ΣυμφωνώAntreasG4 έγραψε:πολυ κακος αλλα δεν θα τον κρινω απο ενα ματς που γενικα η ομαδα δεν ικανοποίησε
22. Stefan Schwab
Re: 22. Stefan Schwab
Το θέμα με αυτόν είναι ότι όταν είναι κακός, είναι αλλόκοτα κακός. Κάνει τα πιο αβίαστα λάθη που έχω δει.
Θυμάμαι στο ματς με τη Λέφσκι, μόλις είχαμε ισοφαρίσει που κάνει μια τραγική πάσα στον Αουγκούστο, κλέβουν οι άλλοι, τρώμε κόκκινη και αντίο ζωή.
Προχθές σε μια φάση είναι αμαρκάριστος έξω από την περιοχή μας. Παίρνει την μπάλα και ενώ δεν τον πιέζει κανείς, διανύει 20 μέτρα και πέφτει μόνος του πάνω σε παίκτη της άεκ.
Νομίζω ότι πλέον του ταιριάζει να μπαίνει αλλαγή όταν τα αντίπαλα χαφ είναι λίγο κουρασμένα.
Θυμάμαι στο ματς με τη Λέφσκι, μόλις είχαμε ισοφαρίσει που κάνει μια τραγική πάσα στον Αουγκούστο, κλέβουν οι άλλοι, τρώμε κόκκινη και αντίο ζωή.
Προχθές σε μια φάση είναι αμαρκάριστος έξω από την περιοχή μας. Παίρνει την μπάλα και ενώ δεν τον πιέζει κανείς, διανύει 20 μέτρα και πέφτει μόνος του πάνω σε παίκτη της άεκ.
Νομίζω ότι πλέον του ταιριάζει να μπαίνει αλλαγή όταν τα αντίπαλα χαφ είναι λίγο κουρασμένα.
Σε Ματς που τα αντίπαλα χαφ είναι φουλ τρεξιμο μπάλα λίγα πράγματα έχει θέμα.
Σε ματς που δεν πιέζεται τόσο είναι ταμαμ.
Σήμερα πχ θα τον ξεκινούσα προχθές όχι
Σε ματς που δεν πιέζεται τόσο είναι ταμαμ.
Σήμερα πχ θα τον ξεκινούσα προχθές όχι
-
Pericles_4
Πρόκειται για το χειρότερο χαφ που θυμάμαι να έχω δει στα 25 χρόνια που βλέπω ΠΑΟΚ.
Αλλά για κάποιο μεταφυσικό λόγο μένει στο απυρόβλυτο.
Μιλάμε για τελείως άχρηστο παίκτη.
- PAOK_Antarctica
Εσύ πρέπει να είσαι πολύ ΠΑΟΚ.Pericles_4 έγραψε:Πρόκειται για το χειρότερο χαφ που θυμάμαι να έχω δει στα 25 χρόνια που βλέπω ΠΑΟΚ.
- Montrealiotis
22. Stefan Schwab
Εδώ γαμηθηκε να βρέχει όλη μέρα εκει βγήκαν τα σαλιγκάρια;;
Μάλλον στο καφενείο έπρεπε να το γράψω….
Μάλλον στο καφενείο έπρεπε να το γράψω….
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Montrealiotis την Πέμ 27 Απρ 2023, 00:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Pericles_4
Έχεις διαίσθηση όχι αστεία.PAOK_Antarctica έγραψε:Εσύ πρέπει να είσαι πολύ ΠΑΟΚ.Pericles_4 έγραψε:Πρόκειται για το χειρότερο χαφ που θυμάμαι να έχω δει στα 25 χρόνια που βλέπω ΠΑΟΚ.
- john4serres
τυχαιο θα ειναι φαινεται οτι ο φιλος μας ο περικλης εκανε λογαριασμο την μερα του ΠΑΟΚ-ληκι 1-0 ,περιπου στο ημιχρονο.
φως στο τουνελ και μ@λακιες ντετεκτιβ επρεπε να γινομουν
ΠΑΟΚ
φως στο τουνελ και μ@λακιες ντετεκτιβ επρεπε να γινομουν
ΠΑΟΚ
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πάλι καλά νικήσαμε χτες και βρήκαμε την ηρεμία μας και εδώ μέσα
Οντοπικ, ο Σβαμπ είναι από τους πιο τίμιους παίχτες που φόρεσαν την φανέλα μας τα τελευταία χρόνια και αξίζει του χρόνου να φύγει πρωταθλητής!
Οντοπικ, ο Σβαμπ είναι από τους πιο τίμιους παίχτες που φόρεσαν την φανέλα μας τα τελευταία χρόνια και αξίζει του χρόνου να φύγει πρωταθλητής!
Ειναι ο μονος παικτης στα χαφ που νιωθει και εχει τσαγανο αλλα δεν βλεπω να μπορει του χρονου να βοηθησει εστω απο τον παγκο.
- GREATANASTASIOS
-
JoeNagbeg4
Ο Στεφαν ειναι απο τα χαφ που εχουν τετοια ποιοτητα την οποια μπορουμε να αξιοπιουμε μεχρι και σε καποια πιο μεγαλη ηλικια. Σαν εναλλακτικη λυση ειναι μια χαρα, το θεμα μας ειναι οι μεταγραφες στην βασικη εντεκαδα.
Αρχηγικη νοοτροπια ο Σβαμπ.
Αρχηγικη νοοτροπια ο Σβαμπ.