70.Γιώργος Κούτσιας
- ΑποστόληςΑ
- O Teleutaios Savourai
Re: 70.Γιώργος Κούτσιας
Μεταξύ Κουλιεράκη και Μιχαϊλίδη, εγώ θα κρατούσα (επένδυα) σε Κουλιεράκη.
Άποψη μου.
Άποψη μου.
Μπα προειδοποιηση πρωτα κανειςΜπαρκαρούτσος έγραψε:Έχει λογαριασμό στο Paokmania;
Μήπως του έριξα κανένα μόνιμο πάνω στη θολούρα μου;
Όταν έχεις Κουλιεράκη και Μιχαηλίδη, έχεις δύο παρά πολύ καλά αριστεροπόδαρα στόπερ.O Teleutaios Savourai έγραψε:Μεταξύ Κουλιεράκη και Μιχαϊλίδη, εγώ θα κρατούσα (επένδυα) σε Κουλιεράκη.
Άποψη μου.
Σπάνιο μεν, όχι απαραίτητα καλύτερο ή χειρότερο δε, από το να έχεις δύο παρά πολύ καλά δεξιοπόδαρα στόπερ.
Εγώ θα επενδυα σε Κουλιεράκη Μιχαηλίδη για βασικό δίδυμο.
- Μπαρκαρούτσος
Dimg4 έγραψε:Μπα προειδοποιηση πρωτα κανειςΜπαρκαρούτσος έγραψε:Έχει λογαριασμό στο Paokmania;
Μήπως του έριξα κανένα μόνιμο πάνω στη θολούρα μου;
Τέτοιος είμαι αφού!
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χωρικός την Σάβ 25 Φεβ 2023, 00:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
,
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χωρικός την Σάβ 25 Φεβ 2023, 00:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν φτάνει σε αυτό το τόπικ; Πού να έφευγε κανένας που είχε παίξει στον ΠΑΟΚ.
Ευκαιρία για ορισμένους να βγάλουν τα απωθημένα τους. Αν πιάσει καμια πλημμύρα αύριο, ο Λουτσος κι ο Κυρ Κυρ θα φταίνε
Ευκαιρία για ορισμένους να βγάλουν τα απωθημένα τους. Αν πιάσει καμια πλημμύρα αύριο, ο Λουτσος κι ο Κυρ Κυρ θα φταίνε
Για μένα το κεφάλαιο Κούτσιας έχει τελειώσει. Καλή σταδιοδρομία και το αν εσύ και ο περίγυρός σου κάνετε καλές επιλογές θα φανεί στο μέλλον. Επικεντρώνω στα τόσα πολλά ταλαντούχα παιδιά που συνεχίζει να βγάζει ο φοβερός οργανισμός ΠΑΟΚ.
- john4serres
Μπράβο του!ΑποστόληςΑ έγραψε:Το βαλε το γκολ παντως, έστω και αν ήταν εύκολο.
- buffalobill4
Ίσως έχει πολύ μεγαλύτερο ποτενσιαλ ο κουλιερακης συμφωνώ. Διαφορετικοί μεν παίκτες. Ο ένας ανιωθος και δυνατός ο άλλος πιο εγκεφαλικός και μπαλαδορος. Δεν μπορείς όμως να δώσεις τον Μιχαηλίδη τώρα στο λιμιτ νταουν μετά από τραυματισμό ενώ ο κουλιερακης είναι στο λιμιτ απ. Τα χαρακτηριστικά του Μιχαηλίδη δενουν καλύτερα με ιγκασον για μένα πάντως, χωρίς αυτο να σημαίνει ότι ο κουλιερακης δεν είναι εκπληκτικός, το αντίθετο. Απλώς προσπαθώ να μπω στην θέση της διοίκησης που το καλοκαίρι θα πρέπει να πάρει μια δύσκολη απόφαση.O Teleutaios Savourai έγραψε:Μεταξύ Κουλιεράκη και Μιχαϊλίδη, εγώ θα κρατούσα (επένδυα) σε Κουλιεράκη.
Άποψη μου.
Ιδια, αν όχι πιο δύσκολη με την απόφαση μεταξύ Κουτσια και τζιμα. Εκεί φαίνεται πως η απόφαση είναι στήριξη στον 16χρονο και πώληση Κουτσια.
Αυτή τη στιγμή πάντως οι ακαδημίες μας έχουν ανέβει στο χρηματιστήριο και πρέπει αυτο να το εκμεταλλευτουμε βάζοντας πιο πολλούς στην Α ομάδα και μαζεύοντας ακόμα περισσότερα ταλέντα στις κάπα
εξακολουθώ να μην μπορώ να αιτιολογήσω ολο αυτο το ντόρο για έναν παίχτη που όσοι τον υποστηρίζουν, το κάνουν με υποθέσεις.
Το ταλέντο του Κούτσια, για μένα κι ας φαίνομαι κακός, είναι σαν το Ελ Ντοράντο, πολλοί πιστεύουν ότι υπάρχει, κανένας δεν το έχει δει.