βασικός.

Ατκομ και Σβι ειναι σε τραγική κατάσταση.
Δεν ξέρουμε πως και πότε θα επιστρέψει ο Ολιβέιρα.
Τον Κουτσια δεν πρόκειται να τον πιστέψει ο Λουτσεσκου πριν βάλει 30 κεράκια στην τούρτα γενεθλίων του.

Αν δεν γουστάρει να γυρίσει ας βαλει τα 2,5 χαρτια απο την τσεπη του.

Έχει επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα και δεν μεταγράφηκε ως ελεύθερος για να του κάνουμε τη χάρη.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Εγω το εγραψα και σε αλλο ποστ και ειπα πεστε να με φατε...
Αν ημουν η ΠΑΕ θα τερματιζα τον δανεισμο του Ακπομ, θα εκανα τα παντα να πουλουσα τον Σφι τωρα που εχει ανεβασμενες τις μετοχες του λογω εθνικης, θα εφερνα πισω τον Τσολακ ειτε για να δωσω μια ακομα ευκαιρια σε μια επενδυση 3,5εκ ειτε επειδη σχεδον δεδομενα με την χρονια που εκανε στην Μαλμε θα εβρισκα το καλοκαιρι ευκολα αγοραστη και θα πηγαινα σε 3αδα
1. Τσολακ
2. Ολιβειρα (εν δυναμη πρωτος αν επιστρεψει δυνατος)
3. Κουτσια με ουσιαστικη ομως συμμετοχη
Мир

25. Antonio Colak

Δημοσίευση από Мир »

Το θεμα ειναι οτι Τσολακ και Ολιβειρα εχουν ιδια χαρακτηριστικα.
Ολιβειρα στα πλεη οφ αν ειναι ετοιμος

Για του χρονου θες 2 φορ με διαφορετικα χαρακτηριστικα συν Κουτσια.

Εναν περιοχης και εναν γρηγορο/συμμετοχικό.

Εκτος αν κλεισουν κανενα Τζιοβινκο και αρχισουμε να επενδυουμε σε κολυρια.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

invincible έγραψε:Θα ήταν λάθος να επεκταθεί ο δανεισμός του. Δεν έχει νόημα. Θα είχε αν ο Τσολακ είχε κανένα βαρύ συμβόλαιο και αν δεν θα μπορούσαμε να τον πουλήσουμε πουθενά αλλού . Προέρχεται από καλή χρονιά. Τώρα μπορείς να τον πουλήσεις και αλλού. Έτσι αν δεν δίνουν τα 3 εκ και δίνουν 2,5 εκ. θα πρέπει ή να τον δώσουμε με 2,5 εκ με ένα μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης ή να ξεκινήσουμε να τον προτείνουμε σε ομάδες ακόμα και σε Κίνα , Αραβία και MLS. Αυτά τα λεφτά πρέπει να πάνε στον Φαλάκρα. Καρφί στον φαλάκρα.

Ε βέβαια να τον πουλήσουμε, μ@λ@κες είμαστε;; Βάζει γκολ, τι δουλειά έχει στον ΠΑΟΚ;; Έχουμε Akpom και Swiderski να πυροβολάνε (τα περιστέρια).

Να πάρουμε τα μύρια, αυτό έχει σημασία... Το αν θα πάνε πουθενά, κλάην μάην.. Σαν τα μύρια Τζόλη, Γιαννούλη και Prijovic που τα βάλαμε στον απαυτό μας.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

βρε μακαρι να πουλαμε τσολακαιους και ας τα ριχνουμε και στο μπασκετ.-
Ασχημα μας πεφτει δηλαδη;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Όταν σε λείπει το γκολ και πουλάς κάποιον που βάζει γκολ και μένεις με παίχτες που δεν βάζουν γκολ, τότε ναι, είναι χαζομάρα.
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

Με τοσο αργη ομαδα που εχουμε μεσοεπιθετικα και ο Λεβα να ερθει πανω απο 10 γκολ δε θα κανει. 2-3 χαφ θελουμε που τα 100μετρα να τα κανουν σε λιγοτερο απο λεπτο
Άβαταρ μέλους
Alkatraz-4b

Δημοσίευση από Alkatraz-4b »

Οσο ηταν στην ομαδα δεν εδειξε τιποτα
Καλυτερα να μεινει εκει και με τα λεφτα του,να παρουμε εναν φορ που να ανοιγει τρυπες σαν τον Οκκα η σαν τον Ντεμη για παραδειγμα και να μπορει να κανει διδυμο με τον αλλο φορ τον Ολιβειρα η τον Πολωνο
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

don PAOK έγραψε:Με τοσο αργη ομαδα που εχουμε μεσοεπιθετικα και ο Λεβα να ερθει πανω απο 10 γκολ δε θα κανει. 2-3 χαφ θελουμε που τα 100μετρα να τα κανουν σε λιγοτερο απο λεπτο
Άργος ξεαργος σε κάθε ματς χάνεις 3 4 κλασικές!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Alkatraz-4b έγραψε:Οσο ηταν στην ομαδα δεν εδειξε τιποτα
Καλυτερα να μεινει εκει και με τα λεφτα του,να παρουμε εναν φορ που να ανοιγει τρυπες σαν τον Οκκα η σαν τον Ντεμη για παραδειγμα και να μπορει να κανει διδυμο με τον αλλο φορ τον Ολιβειρα η τον Πολωνο
Καλύτερα να έρθει πίσω, γιατί αλλιώς θα αντικατασταθεί όπως ο Γιαννούλης (με δανεικούς), ή όπως ο Μάτος (με παίκτες επιπέδου Τέιλορ), ή όπως ο Τζόλης (με δανεικούς παίκτες επιπέδου Τέιλορ aka Μιτρίτσα).

Μηδέν εμπιστοσύνη δεν τους έχω.

Ακόμα και για τον Τέιλορ να έρθει πρόταση, όχι θα έλεγα. Είμαι σίγουρος ότι θα φέρουν χειρότερο - αν φέρουν.
Άβαταρ μέλους
Alkatraz-4b

Δημοσίευση από Alkatraz-4b »

Δεν εχεις κι αδικο ετσι οπως το θετεις
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

sourmenetes έγραψε:
don PAOK έγραψε:Με τοσο αργη ομαδα που εχουμε μεσοεπιθετικα και ο Λεβα να ερθει πανω απο 10 γκολ δε θα κανει. 2-3 χαφ θελουμε που τα 100μετρα να τα κανουν σε λιγοτερο απο λεπτο

να κανω γκολ τις 2 ευκαιριες σε ολο το ματς με τον οαρης και τις 3 με τα δευτερα της αελ δε μου λεει κατι. αυτες οι ομαδουλες στο ημιχρονο πρεπει να τρωνε 2 και να λενε παλι καλα. οσο αμπαλοι και να ειναι οι αντιπαλοι αν τρεχουν καθε ματς μυριζει γκελα.
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

don PAOK έγραψε:
sourmenetes έγραψε:

να κανω γκολ τις 2 ευκαιριες σε ολο το ματς με τον οαρης και τις 3 με τα δευτερα της αελ δε μου λεει κατι. αυτες οι ομαδουλες στο ημιχρονο πρεπει να τρωνε 2 και να λενε παλι καλα. οσο αμπαλοι και να ειναι οι αντιπαλοι αν τρεχουν καθε ματς μυριζει γκελα.[/quote;
Δυστυχώς έτσι είναι!
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

don PAOK έγραψε:
sourmenetes έγραψε:

να κανω γκολ τις 2 ευκαιριες σε ολο το ματς με τον οαρης και τις 3 με τα δευτερα της αελ δε μου λεει κατι. αυτες οι ομαδουλες στο ημιχρονο πρεπει να τρωνε 2 και να λενε παλι καλα. οσο αμπαλοι και να ειναι οι αντιπαλοι αν τρεχουν καθε ματς μυριζει γκελα.
Δυστυχώς έτσι είναι.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
invincible έγραψε:Θα ήταν λάθος να επεκταθεί ο δανεισμός του. Δεν έχει νόημα. Θα είχε αν ο Τσολακ είχε κανένα βαρύ συμβόλαιο και αν δεν θα μπορούσαμε να τον πουλήσουμε πουθενά αλλού . Προέρχεται από καλή χρονιά. Τώρα μπορείς να τον πουλήσεις και αλλού. Έτσι αν δεν δίνουν τα 3 εκ και δίνουν 2,5 εκ. θα πρέπει ή να τον δώσουμε με 2,5 εκ με ένα μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης ή να ξεκινήσουμε να τον προτείνουμε σε ομάδες ακόμα και σε Κίνα , Αραβία και MLS. Αυτά τα λεφτά πρέπει να πάνε στον Φαλάκρα. Καρφί στον φαλάκρα.

Ε βέβαια να τον πουλήσουμε, μ@λ@κες είμαστε;; Βάζει γκολ, τι δουλειά έχει στον ΠΑΟΚ;; Έχουμε Akpom και Swiderski να πυροβολάνε (τα περιστέρια).

Να πάρουμε τα μύρια, αυτό έχει σημασία... Το αν θα πάνε πουθενά, κλάην μάην.. Σαν τα μύρια Τζόλη, Γιαννούλη και Prijovic που τα βάλαμε στον απαυτό μας.
Εγώ είμαι υπέρ της πώλησης Σφιντέφσκι, διακοπής δανεισμού Τσούμπα και πώληση Τσολακ . Το βάζει γκολ εμένα εκεί που τα βάζει και στην Κροατία και στην Σουηδία δεν μου δίνει εγγύηση ότι θα έρθει και θα βάζει σε εμάς.

Σου είπα εγώ είμαι υπέρ της επιστροφής του Φαλάκρα, δίδυμο με Νελσον και δανεισμός Κουτσια κάπου να παίζει συνέχεια το παιδί.

Φυσικά έχουμε μία φοβία και μία ανασφάλεια όλοι αλλά αυτή την στιγμή δεν έχεις φορ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Προς Θεού, όχι δανεισμός. Ή θα σκάσουν τα 3 μύρια η θα έρθει πίσω σ' εμάς γιατί ο Τσούμπα είναι πολύ χειρότερος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”